שאלון פקאצי

shoohy

New member
../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

כללי: באיזה שעה אתם קמים בבוקר?אני לא קמה בבוקר
באיזה שעה אתם עולים לישון?בבוקר אתם אוהבים לאכול בבוקר?נופ... מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים?רצה להדליק תמחשב..
מה הדבר האחרון שאתם עושים כשאתם עולים לישון?מכבה את המחשב? מה המאכל שאתם אוכלים כמעט כל יום?לא יודע...משחת שיניים?.. מה השתיה שאתם הכי אוהבים?פאנטה
כמה פעמים בערך אתם שותים כוסות מים?אואווא המון... מה אתם מעדיפים- לישון או לקום?לישון... האם חלמתם פעם חלום רע?חחחחחחח פעם אחת?.. בגדים ואופנה:: מה הלבוש שאתם לובשים כשאתם הולכים לחברים?חוצה שחורה ומכנסיים שחורות.. מה אתם מעדיפים - אלגנט או ספורטיבי?אפחד?.. ראיתם חולצה מהממת אבל היא עולה יקר מאוד וההורים מציעים שתקח חולצה אחרת, תקנה אותה בכל מצב?אני לא קונה בגדים...
אתם אוהבים בגדים?נופ... פעם לבשתם ג'ינס שהוא חיקוי?..וזה כאילו אמור לעניין אותי אם הוא חיקוי או לא?... אתם לובשים רק מותגים?נופ... קרה לכם פעם שרציתם נעלים וההורים לא הסכימו לקנות לכם?חחח כע...אחרי זה סבתא קנתה לי..
איזה סוג נעליים אתם הכי אוהבים לנעול? (ספורט,אלגנט..)אולסטאר
....ונעלי סקייט ושיט..:p קרה פעם שחברה קנתה בגדים מהממים וקינאתם בה?חחח לא..
.. אתם מגדירים את עצמכם כבן אדם שאוהב בגדים ושופינג?חח לא..
קיץ וחורף: אתם אוהבים את הים?פיכסע לא...או שכע....תלוי...אני אוהפתותו שאין שמש מסביב.. מה אתם יותר אוהבים- קיץ או חורף?חורף... מה אתם מעדיפים- גלידה או ארטיק?פרוזן יוגורט.. גם אתם אוהבים לאכול ארטיק בים?נופ..
מה אתם יותר אוהבים ים או בריכה?בריכה... איזה עונה אהובה עליכם?חורף... אתם אוהבים להפעיל את המזגן?אהא.. בקיץ- אתם בבית או בחוץ?בבית...
בחורף אתם הולכים לקפוץ בשלוליות?חחחח לא ממש...
בקיצור אתם אוהבים לאכל דברים קרים בקיץ?לא ממש...
מחשב וטלויזיה: כמה זמן אתם גולשים בממוצע?כול היום?
האם ההורים שלכם אומרים עליכם שאתם יושבים שעות במחשב?יותר מדי
אתם גולשים באינטנט לפני שאתם מבצעים את העבודות שההורים מבקשים?אהא...ברור.... יש לכם איימל?יאפ...
כמה פעמים בשבוע אתם בודקים אם קיבלתם איימל?כול יומיים.. יש לכם אתר אינטרנט משלכם?היה... אתם מורידים דברים מהקאזה?אימיול יותר נסגד...רק חבל שהוא נתקע..
יש לכם משחקים במחשב?אהא...דלטא פורס זה נסגד... המחשב שלכם הוא פרטי, זאת אומרת שרק אתם משתמשים בו?נע...גם אח שלי.. מה עדיף טלויזיה או מחשב?מחשב
מה עדיף? קאזה או אמיול?אימיול.. מחשב או טלויזיה?מחשב...[לא שאלתם את זה קודם?
] השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?השיר שלנו..
ארטיק או גלידה?אתם חוזרים על שאלות
בית ספר או חופש?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בית ספר....וכן...אני צינית עכשיו...
ים או בריכה?
מעריב לנוער או ראש 1?ראש אחד.. חולצה או גופייה?חולצה.. חטיפים או ממתקים?ממתקים.. מצלמה או מיקרופון למחשב?מצלמה..[אפחד לא צריך לשמוע אותי שרה...^^] ציפס או במבה?במבה... מה עדיף במפורסמים? נינט טייב או יעל בר זוהר?:S.. יהודה לוי או רן דנקר?:S קמילה בורדונאבה או לואיסנה לופילטו?:S ליאור נרקיס או מירי מסיקה?:S אייל גולן או קובי פרץ?:S שירי מימון או שי גבסו?:S הראל סקעת או הראל מויאל?:S צביקה פיק או שלמה ארצי?:S אגם רודברג או טום אבני?:S רוני דואני או יעל בר זוהר?:S בילי ג'ו או בריטני ספירס? (ואני אכפכף בדם קר את מי שתגיד בריטני ספירס )בילי ג'ו

