שאלון פקאצי

שאלון פקאצי ../images/Emo11.gif

לקוח מפורום השיר שלנו, שלקח מפורום כוכב נולד שלקח מפורום סקרים ושאלונים
כללי: באיזה שעה אתם קמים בבוקר? באיזה שעה אתם עולים לישון? אתם אוהבים לאכול בבוקר? מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים? מה הדבר האחרון שאתם עושים כשאתם עולים לישון? מה המאכל שאתם אוכלים כמעט כל יום? מה השתיה שאתם הכי אוהבים? כמה פעמים בערך אתם שותים כוסות מים? מה אתם מעדיפים- לישון או לקום? האם חלמתם פעם חלום רע? בגדים ואופנה:: מה הלבוש שאתם לובשים כשאתם הולכים לחברים? מה אתם מעדיפים - אלגנט או ספורטיבי? ראיתם חולצה מהממת אבל היא עולה יקר מאוד וההורים מציעים שתקח חולצה אחרת, תקנה אותה בכל מצב? אתם אוהבים בגדים? פעם לבשתם ג'ינס שהוא חיקוי? אתם לובשים רק מותגים? קרה לכם פעם שרציתם נעלים וההורים לא הסכימו לקנות לכם? איזה סוג נעליים אתם הכי אוהבים לנעול? (ספורט,אלגנט..) קרה פעם שחברה קנתה בגדים מהממים וקינאתם בה? אתם מגדירים את עצמכם כבן אדם שאוהב בגדים ושופינג? קיץ וחורף: אתם אוהבים את הים? מה אתם יותר אוהבים- קיץ או חורף? מה אתם מעדיפים- גלידה או ארטיק? גם אתם אוהבים לאכול ארטיק בים? מה אתם יותר אוהבים ים או בריכה? איזה עונה אהובה עליכם? אתם אוהבים להפעיל את המזגן? בקיץ- אתם בבית או בחוץ? בחורף אתם הולכים לקפוץ בשלוליות? בקיצור אתם אוהבים לאכל דברים קרים בקיץ? מחשב וטלויזיה: כמה זמן אתם גולשים בממוצע? האם ההורים שלכם אומרים עליכם שאתם יושבים שעות במחשב? אתם גולשים באינטנט לפני שאתם מבצעים את העבודות שההורים מבקשים? יש לכם איימל? כמה פעמים בשבוע אתם בודקים אם קיבלתם איימל? יש לכם אתר אינטרנט משלכם? אתם מורידים דברים מהקאזה? יש לכם משחקים במחשב? המחשב שלכם הוא פרטי, זאת אומרת שרק אתם משתמשים בו? מה עדיף טלויזיה או מחשב? מה עדיף? קאזה או אמיול? מחשב או טלויזיה? השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? ארטיק או גלידה? בית ספר או חופש? ים או בריכה? מעריב לנוער או ראש 1? חולצה או גופייה? חטיפים או ממתקים? מצלמה או מיקרופון למחשב? ציפס או במבה? מה עדיף במפורסמים? נינט טייב או יעל בר זוהר? יהודה לוי או רן דנקר? קמילה בורדונאבה או לואיסנה לופילטו? ליאור נרקיס או מירי מסיקה? אייל גולן או קובי פרץ? שירי מימון או שי גבסו? הראל סקעת או הראל מויאל? צביקה פיק או שלמה ארצי? אגם רודברג או טום אבני? רוני דואני או יעל בר זוהר? בילי ג'ו או בריטני ספירס? (ואני אכפכף בדם קר את מי שתגיד בריטני ספירס
)

האגוש

New member
חחחחחחחח גם אני רציתי לשים אותו פה!

אבל אז עניתי עליו וגיליתי שהוא מחריד..חחחחח

Little Chiwawa

New member
אני!...משעמם לי...

כללי: באיזה שעה אתם קמים בבוקר? בין עשר לשתיימעשרה באיזה שעה אתם עולים לישון? בין אחד לארבע אתם אוהבים לאכול בבוקר? קורנפלקס כריות. מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים? פיפי מה הדבר האחרון שאתם עושים כשאתם עולים לישון? מחשב מה המאכל שאתם אוכלים כמעט כל יום? קורנפלקס כריות. מה השתיה שאתם הכי אוהבים? פטל,קולה ומים. כמה פעמים בערך אתם שותים כוסות מים? מספיק. מה אתם מעדיפים- לישון או לקום? לא יודעת. האם חלמתם פעם חלום רע? כן בגדים ואופנה:: מה הלבוש שאתם לובשים כשאתם הולכים לחברים? ג'ינס גופיה או..טייצ?.. מה אתם מעדיפים - אלגנט או ספורטיבי? שניהם ביחד. ראיתם חולצה מהממת אבל היא עולה יקר מאוד וההורים מציעים שתקח חולצה אחרת, תקנה אותה בכל מצב? אני לא קונה בגדים עם ההורים שלי...בדר"כ אלא אם כן זה משהו שאני צריכה חח. אתם אוהבים בגדים? כן. פעם לבשתם ג'ינס שהוא חיקוי? אה...כן. אתם לובשים רק מותגים? לא. קרה לכם פעם שרציתם נעלים וההורים לא הסכימו לקנות לכם? כן. איזה סוג נעליים אתם הכי אוהבים לנעול? (ספורט,אלגנט..) אולסטאר,כפפכפים תנכיות...את כל הסוגים נראה לי..אין משהו שלא נוח לי יותר מידי. קרה פעם שחברה קנתה בגדים מהממים וקינאתם בה? לא. אתם מגדירים את עצמכם כבן אדם שאוהב בגדים ושופינג? בערך. קיץ וחורף: אתם אוהבים את הים? כן. מה אתם יותר אוהבים- קיץ או חורף? שניהם. מה אתם מעדיפים- גלידה או ארטיק? גלידה. גם אתם אוהבים לאכול ארטיק בים? כן. מה אתם יותר אוהבים ים או בריכה? ים. איזה עונה אהובה עליכם? לא יודעת. אתם אוהבים להפעיל את המזגן? אכן. בקיץ- אתם בבית או בחוץ? כרגע בבית כי ממש חם אני יוצאת לשניה ואני מרגישה כמו ביצת עין(אין לי תאוריה אחרת) בחורף אתם הולכים לקפוץ בשלוליות? לא. בקיצור אתם אוהבים לאכל דברים קרים בקיץ? כן. מחשב וטלויזיה: כמה זמן אתם גולשים בממוצע? הרבה. האם ההורים שלכם אומרים עליכם שאתם יושבים שעות במחשב? כן. אתם גולשים באינטנט לפני שאתם מבצעים את העבודות שההורים מבקשים? לא. יש לכם איימל? כן. כמה פעמים בשבוע אתם בודקים אם קיבלתם איימל? כמעט אף פעם.. יש לכם אתר אינטרנט משלכם? היה. אתם מורידים דברים מהקאזה? לא...אין לי קאזה. יש לכם משחקים במחשב? 2-3. המחשב שלכם הוא פרטי, זאת אומרת שרק אתם משתמשים בו? אני ואחותי...ואני משתלטת עליו. מה עדיף טלויזיה או מחשב? תלוי מתי. מה עדיף? קאזה או אמיול? לא יודעת מחשב או טלויזיה? לא יודעת השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? השיר שלנו! ארטיק או גלידה? גלידה. בית ספר או חופש? חופש...אבל לא ארוך מידי. ים או בריכה? ים. מעריב לנוער או ראש 1? .... חולצה או גופייה? גופיה. חטיפים או ממתקים? כרגע אני מנסה להימנע מזה עד סוף החופש. מצלמה או מיקרופון למחשב? מצלמה. ציפס או במבה? במבה! מה עדיף במפורסמים? נינט טייב או יעל בר זוהר? אהמ אהמ.. יהודה לוי או רן דנקר? ..... קמילה בורדונאבה או לואיסנה לופילטו? .......(בע) ליאור נרקיס או מירי מסיקה? אה? אייל גולן או קובי פרץ? אה??? שירי מימון או שי גבסו? אה?? הראל סקעת או הראל מויאל?.... צביקה פיק או שלמה ארצי?.... אגם רודברג או טום אבני?.... רוני דואני או יעל בר זוהר?... בילי ג'ו או בריטני ספירס? (ואני אכפכף בדם קר את מי שתגיד בריטני ספירס ) בריטני ספירס!!! היא שולטת אני מאוהבת בה קשות!! אעאעאה לא. בילי ג'ו. היה כייף!

