שאלון פקאצי

meidl

New member
זה נכון

הדיסק הראשון שלהם דווקא סבבה הם פאנק נעורים למען האמת כי הפאנק דיי מת

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifלתשומת לבכן../images/Emo140.gif

אינסה לא אמרה שפופ זה רע, היא גם לא אמרה שרוק זה טוב. אתן אומרות שבגלל שהיא אוהבת גרין דיי ולא אוהבת בריטני היא אומרת שפופ זה רע. אבל בואו נניח ששניהם פופ[ונניח רק בשביל שלא תתחילו להתווכח אם גרין דיי הם רוק/פופ],היא יכולה לאהוב זמר פופ אחר יותר מהשני,לא? זה כמו שיש כאלה שמעדיפים את בטהובן מאשר את מוצרט. אתן מסיקות שבגלל שהיא אוהבת גרין דיי,היא אוהבת פופ= היא אוהבת את בריטני. יכול להיות שהיא באמת אוהבת את בריטני, אבל העובדה שהיא אוהבת את גרין דיי שהם פופ לא מחייבת לאהוב גם את בריטני. אני לא רוצה להתחיל וויכוח או משהו, אבל כשקראתי את מה שכתבתן,הנקודה הזו הפריעה לי. וזה בכוונה משורשר לכאן
.

o0Invisible0o

New member
ואוו.../images/Emo122.gif

החלק האחרון "מה עדיף במפורסמים?" כל כך שונה אצלנו..
כאילו..אממ..ברמות מטורפות.
[סתם שועשעתי.XP]

