שאלון פורום

שאלון פורום

בהשראת השאלון-חברים שהתרוצץ בסביבה לאחרונה. הוא לא מיועד רק לחברים קבועים בפורום אלא למי שרוצה, אבל התשובות בו חייבות להתייחס רק לאנשים שכותבים או כתבו בפורום. לפני שאתם מתחילים, הוראות: - אל תסתכלו בשאלות לפני שאתם מתחילים לענות. כשאתם מעתיקים מפה את השאלות תשתדלו לא לקרוא כלום תוך כדי. - מן הסתם גם אל תקראו תשובות של אחרים לפני שתענו בעצמכם. - השתדלו להגיב להודעות של אחרים שבהן צויין שמכם. גם אם אין ממש תגובה ראוייה, אייקון חביב של מחווה יועיל (להארכת השרשור^^) . ~ השאלון ~ רשום את שמותיהם של 15 חברי פורום בהווה או מהעבר 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. האם ל-#7 יש בגד מפגשים? כמה ותק יש ל-#3 בפורום? תאר בשלוש מילים את #10 ואת #4 היית עושה טובה ל-#12? אם האייקונים המאומצים של #6 ושל #11 היו מתחתנים, איך הילדים שלהם היו נראים? מה אתה הכי אוהב אצל #2? מה אתה הכי שונא אצל #1? מה הבגד של #14 שאתה הכי אוהב? אם #15 היה מציע לך חתו"צ משומר מעשה ידיו, היית חושד? אם היית נתקע במעלית עם #13, כיצד הייתם מקשטים את הקירות? אתה חושב ש-#5 אוהב אותך? ואם אני אגיד לך שהוא מעדיף את העור שלך צבוע בצהוב ומשמש כמטרייה לימי החורף? ספר לי משהו שמעטים יודעים על #8 אם היית קניבל, איזה מאכל היית מכין מ-#9? אם היו שמים אותך בריתוק בספרייה ליום שלם עם #2, #6 ו-#15 - אילו חוויות היינו שומעים מכם אח"כ ולאילו תובנות חדשות הייתם מגיעים? מה אתה לא יודע/מכיר בקשר ל-#13 והיית מעוניין לדעת? אתה חושב שאם #1 ו-#9 יתחתנו הם ירצחו זה את זה בשנתם (בו זמנית)? נכון שמישהו צריך לצלם את #3 ו-#8 עושים סקס פרוע על חוף הים של אשדוד כשברקע אורות אולטרה סגול, טראנסים וסירנות משטרה? אתה חושב ש-#11 יראה טוב יותר בבלונד? ואם יורידו ל-#4 את השיער? #10 מחבק טוב לדעתך? תאר רגע מיוחד שחלקת עם #14 (רצוי ממפגשפורום כדי שכולנו נכיר
) תאר תחום אחד שבו אתה ו-#7 דומים תן עניין שבו לדעתך #4 הועיל לקהילה שלנו מקווה שהצלחתם לא להסתכל בשאלות^^ (בכוונה עשיתי את זה שורה אחרונה כי תמיד רואים אותה. אתם יכולים להעתיק גם אותה ולמחוק אותה אחרי שסיימתם לענות.)

ketty the sheep

New member
DD:

נכון שהשאלון הזה נהדר? ניא, אני ממש שמחה שלירון תרגמה את המקורי. כבר הכרחתי כל כך הרבה אנשים לענות עליו. XD בכל מקרה.. 1. סיגל 2. אורה 3. אופיר 4. קסם 5. צחי 6. לימור 7. לינה 8. לירון 9. שרה 10. יונתן (lol, נו, זה בטח יצא משעשע בשאלון עצמו). 11. אודי 12. מריאנה 13. משה 14. צביאל 15. אורן האם ל-#7 יש בגד מפגשים? לא שאני יודעת. D: כמה ותק יש ל-#3 בפורום? בסביבות השנתיים וחצי? לא יודעת.
תאר בשלוש מילים את #10 W.T.F ואת #4 כוסית בעלת זין. היית עושה טובה ל-#12? לא, בר תרביץ לי בטח. :x אם האייקונים המאומצים של #6 ושל #11 היו מתחתנים, איך הילדים שלהם היו נראים? אני לא חושבת שללימורו יש איקון מאומץ, אז זה לא יעבוד. מה אתה הכי אוהב אצל #2? שהיא זו בעצם אני, ואני בעצם היא.
מה אתה הכי שונא אצל #1? שהיא לא באה לבקר אותי כבר שנייייייים.
מה הבגד של #14 שאתה הכי אוהב? אני לא זוכרת מה הוא לבש בפעם היחידה שבה פגשתי אותו.
אם #15 היה מציע לך חתו"צ משומר מעשה ידיו, היית חושד? ועוד איך. אין לי מושג איפה החתו"צ הזה היה קודם! :x אם היית נתקע במעלית עם #13, כיצד הייתם מקשטים את הקירות? באייפוד שלו.
אתה חושב ש-#5 אוהב אותך? לא יודעת.
אני אוהבת אותו, בכל מקרה. ואם אני אגיד לך שהוא מעדיף את העור שלך צבוע בצהוב ומשמש כמטרייה לימי החורף? אז באסה לי. D: ספר לי משהו שמעטים יודעים על #8 היא הומו בגוף של טופו. אם היית קניבל, איזה מאכל היית מכין מ-#9? שניצל תירס. אם היו שמים אותך בריתוק בספרייה ליום שלם עם #2, #6 ו-#15 - אילו חוויות היינו שומעים מכם אח"כ ולאילו תובנות חדשות הייתם מגיעים? אני מניחה שהיינו נהנים, כמו במפגש פורום מצומצם. וכמו כל מפגש פורום, את התובנות ממנו אני הייתי מעדיפה להדחיק. מה אתה לא יודע/מכיר בקשר ל-#13 והיית מעוניין לדעת? אני מניחה שיש דיי הרבה דברים כאלו שאני לא יודעת. למשל, כמה זמן יקח לי למכר אותו ליאוי? אתה חושב שאם #1 ו-#9 יתחתנו הם ירצחו זה את זה בשנתם (בו זמנית)? לא, ואפילו אם כן, I want it videotaped. נכון שמישהו צריך לצלם את #3 ו-#8 עושים סקס פרוע על חוף הים של אשדוד כשברקע אורות אולטרה סגול, טראנסים וסירנות משטרה? אלוהים אדירים, לא. ;[ אתה חושב ש-#11 יראה טוב יותר בבלונד? XDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!!!!!!!! ואם יורידו ל-#4 את השיער? היא תמיד תהיה סקסית. #10 מחבק טוב לדעתך? לא. :x תאר רגע מיוחד שחלקת עם #14 (רצוי ממפגשפורום כדי שכולנו נכיר) שרתי איתו שירי נו דאוט באחד המפגשים בפארק הירקון שנה שעברה. תאר תחום אחד שבו אתה ו-#7 דומים: שתינו חמודות. *מהנהנת* תן עניין שבו לדעתך #4 הועיל לקהילה שלנו: וואו, הרשימה ארוכה.
ארגון של כלמיני דברים, כמו פרויקט התרגום, למשל.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo6.gif

לא רק ששנינו מיקמנו אחת את השניה באותו מקום אלא גם חלק מהאנשים שכתבנו מוקמו באותו מקום ניהאהאהא.