©big smile©

New member
I hope it goes away.

כללי: באיזה שעה אתם קמים בבוקר?כמה שיותר מאוחר. באיזה שעה אתם עולים לישון?כמה שיותר מאוחר
. אתם אוהבים לאכול בבוקר?לא. מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים?שירותים. מה הדבר האחרון שאתם עושים כשאתם עולים לישון?מחשב. מה המאכל שאתם אוכלים כמעט כל יום?תירס. מה השתיה שאתם הכי אוהבים?קולה. כמה פעמים בערך אתם שותים כוסות מים?3-4. מה אתם מעדיפים- לישון או לקום?לישון. האם חלמתם פעם חלום רע?כן. בגדים ואופנה: מה הלבוש שאתם לובשים כשאתם הולכים לחברים?ג'ינס\סתם מכנס, וסתם חולצה. מה אתם מעדיפים - אלגנט או ספורטיבי?ספורטיבי. ראיתם חולצה מהממת אבל היא עולה יקר מאוד וההורים מציעים שתקח חולצה אחרת, תקנה אותה בכל מצב?תלוי אם יש לי כסף. אתם אוהבים בגדים?כן. פעם לבשתם ג'ינס שהוא חיקוי?כן. אתם לובשים רק מותגים?לא. קרה לכם פעם שרציתם נעלים וההורים לא הסכימו לקנות לכם?לא. איזה סוג נעליים אתם הכי אוהבים לנעול? (ספורט,אלגנט..)אולסטאר. קרה פעם שחברה קנתה בגדים מהממים וקינאתם בה?כן. אתם מגדירים את עצמכם כבן אדם שאוהב בגדים ושופינג?יכול להיות שכן. קיץ וחורף: אתם אוהבים את הים?כן. מה אתם יותר אוהבים- קיץ או חורף?חורף. מה אתם מעדיפים- גלידה או ארטיק?גלידה. גם אתם אוהבים לאכול ארטיק בים?כן
. מה אתם יותר אוהבים ים או בריכה?ים. איזה עונה אהובה עליכם?חורף. אתם אוהבים להפעיל את המזגן?כן. בקיץ- אתם בבית או בחוץ?משתדלת להיות בבית. בחורף אתם הולכים לקפוץ בשלוליות?לא. [וואי. תפס אותי פלאשבק רציני עם השאלה הזאת. כי אני באמת הייתי קופצת בשלוליות פעם, ואני אפילו זוכרת מקרה כזה במדויק. הצילו!] בקיצור אתם אוהבים לאכל דברים קרים בקיץ?כן. מחשב וטלויזיה: כמה זמן אתם גולשים בממוצע?אלוהים. כל היום בערך :| האם ההורים שלכם אומרים עליכם שאתם יושבים שעות במחשב?הו, מאד. אתם גולשים באינטנט לפני שאתם מבצעים את העבודות שההורים מבקשים?כן. יש לכם איימל?כן. כמה פעמים בשבוע אתם בודקים אם קיבלתם איימל?כל יום. יש לכם אתר אינטרנט משלכם?כן :]. אתם מורידים דברים מהקאזה?כן. יש לכם משחקים במחשב?כן. המחשב שלכם הוא פרטי, זאת אומרת שרק אתם משתמשים בו?פרטי, שלי ורק שלי. מה עדיף טלויזיה או מחשב?מחשב. מה עדיף? קאזה או אמיול?קאזה, אבל כרגע ממש בא לי אימיול כי אפשר להוריד פרקים של הש"ש. מחשב או טלויזיה?מחשב, נו מה. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?השיר שלנו!
ארטיק או גלידה?גלידהההההההההההההההההההההההההההה. נו למה לשאול פעמיים? זה מציק. :| בית ספר או חופש?חופש! ים או בריכה?ים. [ארג] מעריב לנוער או ראש 1?מעריב לנוער. חולצה או גופייה?חולצה. חטיפים או ממתקים?חטיפים. מצלמה או מיקרופון למחשב?מצלמה. ציפס או במבה?במבה. מה עדיף במפורסמים? נינט טייב או יעל בר זוהר?נינט!! יהודה לוי או רן דנקר?רן! קמילה בורדונאבה או לואיסנה לופילטו?
ליאור נרקיס או מירי מסיקה?מירי מסיקה. אייל גולן או קובי פרץ?
שירי מימון או שי גבסו?
הראל סקעת או הראל מויאל?
צביקה פיק או שלמה ארצי?שלמה ארצי. אגם רודברג או טום אבני?
רוני דואני או יעל בר זוהר?
בילי ג'ו או בריטני ספירס? (ואני אכפכף בדם קר את מי שתגיד בריטני ספירס) בריטני!!!!111111111 לא מכירה מי זה בילי ג'ו. קראתן?

o0Invisible0o

New member
../images/Emo12.gif

כל שאלון אני מגלה משו חדש..
יש לך אתר אינטרנט?
מה כתובתו?
כל אלה שאת בוכה בסוף כי את לא אוהבת את שניהם נכון?
ומה עדיף. גאד הכל שאלות שכבר היו.