../images/Emo60.gif../images/Emo15.gif

כללי: באיזה שעה אתם קמים בבוקר? בחופש- סביבות 1. בלימודים- רבע לשבע. באיזה שעה אתם עולים לישון? בחופש- מתישהו בין 2 ל6, בלימודים ב11-12. אתם אוהבים לאכול בבוקר? לא. מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים? מקללת משהו
מה הדבר האחרון שאתם עושים כשאתם עולים לישון? חושבת עליו
[אח, הדביקיות>< ] מה המאכל שאתם אוכלים כמעט כל יום? שניצל/ סלט.
מה השתיה שאתם הכי אוהבים? ממ.. קולה/ מיץ תפוזים. כמה פעמים בערך אתם שותים כוסות מים? מה.. לאדעת.
מה אתם מעדיפים- לישון או לקום? לישון. האם חלמתם פעם חלום רע? אתמול בלילה נחשב?
בגדים ואופנה:: מה הלבוש שאתם לובשים כשאתם הולכים לחברים? ג'ינס וטישרט?
מה אתם מעדיפים - אלגנט או ספורטיבי? ספורטיבי- טרנינג? אז אלגנט >< ראיתם חולצה מהממת אבל היא עולה יקר מאוד וההורים מציעים שתקח חולצה אחרת, תקנה אותה בכל מצב? תלוי. אף פעם לא קרה לי עם חולצה, אבל קרה לי עם מכנסיים
אתם אוהבים בגדים? אני מניחה. פעם לבשתם ג'ינס שהוא חיקוי? לאדעת. אתם לובשים רק מותגים? לא. קרה לכם פעם שרציתם נעלים וההורים לא הסכימו לקנות לכם? אה.. אני מניחה. איזה סוג נעליים אתם הכי אוהבים לנעול? (ספורט,אלגנט..) אולסטאר. קרה פעם שחברה קנתה בגדים מהממים וקינאתם בה? כן.
אתם מגדירים את עצמכם כבן אדם שאוהב בגדים ושופינג? לא. קיץ וחורף: אתם אוהבים את הים? כן. מה אתם יותר אוהבים- קיץ או חורף? חורף, כמובן. קיץ פיכסה.
מה אתם מעדיפים- גלידה או ארטיק? גלידה. גם אתם אוהבים לאכול ארטיק בים? למה לא? מה אתם יותר אוהבים ים או בריכה? ים. איזה עונה אהובה עליכם? חורף. אתם אוהבים להפעיל את המזגן? כן. בקיץ- אתם בבית או בחוץ? גם וגם? בחורף אתם הולכים לקפוץ בשלוליות? נו, ברור. בקיצור אתם אוהבים לאכל דברים קרים בקיץ? כן. מחשב וטלויזיה: כמה זמן אתם גולשים בממוצע? לאדעת. האם ההורים שלכם אומרים עליכם שאתם יושבים שעות במחשב? כן. אתם גולשים באינטנט לפני שאתם מבצעים את העבודות שההורים מבקשים?איזה עבודות? יש לכם איימל? לא שלי אישית. כמה פעמים בשבוע אתם בודקים אם קיבלתם איימל? לא ממש בודקת. יש לכם אתר אינטרנט משלכם? לא. אתם מורידים דברים מהקאזה? לא עובד. יש לכם משחקים במחשב? לאדעת, אני לא משחקת במשחקי מחשב כ"כ. המחשב שלכם הוא פרטי, זאת אומרת שרק אתם משתמשים בו? לא. אבל בעיקר אני. מה עדיף טלויזיה או מחשב? מחשב. מה עדיף? קאזה או אמיול? שניהם לא עובדים לי במחשב
מחשב או טלויזיה? מחשב. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? לא רואה אף אחד מהם. ארטיק או גלידה? גלידה. בית ספר או חופש? חופש. ים או בריכה? ים. מעריב לנוער או ראש 1? לאדעת, לא קוראת את זה. חולצה או גופייה? חולצה. חטיפים או ממתקים? אה.. מה?
מצלמה או מיקרופון למחשב? לאדעת. ציפס או במבה? במבה. מה עדיף במפורסמים? נינט טייב או יעל בר זוהר? את נינט אני לא מכירה ואת יעל בר זוהר אני שונאת
יהודה לוי או רן דנקר? >< קמילה בורדונאבה או לואיסנה לופילטו? פיכס >< ליאור נרקיס או מירי מסיקה? פיכס >< אייל גולן או קובי פרץ? פיכס >< שירי מימון או שי גבסו? שי גבסו הראל סקעת או הראל מויאל? לאדעת. צביקה פיק או שלמה ארצי? שלמה ארצי. אגם רודברג או טום אבני? אה.. שניהם מגעילים לדעתי אבל תום לפחות יודע לשחק קצת, אז הוא
רוני דואני או יעל בר זוהר? אככככככככככככככככ >< בילי ג'ו או בריטני ספירס? (ואני אכפכף בדם קר את מי שתגיד בריטני ספירס ) הווווווווו בילי

