שאלון צבעים :)

הבן שלי הוא האבא שלו, קשה לי לזכור.

אדום 1. אתה אוהב עגבניות? כן 2. וגמבה ? כן 3. ותותים ? בערך 4. אתה נגעל מדם ? ממ כן 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם ?לא זוכרת 6. יש לך בגדים אדומים בארון ? כן 7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך ?אין :O 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום ?תשוקה 9. אוהבת את הצבע ? מממ די צהוב 1. מה דעתך על לימון? מוסיף המון 2. אוהבת חרדל ?לא 3. וגבינה צהובה ? כן 4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור ? כן 5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך ? צהוב! D: 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב ? האריזה לא ירוקה 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? עט 8. מה לדעתך צהוב מסמל ? ממ ילדות, שובבות 9. אוהבת את הצבע הזה ? כן ירוק 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע ? כן 2. אתה אלרגי לדשא ? כן 3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם ? מממ אבל עם בגדיןם ארוכים 4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק ? הרבה זמן לא! 5. מה עדיף: עלה או גבעול ? עלה 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק : בננה 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך ? עט 8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל ? קנאה 9. אוהב את הצבע הזה? ככה כחול 1. מה דעתך על דרדסים ? נאצים 2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת ? כן 3. אוהב ללכת לים ? מאוד 4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים ?פחות 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד ?לא זה נחמד 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך ? די כבר 7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל ?סקס 8. אוהבת את הצבע הזה ? ככה ורוד 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה ? פאקצות 2. פאקצות - סטיגמה או אמת ? אמת 3. יש לך בגדים ורודים ? לא :O אבל אני לא נגד... 4. זה צבע רק לבנות ? לא 5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו ? לא 6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד ? לא 7. החיים ורודים ? לא 8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך ? חלאס 9. מה לדעתך צבע זה מסמל ? פאקצות כתום 1. אוהב תפוזים ? כן 2. וקלמנטינות ?כן 3. וגזר ? כן 4. היית בעד או נגד ההתנתקות ? מממ בעד אבל רק כי כולם היו בעד 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות ? לא 6. אורנג' חברה טובה ? כן 7. ומה עם 'תפוז אנשים' ? לאאאאאא 8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך ? אני ארצח מישהו 9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה ? צבע מגעיל 10. אוהבת אותו? לא שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? כן 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת ? אמת לאמיתה איכס פריקים. 3. איך חושך משפיע עלייך ? סבבה 4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור ? מוחלט 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום ? כי זה צבע אפל שרק לקשוחים מותר ללבוש אותו 6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד ? כןכן 7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל ? מזה? 8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ? רוק 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך ?קשוחים 10.אוהב את הצבע? כן

"4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק ? הרבה זמן

לא!". כן, מאמיק, אז אולי תטרחי ותחזירי לי את הגופיה שלי?1?!?1.!?!