o0Invisible0o

New member
משעמם לי!../images/Emo3.gif

כללי: באיזה שעה אתם קמים בבוקר? 12? באיזה שעה אתם עולים לישון? 4:00 בערך.. אתם אוהבים לאכול בבוקר? לא ממש..אחרי שעתיים ככה.. מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים? הולכת לשירותים?XD מה הדבר האחרון שאתם עושים כשאתם עולים לישון? שוב שירותים! אה, קוראת ספר ומפעילה את המערכת..
מה המאכל שאתם אוכלים כמעט כל יום? שוקולד.
מה השתיה שאתם הכי אוהבים? קולה.>< כמה פעמים בערך אתם שותים כוסות מים? תלוי ביום..ואני שותה ישר מהבקבוק אז בלה..
מה אתם מעדיפים- לישון או לקום? לקום. האם חלמתם פעם חלום רע? מי לא?XDDD בגדים ואופנה: מה הלבוש שאתם לובשים כשאתם הולכים לחברים? ג'ינס וחולצה? מה אתם מעדיפים - אלגנט או ספורטיבי? ספורטיבי ראיתם חולצה מהממת אבל היא עולה יקר מאוד וההורים מציעים שתקח חולצה אחרת, תקנה אותה בכל מצב? אני מחליטה כמה לבזבז על בגדים..ולא בכל מצב אבל רוב הסיכויים שאני אקנה..[עד שאני מוצאת משו שאני אוהבת!
] אתם אוהבים בגדים? נאא.. פעם לבשתם ג'ינס שהוא חיקוי? ברור. אתם לובשים רק מותגים? נופ. קרה לכם פעם שרציתם נעלים וההורים לא הסכימו לקנות לכם? ברור.
איזה סוג נעליים אתם הכי אוהבים לנעול? (ספורט,אלגנט..) ספורט..
קרה פעם שחברה קנתה בגדים מהממים וקינאתם בה? לא קינאתי, הערכתי אותה על טעמה הטוב.
אתם מגדירים את עצמכם כבן אדם שאוהב בגדים ושופינג? לללללללללאאאאאאאאאאא!!!!! קיץ וחורף: אתם אוהבים את הים? לראות, לשבת על חוף סלעי ולהנות מהרוח והריח.. מה אתם יותר אוהבים- קיץ או חורף? חורף!
מה אתם מעדיפים- גלידה או ארטיק? גלידה.. גם אתם אוהבים לאכול ארטיק בים? נניח. מה אתם יותר אוהבים ים או בריכה? ים.>< איזה עונה אהובה עליכם? אני מתחרפנת פה.
חורף, אה ואביב.
אתם אוהבים להפעיל את המזגן? בחורף, על חימום.
בקיץ- אתם בבית או בחוץ? לבנתיים נראה שבבית..XD בחורף אתם הולכים לקפוץ בשלוליות? כבר לא, קצת גדולה מדי בשביל זה..
בקיצור אתם אוהבים לאכל דברים קרים בקיץ? מה בקיצור פה?
מחשב וטלויזיה: כמה זמן אתם גולשים בממוצע? כל היום?
האם ההורים שלכם אומרים עליכם שאתם יושבים שעות במחשב? כן. אתם גולשים באינטנט לפני שאתם מבצעים את העבודות שההורים מבקשים? ברור. יש לכם איימל?אי מייל, יש. איימל- מה זה?
כמה פעמים בשבוע אתם בודקים אם קיבלתם איימל?
אי מייל.
ופעם בחודש כדי שהחשבון לא יסגר
יש לכם אתר אינטרנט משלכם? היה. אתם מורידים דברים מהקאזה? נופ. אבל מהחמור כן.
[הו סליחה, מהפרד
] יש לכם משחקים במחשב? הבסיסיים שבאים עם המחשב..
המחשב שלכם הוא פרטי, זאת אומרת שרק אתם משתמשים בו? ללללאאאא..הלוואי.
מה עדיף טלויזיה או מחשב? הו! מחשב כי יש גם אופציה לטלוויזיה במחשב.
מה עדיף? קאזה או אמיול? אימיול, דה.
מחשב או טלויזיה? עניתי על זה לפני שנייה וחצי לא?>< השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? איכס. ארטיק או גלידה? עניתי על זה, באמת..
בית ספר או חופש? בואו נחשוב.
ים או בריכה? ><עוד שאלות שכבר עניתי עליהן? מעריב לנוער או ראש 1? כלום. חולצה או גופייה? חולצה. חטיפים או ממתקים? ממתקים, אבל תלוי במצב רוח. מצלמה או מיקרופון למחשב? כלום? טוב נו מצלמה..
ציפס או במבה? צ'יפס. מה עדיף במפורסמים? נינט טייב או יעל בר זוהר?
כלום. נינט, בשביל אחותי ובשביל ענבר..
יהודה לוי או רן דנקר? איכס נו. קמילה בורדונאבה או לואיסנה לופילטו? אני הולכת למות עוד שנייה.
ליאור נרקיס או מירי מסיקה?><>< אייל גולן או קובי פרץ?|מקיא| באמת? הגענו למזרחית? שירי מימון או שי גבסו? חה. אני רואה שאני לא אברח מזה, אה? אז שי גבסו..
הראל סקעת או הראל מויאל? חברה שלי אוהבת את מויאל אז שיהיה..
צביקה פיק או שלמה ארצי? שלמה ארצי..
אגם רודברג או טום אבני?
רוני דואני או יעל בר זוהר?|מקיא| בילי ג'ו או בריטני ספירס? (ואני אכפכף בדם קר את מי שתגיד בריטני ספירס ) מי זה בילי ג'ו?
הו ואוו, זה היה נוראי.XDDDDDDDDDDDDDDD אבל קצת מצחיק, אכן..

Science Fiction

New member
אוי... ../images/Emo119.gif

כללי: באיזה שעה אתם קמים בבוקר? לא יודעת |: באיזה שעה אתם עולים לישון? איך בדיוק עולים לישון? בסביבות 3, בכל אופן. אתם אוהבים לאכול בבוקר?
מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים? פוקחת עיניים. מה הדבר האחרון שאתם עושים כשאתם עולים לישון? שוב, איך עולים לישון? מה המאכל שאתם אוכלים כמעט כל יום? שוקולד? :p מה השתיה שאתם הכי אוהבים? מים. וואו, רואים שהשאלון הזה נכתב ע"י פאקצות >.< כמה פעמים בערך אתם שותים כוסות מים? לא יודעת. מה אתם מעדיפים- לישון או לקום? לקום. האם חלמתם פעם חלום רע? מן הסתם. בגדים ואופנה: מה הלבוש שאתם לובשים כשאתם הולכים לחברים?
מה אתם מעדיפים - אלגנט או ספורטיבי? >.< ראיתם חולצה מהממת אבל היא עולה יקר מאוד וההורים מציעים שתקח חולצה אחרת, תקנה אותה בכל מצב? "עולה יקר מאוד"? כותב השאלון היה [בלשון עבר, כי אני די בטוחה שהטמטום העז הרג אותו] אדם טיפש. אתם אוהבים בגדים? אבוי. פעם לבשתם ג'ינס שהוא חיקוי? |: אתם לובשים רק מותגים? לא. קרה לכם פעם שרציתם נעלים וההורים לא הסכימו לקנות לכם?
איזה סוג נעליים אתם הכי אוהבים לנעול? אולסטאר. קרה פעם שחברה קנתה בגדים מהממים וקינאתם בה? אדם שמקנא במישהו אחר בגלל בגדים הוא אדם שחייו בוודאי אומללים עד מאוד. אתם מגדירים את עצמכם כבן אדם שאוהב בגדים ושופינג? לא. אני שונאת לקנות בגדים. קיץ וחורף: אתם אוהבים את הים? כן. מה אתם יותר אוהבים- קיץ או חורף? קיץ, בגלל החופש. מה אתם מעדיפים- גלידה או ארטיק? גלידה. גם אתם אוהבים לאכול ארטיק בים? אני מניחה |: מה אתם יותר אוהבים ים או בריכה? פיסוק!
איזה עונה אהובה עליכם? לא יודעת. אתם אוהבים להפעיל את המזגן? כן. בקיץ- אתם בבית או בחוץ? בבית. בחורף אתם הולכים לקפוץ בשלוליות? לא |: בקיצור אתם אוהבים לאכל דברים קרים בקיץ? מן הסתם. מחשב וטלויזיה: כמה זמן אתם גולשים בממוצע? יותר מדי. הרבה יותר מדי. האם ההורים שלכם אומרים עליכם שאתם יושבים שעות במחשב? כן. אתם גולשים באינטנט לפני שאתם מבצעים את העבודות שההורים מבקשים? כן. :X יש לכם איימל? "איימל"? אימייל, אני מניחה. וכן, יש לי. כמה פעמים בשבוע אתם בודקים אם קיבלתם איימל? *אימייל. הומ, פעם אחת, פעמיים. יש לכם אתר אינטרנט משלכם? לא. אתם מורידים דברים מהקאזה? מתחליף הקאזה העלוב, כן. יש לכם משחקים במחשב? כן. המחשב שלכם הוא פרטי, זאת אומרת שרק אתם משתמשים בו? לא. מה עדיף טלויזיה או מחשב? מחשב. מה עדיף? קאזה או אמיול? סבבה לייט D: מחשב או טלויזיה? לא כבר ענינו על זה? השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? |: ארטיק או גלידה? רגע, אז הכותב פאקצ, טיפש וסנילי. בית ספר או חופש? נחשו. ים או בריכה? מאוד סנילי. מעריב לנוער או ראש 1? לא ממש אכפת לי. חולצה או גופייה? חולצה. חטיפים או ממתקים? תלוי מתי. מצלמה או מיקרופון למחשב? מצלמה, כי מיקרופון אפשר לאלתר מאוזניה. ציפס או במבה? תלוי מתי. מה עדיף במפורסמים? נינט טייב או יעל בר זוהר? |: יהודה לוי או רן דנקר? |: קמילה בורדונאבה או לואיסנה לופילטו? |: ליאור נרקיס או מירי מסיקה? ליאור נרקיס, לא כי אני מחבבת אותו אלא כי אני מתעבת את מירי מסיקה. אייל גולן או קובי פרץ? |: שירי מימון או שי גבסו? |: הראל סקעת או הראל מויאל? |: צביקה פיק או שלמה ארצי? צביקי פו! אגם רודברג או טום אבני? |: רוני דואני או יעל בר זוהר? |: בילי ג'ו או בריטני ספירס? |:

