שאלון פורום

thebaby

New member
היה פעמיים שמן../images/Emo101.gif

אבל אני עדיןמאוהב אותךל

mishmesh

New member
אף אחד לא כתב אותי.

למרות שזה לא מפתיע בהתחשב בזה שלא הייתי פה שנים וגם כשהייתי בקושי הייתי במפגשים.

גם אתה.. *מגלגלת עיניים*

איציק איציק איציק איציק עצוב איציק שמח איציק רודף איציק בורח איציק בלונדון איציק ברומא איציק בוגאס איציק משחק קווא קווא דלאומה איציק בחלל איציק מתולתל איציק נערת הגלגל איציקקקקקקקק

היי!

רשום את שמותיהם של 15 חברי פורום בהווה או מהעבר 1.נטע 2.שרה 3.סיגל 4.קסם 5.יותם 6.הדס 7.אודי 8.אורן 9.מעיין 10.צחי 11.דניאל 12.צביאל (אני ^^) 13.נדב 14.שניש 15.משה האם ל-#7 יש בגד מפגשים? מתאים לו מאוד!
כמה ותק יש ל-#3 בפורום? כן מאוווווווודדד
תאר בשלוש מילים את #10 שיער ארוך אולי ואת #4 הייתה איתי בסרט היית עושה טובה ל-#12? הא זה אני. כן
כן, כן. לא... לא.
אם האייקונים המאומצים של #6 ושל #11 היו מתחתנים, איך הילדים שלהם היו נראים? הומואים
, אך דיסלקטים.
מה אתה הכי אוהב אצל #2? את הכללל אבל בעיקר שהיא מגניבה... מה אתה הכי שונא אצל #1? אהמ. אני ... ... לא בדיוק זוכר אותה... סורי
(לנטע, לא להרמיוני)
מה הבגד של #14 שאתה הכי אוהב? החולצה הירוקה. נראה לי שהיא ירוקה. אם #15 היה מציע לך חתו"צ משומר מעשה ידיו, היית חושד? אמממ, קצת, האמת. אם היית נתקע במעלית עם #13, כיצד הייתם מקשטים את הקירות? סרטים ו... עוד סרטים. אתה חושב ש-#5 אוהב אותך? פעם אולי. היי יותם! ואם אני אגיד לך שהוא מעדיף את העור שלך צבוע בצהוב ומשמש כמטרייה לימי החורף? אז... הרמיוני מאיפה הבאת את זה? ספר לי משהו שמעטים יודעים על #8 איפה הוא גר, אולי. שניה אני אשאל אותם: אתם יודעים איפה אורן גר? לא עונים. אם היית קניבל, איזה מאכל היית מכין מ-#9? משמש.
אם היו שמים אותך בריתוק בספרייה ליום שלם עם #2, #6 ו-#15 - אילו חוויות היינו שומעים מכם אח"כ ולאילו תובנות חדשות הייתם מגיעים? אהא. זאת אומרת שרה, הדס ומשה. הייתי קורע כמה ספרים. אחר כך הייתי יושן. אני הייתי יושב בצד. הם בטח היו מגיעים (משה ושרה) לזה שהם רוצים לצאת ביחד, והדס היתה מבינה שהיא שונאת את הצבא ממש. מה אתה לא יודע/מכיר בקשר ל-#13 והיית מעוניין לדעת? עוד אחד שאני (כמעט לא מכיר). נההה יש לי!
למה באת לפורום ואיך?
אתה חושב שאם #1 ו-#9 יתחתנו הם ירצחו זה את זה בשנתם (בו זמנית)? להההההההההההההההה (יש לקרוא עם קמץ, יעני כמו ערבים
)
נכון שמישהו צריך לצלם את #3 ו-#8 עושים סקס פרוע על חוף הים של אשדוד כשברקע אורות אולטרה סגול, טראנסים וסירנות משטרה? נההההההההההה (הפעם: מתחת לנו"ן סגול, אחר כך הכל קמץ
)
אתה חושב ש-#11 יראה טוב יותר בבלונד? מממ... כן, כן
ואם יורידו ל-#4 את השיער? לא לא לא
#10 מחבק טוב לדעתך? הא (צירה הפעם). לא ניסיתי, אבל אני יכול לנחש ש...לא.
תאר רגע מיוחד שחלקת עם #14 (רצוי ממפגשפורום כדי שכולנו נכיר ) אאאאאאאאהההה שניש קיויתי שזו תהיה את! (
ראיתי את השאלה מלפני זה בלמעלה של התגובה שלי) אוקיי אז שניש ממש היתה נחמדה במפגש הראשון, היה באמת סבבה!
תאר תחום אחד שבו אתה ו-#7 דומים שונאים סיפור אהבה. תן עניין שבו לדעתך #4 הועיל לקהילה שלנו אולי בהכל