Stinki Winki

New member
פחחחהה אכפכף../images/Emo6.gif

כללי: באיזה שעה אתם קמים בבוקר? תלוי חופש או ביצפר באיזה שעה אתם עולים לישון? 1 ומשו אתם אוהבים לאכול בבוקר? קפהOo מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים? עומדת על הרגליים מה הדבר האחרון שאתם עושים כשאתם עולים לישון? או סודוקו או ספר או טלויזיה מה המאכל שאתם אוכלים כמעט כל יום? מלפפון מה השתיה שאתם הכי אוהבים? קולה כמה פעמים בערך אתם שותים כוסות מים? פעמיים ביום או 3 אני מעדיפה בקבוקים מה אתם מעדיפים- לישון או לקום? לישון האם חלמתם פעם חלום רע? בוודאי בגדים ואופנה:: מה הלבוש שאתם לובשים כשאתם הולכים לחברים? ג'ינס וטישירט מה אתם מעדיפים - אלגנט או ספורטיבי? ספורטיבי באופן אירוני ראיתם חולצה מהממת אבל היא עולה יקר מאוד וההורים מציעים שתקח חולצה אחרת, תקנה אותה בכל מצב? לא אתם אוהבים בגדים? כן פעם לבשתם ג'ינס שהוא חיקוי? לויודעת אתם לובשים רק מותגים? לא קרה לכם פעם שרציתם נעלים וההורים לא הסכימו לקנות לכם? אולי כן לוזוכרת איזה סוג נעליים אתם הכי אוהבים לנעול? (ספורט,אלגנט..) ספורט קרה פעם שחברה קנתה בגדים מהממים וקינאתם בה? לא אתם מגדירים את עצמכם כבן אדם שאוהב בגדים ושופינג? בגדים כן שופינג ממש לא קיץ וחורף: אתם אוהבים את הים? לא מה אתם יותר אוהבים- קיץ או חורף? חורף מה אתם מעדיפים- גלידה או ארטיק? ארטיק גם אתם אוהבים לאכול ארטיק בים? לא ממש מה אתם יותר אוהבים ים או בריכה? בריכה אם חייבים איזה עונה אהובה עליכם? חורףףףףףףףףףף קפוא
אתם אוהבים להפעיל את המזגן? אין לי מזגן בקיץ- אתם בבית או בחוץ? בבית בחורף אתם הולכים לקפוץ בשלוליות? לא בקיצור אתם אוהבים לאכל דברים קרים בקיץ? ברור מחשב וטלויזיה: כמה זמן אתם גולשים בממוצע? יותר מדי
האם ההורים שלכם אומרים עליכם שאתם יושבים שעות במחשב? כן אתם גולשים באינטנט לפני שאתם מבצעים את העבודות שההורים מבקשים? הם לא מבקשים ממני דברים שקשורים למחשב יש לכם איימל? כן 2 כמה פעמים בשבוע אתם בודקים אם קיבלתם איימל? בקושי בודקת יש לכם אתר אינטרנט משלכם? אהא! אתם מורידים דברים מהקאזה? כן יש לכם משחקים במחשב? קצת המחשב שלכם הוא פרטי, זאת אומרת שרק אתם משתמשים בו? לא מה עדיף טלויזיה או מחשב? מחשב מה עדיף? קאזה או אמיול? קאזה מחשב או טלויזיה? מחשב השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? טב"ע שליטהההה ארטיק או גלידה? ארטיק (מה נסגר עם השאלות החוזרות?!) בית ספר או חופש? חופש פסח י הוא לא ארוך ים או בריכה? בריכה מעריב לנוער או ראש 1? מעריב חולצה או גופייה? גופיה חטיפים או ממתקים? חטיפים מצלמה או מיקרופון למחשב? מיקרופון ציפס או במבה? צ'יפס מה עדיף במפורסמים? נינט טייב או יעל בר זוהר? יעלOo אבל בעיקרון לא לשתיהן יהודה לוי או רן דנקר? יודה קמילה בורדונאבה או לואיסנה לופילטו? אפחת ליאור נרקיס או מירי מסיקה? מירי אייל גולן או קובי פרץ? אייל אם אני חייבת שירי מימון או שי גבסו? שי הראל סקעת או הראל מויאל? מויאל צביקה פיק או שלמה ארצי? אפחד בהחלט
אגם רודברג או טום אבני? תום... פיכסע על שניהם... רוני דואני או יעל בר זוהר? יעל!!!!!!!! בילי ג'ו או בריטני ספירס? (ואני אכפכף בדם קר את מי שתגיד בריטני ספירס ) מיזה בילי ג'ו?