עונה../images/Emo79.gif כללי: באיזה שעה אתם קמים בבוקר?תלוי... באיזה שעה אתם עולים לישון?גם תלוי... אתם אוהבים לאכול בבוקר?אין קבוע... מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים?השאלון הזה מעודד שיגרה../images/Emo11.gif מה הדבר האחרון שאתם עושים כשאתם עולים לישון?../images/Emo11.gif מה המאכל שאתם אוכלים כמעט כל יום?אממ...מים../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif מה השתיה שאתם הכי אוהבים?מים/תה/שוקו/ענבים כמה פעמים בערך אתם שותים כוסות מים?אין לי מושג../images/Emo12.gif מה אתם מעדיפים- לישון או לקום?שונאת לקום אבל לישון הרבה זמן זה בזבוז שעות. האם חלמתם פעם חלום רע?אני מניחה שכן בגדים ואופנה:: מה הלבוש שאתם לובשים כשאתם הולכים לחברים?סוף סוף לא שגרה../images/Emo11.gif אמממ הלבוש הרגיל שלי אני חושבת מה אתם מעדיפים - אלגנט או ספורטיבי?ספורט אלגנטXD סתם נו אין לי שמץ. ראיתם חולצה מהממת אבל היא עולה יקר מאוד וההורים מציעים שתקח חולצה אחרת, תקנה אותה בכל מצב?עולה יקר מאוד../images/Emo35.gif../images/Emo12.gifאז נתעלם מהניסוח המוזר... אמממ לא אני מעדיפה להשקיע בדברים אחרים ולא בפיסות בד. אתם אוהבים בגדים?תלוי איזה. פעם לבשתם ג'ינס שהוא חיקוי?מה זה חיקוי../images/Emo35.gifהוא שווה פחות בגלל שהוא לא לי קופר? אתם לובשים רק מותגים?מה פתאום../images/Emo12.gif קרה לכם פעם שרציתם נעלים וההורים לא הסכימו לקנות לכם?כע... איזה סוג נעליים אתם הכי אוהבים לנעול? (ספורט,אלגנט..)נעלי ספורט מאוד נוחות ברוב המקרים קרה פעם שחברה קנתה בגדים מהממים וקינאתם בה?קינאתי קצת אבל תפסיקו כבר להגיד מהממים../images/Emo10.gif אתם מגדירים את עצמכם כבן אדם שאוהב בגדים ושופינג?לא בדיוק קיץ וחורף: אתם אוהבים את הים?כן מה אתם יותר אוהבים- קיץ או חורף?כל אחת והייחוד שלה מה אתם מעדיפים- גלידה או ארטיק?ארטיק גם אתם אוהבים לאכול ארטיק בים?כן../images/Emo13.gif מה אתם יותר אוהבים ים או בריכה?אין מה להשוות בכלל לכל אחד יש יתרונות וחסרונות. איזה עונה אהובה עליכם?אביב/קיץ,למרות שכל עונה שונה ומעניינת בפני עצמה. אתם אוהבים להפעיל את המזגן?כן,די... בקיץ- אתם בבית או בחוץ?גם וגם בחורף אתם הולכים לקפוץ בשלוליות?לא ממש../images/Emo4.gif בקיצור אתם אוהבים לאכל דברים קרים בקיץ?מה הקשר../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif מחשב וטלויזיה: כמה זמן אתם גולשים בממוצע?תלוי בסדר היום שלי בדרך כלל האם ההורים שלכם אומרים עליכם שאתם יושבים שעות במחשב?לפעמים אתם גולשים באינטנט לפני שאתם מבצעים את העבודות שההורים מבקשים?אממ לא.. יש לכם איימל?כן כמה פעמים בשבוע אתם בודקים אם קיבלתם איימל?אני בודקת פעם במליון שנה יש לכם אתר אינטרנט משלכם?לא אבל יש לי בלוג../images/Emo13.gif אתם מורידים דברים מהקאזה?כן יש לכם משחקים במחשב?כן המחשב שלכם הוא פרטי, זאת אומרת שרק אתם משתמשים בו?ממש לא מה עדיף טלויזיה או מחשב?לא רוצה לבחור בניהם מה עדיף? קאזה או אמיול?קאזה,ברור מחשב או טלויזיה?... השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?טב"ע ארטיק או גלידה?שאלתם כבר בית ספר או חופש?... ים או בריכה?שוב אתם חוזרים על עצמכם מעריב לנוער או ראש 1?מעריב לנוער רולז. חולצה או גופייה?... חטיפים או ממתקים?... מצלמה או מיקרופון למחשב?שניהם סבבה ציפס או במבה?תלוי מה מתחשק לי.כרגע ציפס. מה עדיף במפורסמים? נינט טייב או יעל בר זוהר?נינט.יב"ז מעצבנת ברמות יהודה לוי או רן דנקר?שניהם לא משהו קמילה בורדונאבה או לואיסנה לופילטו?קמילה. ליאור נרקיס או מירי מסיקה?מירי מסיקה,ליאור נרקיס מעצבן אייל גולן או קובי פרץ?אייל גולן שירי מימון או שי גבסו?לא יודעת../images/Emo12.gif הראל סקעת או הראל מויאל?מויאל. צביקה פיק או שלמה ארצי?שלמה ארצי אגם רודברג או טום אבני?זה תום.ואין תגובה לזה. רוני דואני או יעל בר זוהר?אין תגובה בילי ג'ו או בריטני ספירס?זאת שאלה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