mafakit

New member
הייתי בת"א וקניתי מלא דברים!!!../images/Emo6.gif../images/Emo218.gif

אדום 1. אתה אוהב עגבניות? אין לי בעיה עם זה.. 2. וגמבה ? כןן 3. ותותים ? מאוד 4. אתה נגעל מדם ? לא 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם ? נראה לי..לא זוכרת.. אבל זה היה לא מזמן.. בטעות שרטו אותי.. 6. יש לך בגדים אדומים בארון ? יש לי בוקסר עם קצת אדום.. וחולצה..שאני ישנה איתה..XD 7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך ? הבוקסר שעליי.. 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום ? אה..תלוי איזה אדום.. יש אדום דם.. ויש את האדום החמים הזה.. שמתאים נגיד לחדר שינה או לסלון.. משו חמים ונעים וביתי כזה.. 9. אוהבת את הצבע ? הוא נחמד.. צהוב 1. מה דעתך על לימון? מוסיף המון!><' נדושה שכמוני.. 2. אוהבת חרדל ?לאא
3. וגבינה צהובה ? בטוסט כן 4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור ? מה פתאום..יש לי עייני אינפרא אדום מסננות קרינה אולטה סגולית שלושה כיווני אויר+ GPS!!! 5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך ? צהוב..(..?) 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב ? לא..הבפנוכו מן ירקרק כזה.. יש משו צהבהב.. אבל הירוק שולט.. 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך ?שקית.. 8. מה לדעתך צהוב מסמל ? לא יודעת.. לא ממש נמשכת לצבע הזה.. 9. אוהבת את הצבע הזה ? ממש.. לא כל כך.. ירוק 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע ? חח..שונאת אבוקדו
2. אתה אלרגי לדשא ? נופ 3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם ? כןן 4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק ? אה..לא נראה לי שהיה לי כזה.. 5. מה עדיף: עלה או גבעול ? אה.. גבעול.. 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק : תפוח אדום[כשהוא לא בשל הוא ירוק] שסק..
אה.. יש עוד.. 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך ? תפוח ירוק..XD 8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל ? טבע...? 9. אוהב את הצבע הזה? כן.. הוא מאוד חביב עליי.. כחול 1. מה דעתך על דרדסים ? חמודים..!><' 2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת ? לא ניסיתי
3. אוהב ללכת לים ? לא..ז"א.. שונאת מדוזות..והרוח..והחול..לא יודעת.. מרגיז כזה.. אבל לפעמים גם כיף..
4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים ?יותר.. 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד ?לאאא זה מגניב!!! 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך ? מגבת.. 7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל ? שמים? מים? הצבע האהוב עליי..XD 8. אוהבת את הצבע הזה ? מאודדד
ורוד אני חייבת לציין.. איכסה! 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה ? פקאצות.. פרחות.. וכו' וכו'.. 2. פאקצות - סטיגמה או אמת ? אמת.. 3. יש לך בגדים ורודים ? לא!! אולי רק זוג תחתונים אחד.. שגם כן אני לא לובשת.. 4. זה צבע רק לבנות ? ולהומויים..XD 5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו ? אה.. לא.. אבל לא מתאים לבנים ורוד.. זה קצת עושה אותם הומיים.. אבל תלוי איך הוא נראה בכללי.. הבגדים זה לא הדבר היחיד שמשפיע על השיפוט החיצוני.. 6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד ? לא יודעת.. לא נראה לי.. ואם כן אז אני אנתק את הקשר..XDD
7. החיים ורודים ? הייתי מעדיפה כחולים.. כחול זה צבע יפה.. מרגיע.. ורוד זה מכוער.. 8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך ? אה.. יש כאם עליונית של אמא שלי.. יש בה קצת ורוד.. 9. מה לדעתך צבע זה מסמל ? לא יודעת.. אבל אני לא אוהבת אותו.. כתום 1. אוהב תפוזים ? אה-הא!!
2. וקלמנטינות ?אה-הא 3. וגזר ? אה-הא 4. היית בעד או נגד ההתנתקות ? נגד 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות ? לא 6. אורנג' חברה טובה ? כן 7. ומה עם 'תפוז אנשים' ? מצויין!! 8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך ? מדבקה.. 9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה ? אה..לא יודעת.. זה מצבע מאוד חמוד.. 10. אוהבת אותו? הוא חמוד.. שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? הולך עם כל דבר.. כן.. מרזה..לא.. אם את רוצה להיראות רזה יותר תסתובבי עם מישהי שמנה..XDD ואז את תיראי יותר רזה ממנה.. 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת ? אמת.. אני מתה על כל זה.. הפריקים.. הגות'ים.. זה פשוט כל כך יפה בעיניי.. וכל כך אמיתי.. ולא משו שנגרר אחרי האופנה שיש היום.. זה.. זה.. זה כאילו.. זרם שונה.. 3. איך חושך משפיע עלייך ? פוחדת מהחושך..[יותר מדיי סרטי אימה..
] 4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור ? אני אוהבת שיש אור כשאני יושנת.. לא יודעת.. זה מרגיע.. 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום ? לא יודעת.. אולי כי הוא חשוך כזה..? למשל אני הולכת בעיקר בבגדים כהים.. שחור.. כחול וכו'.. והיה יום הזיכרון אז הלכתי עם לבן.. ואז אמא שלי אמרה לי כמה שזה מאיר אותי וכאלה.. 6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד ?
מריר.. 7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל ? אה? 8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ? פאנק!!! /m\ 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך ? אינסוף 10.אוהב את הצבע? מאודד מקווה שנהנתם! @_@ אכן כן!