M o o M o o

New member
צומיייייייייייייייייייייייייייייייי

כללי: באיזה שעה אתם קמים בבוקר? 12 - 4 באיזה שעה אתם עולים לישון? לא קבוע
אתם אוהבים לאכול בבוקר? אממ כן, אבל אני לא אוכלת. מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים? מפהקת מה הדבר האחרון שאתם עושים כשאתם עולים לישון? נשכבת על המיטה D:. מה המאכל שאתם אוכלים כמעט כל יום? ספגטי מה השתיה שאתם הכי אוהבים? פפסי/ דיאט קוקה קולה. כמה פעמים בערך אתם שותים כוסות מים? לא הרבה -_- מה אתם מעדיפים- לישון או לקום? לישון האם חלמתם פעם חלום רע? כןן המוווווון, אוף זה כל כך מפחיד אותי >< *לא אפרט* בגדים ואופנה:: מה הלבוש שאתם לובשים כשאתם הולכים לחברים? ג'ינס וT? מה אתם מעדיפים - אלגנט או ספורטיבי?ספורטיבי ראיתם חולצה מהממת אבל היא עולה יקר מאוד וההורים מציעים שתקח חולצה אחרת, תקנה אותה בכל מצב? לא אתם אוהבים בגדים? דיי פעם לבשתם ג'ינס שהוא חיקוי? נו באמת :| אתם לובשים רק מותגים? לא.. אבל האמת, כל הארון שלי מלא במותגים, אל זה לא ממש משנה לי, העיקר שהבדר נוח ויפה. קרה לכם פעם שרציתם נעלים וההורים לא הסכימו לקנות לכם? לא, אני לא רוצה נעליים:|, אני צריכה נעליים
איזה סוג נעליים אתם הכי אוהבים לנעול? (ספורט,אלגנט..) אולסטאר D: קרה פעם שחברה קנתה בגדים מהממים וקינאתם בה? לא אתם מגדירים את עצמכם כבן אדם שאוהב בגדים ושופינג? בערך, לא ממש. קיץ וחורף: אתם אוהבים את הים?מדוזות :S מה אתם יותר אוהבים- קיץ או חורף? קיץ מה אתם מעדיפים- גלידה או ארטיק?אמממ, תלוי גם אתם אוהבים לאכול ארטיק בים?כן, אני אני כמעט אף פעם לא בים מה אתם יותר אוהבים ים או בריכה? אמ, לא הייתי בים המווווון זמן איזה עונה אהובה עליכם? קיץ אתם אוהבים להפעיל את המזגן? בקיץ כן
בקיץ- אתם בבית או בחוץ? רוב הזמן בחוץ בחורף אתם הולכים לקפוץ בשלוליות?לא, ללכת בתוכן D: בקיצור אתם אוהבים לאכל דברים קרים בקיץ?כןן, מי לא?
מחשב וטלויזיה: כמה זמן אתם גולשים בממוצע?הרבהה האם ההורים שלכם אומרים עליכם שאתם יושבים שעות במחשב? לא, אני אומרת את זה על עצמי
אתם גולשים באינטנט לפני שאתם מבצעים את העבודות שההורים מבקשים? הם לא מבקשים
יש לכם איימל? כן כמה פעמים בשבוע אתם בודקים אם קיבלתם איימל? לא מספיק. יש לכם אתר אינטרנט משלכם? לא. אתם מורידים דברים מהקאזה? יש לכם משחקים במחשב?אממ כן, לא הרבה. המחשב שלכם הוא פרטי, זאת אומרת שרק אתם משתמשים בו?כעעעעD:, לפעמים אמא ואחותי באות, אבל הוא שלייי D: מה עדיף טלויזיה או מחשב? אמ, בזמן האחרון נראה לי טלוויזיה
מה עדיף? קאזה או אמיול? מחשב או טלויזיה?:| השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? טב"עעע ארטיק או גלידה?:| עניתי כבר נו בית ספר או חופש? חופש ים או בריכה?:| מעריב לנוער או ראש 1? אממ, אני חושבת מעריב לנוער חולצה או גופייה?אני לא לובשת ממש גופיות חטיפים או ממתקים?חטיפים מצלמה או מיקרופון למחשב? שניהם ביחד
ציפס או במבה?צ'יפס מה עדיף במפורסמים? נינט טייב או יעל בר זוהר? :S אף אחת. יהודה לוי או רן דנקר? :S איכ. קמילה בורדונאבה או לואיסנה לופילטו? נו:S. ליאור נרקיס או מירי מסיקה? :S בע. אייל גולן או קובי פרץ? :| מה הולך פה?:S שירי מימון או שי גבסו? :S נגיד שי.. או שירי, לא יודעת, הם בסדר איכשהו. הראל סקעת או הראל מויאל? סקעתP: צביקה פיק או שלמה ארצי?:| שלמה? אגם רודברג או טום אבני?זה תום, לא? אממ אף אחד :S רוני דואני או יעל בר זוהר? איזה מצחיק אני מכירה מישהו שקוראים לו טום דואני.:| בילי ג'ו או בריטני ספירס? בילי ג'וווו
.

