שאלון פורום

ketty the sheep

New member
אני לא אתן לה!

כאילו, תזכרי שבאורה יש, אחרי הכל, שבריר של אומואיות שנובע ממני, כך שהיא לא תוכל לאכול אותך. O:

painapple

New member
../images/Emo79.gif

אוריגמי

Thestral

New member
מממ../images/Emo108.gif

רשום את שמותיהם של 15 חברי פורום בהווה או מהעבר 1.קטי 2.לין 3.אורה 4.אורן 5.לימור 6.אתי 7.מריאנה 8.קסם 9.סיגל 10.צחי 11.שניש 12.דקש 13.אור 14.נדב 15.משה האם ל-#7 יש בגד מפגשים? בגד כוסי שחור?;_; כמה ותק יש ל-#3 בפורום? שנים תאר בשלוש מילים את #10 מצחיק, ערס, שובב^-^ ואת #4 מכאיב, מוזר, מסקרן היית עושה טובה ל-#12? ממש לא. אם האייקונים המאומצים של #6 ושל #11 היו מתחתנים, איך הילדים שלהם היו נראים? דובי עם פלאפון צמוד ליד? מה אתה הכי אוהב אצל #2? את הליניות שבה^^ מה אתה הכי שונא אצל #1? את אוצר המילים החד-מילתי שלה^^ מה הבגד של #14 שאתה הכי אוהב? יש לו כאילו, רק חולצה לבנה וג'ינס לא?
אם #15 היה מציע לך חתו"צ משומר מעשה ידיו, היית חושד? בצורה פסיכית אם היית נתקע במעלית עם #13, כיצד הייתם מקשטים את הקירות? לאט, בזהירות ובמלא דמויות אנימה אתה חושב ש-#5 אוהב אותך? אני מקווה:$ ואם אני אגיד לך שהוא מעדיף את העור שלך צבוע בצהוב ומשמש כמטרייה לימי החורף? :( ספר לי משהו שמעטים יודעים על #8 יש לה מחזור אשכרה רק _פעם_ בחודש [זה שהוא נמשך כל החודש זה כבר משהו אחר
אם היית קניבל, איזה מאכל היית מכין מ-#9? פסטה עם רוטב סגל ובצלצלי פנינה אם היו שמים אותך בריתוק בספרייה ליום שלם עם #2, #6 ו-#15 - אילו חוויות היינו שומעים מכם אח"כ ולאילו תובנות חדשות הייתם מגיעים? שלין יודעת לקרוא שאתי גם יוגעת לקרוא שאני יודע לקרוא ושמשה מתקשה במילים גדולות מה אתה לא יודע/מכיר בקשר ל-#13 והיית מעוניין לדעת? איפה היא גרה לעזאזח:X אתה חושב שאם #1 ו-#9 יתחתנו הם ירצחו זה את זה בשנתם (בו זמנית)? יותר כמו אונס
נכון שמישהו צריך לצלם את #3 ו-#8 עושים סקס פרוע על חוף הים של אשדוד כשברקע אורות אולטרה סגול, טראנסים וסירנות משטרה? *רץ להקיא* אתה חושב ש-#11 יראה טוב יותר בבלונד? לא! שחור רולז! ואם יורידו ל-#4 את השיער? כבר 'קרה מתישהו
#10 מחבק טוב לדעתך? מנסיוני המועט כן עם מקום קטן לשיפור:) תאר רגע מיוחד שחלקת עם #14 (רצוי ממפגשפורום כדי שכולנו נכיר ) החזקת שיער בזמן קיא נחשב?
תאר תחום אחד שבו אתה ו-#7 דומים חושבים שבר כוסית?^^ תן עניין שבו לדעתך #4 הועיל לקהילה שלנו עובד זבלD:

בית חנניה, כפרה ../images/Emo3.gif ../images/Emo57.gif

סוף העולם שמאלה (טוב, תחנת הרכבת בבנימינה ואז שמאלה ואז שוב שמאלה ושוב שמאלה ואז ימינה, למעשה, אבל אנחנו לא קטנוניים).