עונה../images/Emo3.gif

אדום 1. אתה אוהב עגבניות? בערך 2. וגמבה ? לע ממש 3. ותותים ? כע 4. אתה נגעל מדם ? כע 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם ? לא זוכרת 6. יש לך בגדים אדומים בארון ? קצת 7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך ? קלסר 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום ? אש 9. אוהבת את הצבע ? לע ממש צהוב 1. מה דעתך על לימון? חמוץ 2. אוהבת חרדל ? לפעמים 3. וגבינה צהובה ? כנ"ל 4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור ? מן הסתם 5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך ? צהוב 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב ? כע 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך ? מסטיק 8. מה לדעתך צהוב מסמל ? חום 9. אוהבת את הצבע הזה ? לע ירוק 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע ? כע 2. אתה אלרגי לדשא ? לע 3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם ? לע כי זה מלכלך 4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק ? אממ עכשיו אני מתחילה לחבב ירוק כי מלא אנשים אמרו לי שמתאים לי ירוק 5. מה עדיף: עלה או גבעול ? עלה 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק : עגבניה 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך ? קופסא של תרופא 8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל ? שלווה 9. אוהב את הצבע הזה? אממ בערך כחול 1. מה דעתך על דרדסים ? חמודים 2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת ? כע 3. אוהב ללכת לים ? כע 4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים ? יותר 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד ? כע XB 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך ? ג'ינס 7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל ? רוגע 8. אוהבת את הצבע הזה ? כע ורוד 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה ? פקאצות חח אבל זה לא צבע של פאקצה זה צבע יפה 2. פאקצות - סטיגמה או אמת ? חחח הוממממממ יש ויש 3. יש לך בגדים ורודים ? מלא 4. זה צבע רק לבנות ? בעיקר 5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו ? לא אם זה מתאים לו 6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד ? כע אבל הוא באמת הומו
7. החיים ורודים ? לע 8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך ? בובה 9. מה לדעתך צבע זה מסמל ? כיף כתום 1. אוהב תפוזים ? לע ממש 2. וקלמנטינות ? לפעמים 3. וגזר ? לע 4. היית בעד או נגד ההתנתקות ? נגד 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות ? סרט באוטו 6. אורנג' חברה טובה ? נראה לי שכן ..אני לא שם 7. ומה עם 'תפוז אנשים' ? אחלה אתרר 8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך ? עט 9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה ? חום 10. אוהבת אותו? לע שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? כע 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת ? אמת
3. איך חושך משפיע עלייך ? שונאת חושך 4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור ? מוחלט .. אם לא אני לא נרדמת 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום ? חס וחסה למה שיסבול? אני אוהבת שחור 6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד ? לא 7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל ? וואט 8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ? רוק 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך ? מוות 10.אוהב את הצבע? מאוד

spooky shadow

New member
ואו נראה משעשע.