tamaguchi girl

New member
עונה...נו, מה..משעמם לי ../images/Emo122.gif

כללי: באיזה שעה אתם קמים בבוקר? בחופשים בדר"כ בין 3-5 בצהרים/אח"ה באיזה שעה אתם עולים לישון? חמש-שש לפנות בוקר.. אתם אוהבים לאכול בבוקר? אם קרונפלקס עם חלב |חננה קטנה שכמותי
| נקרא ארוחת בוקר- אז כן.. מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים? שירותים מה הדבר האחרון שאתם עושים כשאתם עולים לישון? מכבה את האור [?!] מה המאכל שאתם אוכלים כמעט כל יום? מלפפון מה השתיה שאתם הכי אוהבים? מיץ ענבים |יאמי| כמה פעמים בערך אתם שותים כוסות מים? מים בערך 3-4 כוסות ביום >< מה אתם מעדיפים- לישון או לקום? לישון האם חלמתם פעם חלום רע? "ב-א-ר-ו-ר". בגדים ואופנה:: מה הלבוש שאתם לובשים כשאתם הולכים לחברים? סתם מכנס/ג'ינס וחולצה מה אתם מעדיפים - אלגנט או ספורטיבי? ספורט-אלגנט ראיתם חולצה מהממת אבל היא עולה יקר מאוד וההורים מציעים שתקח חולצה אחרת, תקנה אותה בכל מצב? תלוי ברצון שלי לקנות את החולצה..לפעמים אני יכולה לוותר ולפעמים אין סיכוי שאני מוותרת. אתם אוהבים בגדים? יש לי דברים חשובים יותר והעדפות ברמה גבוה יותר מאשר בגדים.. פעם לבשתם ג'ינס שהוא חיקוי? כן אתם לובשים רק מותגים? לא קרה לכם פעם שרציתם נעלים וההורים לא הסכימו לקנות לכם? כן..הרבה פעמים
איזה סוג נעליים אתם הכי אוהבים לנעול? (ספורט,אלגנט..) ספורט קרה פעם שחברה קנתה בגדים מהממים וקינאתם בה? לא אתם מגדירים את עצמכם כבן אדם שאוהב בגדים ושופינג? לא. תאמת שאני אפילו לא אוהבת ללכת לעשות "שופינג" גם אם אני חייבת בגדים >< קיץ וחורף: אתם אוהבים את הים? בטח שכן מה אתם יותר אוהבים- קיץ או חורף? קיץ..*היומולדת שלי D:* מה אתם מעדיפים- גלידה או ארטיק? גלידה |יאמ יאמ| גם אתם אוהבים לאכול ארטיק בים? יאפ מה אתם יותר אוהבים ים או בריכה? שתיהם >< איזה עונה אהובה עליכם? קיץ ואביב אתם אוהבים להפעיל את המזגן? לא תמיד...תלוי במצברוח שלי
בקיץ- אתם בבית או בחוץ? בבית *חום אימים* בחורף אתם הולכים לקפוץ בשלוליות? שהייתי קטנה כן..עכשיו לא [כאילו שאני לא קטנה..הכוונה שהייתי בת 4-5 וכאלה..] בקיצור אתם אוהבים לאכל דברים קרים בקיץ? אכן :) מחשב וטלויזיה: כמה זמן אתם גולשים בממוצע? 8 שעות בממוצע כל יום, אם לא יותר >< האם ההורים שלכם אומרים עליכם שאתם יושבים שעות במחשב? כן אתם גולשים באינטנט לפני שאתם מבצעים את העבודות שההורים מבקשים? כן
יש לכם איימל? בטח שכן כמה פעמים בשבוע אתם בודקים אם קיבלתם איימל? כל יום >< וכל יום יש לי אימייל, ואם לא חשוב אז ספאם ווירוסים
יש לכם אתר אינטרנט משלכם? כן אתם מורידים דברים מהקאזה? קאזה - ממש לא. אימיול כן..P: יש לכם משחקים במחשב? כן, לא הרבה אבל יש המחשב שלכם הוא פרטי, זאת אומרת שרק אתם משתמשים בו? לא..של אחי אחותי שלי ושל הורי...בקיצור של כל המשפוחה שלי -_-' מה עדיף טלויזיה או מחשב? מחשב!! מה עדיף? קאזה או אמיול? אימיול מחשב או טלויזיה? מחשב השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? טלנובלה בע"מ ארטיק או גלידה? גלידה בית ספר או חופש? חופשששששששששששששששששששששששש ים או בריכה?שתיהם מעריב לנוער או ראש 1? לא זה ולא זה -_-' חולצה או גופייה? גופיה חטיפים או ממתקים? מה ההבדל |בורה| מצלמה או מיקרופון למחשב? מיקרופון ציפס או במבה? צ'יפס מה עדיף במפורסמים? נינט טייב או יעל בר זוהר? נינט יהודה לוי או רן דנקר? -- קמילה בורדונאבה או לואיסנה לופילטו? קמילה בורדונובה.. |נו מה..פעם אהבתי אותה
] ליאור נרקיס או מירי מסיקה? מירי מסיקה אייל גולן או קובי פרץ?-- שירי מימון או שי גבסו?שירי מימון הראל סקעת או הראל מויאל?-- צביקה פיק או שלמה ארצי?-- אגם רודברג או טום אבני?-- רוני דואני או יעל בר זוהר?-- בילי ג'ו או בריטני ספירס? (ואני אכפכף בדם קר את מי שתגיד בריטני ספירס ) מי זה בילי ג'ו? -- קראת? שרשרי משהו P:

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifמי שקוראת שתגיד.../images/Emo13.gif

