../images/Emo79.gif
~ השאלון ~ רשום את שמותיהם של 15 חברי פורום בהווה או מהעבר 1.לין 2.לימורו 3.סיגל 4.אורה 5.אורן 6.קטי 7.צחי 8.קסם 9.נדב 10.רז 11.אתי 12.אודי 13.שיר 14.לירן 15.אופיר האם ל-#7 יש בגד מפגשים? אממ. לא נראה לי. הוא תמיד לבוש אחרת. כמה ותק יש ל-#3 בפורום? הרבה ותק. לא שאני ותיקה מספיק כדי לדעת, אבל נראה לי שממש ממש ותיקה. אני זוכרת אותה מהפורום של הספר. תאר בשלוש מילים את #10 - משעשע, לחוץ ונהדר ואת #4 - מקסימה, מעניינת, מיוחדת. היית עושה טובה ל-#12? חח אודי
אם האייקונים המאומצים של #6 ושל #11 היו מתחתנים, איך הילדים שלהם היו נראים? אממ, אין לאתי אייקון מאומץ עד כמה שידוע לי. מה אתה הכי אוהב אצל #2? את העובדה שהיא פשוט.. היא. לימורו. אין עוד כמוה. מה אתה הכי שונא אצל #1? לא שונאת אצלה שומדבר. לא חושבת שיש מה. מה הבגד של #14 שאתה הכי אוהב? אני לא מכירה את הבגדים שלו [אני ממש לא צריכה לענות על השאלון הזה, הא?
] אם #15 היה מציע לך חתו"צ משומר מעשה ידיו, היית חושד? [
] חושדת? לא לא, מפתאום. אם היית נתקע במעלית עם #13, כיצד הייתם מקשטים את הקירות? באוריגמי!!!! [שיר, את האדם היחיד שאני יכולה להגיד את זה עליו. את מגניבה] אתה חושב ש-#5 אוהב אותך? אני יודעת שהוא אוהב אותי .)) ואם אני אגיד לך שהוא מעדיף את העור שלך צבוע בצהוב ומשמש כמטרייה לימי החורף? אני אגיד שאני לא באה יותר לביקורים ./ ספר לי משהו שמעטים יודעים על #8 - אממ.. משהו על חזיה ורודה? אם היית קניבל, איזה מאכל היית מכין מ-#9? [איוו, צמחונית] אממ.. סטייק לבן? אם היו שמים אותך בריתוק בספרייה ליום שלם עם #2, #6 ו-#15 - אילו חוויות היינו שומעים מכם אח"כ ולאילו תובנות חדשות הייתם מגיעים? ששיער זה נפלא, שחתולים זה רע לפעמים, ושישבנו וקראנו עד שסגרו את הספריה. מה אתה לא יודע/מכיר בקשר ל-#13 והיית מעוניין לדעת? איך השיער שלה כזה יפה ולא מתנפח. אתה חושב שאם #1 ו-#9 יתחתנו הם ירצחו זה את זה בשנתם (בו זמנית)? אממ.. אני מקווה שלא. נכון שמישהו צריך לצלם את #3 ו-#8 עושים סקס פרוע על חוף הים של אשדוד כשברקע אורות אולטרה סגול, טראנסים וסירנות משטרה? LOL, לחלוטין. אתה חושב ש-#11 יראה טוב יותר בבלונד? וואו, זה יהיה מוזר. אני חושבת שיפה לה שחור .) ואם יורידו ל-#4 את השיער? גאד, לא ./ זה יהיה מרושע. יש לה אחלה שיער. #10 מחבק טוב לדעתך? כן
תאר רגע מיוחד שחלקת עם #14 (רצוי ממפגשפורום כדי שכולנו נכיר ) אממ.. אין כזה, לדעתי. שיחות חביבות מאוד באייסי, בעיקר. תאר תחום אחד שבו אתה ו-#7 דומים - באפי? תן עניין שבו לדעתך #4 הועיל לקהילה שלנו - היא קיימת, זה מועיל. מקווה שהצלחתם לא להסתכל בשאלות^^ (בכוונה עשיתי את זה שורה אחרונה כי תמיד רואים אותה. אתם יכולים להעתיק גם אותה ולמחוק אותה אחרי שסיימתם לענות.)