אדום: 1. אתה אוהב עגבניות? כן. 2. וגמבה ? לא. 3. ותותים ? כן. 4. אתה נגעל מדם ? לא. 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם ? אתמול או משהו. 6. יש לך בגדים אדומים בארון ? כן. 7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך ? האור של העכבר. 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום ? דם. 9. אוהבת את הצבע ? כן. צהוב: 1. מה דעתך על לימון? מתה על לימון. 2. אוהבת חרדל ? רק מאוד מסויים. 3. וגבינה צהובה ? כן. 4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור ? לרוב לא. 5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך ? צהוב לא? 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב ? לא יודעת. 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך ?דף עם ציור עליו. 8. מה לדעתך צהוב מסמל ? פיפי. 9. אוהבת את הצבע הזה ? לא. ירוק: 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע ? אמ.. 2. אתה אלרגי לדשא ? לא. 3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם ? פוצי אבל כן. 4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק ? לפני כמה ימים, חולצה מכופתרת. 5. מה עדיף: עלה או גבעול ? עלה. 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק : לימון. 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך ? פסל מקרמיקה עם פסים לבנים וירוקים. 8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל ? קיא. 9. אוהב את הצבע הזה? לא. כחול 1. מה דעתך על דרדסים? נאצים. 2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כן. 3. אוהב ללכת לים? לא ממש. 4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר. 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? איכסה. 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? הג'ינס שלי. 7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל? עומק. 8. אוהבת את הצבע הזה? מטורפת עליו. ורוד 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? גועל נפש. 2. פאקצות - סטיגמה או אמת? אמת. 3. יש לך בגדים ורודים? לא. 4. זה צבע רק לבנות? גם לא לבנות. 5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו? לא אחשוב אבל כן אגיד. 6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד? כן.. 7. החיים ורודים? אפור חולה יותר מתאים. 8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך ? צבע פנדה של החבר הכי טוב שלי (וזה בתוך קופסא רחוקה). 9. מה לדעתך צבע זה מסמל? את המין הנשי בארץ ישראל (פרחות, פאקאצות וכו') כתום 1. אוהב תפוזים? כן. 2. וקלמנטינות? כן. 3. וגזר? לא. 4. היית בעד או נגד ההתנתקות? הייתי הכי נטרלית שאפשר. 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? שנאתי את הצבע הנוראי הזה. 6. אורנג' חברה טובה? אני בסלקום. 7. ומה עם 'תפוז אנשים'? סבבה לגמרי, פה כבר יותר משנתיים. 8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? אייקונים במחשב. 9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה? מבחינתי, תפוז. 10. אוהבת אותו? מסתגלת. שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? כן! 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? בטח אמת. אני הרד קור
3. איך חושך משפיע עלייך? גורם לי לרצות לישון. 4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? אם הייתי יכולה חושך מוחלט ומוזיקה. 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? שחור הוא לא צבע, הוא חסר פיגמנטים. הוא ריק.
6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד? לא אוהבת. 7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל ? WTF 8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ? ג'אז, בלוז, פאנק גם טוב. 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך ? די סובב אותי, כמעט ומסמל הכל בשבילי. 10.אוהב את הצבע? מטורפת עליו. מורגן.

הההמ

אדום 1. אתה אוהב עגבניות? כן 2. וגמבה ? איככככככככככככסססססססססססססססססס 3. ותותים ? נחמד 4. אתה נגעל מדם ? אם הוא יוצא מהפות אז כן 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם ? במחזור האחרון?>< 6. יש לך בגדים אדומים בארון ? כן 7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך ? השרוך האדום בחולצת תנועה שעלי כרגע>< 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום ? ממ בשרוך אדום זה דם הפועליםP: ולא יודעת 9. אוהבת את הצבע ? כן צהוב 1. מה דעתך על לימון? יאמייייייי 2. אוהבת חרדל ? כן 3. וגבינה צהובה ? מאוד 4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור ? כן.. 5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך ? זהב חהחהחה 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב ? כן 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך ? מגבת 8. מה לדעתך צהוב מסמל ? לא יודעת 9. אוהבת את הצבע הזה ? לא ממש ירוק 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע ? כן!!!!!!!!!! אחרי שאכלתי אבוקדו פעם ראשונה [לפני חצי שנה בערך] התעוררתי בבוקר עם חום וזה והתחלתי להקיא 0.0 [הקאתי 5-6 פעמים באותו יום] 2. אתה אלרגי לדשא ? לא 3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם ? כן 4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק ? אתמול נראה לי 5. מה עדיף: עלה או גבעול ? שניהם.. 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק : בננה 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך ? דפי פוליו 8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל ? ירוק זה יפה.. אממ טבע, -יער-, התחדשות.. 9. אוהב את הצבע הזה? מאוד. כחול 1. מה דעתך על דרדסים ? יווו היינו דרדסים בקייצת בוגרת ^^ אממ חמודים שכאלה 2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת ? עכשיו אני אנסה!!! יש לי תקרה, מצטערת 3. אוהב ללכת לים ? כן 4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים ? שווה 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד ? לא 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך ? דפי פוליו 7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל ? לא יודעת 8. אוהבת את הצבע הזה ? נחמדי ורוד 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה ? דפי פוליו ורודים XD 2. פאקצות - סטיגמה או אמת ? לא יודעת 3. יש לך בגדים ורודים ? לא חושבת, אולי תחתונים 4. זה צבע רק לבנות ? כן. 5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו ? לא, ערס 6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד ? לא 7. החיים ורודים ? לא 8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך ? דפי פוליו.. 9. מה לדעתך צבע זה מסמל ? לא יודעת כתום 1. אוהב תפוזים ? מאודדדדדדדדדדדד 2. וקלמנטינות ? פחות 3. וגזר ? יאמ 4. היית בעד או נגד ההתנתקות ? בעדדדד. 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות ? לא! 6. אורנג' חברה טובה ? לא משהו 7. ומה עם 'תפוז אנשים' ? ככה 8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך ? דפי פוליו... 9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה ? את סקאי, כי היא אוהבת כתום >< 10. אוהבת אותו? כן שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? כן וכן 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת ? לא יודעת 3. איך חושך משפיע עלייך ? סבבה 4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור ? תמיד שמה יד על העיניים, אז לא משנה לי 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום ? לא יודעתתתת 6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד ? כשהייתי קטנה אהבתי רק מריר, עכשיו יותר חלב 7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל ? ? 8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ? פאנק וג'אז 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך ? לא יודעת 10.אוהב את הצבע? כן