Miscellaneous

New member
חויע../images/Emo3.gif חרושה!! D=

כללי: באיזה שעה אתם קמים בבוקר? 11-15 חיחי באיזה שעה אתם עולים לישון? בסביבות שלוש אתם אוהבים לאכול בבוקר? אני אוהב לאכול תמיד.
מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים? קקי? חעע אממ שם משקפיים
מה הדבר האחרון שאתם עושים כשאתם עולים לישון? הממ מורידים ת'משקפיים\עדשות מה המאכל שאתם אוכלים כמעט כל יום? אממממ לוידע:\ שניצל? חח מה השתיה שאתם הכי אוהבים?אייס קפהההD= כמה פעמים בערך אתם שותים כוסות מים?וואי אין סוף! אני מכוררר! בלילה אני לוקח בקבוק שני ליטר ומסיים אותו תוך עשרים דקות! מה אתם מעדיפים- לישון או לקום?עד כמה שהחיבה שלי לשינה גדולה, לקום זה כיף
האם חלמתם פעם חלום רע? ברור. בגדים ואופנה:: מה הלבוש שאתם לובשים כשאתם הולכים לחברים? ג'ינס וטי שירט מה אתם מעדיפים - אלגנט או ספורטיבי?אלגנט ראיתם חולצה מהממת אבל היא עולה יקר מאוד וההורים מציעים שתקח חולצה אחרת, תקנה אותה בכל מצב? אני אקנה מה שההורים מסכימים אתם אוהבים בגדים?אני אוהב שיש לי מה ללבוש. חח פעם לבשתם ג'ינס שהוא חיקוי? אממ אני משער שכן אתם לובשים רק מותגים?אממ יוצא לי לרוב כן (אני פקאצה! :-O) קרה לכם פעם שרציתם נעלים וההורים לא הסכימו לקנות לכם?אממ כן רציתי נעליים מאגניבות ואמא הסכימה רק ספורט
איזה סוג נעליים אתם הכי אוהבים לנעול? (ספורט,אלגנט..) אממ באגי שכזה עם לשון ענקית חח קרה פעם שחברה קנתה בגדים מהממים וקינאתם בה? ברור. כל החברות שלי מאממות וקונות רק ורוד צומי ורק אני לא! אני מסכן מאוד. (אה, לא.) אתם מגדירים את עצמכם כבן אדם שאוהב בגדים ושופינג? לא. קיץ וחורף: אתם אוהבים את הים? בערך
מה אתם יותר אוהבים- קיץ או חורף? חורף!! מה אתם מעדיפים- גלידה או ארטיק? גלידה גם אתם אוהבים לאכול ארטיק בים?חח כמו כולם מה אתם יותר אוהבים ים או בריכה?בריכה איזה עונה אהובה עליכם?חורףD= אתם אוהבים להפעיל את המזגן?כמובן!! בקיץ- אתם בבית או בחוץ? גם וגם בחורף אתם הולכים לקפוץ בשלוליות? ברור! הכי כיף! בקיצור אתם אוהבים לאכל דברים קרים בקיץ?הממ כן רק שנאי לא רואה איך השאלה הזאת מקצרת ומסכמת את שלל השאלות שלפניה. :\ מחשב וטלויזיה: כמה זמן אתם גולשים בממוצע? המוןןןןןןן האם ההורים שלכם אומרים עליכם שאתם יושבים שעות במחשב? כה