thebaby

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo101.gif

יש לי בגדים

וונקי

New member
../images/Emo107.gif

~ השאלון ~ רשום את שמותיהם של 15 חברי פורום בהווה או מהעבר 1.אורה 2.שרה 3.ליאת 4.ענבל 5.שחר 6.קסם 7.אודי 8חן 9חן (הבת) 10.הדס 11.קרן 12.אביגל 13.ברית 14.הילה 15.סיגל האם ל-#7 יש בגד מפגשים?לא כמה ותק יש ל-#3 בפורום?קרוב ל4 שנים תאר בשלוש מילים את #10 הייתה בפורום ונעלמה לפני הרבה זמן ואת #4הייתה המנהלת הכי טובה שיש היית עושה טובה ל-#12?ברור שכן אם האייקונים המאומצים של #6 ושל #11 היו מתחתנים, איך הילדים שלהם היו נראים?משהו נורא מוזר שאני איפלו לא רוצה לחשוב אליו מה אתה הכי אוהב אצל #2היא ילדה מושעגת בטרוף מה אתה הכי שונא אצל #1?אני לא שונאת שום דבר מה הבגד של #14 שאתה הכי אוהב?את חולצת מפגשים שלה אם #15 היה מציע לך חתו"צ משומר מעשה ידיו, היית חושד?לא ממש אם היית נתקע במעלית עם #13, כיצד הייתם מקשטים את הקירות? מעידיפה לא לחושב על זה אתה חושב ש-#5 אוהב אותך?לא ואם אני אגיד לך שהוא מעדיף את העור שלך צבוע בצהוב ומשמש כמטרייה לימי החורף?אז כלום ספר לי משהו שמעטים יודעים על #8 וואלה לא יודעת אם היית קניבל, איזה מאכל היית מכין מ-#9?ביום שאני היה קניבל אני יענה על זה אם היו שמים אותך בריתוק בספרייה ליום שלם עם #2, #6 ו-#15 - אילו חוויות היינו שומעים מכם אח"כ ולאילו תובנות חדשות הייתם מגיעים? לא יודעת אבל להרבה מה אתה לא יודע/מכיר בקשר ל-#13 והיית מעוניין לדעת?הייתי רוצה לדעת הרבה דברים אתה חושב שאם #1 ו-#9 יתחתנו הם ירצחו זה את זה בשנתם (בו זמנית)?לא חושבת נכון שמישהו צריך לצלם את #3 ו-#8 עושים סקס פרוע על חוף הים של אשדוד כשברקע אורות אולטרה סגול, טראנסים וסירנות משטרה?כן חובה!!! אתה חושב ש-#11 יראה טוב יותר בבלונד? ממש אבל ממש לא ואם יורידו ל-#4 את השיער? אז היא תראה כמו ראש ביצה #10 מחבק טוב לדעתך?כן מאוד תאר רגע מיוחד שחלקת עם #14 (רצוי ממפגשפורום כדי שכולנו נכיר ) דיברנו על כול מיני דברים נורא מוזרים תאר תחום אחד שבו אתה ו-#7 דומיםהם 2 מטוריפים בטרוף תן עניין שבו לדעתך #4 הועיל לקהילה שלנו הייתה מנהלת הכי טובה שיש

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif*נופלת ומתה לתוך הפורום..*

