../images/Emo85.gif../images/Emo85.gif../images/Emo85.gif
1. סיגל 2. אורה 3. פישר 4. צחי 5. אורן 6. אודי 7. קובי 8. ימיט 9. לין 10.דניאלאילת 11. שקד 12. אופיר 13. משה 14. לימור 15. נדב האם ל-#7 יש בגד מפגשים? (קובי) אר, לא. כמה ותק יש ל-#3 בפורום? (פישר) שבוע? D: תאר בשלוש מילים את #10 (דניאלאילת) דיקטקולית (ככה כותבים את זה? :X), אילתית, כתומה. :X ואת #4 (צחי) בריטני, ריקוד, פארפאר
היית עושה טובה ל-#12? (אופיר) ברור!
אם האייקונים המאומצים של #6 ושל #11 היו מתחתנים, איך הילדים שלהם היו נראים? (אודי ושקד) אה, כמו חתול כחול? מה אתה הכי אוהב אצל #2? (אורה) שהיא ספונטנית וכיף ללכת איתה למקומות. מה אתה הכי שונא אצל #1? (סיגל) היא מדברת הרבה על ביולוגיה :< מה הבגד של #14 שאתה הכי אוהב? (לימור) חצאית סקוטית מגניבה שלה [זו שלבשת לליידי די הראשון]. אם #15 היה מציע לך חתו"צ משומר מעשה ידיו, היית חושד? (נדב) לא, לא ממש. אם היית נתקע במעלית עם #13, כיצד הייתם מקשטים את הקירות? (משה) עם פוסטרים של BSB (לזכר ימים עברו
) אתה חושב ש-#5 אוהב אותך? (אורן) אממ, לא. לא נראה לי שהוא מכיר אותי מספיק טוב בשביל זה. אבל אני חושבת שהוא מחבב אותי. ואם אני אגיד לך שהוא מעדיף את העור שלך צבוע בצהוב ומשמש כמטרייה לימי החורף? אני אגיד לו לדחוף את המטרייה למקום מאוד מיוחד ואז אצבע אותו בצהוב

ספר לי משהו שמעטים יודעים על #8 (ימיט) אממ.. היא עשתה משהו שנשמע מגניב עם החדר שלה לאחרונה. אם היית קניבל, איזה מאכל היית מכין מ-#9? (לין) אה, משהו סיני כזה. לין חמוצה-מתוקה!
אם היו שמים אותך בריתוק בספרייה ליום שלם עם #2, #6 ו-#15 - אילו חוויות היינו שומעים מכם אח"כ ולאילו תובנות חדשות הייתם מגיעים? (אורה, אודי ונדב) טוב, נדב בטח היה נרדם, אורה הייתה מעצבת מחדש את הספרייה ונותנת לה שם ואודי ואני היינו שרים את טורניקט, עד שהיה נמאס לי ואז הייתי מגרשת את כולם ויושבת לקרוא

מה אתה לא יודע/מכיר בקשר ל-#13 והיית מעוניין לדעת? (משה) אוהא, אני לא יודעת הרבה דברים בקשר למשה, אז קשה לי לדעת מה אני כן רוצה לדעת. אתה חושב שאם #1 ו-#9 יתחתנו הם ירצחו זה את זה בשנתם (בו זמנית)? (סיגל ולין) הו, לא! הן יהיו זוג נשוי חמוד D: נכון שמישהו צריך לצלם את #3 ו-#8 עושים סקס פרוע על חוף הים של אשדוד כשברקע אורות אולטרה סגול, טראנסים וסירנות משטרה? (פישר וימיט) אומייגאד, כן XD אתה חושב ש-#11 יראה טוב יותר בבלונד? (שקד) XDDDD ואם יורידו ל-#4 את השיער? (צחי) Too late

אבל יפה לו גם ככה, אז זה נסלח. #10 מחבק טוב לדעתך? (דניאלאילת) ממ, רגיל כזה. תאר רגע מיוחד שחלקת עם #14 (רצוי ממפגשפורום כדי שכולנו נכיר) (לימור) שירת רוק נשי באמצע הלילה כשכולם צועקים עלינו לשתוק

תאר תחום אחד שבו אתה ו-#7 דומים (קובי) שנינו בת ימים
תן עניין שבו לדעתך #4 הועיל לקהילה שלנו (צחי) לגע"צ! ועוד הרבה דברים. צחי הוא בנאדם יעיל.