אתם גולשים באינטנט לפני שאתם מבצעים את העבודות שההורים מבקשים?כה
יש לכם איימל?כן כמה פעמים בשבוע אתם בודקים אם קיבלתם איימל?4-5 יש לכם אתר אינטרנט משלכם?לא:\ אתם מורידים דברים מהקאזה?מהאימיול.
יש לכם משחקים במחשב?אממ אחד שניים המחשב שלכם הוא פרטי, זאת אומרת שרק אתם משתמשים בו? הממ אמא באה לבדוק מיילים כמה פעמים וגם אבא בא מידי פעם אבל בתכל'ס הוא בחדר שלי מה עדיף טלויזיה או מחשב?וואי אמממממממ מחשב
מה עדיף? קאזה או אמיול?אמיול מחשב או טלויזיה?מחשב השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?טלנובלה בע"מ כי זה מצחיק לאללה וגם אין לי את זה
ארטיק או גלידה?פרוזן יוגורט
בית ספר או חופש?חופש! ים או בריכה?בריכה מעריב לנוער או ראש 1?ראשאחד חולצה או גופייה?חולצה חטיפים או ממתקים?ממתקים
מצלמה או מיקרופון למחשב?מצלמה ציפס או במבה?צ'יפס מה עדיף במפורסמים? נינט טייב או יעל בר זוהר? יעל בר זוהר. רק כי אפשר לקרוא לה יב"ז.
יהודה לוי או רן דנקר?רן דנקר (כי הוא גורם לי להרגיש טוב כשאני רואה את הפוני שהוא גידל. השיער שלי ממש נחמד ליד הדבר הזה! ) קמילה בורדונאבה או לואיסנה לופילטו?לואיסנה, כי בקטנטנות היא קיבלה מחזור קודם וקמילה העתיקה ממנה! ליאור נרקיס או מירי מסיקה?מירי מסיקה (מי צרח לי באוזן עננים עננים בעיני??? ולמה יש לך עננים בעיניים?!) אייל גולן או קובי פרץ?אפחד. שירי מימון או שי גבסו? אפחד
הראל סקעת או הראל מויאל?הראל סקעת (גו כפר סבא! גו כפר סבא! רק העיריה שלנו הייתה בעבר בית הארחה זול!) צביקה פיק או שלמה ארצי? צביקי פיקי. הוא מטומטמםםםםם אגם רודברג או טום אבני? תום אבני. הוא לא מרפםסם נעליים בלי להראות אותן בתמונה:\ רוני דואני או יעל בר זוהר? יב"זזזזזזזזז!
בילי ג'ו או בריטני ספירס? (ואני אכפכף בדם קר את מי שתגיד בריטני ספירס ) בילי ג'ו. אני חושב? הו, משעשע!