Nagboom

New member
כנ"ל? ../images/Emo12.gif

כללי: באיזה שעה אתם קמים בבוקר? בחופש?
באיזה שעה אתם עולים לישון? כנ"ל? אתם אוהבים לאכול בבוקר? דגנים. לא של אלופים
מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים? חושבת על החלום האחרון. מה הדבר האחרון שאתם עושים כשאתם עולים לישון? חושבת על החלום הראשון
מה המאכל שאתם אוכלים כמעט כל יום? דגנים, מה, לא ברור? מה השתיה שאתם הכי אוהבים? לימונדה, אבל אני לא הכי אוהבת אותה. כמה פעמים בערך אתם שותים כוסות מים? 4-5 פעמים. מה אתם מעדיפים- לישון או לקום? אעאעעע..... שאלה קשה
האם חלמתם פעם חלום רע? ברור!
בגדים ואופנה:: מה הלבוש שאתם לובשים כשאתם הולכים לחברים? ג'ינס וטי-שירט. מה אתם מעדיפים - אלגנט או ספורטיבי? ספורט-אלגנט
ראיתם חולצה מהממת אבל היא עולה יקר מאוד וההורים מציעים שתקח חולצה אחרת, תקנה אותה בכל מצב? לאאא..... למה לי? אתם אוהבים בגדים? אע. ככה
פעם לבשתם ג'ינס שהוא חיקוי? חיקוי של מה? אתם לובשים רק מותגים? לא. קרה לכם פעם שרציתם נעלים וההורים לא הסכימו לקנות לכם? ממ... לא. איזה סוג נעליים אתם הכי אוהבים לנעול? (ספורט,אלגנט..) ספורט. קרה פעם שחברה קנתה בגדים מהממים וקינאתם בה? אממ.... לא שאני זוכרת. אתם מגדירים את עצמכם כבן אדם שאוהב בגדים ושופינג? לא. קיץ וחורף: אתם אוהבים את הים? לא. יש בו מדוזות, והוא מלוח! וגם יש בו דגים >< מה אתם יותר אוהבים- קיץ או חורף? קיץ. מה אתם מעדיפים- גלידה (
) או ארטיק? תלוי בטמפ' גם אתם אוהבים לאכול ארטיק בים? כע
מה אתם יותר אוהבים ים או בריכה? בריכה. איזה עונה אהובה עליכם? אביב....
אתם אוהבים להפעיל את המזגן? בחום של ארבעים מעלות???
בקיץ- אתם בבית או בחוץ? גם וגם. בחורף אתם הולכים לקפוץ בשלוליות? כע ^^ בקיצור אתם אוהבים לאכל דברים קרים בקיץ? לא הבהרתי את עצמי מספיק טוב? מחשב וטלויזיה: כמה זמן אתם גולשים בממוצע? עכשיו: 1-2 שעות. האם ההורים שלכם אומרים עליכם שאתם יושבים שעות במחשב? כע. אתם גולשים באינטנט לפני שאתם מבצעים את העבודות שההורים מבקשים? כע
יש לכם איימל? היה.... כמה פעמים בשבוע אתם בודקים אם קיבלתם איימל? 0. יש לכם אתר אינטרנט משלכם? לא. אתם מורידים דברים מהקאזה? אני לא יודעת איך! יש לכם משחקים במחשב? למי לא? המחשב שלכם הוא פרטי, זאת אומרת שרק אתם משתמשים בו? לא. מה עדיף טלויזיה או מחשב? אעע..... מחשב. מה עדיף? קאזה או אמיול? ביטורנט. מחשב או טלויזיה? מחשב. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? אף אחד. ארטיק או גלידה? גלידה. בית ספר או חופש? חופש. ים או בריכה? בריכה. מעריב לנוער או ראש 1? מעריב לנוער. חולצה או גופייה? חולצה. חטיפים או ממתקים? ממתקים. מצלמה או מיקרופון למחשב? מצלמה. ציפס או במבה? במבה. מה עדיף במפורסמים? נינט טייב או יעל בר זוהר? אבריל. יהודה לוי או רן דנקר? |סמיילי מפהק| קמילה בורדונאבה או לואיסנה לופילטו? כנ"ל. ליאור נרקיס או מירי מסיקה? מעכשיו - רק כנ"לים! אייל גולן או קובי פרץ? כ" שירי מימון או שי גבסו? כ" הראל סקעת או הראל מויאל? כ" צביקה פיק או שלמה ארצי? כ" אגם רודברג או טום אבני? כ" רוני דואני או יעל בר זוהר? כ" בילי ג'ו או בריטני ספירס? (ואני אכפכף בדם קר את מי שתגיד בריטני ספירס ) כ"