MushrooMush

New member
XD

אולי שאלון דומה היה פה פעם אז יהיה שוב ^_^ אדום 1. אתה אוהב עגבניות? כה 2. וגמבה ? לא 3. ותותים ? כה 4. אתה נגעל מדם ? לא ממש אני לא יגע בזה אבל שיש הרהב דם אני אל ידועת מה יקרה לי עוד לא הייתי בסיטואציה כזאת 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם ? אממ לא זוכרת 6. יש לך בגדים אדומים בארון ? כה לא הרבה 7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך ? הצמיד שלי 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום ?דם 9. אוהבת את הצבע ? אממ סתם צבע צהוב 1. מה דעתך על לימון? טעים.... ומהמסטיקים שלו ממש טעים של החדשים של מאסט 2. אוהבת חרדל ?לא 3. וגבינה צהובה ? בטוסט 4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור ? לא מה פיתאום 5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך ? צהב? 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כה ואין לו ביכלל טעם של תפוזים 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך ?הדאורדוראנט וןהצמיד שלי 8. מה לדעתך צהוב מסמל ? שמש 9. אוהבת את הצבע הזה ? כה ירוק 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע ? לא 2. אתה אלרגי לדשא ? לא 3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם ? כה חוץ מלחשוב על העולם 4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק ? אממ ליפני שבוע 5. מה עדיף: עלה או גבעול ? עלה 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק : שזיף 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך ? הצמיד שלי 8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל ? פוטוסינתזה 9. אוהב את הצבע הזה? אמממ כה נריאה לי כחול 1. מה דעתך על דרדסים ? הם מציחקים 2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת ? לא יודעת 3. אוהב ללכת לים ? כה 4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים ?פחות מהים 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד ?חחחח לא אכלתי ארטיק כחול.... אבל אכלתי סוכריה ירוקה אז ידידעי בא אלי אומר לי מה קרה לך מצצת לדרדס סבא XDDDDDDDDDDDDDDג ואי הוא הרג אותי --ילד מצחיק 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך ? הצמיד שלי XDDDD 7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל ?שמים ים 8. אוהבת את הצבע הזה ? כה ורוד 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה ? חווה....{ילדה פאצקה} 2. פאקצות - סטיגמה או אמת ? אמת 3. יש לך בגדים ורודים ? קצת 4. זה צבע רק לבנות ? לא 5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו ? פעם הייתי חושבת שהוא מגאניב אבל עכשיו זה כבר מעצבן וןזה של ערסים וזה נימאס 6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד ? כה 7. החיים ורודים ? לא 8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך ? הצמיד שלי XD 9. מה לדעתך צבע זה מסמל ? ילדות מעצבנות שאוהבות את השיר החדש של אבריל לאבין..>< כתום 1. אוהב תפוזים ? כה 2. וקלמנטינות ?לא 3. וגזר ? מבושל 4. היית בעד או נגד ההתנתקות ? נגד 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות ? שמתי צמיד =] 6. אורנג' חברה טובה ? כה אני שם 7. ומה עם 'תפוז אנשים' ? אחלההה 8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך ? חרוז בתוך הצמיד שלי XDDD 9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה ? תפוז 10. אוהבת אותו? לא ממש.... שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? לא באמת מרזה ולא הולך עם כל דבר לא קשור לצבעיים קששור לסוג הבגד 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת ?0O סטיגמה 3. איך חושך משפיע עלייך ? מפחיד >< 4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור ? חושך 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום ? כי הוא חשוך...XD 6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד ? איכ 7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל ? מזה?! 8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ? בלוז של שנות הששישים וגאז..!! 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך ? פריקים חושך רוק.... 10.אוהב את הצבע? מאוד! מקווה שנהנתם! @_@ מאוד!

