../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif
כללי: באיזה שעה אתם קמים בבוקר?אני לא קמה בבוקר
באיזה שעה אתם עולים לישון?בבוקר אתם אוהבים לאכול בבוקר?נופ... מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים?רצה להדליק תמחשב..
מה הדבר האחרון שאתם עושים כשאתם עולים לישון?מכבה את המחשב? מה המאכל שאתם אוכלים כמעט כל יום?לא יודע...משחת שיניים?.. מה השתיה שאתם הכי אוהבים?פאנטה
כמה פעמים בערך אתם שותים כוסות מים?אואווא המון... מה אתם מעדיפים- לישון או לקום?לישון... האם חלמתם פעם חלום רע?חחחחחחח פעם אחת?.. בגדים ואופנה:: מה הלבוש שאתם לובשים כשאתם הולכים לחברים?חוצה שחורה ומכנסיים שחורות.. מה אתם מעדיפים - אלגנט או ספורטיבי?אפחד?.. ראיתם חולצה מהממת אבל היא עולה יקר מאוד וההורים מציעים שתקח חולצה אחרת, תקנה אותה בכל מצב?אני לא קונה בגדים...
אתם אוהבים בגדים?נופ... פעם לבשתם ג'ינס שהוא חיקוי?..וזה כאילו אמור לעניין אותי אם הוא חיקוי או לא?... אתם לובשים רק מותגים?נופ... קרה לכם פעם שרציתם נעלים וההורים לא הסכימו לקנות לכם?חחח כע...אחרי זה סבתא קנתה לי..
איזה סוג נעליים אתם הכי אוהבים לנעול? (ספורט,אלגנט..)אולסטאר
....ונעלי סקייט ושיט..
קרה פעם שחברה קנתה בגדים מהממים וקינאתם בה?חחח לא..
.. אתם מגדירים את עצמכם כבן אדם שאוהב בגדים ושופינג?חח לא..
קיץ וחורף: אתם אוהבים את הים?פיכסע לא...או שכע....תלוי...אני אוהפתותו שאין שמש מסביב.. מה אתם יותר אוהבים- קיץ או חורף?חורף... מה אתם מעדיפים- גלידה או ארטיק?פרוזן יוגורט.. גם אתם אוהבים לאכול ארטיק בים?נופ..
מה אתם יותר אוהבים ים או בריכה?בריכה... איזה עונה אהובה עליכם?חורף... אתם אוהבים להפעיל את המזגן?אהא.. בקיץ- אתם בבית או בחוץ?בבית...
בחורף אתם הולכים לקפוץ בשלוליות?חחחח לא ממש...
בקיצור אתם אוהבים לאכל דברים קרים בקיץ?לא ממש...
מחשב וטלויזיה: כמה זמן אתם גולשים בממוצע?כול היום?
האם ההורים שלכם אומרים עליכם שאתם יושבים שעות במחשב?יותר מדי
אתם גולשים באינטנט לפני שאתם מבצעים את העבודות שההורים מבקשים?אהא...ברור.... יש לכם איימל?יאפ...
כמה פעמים בשבוע אתם בודקים אם קיבלתם איימל?כול יומיים.. יש לכם אתר אינטרנט משלכם?היה... אתם מורידים דברים מהקאזה?אימיול יותר נסגד...רק חבל שהוא נתקע..
יש לכם משחקים במחשב?אהא...דלטא פורס זה נסגד... המחשב שלכם הוא פרטי, זאת אומרת שרק אתם משתמשים בו?נע...גם אח שלי.. מה עדיף טלויזיה או מחשב?מחשב
מה עדיף? קאזה או אמיול?אימיול.. מחשב או טלויזיה?מחשב...[לא שאלתם את זה קודם?
] השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?השיר שלנו..
ארטיק או גלידה?אתם חוזרים על שאלות
בית ספר או חופש?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בית ספר....וכן...אני צינית עכשיו...
ים או בריכה?
מעריב לנוער או ראש 1?ראש אחד.. חולצה או גופייה?חולצה.. חטיפים או ממתקים?ממתקים.. מצלמה או מיקרופון למחשב?מצלמה..[אפחד לא צריך לשמוע אותי שרה...^^] ציפס או במבה?במבה... מה עדיף במפורסמים? נינט טייב או יעל בר זוהר?:S.. יהודה לוי או רן דנקר?:S קמילה בורדונאבה או לואיסנה לופילטו?:S ליאור נרקיס או מירי מסיקה?:S אייל גולן או קובי פרץ?:S שירי מימון או שי גבסו?:S הראל סקעת או הראל מויאל?:S צביקה פיק או שלמה ארצי?:S אגם רודברג או טום אבני?:S רוני דואני או יעל בר זוהר?:S בילי ג'ו או בריטני ספירס? (ואני אכפכף בדם קר את מי שתגיד בריטני ספירס )בילי ג'ו
כללי: באיזה שעה אתם קמים בבוקר?אני לא קמה בבוקר