איכס ריצת 2000.לםחות סיימית עם ספורט. 1.טופו 2.קטי 3.סיגל 4.מייג'ן 5.שרה 6.לינה 7.אודי 8.קסם 9.מאיה 10.מריאנה 11.אופיר 12.צחי 13.דניאל האילתית 14.אתי 15.אורן האם ל-#7 יש בגד מפגשים?
לא לא, הוא מהטיפוסים שמחליפים בגדים בין מפגש למפגש, הוא בכלל די מסודר,סוטה.
כמה ותק יש ל-#3 בפורום?
ארמ, המון המונים, לדעתי היא הצטרפה שנה ומשהו בערך אחרי, מה שאומר שיש לה 3 שנים לפחות. תאר בשלוש מילים את #10
פרה פסיכוטית פאגהגית.
ואת #4
דבר גבוה וחביק
היית עושה טובה ל-#12?
בטח,הוא כוסית על. אם האייקונים המאומצים של #6 ושל #11 היו מתחתנים, איך הילדים שלהם היו נראים?
כמו קוביותץ שבמקום מספרים יש עליהם zzzZZZZZ
מה אתה הכי אוהב אצל #2?
היא עצמה.נו החצי השני שלי וכאלה.=) מה אתה הכי שונא אצל #1?
לא לא, אין לי מש לשנוא בטופו.הרי היא ורודה ורוטטת. מה הבגד של #14 שאתה הכי אוהב?
המחוך המוזר שלה שבזכותו נאמר המשפט, "אורה, מריאנה שיחים! עכשיו!" מפיה. ממש לפני רוקי.
אם #15 היה מציע לך חתו"צ משומר מעשה ידיו, היית חושד?
כן, שמא הוא עשה בו מעשים מגונים קודם. אם היית נתקע במעלית עם #13, כיצד הייתם מקשטים את הקירות?
איזה שאלה מגניבה! רוב הסיכויים שבכתום עם פוסטרים של המי. אתה חושב ש-#5 אוהב אותך?
אין לי ספק בזה.זונהשרמוטהמכוערת
ואם אני אגיד לך שהוא מעדיף את העור שלך צבוע בצהוב ומשמש כמטרייה לימי החורף?
אני חוששת ששרה לא תאהב אוית בצבע צהוב, אולי אם יהיו לי שני ראשים. ספר לי משהו שמעטים יודעים על #8
היא זוכרת הכל כשהיא שיכורה
אם היית קניבל, איזה מאכל היית מכין מ-#9?
מה אוכל?? היא אולי טובה בתור מרק. אם היו שמים אותך בריתוק בספרייה ליום שלם עם #2, #6 ו-#15 - אילו חוויות היינו שומעים מכם אח"כ ולאילו תובנות חדשות הייתם מגיעים?
על איך לין קשרה את אורן לכיסא והתעללה בו בעוד אני וקטיאומו צופות באנימה ומתלוננות על הרעש שהוא משמיעה.(נו אני יודעת שלקטי איכפת אבל שימו אותה מול אנימה טובה והיא תשכח מהמנהל השותף שלה
) מה אתה לא יודע/מכיר בקשר ל-#13 והיית מעוניין לדעת?
מה שלומה ביימינו. אתה חושב שאם #1 ו-#9 יתחתנו הם ירצחו זה את זה בשנתם (בו זמנית)?
אני לא חושבת שהן מסוגלות לזה, לא לא. נכון שמישהו צריך לצלם את #3 ו-#8 עושים סקס פרוע על חוף הים של אשדוד כשברקע אורות אולטרה סגול, טראנסים וסירנות משטרה?
אפשרי אפשיר, עוד עם עברה הפלילי של קסם בעניינים שכאלה. אתה חושב ש-#11 יראה טוב יותר בבלונד?
נהה, אולי בירוק.אבל אני לא יכולה לצפות מכל הפורום להראות כמו פאנקיסטים. ואם יורידו ל-#4 את השיער?
:X #10 מחבק טוב לדעתך?
בעיקר, כן חוץ מכשהיא טוענת שהיא מסריחה מחרא של סוסים וצודקת
תאר רגע מיוחד שחלקת עם #14 (רצוי ממפגשפורום כדי שכולנו נכיר )
הומ, ההופעה לדעתי של רונה קינן אליה הלכנו יחד כשלא היו לנו כרטיסים לקולה רוק והיה מקסים
תאר תחום אחד שבו אתה ו-#7 דומים
שניינו נודדים הרבה. תן עניין שבו לדעתך #4 הועיל לקהילה שלנו
סיפקה את הצד הביצ'י של הקהילה בעבר,וכיום היא פשוט אתי.
.