[שמעתם על מישהי שעושה שאלון כשיש לה מסרים?
] כללי: באיזה שעה אתם קמים בבוקר? 10 באיזה שעה אתם עולים לישון? 1,2 אתם אוהבים לאכול בבוקר? לא בחופש. ^_^ מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים? או מצחצחים שיניים או בודקים מי ער. מה הדבר האחרון שאתם עושים כשאתם עולים לישון? טלוויזיה [אני לא יכולה בלי, אני לא אצליח להירדם לא משנה מההשעה.
] מה המאכל שאתם אוכלים כמעט כל יום?שומדבר לא קבוע. מה השתיה שאתם הכי אוהבים? שוקו כמה פעמים בערך אתם שותים כוסות מים? אל תזכירו לי
מה אתם מעדיפים- לישון או לקום? לקום, תלוי מתי האם חלמתם פעם חלום רע?בטח..
מי לא? בגדים ואופנה:: מה הלבוש שאתם לובשים כשאתם הולכים לחברים? ג'ינס וגופיה מה אתם מעדיפים - אלגנט או ספורטיבי? ספורטיבי, גינ'ס זה? ראיתם חולצה מהממת אבל היא עולה יקר מאוד וההורים מציעים שתקח חולצה אחרת, תקנה אותה בכל מצב? הם יסכימו, אני לא ארצה .*נדירה.* אתם אוהבים בגדים?כן.
פעם לבשתם ג'ינס שהוא חיקוי?נדמה לי..
לא הבנתי אתם לובשים רק מותגים?לא קרה לכם פעם שרציתם נעלים וההורים לא הסכימו לקנות לכם? רק VANS שעולה 450 איפה שראינו.
אבל גם אני לא רציתי.
איזה סוג נעליים אתם הכי אוהבים לנעול? (ספורט,אלגנט..) ספורט, אולסטארס. כפכפים וסנדלים. קרה פעם שחברה קנתה בגדים מהממים וקינאתם בה? אולי אתם מגדירים את עצמכם כבן אדם שאוהב בגדים ושופינג?כן!
וכבר שאלתם את זה ,אעאע!! קיץ וחורף: אתם אוהבים את הים? כן מה אתם יותר אוהבים- קיץ או חורף? פעם העדפתי חורף, עכשיו אני מתלבטת.:] מה אתם מעדיפים- גלידה או ארטיק? גלידה גם אתם אוהבים לאכול ארטיק בים? ככה. מה אתם יותר אוהבים ים או בריכה? ידעתי שתשאלו!!! ממזרים, שתיהם.:| איזה עונה אהובה עליכם?כבר שאלתם דאמט! אתם אוהבים להפעיל את המזגן? כן בקיץ- אתם בבית או בחוץ? תלוי. עכשיו אל תתעסקו עם הבחוץ, רק חזרתי לבפנים.
בחורף אתם הולכים לקפוץ בשלוליות? כן! לפעמים.
בקיצור אתם אוהבים לאכל דברים קרים בקיץ? יא, אתם באמת נודניקים.
מחשב וטלויזיה: כמה זמן אתם גולשים בממוצע? הרבה.
מעכשיו אפילו יותר כי חזרתי!!! האם ההורים שלכם אומרים עליכם שאתם יושבים שעות במחשב? לפעמים, כשזה כפיייתי.
אתם גולשים באינטנט לפני שאתם מבצעים את העבודות שההורים מבקשים? כן.
יש לכם איימל? כע, אבל משתמשים? לא! כמה פעמים בשבוע אתם בודקים אם קיבלתם איימל? תלוי אם למשהו ספציפי. יש לכם אתר אינטרנט משלכם? לא אתם מורידים דברים מהקאזה? כן יש לכם משחקים במחשב? כן, PETS ו-CATS זוכרים? הורדתי.
המחשב שלכם הוא פרטי, זאת אומרת שרק אתם משתמשים בו? כע, בחדר.
מה עדיף טלויזיה או מחשב? שניהם.
מה עדיף? קאזה או אמיול? אימיול, קאזה מומלצת , אבל רק לשירים. :\\ מחשב או טלויזיה? תגידו, יש לכם בעיות קליטה?
השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? טלנובלה בע"מ.
ארטיק או גלידה? דייייייייייייי
עוד פעם?
בית ספר או חופש? חחח חופש.
ים או בריכה? דייי..;[ מעריב לנוער או ראש 1? לאיודעת. היה לי רק מעריב לנוער, פעם. דפקט.
חולצה או גופייה? גופייה, כשעושים שעווה. [באתי לכתוב שעוו"ה .
] חטיפים או ממתקים? לא הבנתי, ממתקים.
מצלמה או מיקרופון למחשב? מצלמה, המיקרופון שלי מקולקל אבל אני מתגעגעת. ציפס או במבה? צ'יפס, אבל לא החטיף.
אחרת שתיהם לא.
מה עדיף במפורסמים? נינט טייב או יעל בר זוהר? נינט. יהודה לוי או רן דנקר? לא מכירה את רן דנקר טוב. קמילה בורדונאבה או לואיסנה לופילטו? אף אחת. ליאור נרקיס או מירי מסיקה? מירי. איכסה על שתיהם אבל.:X אייל גולן או קובי פרץ? אייל שירי מימון או שי גבסו? שי. הראל סקעת או הראל מויאל? סקעת, מויאל הכל אותו דבר.
צביקה פיק או שלמה ארצי? שלמה כמובן.
אגם רודברג או טום אבני? אף אחד רוני דואני או יעל בר זוהר? יעל, יש גבול.
בילי ג'ו או בריטני ספירס? (ואני אכפכף בדם קר את מי שתגיד בריטני ספירס )לאיודעת

rainbow2005

New member
כל מי שיקרא שיגיד ויקבל נשיקה.

כללי: באיזה שעה אתם קמים בבוקר?ב 9 10 בערך... באיזה שעה אתם עולים לישון12-1.. אתם אוהבים לאכול בבוקר?קורנפלקס!^^ מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים? קמים??
מה הדבר האחרון שאתם עושים כשאתם עולים לישון? הולכים לישון?
מה המאכל שאתם אוכלים כמעט כל יום?קורנפלקס! מה השתיה שאתם הכי אוהבים?מים
כמה פעמים בערך אתם שותים כוסות מים? הרבה... לוידעת... מה אתם מעדיפים- לישון או לקום?לקום!!! האם חלמתם פעם חלום רע?כן.
בגדים ואופנה:: מה הלבוש שאתם לובשים כשאתם הולכים לחברים? אמ... זרוק??? הדבר הראשון שאני מוציאה מהארון
מה אתם מעדיפים - אלגנט או ספורטיבי?ספורטיבי בהחלט!! ראיתם חולצה מהממת אבל היא עולה יקר מאוד וההורים מציעים שתקח חולצה אחרת, תקנה אותה בכל מצב?לא. אתם אוהבים בגדים?יחסית... פעם לבשתם ג'ינס שהוא חיקוי?לוידעת... אתם לובשים רק מותגים?לא! חס וחלילה!! (
) קרה לכם פעם שרציתם נעלים וההורים לא הסכימו לקנות לכם?לוידעת... לא נראה לי... איזה סוג נעליים אתם הכי אוהבים לנעול? סנדלים\כפכפים\אולסטאר קרה פעם שחברה קנתה בגדים מהממים וקינאתם בה? לא.
אתם מגדירים את עצמכם כבן אדם שאוהב בגדים ושופינג? במידה מסוימת... קיץ וחורף: אתם אוהבים את הים?מאוד!! מה אתם יותר אוהבים- קיץ או חורף?קיץ, קיץ, קיץ! מה אתם מעדיפים- גלידה או ארטיק? ארטיק! גם אתם אוהבים לאכול ארטיק בים?כן. מה אתם יותר אוהבים ים או בריכה?ים. אבל אני לא יכולה ללכת לשם עכשיו כי יש המון מדוזות
איזה עונה אהובה עליכם?אביב. אתם אוהבים להפעיל את המזגן?כן! בקיץ- אתם בבית או בחוץ?חצי-חצי כזה.. בחורף אתם הולכים לקפוץ בשלוליות? לא.
בקיצור אתם אוהבים לאכל דברים קרים בקיץ? כן!!! מחשב וטלויזיה: כמה זמן אתם גולשים בממוצע?הרבה. האם ההורים שלכם אומרים עליכם שאתם יושבים שעות במחשב?כן.
אתם גולשים באינטנט לפני שאתם מבצעים את העבודות שההורים מבקשים? הא? יש לכם איימל?כן. כמה פעמים בשבוע אתם בודקים אם קיבלתם איימל?אף פעם... אפחד לא שולח לי.. יש לכם אתר אינטרנט משלכם?לא. אתם מורידים דברים מהקאזה?כן! יש לכם משחקים במחשב?כן. המחשב שלכם הוא פרטי, זאת אומרת שרק אתם משתמשים בו?לא. מה עדיף טלויזיה או מחשב?מחשבןשקה שלי! אהובי! (
) מה עדיף? קאזה או אמיול?באימויל יש פחות וירוסים אבל הוא לא פועל לי במחשב... מחשב או טלויזיה?מחשב. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?יאק יאק יאק!!! ארטיק או גלידה?ארטיק. בית ספר או חופש?חופש לשילטון!! ים או בריכה?ים. תגידו... למה אתם חוזרים על שאלות כל הזמן? מעריב לנוער או ראש 1? לא קוראת אף אחד מהם... חולצה או גופייה? גופיה! חטיפים או ממתקים? ממתקים. מצלמה או מיקרופון למחשב? מצלמה. ציפס או במבה?צ'יפס מה עדיף במפורסמים? נינט טייב או יעל בר זוהר?איכסההההה!
יהודה לוי או רן דנקר?איכסההההה!
קמילה בורדונאבה או לואיסנה לופילטו?איכסההההה!
ליאור נרקיס או מירי מסיקה?איכסההההה!
אייל גולן או קובי פרץ?איכסההההה!
שירי מימון או שי גבסו? שי גבסו.. הוא שר הרבה יותר טוב ממנה... הראל סקעת או הראל מויאל?הראל סקעת. צביקה פיק או שלמה ארצי?שלמה ארצי. אגם רודברג או טום אבני?איכסההההה!
רוני דואני או יעל בר זוהר?איכסההההה!
בילי ג'ו או בריטני ספירס? בילי ג'ו

