../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gifלא היה דומה,היה זהה
אדום 1. אתה אוהב עגבניות?מחבבת 2. וגמבה ? יאפ 3. ותותים ? כן!! 4. אתה נגעל מדם ? לא ממש 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם ?אתמול 6. יש לך בגדים אדומים בארון ? לא:-O 7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך ? שקית אדומה 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום ?אהבה ושנאה ביחד,פריצת גבולות,חופש.. 9. אוהבת את הצבע ? מחבבת
צהוב 1. מה דעתך על לימון? חמוץ 2. אוהבת חרדל ?לא ממש 3. וגבינה צהובה ? כן 4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור ?אני ערפדית,אני לא מסתכלת על השמש
5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך ? נו,נחשו.. 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב ?כן,צהוב פיכסי כזה 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך ?שמיכה 8. מה לדעתך צהוב מסמל ? קנאה 9. אוהבת את הצבע הזה ? לא
ירוק 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע ? כן,התחתנו והוא קיבל אחרי החופה התקף לב 2. אתה אלרגי לדשא ? חס וחלילה 3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם ?איכ,לא..כל הכלבים עושים שם דברים אחרים לפניXDD 4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק ? חולצה עם סמל בי"ס,אולי לפני חצי שנה 5. מה עדיף: עלה או גבעול ? גבעול 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק :בננה 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך ? כוס תה
8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל ? חוסר החלטיות 9. אוהב את הצבע הזה? תלוי באיזה גוון
כחול 1. מה דעתך על דרדסים ?מתוקים 2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת ?לא,אצלי לא..אולי השמיים שלך מקולקלים 3. אוהב ללכת לים ? כן,מאוד
4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים ?תלוי למה 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד ?לא,זה נחמדXD 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך ? ציור שתלוי על הקיר 7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל ?חיים ומוות,עצב ושמחה...הכל!! 8. אוהבת את הצבע הזה ?
מאוווווווד!!
ורוד 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה ? רוני דואניכס 2. פאקצות - סטיגמה או אמת ? אמת אמת 3. יש לך בגדים ורודים ? גופיה 4. זה צבע רק לבנות ? לא,גם לערסים 5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו ?לא 6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד ? מור 7. החיים ורודים ?לא,החיים הרבה יותר צבעוניים 8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך ? כלום,למזלי! 9. מה לדעתך צבע זה מסמל ?ילדותיות
כתום 1. אוהב תפוזים ? בערך 2. וקלמנטינות ?כנ"ל 3. וגזר ? ייאיייי 4. היית בעד או נגד ההתנתקות ?בעד אני חושבת 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות ? כן,וגם כחול XDD 6. אורנג' חברה טובה ? מאוד! 7. ומה עם 'תפוז אנשים' ? בסדר.. 8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך ? החלון המהבהב של המסן 9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה ? ילדותיות 10. אוהבת אותו? ממש לא
שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? כן 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת ? סטיגמה 3. איך חושך משפיע עלייך ? אני אוהבת חושך 4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור ?חושך מוחלט 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום ? כי הוא באמת מתאים להכול.. 6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד ? שוקולד מריר שליטעעע 7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל ?הא? 8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ? ראפ ופאנק 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך ? סוף והתחלה 10.אוהב את הצבע? הוא סבבה