Prozaccc

New member
המפפ כן.

כללי: באיזה שעה אתם קמים בבוקר? 10 ככה. באיזה שעה אתם עולים לישון? 00:00 בערך. או יותר מאוחר. אתם אוהבים לאכול בבוקר? לא, רק קפה עם סוכרזית. מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים? מפהקת. מה הדבר האחרון שאתם עושים כשאתם עולים לישון? מפהקת. מה המאכל שאתם אוכלים כמעט כל יום? קפה. מה השתיה שאתם הכי אוהבים? קפה. כמה פעמים בערך אתם שותים כוסות מים? בערך 10 כוסות ביום. מה אתם מעדיפים- לישון או לקום? לישון. האם חלמתם פעם חלום רע? הו, כן. בגדים ואופנה:: מה הלבוש שאתם לובשים כשאתם הולכים לחברים? ג'ינס וגופייה. מה אתם מעדיפים - אלגנט או ספורטיבי? אלגנט. ראיתם חולצה מהממת אבל היא עולה יקר מאוד וההורים מציעים שתקח חולצה אחרת, תקנה אותה בכל מצב? ההורים שלי ל מציעים לי לקנות משהו שאני לא אוהבת בגלל המחיר. אם אני אוהבת אני קונה וזהו, לא מתסכלת כמה עולה. אתם אוהבים בגדים? כן, מאד. פעם לבשתם ג'ינס שהוא חיקוי? לא, שונאת חיקויים. אתם לובשים רק מותגים? כן. קרה לכם פעם שרציתם נעלים וההורים לא הסכימו לקנות לכם? לא. איזה סוג נעליים אתם הכי אוהבים לנעול? (ספורט,אלגנט..) ביומיום נעלי פומה או אדידס, ביציאות משהו יותר אלגנטי, של ניין ווסט או דונה קארן, על עקב בד"כ. קרה פעם שחברה קנתה בגדים מהממים וקינאתם בה? לא. אתם מגדירים את עצמכם כבן אדם שאוהב בגדים ושופינג? כן, באאארור. קיץ וחורף: אתם אוהבים את הים? לא, פיכ מה אתם יותר אוהבים- קיץ או חורף? חורף. מה אתם מעדיפים- גלידה או ארטיק? גלידה. גם אתם אוהבים לאכול ארטיק בים? אני לא הולכת לים. מה אתם יותר אוהבים ים או בריכה? בריכה. איזה עונה אהובה עליכם? חורף. אתם אוהבים להפעיל את המזגן? כן. בקיץ- אתם בבית או בחוץ?בבית, צמודה 24 שעות למזגן. בחורף אתם הולכים לקפוץ בשלוליות? לא, את גיל 3 כבר עברתי. בקיצור אתם אוהבים לאכל דברים קרים בקיץ? כן. מחשב וטלויזיה: כמה זמן אתם גולשים בממוצע? שעתיים שלוש ביום ככה. האם ההורים שלכם אומרים עליכם שאתם יושבים שעות במחשב? כן. אתם גולשים באינטנט לפני שאתם מבצעים את העבודות שההורים מבקשים? ההורים שלי לא מבקשים ממני לעשות עבודות.. יש לכם איימל? כע. כמה פעמים בשבוע אתם בודקים אם קיבלתם איימל? לא בודקת. יש לכם אתר אינטרנט משלכם? לא. אתם מורידים דברים מהקאזה? לא, וירוסים. יש לכם משחקים במחשב? כן. המחשב שלכם הוא פרטי, זאת אומרת שרק אתם משתמשים בו? יאפ. מה עדיף טלויזיה או מחשב? טלויזיה. מה עדיף? קאזה או אמיול? שניהם זה שיט. מחשב או טלויזיה? טלויזיה. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? פיכככככככככככככככככככככ ארטיק או גלידה? גלידה [זה רק אני או שהשאלות חוזרות על עצמן???] בית ספר או חופש? ח=ו=פ=ש ים או בריכה? בריכה מעריב לנוער או ראש 1? אני יותר בקטע של "ווג". חולצה או גופייה? גופייה, ורק גופיות ספגטי. חטיפים או ממתקים? ממתקים. מצלמה או מיקרופון למחשב? לא זה ולא זה. ציפס או במבה? במבה מה עדיף במפורסמים? נינט טייב או יעל בר זוהר? פיכ. יהודה לוי או רן דנקר? פיכ. קמילה בורדונאבה או לואיסנה לופילטו? דאבל פיכ. ליאור נרקיס או מירי מסיקה? פיכ. אייל גולן או קובי פרץ? פיכ. ערסונים. שירי מימון או שי גבסו? פיכ. הראל סקעת או הראל מויאל? פיכ. צביקה פיק או שלמה ארצי? פיכ. אגם רודברג או טום אבני? פיכ. רוני דואני או יעל בר זוהר? פיכ. בילי ג'ו או בריטני ספירס? בילי ג'ו, שליטה.