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gifק' לא עובדת../images/Emo7.gif

אני צריכה להעתיק ולהדביק כל פעם שאני צריכה אותו
כללי: באיזה שעה אתם קמים בבוקר? 8-9...שונאת לקום מאוחר;[ באיזה שעה אתם עולים לישון? לעפימם 12, 1, 2>< אתם אוהבים לאכול בבוקר? לחמניהP: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים? הולכים למחשב|מכורה| מה הדבר האחרון שאתם עושים כשאתם עולים לישון? הארי פוטר:O:O:O: מה המאכל שאתם אוכלים כמעט כל יום? לא יודעתP: מה השתיה שאתם הכי אוהבים? מים
כמה פעמים בערך אתם שותים כוסות מים?
הממ...הרבה? מה אתם מעדיפים- לישון או לקום? לקום האם חלמתם פעם חלום רע? -.- בגדים ואופנה:: מה הלבוש שאתם לובשים כשאתם הולכים לחברים? חולצה ומכנסיים?
מה אתם מעדיפים - אלגנט או ספורטיבי? ספורטיבי^^ ראיתם חולצה מהממת אבל היא עולה יקר מאוד וההורים מציעים שתקח חולצה אחרת, תקנה אותה בכל מצב? תלוי כמה יקרה היא. אתם אוהבים בגדים? הממ...כן. פעם לבשתם ג'ינס שהוא חיקוי? חיקוי למה?
אתם לובשים רק מותגים? לא
קרה לכם פעם שרציתם נעלים וההורים לא הסכימו לקנות לכם? כה. איזה סוג נעליים אתם הכי אוהבים לנעול? (ספורט,אלגנט..) ספורט,אולסטאר, כפכפיםP: קרה פעם שחברה קנתה בגדים מהממים וקינאתם בה? לא ממש
אתם מגדירים את עצמכם כבן אדם שאוהב בגדים ושופינג? הממ..קצת קיץ וחורף: אתם אוהבים את הים? ר אם אין בו מדוזות ודברים שעושים הרגשה מוזרה ברגליים
מה אתם יותר אוהבים- קיץ או חורף? חורף
מה אתם מעדיפים- גלידה או ארטיק? גלידה. גם אתם אוהבים לאכול ארטיק בים? לא
מה אתם יותר אוהבים ים או בריכה? בריכה^.^ איזה עונה אהובה עליכם? שוב? חורף
אתם אוהבים להפעיל את המזגן? כה
בקיץ- אתם בבית או בחוץ? בבית בדר"כ בחורף אתם הולכים לקפוץ בשלוליות? לא
בקיצור אתם אוהבים לאכל דברים קרים בקיץ? אני אוהבת לאכול רים גם בחורףP: מחשב וטלויזיה: כמה זמן אתם גולשים בממוצע? 5 שעות?P: האם ההורים שלכם אומרים עליכם שאתם יושבים שעות במחשב? כה
אתם גולשים באינטנט לפני שאתם מבצעים את העבודות שההורים מבקשים? לא
יש לכם איימל? בטח:] כמה פעמים בשבוע אתם בודקים אם קיבלתם איימל? כל יום.אני מחכה למכתבP: יש לכם אתר אינטרנט משלכם? בקרוב
אתם מורידים דברים מהקאזה? חס וחלילה, זה לא בסדר
קאזה עושה וירוסים יש לכם משחקים במחשב? יפ המחשב שלכם הוא פרטי, זאת אומרת שרק אתם משתמשים בו? לא
מה עדיף טלויזיה או מחשב? מחשב
מה עדיף? קאזה או אמיול? אימיול^.^ חמורים שליטה
מחשב או טלויזיה? שוב?
השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? טלנובלה בעמ
ארטיק או גלידה? גאד, מי שכתב את זה סנילי.. בית ספר או חופש? חופש:| ים או בריכה?
סניליות שליטה
מעריב לנוער או ראש 1? מעריב לנוער חולצה או גופייה? חולצה חטיפים או ממתקים? חטיפים
מצלמה או מיקרופון למחשב? מצלמה ציפס או במבה? במבה
מה עדיף במפורסמים? נינט טייב או יעל בר זוהר? -.- יהודה לוי או רן דנקר? בלה>< מי זה דנקנר בכלל?
קמילה בורדונאבה או לואיסנה לופילטו? -.-קמילה
ליאור נרקיס או מירי מסיקה? מירי מסיקה אייל גולן או קובי פרץ? בלה
שירי מימון או שי גבסו? גבסו הראל סקעת או הראל מויאל? מה ההבדל?
צביקה פיק או שלמה ארצי? שמלה ארצי
אגם רודברג או טום אבני? טום אבני זה לא עם ת?
בילי ג'ו או בריטני ספירס? (ואני אכפכף בדם קר את מי שתגיד בריטני ספירס ) בילי ג'ו שליטה
(זה המאגניב מיוםירוק, נכון?)

תשתמשי בכ' ../images/Emo3.gif

בילי ג'ו זה המגניב מטו' בשבט. (אם אני לא טועה 'יום ירוק' באנגלית זה כמו הטו' בשבט אצלינו
. שמעתי על זה
).

M o o M o o

New member
XDDDDDDDDDD באמת?

XDDDDD חעחעחעחעח שניה בילי ג'ו מטו בשבט.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *חורשתעלאמריקןאידיוטהדייחדששלי
*