Me 4eVer

New member
שלומי מצויין!!../images/Emo24.gif../images/Emo34.gif

קצת לחץ, מבחנים..
אבל אני מתחמקת מזה יפה. ואני שמחה שאת רוצה לקשט איתי את הקירות בכתום!! כי ימיט המעפנה הולכת לישון ולא עוזרת לי. (אני מכבבת במספר 13.
)

HuGo Hell

New member
let's mimasu~ ../images/Emo1.gif

~ השאלון ~ רשום את שמותיהם של 15 חברי פורום בהווה או מהעבר 1. מריאנה 2. אורה 3. קסם 4. אתי 5. סיגל 6. שניש 7. ענת 8. קטי 9. לי 10. רוני 11. גל 12. גוני 13. אופיר-ג'ון 14. שלי 15. שניצל. האם ל-#7 יש בגד מפגשים? לא נראה לי :| כמה ותק יש ל-#3 בפורום? 3-4 שנים? תאר בשלוש מילים את #10 - רוניבץ היא מדהימה. ואת #4 -
,
ו-
היית עושה טובה ל-#12? - D: אפילו שניים ^.~
אם האייקונים המאומצים של #6 ושל #11 היו מתחתנים, איך הילדים שלהם היו נראים? -
? מה אתה הכי אוהב אצל #2? - את הקמומיל שבה. מה אתה הכי שונא אצל #1? - את הפרה שבה. מה הבגד של #14 שאתה הכי אוהב? - את מה שהיא לבשה בסופרלנד ^^ אם #15 היה מציע לך חתו"צ משומר מעשה ידיו, היית חושד? - כן. אם היית נתקע במעלית עם #13, כיצד הייתם מקשטים את הקירות? - בכבשים ויאוי
אתה חושב ש-#5 אוהב אותך? - לא.. הוא שונא אותי :< ואם אני אגיד לך שהוא מעדיף את העור שלך צבוע בצהוב ומשמש כמטרייה לימי החורף? - הייתי אומר שהוא יותר מידי מושפע מכימיה. P: ספר לי משהו שמעטים יודעים על #8 - המפ. היא מקסימה, היא אוהבת יאוי ועושה לסבו. היא מושלמת. אם היית קניבל, איזה מאכל היית מכין מ-#9? - קינוח ;) אם היו שמים אותך בריתוק בספרייה ליום שלם עם #2, #6 ו-#15 - אילו חוויות היינו שומעים מכם אח"כ ולאילו תובנות חדשות הייתם מגיעים? - תחברו אתם אורה + שניש + שניצל. זה אחד השילוב הכי אדירים בעולם. מה אתה לא יודע/מכיר בקשר ל-#13 והיית מעוניין לדעת? - לאן היא נעלמה. אתה חושב שאם #1 ו-#9 יתחתנו הם ירצחו זה את זה בשנתם (בו זמנית)? - איזה רצח ואיזה נעלים? יהיה שם יאוי. נכון שמישהו צריך לצלם את #3 ו-#8 עושים סקס פרוע על חוף הים של אשדוד כשברקע אורות אולטרה סגול, טראנסים וסירנות משטרה? - עצם העובדה ש-8 גרה באשדוד.. לא קשור אבל לא. 8 שייכת לי. אתה חושב ש-#11 יראה טוב יותר בבלונד? - לא נראה לי
, אני אהוב את החום. ואם יורידו ל-#4 את השיער? - אני אסרס את מי שעשה את זה. #10 מחבק טוב לדעתך? - אין לי מושג.. אני חושב שכן, אני לא זוכר :< תאר רגע מיוחד שחלקת עם #14 (רצוי ממפגשפורום כדי שכולנו נכיר ) - ששניינו חכנו עם התיקים של כולם בסופרלנד, אוי הימים הטובים. תאר תחום אחד שבו אתה ו-#7 דומים - שנינו נראים מעולה. תן עניין שבו לדעתך #4 הועיל לקהילה שלנו - היא גרמה לכך שאני אהיה פה

למעלה