../images/Emo77.gif*נופלת ומתה לתוך הפורום..*
איכס ריצת 2000.לםחות סיימית עם ספורט. 1.טופו 2.קטי 3.סיגל 4.מייג'ן 5.שרה 6.לינה 7.אודי 8.קסם 9.מאיה 10.מריאנה 11.אופיר 12.צחי 13.דניאל האילתית 14.אתי 15.אורן האם ל-#7 יש בגד מפגשים?
לא לא, הוא מהטיפוסים שמחליפים בגדים בין מפגש למפגש, הוא בכלל די מסודר,סוטה.
כמה ותק יש ל-#3 בפורום?
ארמ, המון המונים, לדעתי היא הצטרפה שנה ומשהו בערך אחרי, מה שאומר שיש לה 3 שנים לפחות. תאר בשלוש מילים את #10
פרה פסיכוטית פאגהגית.
ואת #4
דבר גבוה וחביק
היית עושה טובה ל-#12?
בטח,הוא כוסית על. אם האייקונים המאומצים של #6 ושל #11 היו מתחתנים, איך הילדים שלהם היו נראים?
כמו קוביותץ שבמקום מספרים יש עליהם zzzZZZZZ
מה אתה הכי אוהב אצל #2?
היא עצמה.נו החצי השני שלי וכאלה.=) מה אתה הכי שונא אצל #1?
לא לא, אין לי מש לשנוא בטופו.הרי היא ורודה ורוטטת. מה הבגד של #14 שאתה הכי אוהב?
המחוך המוזר שלה שבזכותו נאמר המשפט, "אורה, מריאנה שיחים! עכשיו!" מפיה. ממש לפני רוקי.
אם #15 היה מציע לך חתו"צ משומר מעשה ידיו, היית חושד?
כן, שמא הוא עשה בו מעשים מגונים קודם. אם היית נתקע במעלית עם #13, כיצד הייתם מקשטים את הקירות?
איזה שאלה מגניבה! רוב הסיכויים שבכתום עם פוסטרים של המי. אתה חושב ש-#5 אוהב אותך?
אין לי ספק בזה.זונהשרמוטהמכוערת
ואם אני אגיד לך שהוא מעדיף את העור שלך צבוע בצהוב ומשמש כמטרייה לימי החורף?
אני חוששת ששרה לא תאהב אוית בצבע צהוב, אולי אם יהיו לי שני ראשים. ספר לי משהו שמעטים יודעים על #8
היא זוכרת הכל כשהיא שיכורה
אם היית קניבל, איזה מאכל היית מכין מ-#9?
מה אוכל?? היא אולי טובה בתור מרק. אם היו שמים אותך בריתוק בספרייה ליום שלם עם #2, #6 ו-#15 - אילו חוויות היינו שומעים מכם אח"כ ולאילו תובנות חדשות הייתם מגיעים?
על איך לין קשרה את אורן לכיסא והתעללה בו בעוד אני וקטיאומו צופות באנימה ומתלוננות על הרעש שהוא משמיעה.(נו אני יודעת שלקטי איכפת אבל שימו אותה מול אנימה טובה והיא תשכח מהמנהל השותף שלה
) מה אתה לא יודע/מכיר בקשר ל-#13 והיית מעוניין לדעת?
מה שלומה ביימינו. אתה חושב שאם #1 ו-#9 יתחתנו הם ירצחו זה את זה בשנתם (בו זמנית)?
אני לא חושבת שהן מסוגלות לזה, לא לא. נכון שמישהו צריך לצלם את #3 ו-#8 עושים סקס פרוע על חוף הים של אשדוד כשברקע אורות אולטרה סגול, טראנסים וסירנות משטרה?
אפשרי אפשיר, עוד עם עברה הפלילי של קסם בעניינים שכאלה. אתה חושב ש-#11 יראה טוב יותר בבלונד?
נהה, אולי בירוק.אבל אני לא יכולה לצפות מכל הפורום להראות כמו פאנקיסטים. ואם יורידו ל-#4 את השיער?
:X #10 מחבק טוב לדעתך?
בעיקר, כן חוץ מכשהיא טוענת שהיא מסריחה מחרא של סוסים וצודקת
תאר רגע מיוחד שחלקת עם #14 (רצוי ממפגשפורום כדי שכולנו נכיר )
הומ, ההופעה לדעתי של רונה קינן אליה הלכנו יחד כשלא היו לנו כרטיסים לקולה רוק והיה מקסים
תאר תחום אחד שבו אתה ו-#7 דומים
שניינו נודדים הרבה. תן עניין שבו לדעתך #4 הועיל לקהילה שלנו
סיפקה את הצד הביצ'י של הקהילה בעבר,וכיום היא פשוט אתי.
.