I L O V E MCR

New member
חיבוקי למי שקוראD:../images/Emo129.gif

אולי שאלון דומה היה פה פעם אז יהיה שוב ^_^ אדום 1. אתה אוהב עגבניות? יאאא 2. וגמבה ? הממ קצת 3. ותותים ? מאוד:} 4. אתה נגעל מדם ?ממש לא 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם ?היום 6. יש לך בגדים אדומים בארון ? כן 7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך ?הכתוביות על החולצה שלי 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום ?כח,חוזק. 9. אוהבת את הצבע ? מאוד
צהוב 1. מה דעתך על לימון?יאמי:] 2. אוהבת חרדל ?לא 3. וגבינה צהובה ? יאא 4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור ?תגידו לי אחד שלא[אלא אם כן אני עם משקפים שמש] 5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך ?מין הסתם צהוב 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב ?חחח נכון 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך ?החולצה של סימפסון
8. מה לדעתך צהוב מסמל ?אופטימי. אני לא יודעת למה>< 9. אוהבת את הצבע הזה ?יאא ירוק 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע ?לא 2. אתה אלרגי לדשא ?לא 3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם ?מאוד!
4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק ?זה לא מחמיא לי>< 5. מה עדיף: עלה או גבעול ?עלה 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק :פיטנגוXP 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך ?הטלפון 8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל ?חיים 9. אוהב את הצבע הזה?ממ קצת כחול 1. מה דעתך על דרדסים ?חמודים
2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת ?לא ממש 3. אוהב ללכת לים ?כן 4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים ?יותר 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד ?לא!זה גיזעיP: 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך ?כרית. 7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל ?שלווה 8. אוהבת את הצבע הזה ?קצת ורוד 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה ?בחילה 2. פאקצות - סטיגמה או אמת ?אמתD:: 3. יש לך בגדים ורודים ?לא חוצמגרבים 4. זה צבע רק לבנות ?כן! ואפילו לא 5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו ?לא אבל הוא אגעל. 6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד ?כן. 7. החיים ורודים ?לא!!! 8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך ?חלק קטן מכריכה של ספר 9. מה לדעתך צבע זה מסמל ?טוב לב. כתום 1. אוהב תפוזים ?מאוד
2. וקלמנטינות ?לא ממש 3. וגזר ?יא:] 4. היית בעד או נגד ההתנתקות ?בעד 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות ?כן 6. אורנג' חברה טובה ?מאוד! 7. ומה עם 'תפוז אנשים' ?מאוד!
8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך ?השוליים של המכנסיים שלי 9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה ?חופש 10. אוהבת אותו?כן שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר?כן 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת ?אני לא אוהבת לשייך. ואני מדברת כאחת שכל הזמן קוראים לה ככה. 3. איך חושך משפיע עלייך ?לטובה:] 4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור ?מוחלט. 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום ?לא 6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד ?לא 7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל ?מזה? 8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ?רוק:] 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך ?מבריק,נקי. 10.אוהב את הצבע?מאוד מקווה שנהנתם! @_@ מאוד תודה רבה

mafakit

New member
קראתי!!עכשיו אני רוצה חיבוק..!!!../images/Emo3.gif../images/Emo218.gif

