חויע../images/Emo3.gif חרושה!! D=
כללי: באיזה שעה אתם קמים בבוקר? 11-15 חיחי באיזה שעה אתם עולים לישון? בסביבות שלוש אתם אוהבים לאכול בבוקר? אני אוהב לאכול תמיד.
מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים? קקי? חעע אממ שם משקפיים
מה הדבר האחרון שאתם עושים כשאתם עולים לישון? הממ מורידים ת'משקפיים\עדשות מה המאכל שאתם אוכלים כמעט כל יום? אממממ לוידע:\ שניצל? חח מה השתיה שאתם הכי אוהבים?אייס קפהההD= כמה פעמים בערך אתם שותים כוסות מים?וואי אין סוף! אני מכוררר! בלילה אני לוקח בקבוק שני ליטר ומסיים אותו תוך עשרים דקות! מה אתם מעדיפים- לישון או לקום?עד כמה שהחיבה שלי לשינה גדולה, לקום זה כיף
האם חלמתם פעם חלום רע? ברור. בגדים ואופנה:: מה הלבוש שאתם לובשים כשאתם הולכים לחברים? ג'ינס וטי שירט מה אתם מעדיפים - אלגנט או ספורטיבי?אלגנט ראיתם חולצה מהממת אבל היא עולה יקר מאוד וההורים מציעים שתקח חולצה אחרת, תקנה אותה בכל מצב? אני אקנה מה שההורים מסכימים אתם אוהבים בגדים?אני אוהב שיש לי מה ללבוש. חח פעם לבשתם ג'ינס שהוא חיקוי? אממ אני משער שכן אתם לובשים רק מותגים?אממ יוצא לי לרוב כן (אני פקאצה! :-O) קרה לכם פעם שרציתם נעלים וההורים לא הסכימו לקנות לכם?אממ כן רציתי נעליים מאגניבות ואמא הסכימה רק ספורט
איזה סוג נעליים אתם הכי אוהבים לנעול? (ספורט,אלגנט..) אממ באגי שכזה עם לשון ענקית חח קרה פעם שחברה קנתה בגדים מהממים וקינאתם בה? ברור. כל החברות שלי מאממות וקונות רק ורוד צומי ורק אני לא! אני מסכן מאוד. (אה, לא.) אתם מגדירים את עצמכם כבן אדם שאוהב בגדים ושופינג? לא. קיץ וחורף: אתם אוהבים את הים? בערך
מה אתם יותר אוהבים- קיץ או חורף? חורף!! מה אתם מעדיפים- גלידה או ארטיק? גלידה גם אתם אוהבים לאכול ארטיק בים?חח כמו כולם מה אתם יותר אוהבים ים או בריכה?בריכה איזה עונה אהובה עליכם?חורףD= אתם אוהבים להפעיל את המזגן?כמובן!! בקיץ- אתם בבית או בחוץ? גם וגם בחורף אתם הולכים לקפוץ בשלוליות? ברור! הכי כיף! בקיצור אתם אוהבים לאכל דברים קרים בקיץ?הממ כן רק שנאי לא רואה איך השאלה הזאת מקצרת ומסכמת את שלל השאלות שלפניה. :\ מחשב וטלויזיה: כמה זמן אתם גולשים בממוצע? המוןןןןןןן האם ההורים שלכם אומרים עליכם שאתם יושבים שעות במחשב? כה
אתם גולשים באינטנט לפני שאתם מבצעים את העבודות שההורים מבקשים?כה
יש לכם איימל?כן כמה פעמים בשבוע אתם בודקים אם קיבלתם איימל?4-5 יש לכם אתר אינטרנט משלכם?לא:\ אתם מורידים דברים מהקאזה?מהאימיול.
יש לכם משחקים במחשב?אממ אחד שניים המחשב שלכם הוא פרטי, זאת אומרת שרק אתם משתמשים בו? הממ אמא באה לבדוק מיילים כמה פעמים וגם אבא בא מידי פעם אבל בתכל'ס הוא בחדר שלי מה עדיף טלויזיה או מחשב?וואי אמממממממ מחשב
מה עדיף? קאזה או אמיול?אמיול מחשב או טלויזיה?מחשב השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?טלנובלה בע"מ כי זה מצחיק לאללה וגם אין לי את זה
ארטיק או גלידה?פרוזן יוגורט
בית ספר או חופש?חופש! ים או בריכה?בריכה מעריב לנוער או ראש 1?ראשאחד חולצה או גופייה?חולצה חטיפים או ממתקים?ממתקים
מצלמה או מיקרופון למחשב?מצלמה ציפס או במבה?צ'יפס מה עדיף במפורסמים? נינט טייב או יעל בר זוהר? יעל בר זוהר. רק כי אפשר לקרוא לה יב"ז.
יהודה לוי או רן דנקר?רן דנקר (כי הוא גורם לי להרגיש טוב כשאני רואה את הפוני שהוא גידל. השיער שלי ממש נחמד ליד הדבר הזה! ) קמילה בורדונאבה או לואיסנה לופילטו?לואיסנה, כי בקטנטנות היא קיבלה מחזור קודם וקמילה העתיקה ממנה! ליאור נרקיס או מירי מסיקה?מירי מסיקה (מי צרח לי באוזן עננים עננים בעיני??? ולמה יש לך עננים בעיניים?!) אייל גולן או קובי פרץ?אפחד. שירי מימון או שי גבסו? אפחד
הראל סקעת או הראל מויאל?הראל סקעת (גו כפר סבא! גו כפר סבא! רק העיריה שלנו הייתה בעבר בית הארחה זול!) צביקה פיק או שלמה ארצי? צביקי פיקי. הוא מטומטמםםםםם אגם רודברג או טום אבני? תום אבני. הוא לא מרפםסם נעליים בלי להראות אותן בתמונה:\ רוני דואני או יעל בר זוהר? יב"זזזזזזזזז!
בילי ג'ו או בריטני ספירס? (ואני אכפכף בדם קר את מי שתגיד בריטני ספירס ) בילי ג'ו. אני חושב? הו, משעשע!