../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif
1.שאני 2.צחי 3.לין 4.אורן 5.סיגל 6.אתי 7.נדב 8.גל 9.רוני 10.מאיה 11.גוני 12.שניש 13.ימיט 14.לירון 15.ברית האם ל-#7
(נדב)יש בגד מפגשים? לא! כמה ותק יש ל-#3
(לין) בפורום?המוןןן.:X בטח איזה שלוש שנים.. תאר בשלוש מילים את #10
(מאיה)- חמודה-יפה-צופים. ואת #4
(אורן) צומי-כנה-אישתפוזחשוב. היית עושה טובה ל-#12
(שניש)?ברור. היא החבר שלי.
אם האייקונים המאומצים של #6
(אתי) ושל #11
(גוני) היו מתחתנים, איך הילדים שלהם היו נראים? תוכי, דובי וירקרק שכזה.
מה אתה הכי אוהב אצל #2
(צחי)?אוהו. מה אני לא אוהבת אצל 2?! הוא הכי בעולם.
מה אתה הכי שונא אצל #1
(שאני)?שהיא לא כאן מספיק.
או לפחות מדברת איתי מספיק.
מה הבגד של #14
(לירון) שאתה הכי אוהב?לק-#230984 כמובן. אני חושקת בו מאז ומתמיד, והיא לקחה את האחרון. ><; אם #15
(ברית) היה מציע לך חתו"צ משומר מעשה ידיו, היית חושד?חלילה, זה היה נראה לי טבעי לגמרי.(?!) אם היית נתקע במעלית עם #13
(ימיט), כיצד הייתם מקשטים את הקירות? בכתום, אם לא אכפת לה.
בכל מקרה אני בטוחה שהיא תציע משהו.. תנועות נוער אוהבות לקשט דברים.
אתה חושב ש-#5
(סיגל) אוהב אותך?כן, וגם אני אוהבת אותך.
ואם אני אגיד לך שהוא מעדיף את העור שלך צבוע בצהוב ומשמש כמטרייה לימי החורף? אני די אאמין לך, כי זו את. אבל אני אבכה מלא.
ספר לי משהו שמעטים יודעים על #8
(גל): יש לה אולסטאר כתומות כמו שלי!! ואני נורא מקווה שהן עדיין קיימות.:X אם היית קניבל, איזה מאכל היית מכין מ-
(רוני) #9? חס וחלילה. בחיים לא הייתי אוכלת את אחת המסגננות היחידות פה.. יש לכם מושג איך זה היה מוריד את הרמה?! אם היו שמים אותך בריתוק בספרייה ליום שלם עם #2
(צחי), #6
(אתי) ו-#15
(ברית)- אילו חוויות היינו שומעים מכם אח"כ ולאילו תובנות חדשות הייתם מגיעים? פחחחח, אוי ואבוי. אני בטוחה שלי ולצחי היו מלא חוויות, אני לא בטוחה שהשתיים האחרות היו יוצאות בחיים.
מה אתה לא יודע/מכיר בקשר ל-#13
(ימיט) והיית מעוניין לדעת? אני יודעת בקושי כלום, שתספר לי הכל. :X אתה חושב שאם #1
(שאני) ו-#9
(רוני) יתחתנו הם ירצחו זה את זה בשנתם (בו זמנית)? ממש לא.. אבל הנישואים האלה יכולים להיות בעיתיים בהחלט. נכון שמישהו צריך לצלם את #3
(לין) ו-#8
(גל) עושים סקס פרוע על חוף הים של אשדוד כשברקע אורות אולטרה סגול, טראנסים וסירנות משטרה? אין לי ספק שלין פשוט נולדה בשביל זה.. אבל גל? באמת? אתה חושב ש-#11
(גוני) יראה טוב יותר בבלונד?לא ולא ולא ולא ולא. ואם יורידו ל-#4
(אורן) את השיער? הוא כבר עשה את זה.
(מאיה) מחבק טוב לדעתך? מעולה. אפילו קיבלתי ממנה אחד אתמול!!
תאר רגע מיוחד שחלקת עם #14
(לירון): הרגע בו גילינו ששתינו מאממות. תאר תחום אחד שבו אתה ו-#7
(נדב) דומים: הממ, בלימודים, אני מניחה..
תן עניין שבו לדעתך #4
(אורן) הועיל לקהילה שלנו: בלי ספק חשיפת ישבנו באחד הסופרלנדים.(?)