עונה ../images/Emo41.gif

באיזה שעה אתם קמים בבוקר? בחופש - בסביבות 11:00... אם אני יושנת בלילה בכלל... באיזה שעה אתם הולכים לישון? לפעמים אני לא הולכת לישון, או שאני ערה בלילה והולכת לישון בערב או אחרה"צ למחרת חחח... אתם אוהבים לאכול בבוקר? לא... מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים? מצחצחת שיניים מה הדבר האחרון שאתם עושים כשאתם הולכים לישון? רואה
מה המאכל שאתם אוכלים כמעט כל יום? אפרסק מה השתיה שאתם הכי אוהבים? קוקה-קולה כמה פעמים בערך אתם שותים כוסות מים? 5 מה אתם מעדיפים- לישון או לקום? לישון האם חלמתם פעם חלום רע? כן בגדים ואופנה: מה הלבוש שאתם לובשים כשאתם הולכים לחברים? פשוט מה אתם מעדיפים - אלגנט או ספורטיבי? ספורטיבי ראיתם חולצה מהממת אבל היא עולה יקר מאוד וההורים מציעים שתקח חולצה אחרת, תקנה אותה בכל מצב? תלוי כמה היא יפה אתם אוהבים בגדים? כן פעם לבשתם ג'ינס שהוא חיקוי? לא יודעת אתם לובשים רק מותגים? לא קרה לכם פעם שרציתם נעלים וההורים לא הסכימו לקנות לכם? כן איזה סוג נעליים אתם הכי אוהבים לנעול? סדרך כלל נעלי-ספורט קרה פעם שחברה קנתה בגדים מהממים וקינאתם בה? לא אתם מגדירים את עצמכם כבן אדם שאוהב בגדים ושופינג? כן קיץ וחורף: אתם אוהבים את הים? לא מה אתם יותר אוהבים- קיץ או חורף? חורף מה אתם מעדיפים- גלידה או ארטיק? גלידה גם אתם אוהבים לאכול ארטיק בים? כן מה אתם יותר אוהבים ים או בריכה? בריכה איזה עונה אהובה עליכם? אביב אתם אוהבים להפעיל את המזגן? כןןןןןןןןן בקיץ- אתם בבית או בחוץ? בבית בחורף אתם הולכים לקפוץ בשלוליות? לא בקיצור אתם אוהבים לאכול דברים קרים בקיץ? כן מחשב וטלויזיה: כמה זמן אתם גולשים בממוצע? 4-5 שעות ביום שאין לי תוכניות
(אם לא יותר) האם ההורים שלכם אומרים עליכם שאתם יושבים שעות במחשב? כן... אתם גולשים באינטנט לפני שאתם מבצעים את העבודות שההורים מבקשים? לפעמים יש לכם אי-מייל? כן, [email protected] כמה פעמים בשבוע אתם בודקים אם קיבלתם אי-מייל? כל יום יש לכם אתר אינטרנט משלכם? לא אתם מורידים דברים מהקאזה? לא יש לכם משחקים במחשב? כן המחשב שלכם הוא פרטי, זאת אומרת שרק אתם משתמשים בו? לצערי, לא מה עדיף טלויזיה או מחשב? כל עוד יש "השיר שלנו"-טלוויזיה... אבל בדרך כלל שניהם מה עדיף? קאזה או אמיול? אמיול מחשב או טלויזיה? שניהם השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? השיר שלנו = שליטההההה