../images/Emo90.gif../images/Emo216.gif../images/Emo13.gif

|אבטיחאדום |אבטיח1. אתה אוהב עגבניות? חח זה בסדר
|אבטיח2. וגמבה ? כן | |אבטיח3. ותותים ? כןן :) |אבטיח4. אתה נגעל מדם ? לא ממש |אבטיח5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם ? לא זוכרת |אבטיח6. יש לך בגדים אדומים בארון ? כן |אבטיח7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך ? הפלאפון (סוני אריקסון האדום הזה) |אבטיח8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום ? שטן
סתםXD ממ אין לי שמץ. |אבטיח9. אוהבת את הצבע ? כן
|אבטיחצהוב |אבטיח1. מה דעתך על לימון? אחלה XD |אבטיח2. אוהבת חרדל ? ממש לא
|אבטיח3. וגבינה צהובה ? כן^^ |אבטיח4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור ? קצת |אבטיח5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך ? זהבXD סתם, לא יודעת |אבטיח6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב ? יש מצב |אבטיח7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך ? החולצה שליXD |אבטיח8. מה לדעתך צהוב מסמל ? קיץ |אבטיח9. אוהבת את הצבע הזה ? לא ממש |אבטיחירוק |אבטיח1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע ? לא אוכלת אבוקדו
|אבטיח2. אתה אלרגי לדשא ? לא
|אבטיח3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם ? חח זה חביב |אבטיח4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק ? לא זוכרת.. לא ממזמן אולי לפני כמה ימים |אבטיח5. מה עדיף: עלה או גבעול ? עלה
|אבטיח6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק : בננה!
|אבטיח7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך ? דאורדורנט XD (של כיף שיש גם בורוד וכחול, רק ירוק
) |אבטיח8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל ? דשא
|אבטיח9. אוהב את הצבע הזה? ממ די |אבטיחכחול |אבטיח1. מה דעתך על דרדסים ? חמוווווודים
|אבטיח2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת ? אולי.. |אבטיח3. אוהב ללכת לים ? לא |אבטיח4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים ? לא |אבטיח5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד ? קצת מפחיד קצת מגניב חח |אבטיח6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך ? איזה חומר ניקיוOם |אבטיח7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל ? שמיים חח |אבטיח8. אוהבת את הצבע הזה ? אני אוהבת כחול כהה |אבטיחורוד |אבטיח1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה ? ארטיק
|אבטיח2. פאקצות - סטיגמה או אמת ? יש בזה אמת
|אבטיח3. יש לך בגדים ורודים ? גופיה |אבטיח4. זה צבע רק לבנות ? כן |אבטיח5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו ? הומו/ערס/סתם סטייליסט
|אבטיח6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד ? כן חח חברה שלי |אבטיח7. החיים ורודים ? כשרוצים
|אבטיח8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך ? הסדין של המיטה D: |אבטיח9. מה לדעתך צבע זה מסמל ? נשיות |אבטיחכתום |אבטיח1. אוהב תפוזים ? ממ נראה לי |אבטיח2. וקלמנטינות ? כנל |אבטיח3. וגזר ? רק מבושל |אבטיח4. היית בעד או נגד ההתנתקות ? נראה לי נגד.. או בעד.. עזבו אני מתוסבכת
|אבטיח5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות ? לא
|אבטיח6. אורנג' חברה טובה ? כן |אבטיח7. ומה עם 'תפוז אנשים' ? גם
|אבטיח8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך ? לא יודעת |אבטיח9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה ? תפוז! אורנג'=כתום / אורנג'=תפוז |אבטיח10. אוהבת אותו? ממ תלוי |אבטיחשחור |אבטיח1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? חח כן |אבטיח2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת ? יש בזה אמתO: |אבטיח3. איך חושך משפיע עלייך ? רגיל?XD |אבטיח4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור ? חושך מוחלט |אבטיח5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום ? לא הבנתי |אבטיח6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד ? לא אוהבת ככ |אבטיח7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל ? מה? |אבטיח8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ? פאנק.. כאילו, לא Fאנק, אלא Pאנק |אבטיח9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך ? חושך |אבטיח10.אוהב את הצבע? דיי |אבטיחמקווה שנהנתם! @_@ נהניתי

../images/Emo203.gifאני אוסיף לך צבעים, אני בא להציל אותך.