grobear

New member
גם אני עונה..

כללי: באיזה שעה אתם קמים בבוקר? בשמונה (לא אשמתי קודחים את ההר ליד הבית שלי! אני רוצה לישון!!) באיזה שעה אתם עולים לישון? תלוי בין 11 וחצי לאחת וחצי אתם אוהבים לאכול בבוקר? קורנפלקס מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים? שוטפת פנים מה הדבר האחרון שאתם עושים כשאתם עולים לישון? קוראת מה המאכל שאתם אוכלים כמעט כל יום? קורנפלקס מה השתיה שאתם הכי אוהבים? לימונננה של אמא כמה פעמים בערך אתם שותים כוסות מים? ארבע חמש? מה אתם מעדיפים- לישון או לקום? לישון האם חלמתם פעם חלום רע? כן בגדים ואופנה:: מה הלבוש שאתם לובשים כשאתם הולכים לחברים? חולצה חמודה ומכנסים נוחים מה אתם מעדיפים - אלגנט או ספורטיבי? ספורטיבי ראיתם חולצה מהממת אבל היא עולה יקר מאוד וההורים מציעים שתקח חולצה אחרת, תקנה אותה בכל מצב? לא אני לא אקנה בטח יש חולצה מאוד דומה במקום אחר בזול יותר.. אתם אוהבים בגדים? נגיד שכן פעם לבשתם ג'ינס שהוא חיקוי? מה? מה זה משנה ג'ינס הוא גינס.. אתם לובשים רק מותגים? לא אני לא בנאדם שיטחי... קרה לכם פעם שרציתם נעלים וההורים לא הסכימו לקנות לכם? לא איזה סוג נעליים אתם הכי אוהבים לנעול? (ספורט,אלגנט..) נוחות? בין ספורט לאלגנט נעלים רגילות.. קרה פעם שחברה קנתה בגדים מהממים וקינאתם בה? לא אתם מגדירים את עצמכם כבן אדם שאוהב בגדים ושופינג? בגדים לפעמים שופינג לא קיץ וחורף: אתם אוהבים את הים? מאוד מה אתם יותר אוהבים- קיץ או חורף? בחורף קיץ בקיץ חורף מה אתם מעדיפים- גלידה או ארטיק? גלידה גם אתם אוהבים לאכול ארטיק בים? כן מה אתם יותר אוהבים ים או בריכה? ים איזה עונה אהובה עליכם? אביב אתם אוהבים להפעיל את המזגן? כן בקיץ- אתם בבית או בחוץ? בבית בחורף אתם הולכים לקפוץ בשלוליות? כן (מרגישה כמו ילדה קטנה...) בקיצור אתם אוהבים לאכל דברים קרים בקיץ? בטח מחשב וטלויזיה: כמה זמן אתם גולשים בממוצע? חמש שש שעות האם ההורים שלכם אומרים עליכם שאתם יושבים שעות במחשב? יופי היא עסוקה במשהו ולא עולה על העצבים אתם גולשים באינטנט לפני שאתם מבצעים את העבודות שההורים מבקשים? לא יש לכם איימל? כן כמה פעמים בשבוע אתם בודקים אם קיבלתם איימל? כל יום יש לכם אתר אינטרנט משלכם? לא אתם מורידים דברים מהקאזה? לא איכס פוי אוי ואבוי (זכויות יוצרים!!) יש לכם משחקים במחשב? כן המחשב שלכם הוא פרטי, זאת אומרת שרק אתם משתמשים בו? לא אני והאחים שלי מה עדיף טלויזיה או מחשב? מחשב מה עדיף? קאזה או אמיול? איכ ספוי אף אחד!!! מחשב או טלויזיה? אותה שאלה מקודם ואותה תשובה מחשב השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? איכס פוי טלנובלות ישראיליות זה מסריח!! ארטיק או גלידה? אותה שאלה ועדיין גלידה בית ספר או חופש? חופש ים או בריכה? ים עדיין עדיף על בריכה מעריב לנוער או ראש 1? מעריב לנוער חולצה או גופייה? חולצה חטיפים או ממתקים? פירות (עושהאת עצמי ילדה בריאה) מצלמה או מיקרופון למחשב? מצלמה ציפס או במבה? צ'יפס מה עדיף במפורסמים? נינט טייב או יעל בר זוהר? איכס אף אחת יהודה לוי או רן דנקר? אוי אף אחד קמילה בורדונאבה או לואיסנה לופילטו? קמילה בורדנובה ליאור נרקיס או מירי מסיקה? איכס אחד גדול אף אחד!! אייל גולן או קובי פרץ? איו אתם מנסים להגעיל אותי? לא באמת? שירי מימון או שי גבסו? אתם ממשיכים אמרתי לכם להפסיק!! הראל סקעת או הראל מויאל? ועוד יש לכם את החוצפה להמשיך? צביקה פיק או שלמה ארצי? תפסיקו כבר זה לא הוגן. אגם רודברג או טום אבני? אני חושבת שכותבים טום בת' אבל תפסיקו. רוני דואני או יעל בר זוהר? אתם ממשיכים? בילי ג'ו או בריטני ספירס? (ואני אכפכף בדם קר את מי שתגיד בריטני ספירס ), אני מפחדת מכיכופים אז בילי ג'ו?