piece of pease

New member
משעמם ../images/Emo11.gif

כללי: באיזה שעה אתם קמים בבוקר? בחופש? בין 7.5-11 (אח קטן
) באיזה שעה אתם עולים לישון? בימי בצפר 11.5-12, חופשים בין 12-3 בלילה אתם אוהבים לאכול בבוקר? קפה מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים? מתהפכת לצד שני מה הדבר האחרון שאתם עושים כשאתם עולים לישון? מתכסה ומסתכלת על התוכי שלי! .^^ מה המאכל שאתם אוכלים כמעט כל יום? שוקולד
מה השתיה שאתם הכי אוהבים? מיץ תפוזים!!! כמה פעמים בערך אתם שותים כוסות מים? לפעמים הרבה לפעמים קצת מה אתם מעדיפים- לישון או לקום? לישון האם חלמתם פעם חלום רע? כןןן בגדים ואופנה:: מה הלבוש שאתם לובשים כשאתם הולכים לחברים? חולצה קצרה\גופית סבא ומכנס גלישה\מכנס עד הברך של גברים.
מה אתם מעדיפים - אלגנט או ספורטיבי? ספורטיבי ראיתם חולצה מהממת אבל היא עולה יקר מאוד וההורים מציעים שתקח חולצה אחרת, תקנה אותה בכל מצב? את היקרה? לא. אתם אוהבים בגדים? הם נחמדים
פעם לבשתם ג'ינס שהוא חיקוי? כן, אז?.. אתם לובשים רק מותגים? לא
קרה לכם פעם שרציתם נעלים וההורים לא הסכימו לקנות לכם? כן איזה סוג נעליים אתם הכי אוהבים לנעול? (ספורט,אלגנט..) אולסטאר! קרה פעם שחברה קנתה בגדים מהממים וקינאתם בה? כן...
אתם מגדירים את עצמכם כבן אדם שאוהב בגדים ושופינג? בגדים כן שופינג לא קיץ וחורף: אתם אוהבים את הים? מאוד! מה אתם יותר אוהבים- קיץ או חורף? חורף מה אתם מעדיפים- גלידה או ארטיק? גלידה גם אתם אוהבים לאכול ארטיק בים? כן מה אתם יותר אוהבים ים או בריכה? ים! איזה עונה אהובה עליכם? חורף אתם אוהבים להפעיל את המזגן? כן בקיץ- אתם בבית או בחוץ? בבית או בבריכה. כי בים יש מדוזות
בחורף אתם הולכים לקפוץ בשלוליות? כן
בקיצור אתם אוהבים לאכל דברים קרים בקיץ? כןןן מחשב וטלויזיה: כמה זמן אתם גולשים בממוצע? 4 שעות בערך... האם ההורים שלכם אומרים עליכם שאתם יושבים שעות במחשב? אתם גולשים באינטנט לפני שאתם מבצעים את העבודות שההורים מבקשים? כה
יש לכם איימל? כה כמה פעמים בשבוע אתם בודקים אם קיבלתם איימל? כל יום. daily joke יש לכם אתר אינטרנט משלכם? לא אתם מורידים דברים מהקאזה? מהאיימיש
יש לכם משחקים במחשב? כן המחשב שלכם הוא פרטי, זאת אומרת שרק אתם משתמשים בו? של כולנו מה עדיף טלויזיה או מחשב? מחשב
מה עדיף? קאזה או אמיול? איימיש
מחשב או טלויזיה? מחשב השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? הש"ש
ארטיק או גלידה? גלידה בית ספר או חופש? תלוי מתי...
ים או בריכה? יםםם!!
מעריב לנוער או ראש 1? מעריב
חולצה או גופייה? גופיית סבא! חטיפים או ממתקים? הכל! מצלמה או מיקרופון למחשב? שניהם ציפס או במבה? ציפס מה עדיף במפורסמים? נינט טייב או יעל בר זוהר? נינט יהודה לוי או רן דנקר? לוי קמילה בורדונאבה או לואיסנה לופילטו? קמילה?.. ליאור נרקיס או מירי מסיקה? מירי מסיקה..
אייל גולן או קובי פרץ?
שירי מימון או שי גבסו?
הראל סקעת או הראל מויאל?
צביקה פיק או שלמה ארצי? שלמה ארצי!|כתר\ אגם רודברג או טום אבני?
רוני דואני או יעל בר זוהר? אף אחת
בילי ג'ו או בריטני ספירס? (ואני אכפכף בדם קר את מי שתגיד בריטני ספירס ) בילי ג'ו

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifשאלון ../images/Emo9.gif.

כללי: באיזה שעה אתם קמים בבוקר?9 וחצי-10 באיזה שעה אתם עולים לישון?11-12 אתם אוהבים לאכול בבוקר?קורנפלקס,טוסט
. מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים?פותחת את התריסים מה הדבר האחרון שאתם עושים כשאתם עולים לישון?סוגרת את האור מה המאכל שאתם אוכלים כמעט כל יום?גלידה... מה השתיה שאתם הכי אוהבים?אייס קפה
. כמה פעמים בערך אתם שותים כוסות מים?לא ססופרת
. מה אתם מעדיפים- לישון או לקום?לישון האם חלמתם פעם חלום רע?יאפ בגדים ואופנה:: מה הלבוש שאתם לובשים כשאתם הולכים לחברים?סתם.חולצה וג'ינס
. מה אתם מעדיפים - אלגנט או ספורטיבי?באמצע ראיתם חולצה מהממת אבל היא עולה יקר מאוד וההורים מציעים שתקח חולצה אחרת, תקנה אותה בכל מצב?לא אתם אוהבים בגדים?בערך פעם לבשתם ג'ינס שהוא חיקוי?ברור אתם לובשים רק מותגים?חס וחסה קרה לכם פעם שרציתם נעלים וההורים לא הסכימו לקנות לכם?האמת שלא,כי אם כבר אני מוצאת נעליים שמוצאות חן בעיני-זה נס. איזה סוג נעליים אתם הכי אוהבים לנעול? (ספורט,אלגנט..):אולסטאר
. קרה פעם שחברה קנתה בגדים מהממים וקינאתם בה?לא ממש אתם מגדירים את עצמכם כבן אדם שאוהב בגדים ושופינג?יאס |פאקצה|
. קיץ וחורף: אתם אוהבים את הים?בלי מדוזות מה אתם יותר אוהבים- קיץ או חורף?קיץ
מה אתם מעדיפים- גלידה או ארטיק?גלידה גם אתם אוהבים לאכול ארטיק בים?גלידה
. מה אתם יותר אוהבים ים או בריכה?בריה איזה עונה אהובה עליכם?אביב אתם אוהבים להפעיל את המזגן?כשחם בקיץ- אתם בבית או בחוץ?לפעמים ככה ולפעמים ככה בחורף אתם הולכים לקפוץ בשלוליות?לא בקיצור אתם אוהבים לאכל דברים קרים בקיץ?יאפ
. מחשב וטלויזיה: כמה זמן אתם גולשים בממוצע?הפסקתי לספור מזמן.......
. האם ההורים שלכם אומרים עליכם שאתם יושבים שעות במחשב?כן אתם גולשים באינטנט לפני שאתם מבצעים את העבודות שההורים מבקשים?ךלא ממש יש לכם איימל?בקושי נכנסת אליו כמה פעמים בשבוע אתם בודקים אם קיבלתם איימל?אני נכנסת רק כדי לשלוח דוליז לתחרות
. יש לכם אתר אינטרנט משלכם?לא אתם מורידים דברים מהקאזה?מאימיול
. יש לכם משחקים במחשב?יש סימס 2 ואניברסיטה אבל הוא מת וצריך להתקין מחדש ונתתי את הדיסק.... המחשב שלכם הוא פרטי, זאת אומרת שרק אתם משתמשים בו?לא,גם של אחי הקרצייה.עוד שנה קונים לו מחשב
. מה עדיף טלויזיה או מחשב?מחשב מה עדיף? קאזה או אמיול?אימיול מחשב או טלויזיה?מחשב השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?כלום
. ארטיק או גלידה?גלידה בית ספר או חופש?חופש ים או בריכה?בריכה מעריב לנוער או ראש 1?ראש 1
. חולצה או גופייה?גופיה חטיפים או ממתקים?ממתקים מצלמה או מיקרופון למחשב?שנים
. ציפס או במבה?במבה מה עדיף במפורסמים? נינט טייב או יעל בר זוהר?
יהודה לוי או רן דנקר?
קמילה בורדונאבה או לואיסנה לופילטו?קמילה
. ליאור נרקיס או מירי מסיקה?
אייל גולן או קובי פרץ?
שירי מימון או שי גבסו?
הראל סקעת או הראל מויאל?סקעת
. צביקה פיק או שלמה ארצי?
אגם רודברג או טום אבני?
בילי ג'ו או בריטני ספירס? (ואני אכפכף בדם קר את מי שתגיד בריטני ספירס )
(אני בקושי מעריצה אנשים מהארץ
.)

למעלה