As I Am

New member
קוצ'י. ../images/Emo103.gif

נייהמ. 1. לירון 2. אורה
3. סיגל
4. קטיה 5. אתי
6. צחי
7. דניאל
8. אודי
9. שניש
10. לימור 11. מריאנה
12. מעין
13. פישר D: 14. מאיה
15. ענבר האם ל-#7 יש בגד מפגשים? לא חושבת. אבל כתוםשחור הם ללא ספק הצבעים שלה.
כמה ותק יש ל-#3 בפורום? בסביבות השלוש וחצי שנים, נדמה לי?
תאר בשלוש מילים את #10 חמודה, יפיפיה, מופרעת.
ואת #4 איכותית, לאסט, אומו.
היית עושה טובה ל-#12? הו, לא. [
!!] אם האייקונים המאומצים של #6 ושל #11 היו מתחתנים, איך הילדים שלהם היו נראים? גיטרות לבנות ופרוותיות עם כתמים אפורים, שכשפורטים עליהן יוצאים: "מווווּ" בשלל תווים שונים. D: מה אתה הכי אוהב אצל #2? הוו, קשה לי לבחור. ;; מה אתה הכי שונא אצל #1? יאוי~! [אל תרביצי לי, אני אוהבת אותך. ;;] מה הבגד של #14 שאתה הכי אוהב? ג'ינס ציפי איכות. :> אם #15 היה מציע לך חתו"צ משומר מעשה ידיו, היית חושד? ענבר לעולם לא הייתה עושה זאת. :eek: הייתי חושדת ישירות בדיבוק שנאחז בה. >_< אם היית נתקע במעלית עם #13, כיצד הייתם מקשטים את הקירות? בגיטרות, בכתובות תועבה סטייל: "Sorry boys, we eat pussy~" ובציורים של נמרים. D: אתה חושב ש-#5 אוהב אותך? ... אני מקווה...? ;; ואם אני אגיד לך שהוא מעדיף את העור שלך צבוע בצהוב ומשמש כמטרייה לימי החורף? אז אני אבכה. :< ספר לי משהו שמעטים יודעים על #8 אנשים מעיקים נוטים להדחף לו לחיים. :X אם היית קניבל, איזה מאכל היית מכין מ-#9? עוף חמוצמתוק.
אם היו שמים אותך בריתוק בספרייה ליום שלם עם #2, #6 ו-#15 - אילו חוויות היינו שומעים מכם אח"כ ולאילו תובנות חדשות הייתם מגיעים? סקס, סמים, בריטני ואוריגמי. :> מה אתה לא יודע/מכיר בקשר ל-#13 והיית מעוניין לדעת? הרבה דברים. הילדה לא גדולה עם שיחות. >.> אתה חושב שאם #1 ו-#9 יתחתנו הם ירצחו זה את זה בשנתם (בו זמנית)? אני חושבת שהן מהסטרייטיות הבודדות שעוד מקשטות את פורומנו, כך שאין חשש מחתונה ורצח בשנתן, לאלא. :x נכון שמישהו צריך לצלם את #3 ו-#8 עושים סקס פרוע על חוף הים של אשדוד כשברקע אורות אולטרה סגול, טראנסים וסירנות משטרה? Oh, please don't. ;-; אתה חושב ש-#11 יראה טוב יותר בבלונד? פוי, בלונדיניות.
ואם יורידו ל-#4 את השיער? אני אכסח אותם במכות. >_> #10 מחבק טוב לדעתך? כמובן. :eek: תאר רגע מיוחד שחלקת עם #14 (רצוי ממפגשפורום כדי שכולנו נכיר ) יצא לנו להפגש במקריות מוחלטת שלוש פעמים בשבוע, פעמיים בעיר שלה ופעם אחת בעיר שלי, אחרי תקופה ארוכה נורא של נתק. אלו היו רגעים מיוחדים, בחיי. :x תאר תחום אחד שבו אתה ו-#7 דומים דיקטקולים שליטה~!
תן עניין שבו לדעתך #4 הועיל לקהילה שלנו למי אכפת מהקהילה? היא מועילה לי וזהו. לכולכולכו~! *תופסת את קטיה ברכושניות ובורחת לעבר האופק*

שניש

New member
פרועה ../images/Emo12.gif../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

עוד לא ראית כלום

The GereV

New member
לין, אם היינו נתקעות במעלית,

היינו מקשטות את הקירות? איזה בזבוז >< ואני כן מדברת! קצת! טוב.. לא P: היום אני רואה את המחסן שלך איזה כיף לי~~~~

As I Am

New member
עם מספר שינויים קלים? ../images/Emo103.gif

א. אני יותר כוסית מכאילו.
ב. בלי היצור הצהוב, הקטן והמעצבן [אני משלי נפטרתי]. גרסה משופרת, בואו לבקר. D:

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif זהירות אני עוד

עלולה לקחת את ההזמנה ברצינות ואז אשתקע איתך ונרעב יחד

As I Am

New member
את לא תחזיקי מעמד פה, ../images/Emo103.gif