Dirtbag

New member
../images/Emo62.gif

כללי: באיזה שעה אתם קמים בבוקר? בוקר? מי קם בבוקר כשיש חופש? באיזה שעה אתם עולים לישון? מאוחר. אתם אוהבים לאכול בבוקר? בטח. צ'יריוס שליטה. מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים? הולכת לאכול. מה הדבר האחרון שאתם עושים כשאתם עולים לישון? לא קבוע. מה המאכל שאתם אוכלים כמעט כל יום? צ'יריוס. מה השתיה שאתם הכי אוהבים? מים. כמה פעמים בערך אתם שותים כוסות מים? לא מספיק. חמש-שש. מה אתם מעדיפים- לישון או לקום? לישון האם חלמתם פעם חלום רע? כן בגדים ואופנה:: מה הלבוש שאתם לובשים כשאתם הולכים לחברים? ג'ינס וגופיה. חם לי תמיד. מה אתם מעדיפים - אלגנט או ספורטיבי? אלגנט. ראיתם חולצה מהממת אבל היא עולה יקר מאוד וההורים מציעים שתקח חולצה אחרת, תקנה אותה בכל מצב? כן. אתם אוהבים בגדים? אם זה היה חוקי הייתי הולכת בלי בגדים לכל מקום. פעם לבשתם ג'ינס שהוא חיקוי? כן. אתם לובשים רק מותגים? ממש לא. קרה לכם פעם שרציתם נעלים וההורים לא הסכימו לקנות לכם? לא. אני חושבת על הכסף. איזה סוג נעליים אתם הכי אוהבים לנעול? (ספורט,אלגנט..) כפכפים. קרה פעם שחברה קנתה בגדים מהממים וקינאתם בה? יאפ. אתם מגדירים את עצמכם כבן אדם שאוהב בגדים ושופינג? לא יודעת. קיץ וחורף: אתם אוהבים את הים? לפעמים. מה אתם יותר אוהבים- קיץ או חורף?חורף. מה אתם מעדיפים- גלידה או ארטיק? ארטיק. גם אתם אוהבים לאכול ארטיק בים? לא. מה אתם יותר אוהבים ים או בריכה? בריכה. אין חרא שצף בכל מקום. איזה עונה אהובה עליכם? חורף וסתיו. אתם אוהבים להפעיל את המזגן? כן. בקיץ- אתם בבית או בחוץ? בבית. בחורף אתם הולכים לקפוץ בשלוליות? לא. בקיצור אתם אוהבים לאכל דברים קרים בקיץ? חחח כן מחשב וטלויזיה: כמה זמן אתם גולשים בממוצע? יותר מדי. האם ההורים שלכם אומרים עליכם שאתם יושבים שעות במחשב? לפעמים. אתם גולשים באינטנט לפני שאתם מבצעים את העבודות שההורים מבקשים? אני כל הזמן גולשת באינטרנט. יש לכם איימל? כן. כמה פעמים בשבוע אתם בודקים אם קיבלתם איימל? כותבין אימייל כוסעאמק. אממ אחת. יש לכם אתר אינטרנט משלכם? הלוואי. אתם מורידים דברים מהקאזה? לא. יש לכם משחקים במחשב? כן. המחשב שלכם הוא פרטי, זאת אומרת שרק אתם משתמשים בו? כן מה עדיף טלויזיה או מחשב? שניהם. מה עדיף? קאזה או אמיול? קאזה. אימיול דופק את המחשבים של כל מי שבבית. מחשב או טלויזיה? שניהם השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? אף אחד מהם ארטיק או גלידה? ארטיק בית ספר או חופש? אני האדם היחידי בעולם שיגיד בית ספר. לפחות קורה שם משהו. ים או בריכה? בריכה מעריב לנוער או ראש 1? שניהם חולצה או גופייה? גופיה. חטיפים או ממתקים? חטיפים מצלמה או מיקרופון למחשב? מצלמה ציפס או במבה? במבה מה עדיף במפורסמים? נינט טייב או יעל בר זוהר? נינט יהודה לוי או רן דנקר? דנקר קמילה בורדונאבה או לואיסנה לופילטו? קמילה. ליאור נרקיס או מירי מסיקה? מי?.. אייל גולן או קובי פרץ? איכ שירי מימון או שי גבסו? מימון. לפחות היא יודעת לשיר. הראל סקעת או הראל מויאל? מויאל צביקה פיק או שלמה ארצי? ארצי אגם רודברג או טום אבני? אף אחדמהם. שני אנשים דוחים. רוני דואני או יעל בר זוהר? יעל בילי ג'ו או בריטני ספירס? אף אחד. אני בעד מייק :].

למעלה