ארטיק או גלידה? גלידה (היה את זה כבר
) בית ספר או חופש? חופש ים או בריכה? בריכה (גם את זה היה
) מעריב לנוער או ראש 1? ראש1
חולצה או גופייה? טי-שרט חטיפים או ממתקים? חטיפים מצלמה או מיקרופון למחשב? מיקרופון ציפס או במבה? צ'יפס (במבה זה איכסה) מה עדיף במפורסמים? נינט טייב או יעל בר זוהר? נינט טייב המקסימה והמדהימה יהודה לוי או רן דנקר? רן דנקר הכוסון קמילה בורדונאבה או לואיסנה לופילטו? קמילה בורדונובה ליאור נרקיס או מירי מסיקה? מירי מסיקה אייל גולן או קובי פרץ? קובי פרץ שירי מימון או שי גבסו? שירי מיימון המוכשרת והמהממת הראל סקעת או הראל מויאל? לא איכפת לי... צביקה פיק או שלמה ארצי? אף אחד אגם רודברג או תום אבני? אגם רודברג רוני דואני או יעל בר זוהר? רוני דואני ה(מגה)ספורסטארית המדהימה והיפייפיה והמתוקה שאני כל כך מתה לפגוש כבר
בילי ג'ו או בריטני ספירס?

אויי שכחתי...

בילי ג'ו או בריטני ספירס? *בלחש*בריטני ספירס*... מה לעשות, הדיסק האחרון שלה מדהים...

Painted Fairy

New member
:||../images/Emo126.gif

זכותה לאהוב את מי שהיא רוצה :| [גרין דיי, אגב, נוטים מאד לפופ. ואולי הרבה יסקלו אותי עכשיו, באט לטס פאייס איט]

Painted Fairy

New member
לא,../images/Emo126.gif

סתם הייתי חייבת להבהיר לה משהו שכנראה לא ברור לה. היא נשמעה נורא אנטי-פופ

Painted Fairy

New member
הו../images/Emo126.gif

אז שתאהב, ולא תעיר לאנשים אם הם אוהבים את בריטני ספירס. כי על טעם וריח לא מתווכחים :|

o0Invisible0o

New member
היא אוהבת גם בריטני!../images/Emo2.gif

ונראה לי שדווקא ממקום של אוהבת פופ היא אמרה שהיא מעדיפה את האחרון של גרין דיי על זה של בריטני..
אבל עכשיו אני כבר ממש לא בטוחה, אני פשוט יודעת שהיא אוהבת גם בריטני..

Painted Fairy

New member
שימי לב לשאלה-../images/Emo126.gif

"בילי ג'ו או בריטני ספירס? (ואני אכפכף בדם קר את מי שתגיד בריטני ספירס )"

o0Invisible0o

New member
../images/Emo12.gifלא היא רשמה את הסוגריים...

"לקוח מפורום השיר שלנו, שלקח מפורום כוכב נולד שלקח מפורום סקרים ושאלונים"

o0Invisible0o

New member
אוקיי. אז זה באמת עצוב!../images/Emo2.gif

סורי..
הייתי בטוחה, בלה. *מסתתרת מתחת לכסא*

למעלה