אדום 1. אתה אוהב עגבניות? מאד מאד. 2. וגמבה ? לא. 3. ותותים ? לפעמים. 4. אתה נגעל מדם ? חח תלוי של מי. 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם ? ממ אתמול. 6. יש לך בגדים אדומים בארון ? לא, שונאת בגדים אדומים!! 7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך ? מסגרת של מראה קטנה. 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום ? חוזק, גאווה, ניצחון. 9. אוהבת את הצבע ? לא. צהוב 1. מה דעתך על לימון? חצוץ. 2. אוהבת חרדל ? לא. 3. וגבינה צהובה ? ברורררר. 4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור ? חח מי לא? 5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך ? צהוב. 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב ? מה לעשות. 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך ?נר, יותר בז'. 8. מה לדעתך צהוב מסמל ? אור? 9. אוהבת את הצבע הזה ? לא במיוחד. ירוק 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע ? חחח לא. 2. אתה אלרגי לדשא ? לא. 3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם ? פעם מאד, אבל היום אני מעדיפה לשבת על מרפסת בלילה ולחשוב על העולם, אני מפחדת מתולעים (מזה כן היה לי סיפור שהסתיים ברע!). 4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק ? אין לי ממש בגדים ירוקים, בעצם אין לי בכלל. אהה גופיה אחת מזמן מזמן. 5. מה עדיף: עלה או גבעול ? גבעול של ברוקולי חחח. 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק : עגבניה! 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך ? תיק כזה. 8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל ? טבע, פשטות. 9. אוהב את הצבע הזה? כן. כחול 1. מה דעתך על דרדסים ?
2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת ? אנסה בהזדמנות. 3. אוהב ללכת לים ? הכי בעולם. 4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים ? פחות. 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד ? באופן מטורף. 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך ? חח קופסא לעדשות. 7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל ? שמיים, חופש, מרחב. 8. אוהבת את הצבע הזה ? בערך. ורוד 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה ? חח צבע מכוער. 2. פאקצות - סטיגמה או אמת ? לא יודעת... 3. יש לך בגדים ורודים ? גופיה אחת. 4. זה צבע רק לבנות ? לא, זה הכי יפה על בנים. 5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו ? לאלא, זה ממש יפה חולצה ורודה לבנים נו. 6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד ? חחח ילדה שהייתה איתי ביסודי. אהה ועוד אחת בשכבה. הן יכולות ללבוש מכף רגל ועד ראש ורוד! 7. החיים ורודים ? ממש לא. 8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך ? יואו פאקינג אין לי שום דבר ורוד בחדר. בעצם נר קטנטן אבל בקטנה. 9. מה לדעתך צבע זה מסמל ? תמימות, ילדותיות. כתום 1. אוהב תפוזים ? מאד. 2. וקלמנטינות ? לא. 3. וגזר ? לא. 4. היית בעד או נגד ההתנתקות ? בעד. 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות ? חלילה. 6. אורנג' חברה טובה ? ממ כן. 7. ומה עם 'תפוז אנשים' ? מעולה. 8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך ? חח יש כמה דברים שהם חלקים של דברים אבל לא דברים שלמים. 9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה ? התנתקות חח. 10. אוהבת אותו? לא. שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? מרזה לא, הולך עם כל דבר כן. 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת ? חחח תלוי. 3. איך חושך משפיע עלייך ? מאד משפיע. :( 4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור ? עם מידה כלשהי של אור. 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום ? חח כן. 6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד ? חלב! 7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל ? מה זה? 8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ? רוק. 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך ? בדידות, פחדים, נפילה. 10.אוהב את הצבע? כן.

למעלה