הנכם

*מתעשת* היי סיגל! אההההההה .... ממ כן אז ככה בבית: -אמא ישנה. -אחות מדברת בטלפון. תודה על התגובה ובהזדמנות זו, פניה להדס, אם היא שומכגךמיחכ עכביש!!! ענק!!! איי הייט דם!!!!ההה אוקיי הוא לא זז. שו. אוקיי אז ףדגהחדגכףחלךה הוא זז! באיפונת! לייב פרום צביאלס פמילי!!!!! מה זה??? לכיווני! באיטייותתתתת אני הולך. פעם אחרת. סי יה.

thebaby

New member
הארי פוטר../images/Emo35.gif../images/Emo101.gif

הייתי בו איזה שנה קודם אז ידעתי שהוא קיים ואז פתאום חזרתי לקרוא את הספרים אז נכנסתי שוב ואז כבר נשארתי...

וונקי

New member
חחחחח

אני גם ככה כבר שונאת את צבא אבל לא רוצה לצאת מי צבא

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifLOL

"הומואים אך דיסלקטים." צריך לשמר את הציטוט הזה לצד "לא חונכתי להיות רהיט" באמש'לי.

שניש

New member
המפגש הראשון שלך../images/Emo23.gif../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

היית כה בתולי
עשינו מין מרתון שירים אקלקטיים שכאלה

אהא... נכון.

ארר, אא.. אבל! בל נישכח שאתה הינך דמות פעילה בפורום,, ואני קורא את הודעותיך, ומפה לשם הבנתי (מזה שקראו לך אודי) שקוראים לך אודי

השאלון ~. ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

רשום את שמותיהם של 15 חברי פורום בהווה או מהעבר 1.קסם. 2.נדב. 3.צחי. 4.סיגל. 5.דליה. 6.גוני. 7.אורן. 8.אורה. 9.רוני. 10.גל. 11.לין. 12.צביאל. 13.משה. 14.שרה. 15.נטע. אני לא אוהב את זה!
בהתחלה חשבתי ש-15 זה המון, אבל ממש הייתי צריך להילחם עם עצמי את מי להכניס ומי לא, 15 זה מעט מדי. אז... אנשים, כולכם נהדרים, ותדעו שהשם שלכם עבר לי בראש גם אם הוא לא כתוב פה, רק שהשמות של מי שכן כתובים עברו בו קודם
. טוב, סיימתי לפרוק. האם ל-#7 יש בגד מפגשים? לא למיטב ידיעתי. כמה ותק יש ל-#3 בפורום? כשלוש שנים ושלושה רבעים מאז שהגיח קוסם אונליין לפורום 160. הנה הנה, ממש כאן
. (אז מה אם לקחתי את השאלה הזו קצת יותר מדי ברצינות?) תאר בשלוש מילים את #10 יצור חביב וחמוד. ואת #4 סיגלטרול מאמושק'ה אינטיליגנטית.
. היית עושה טובה ל-#12? סורי צביאל, זה לא אתה, זה אני. אם האייקונים המאומצים של #6 ושל #11 היו מתחתנים, איך הילדים שלהם היו נראים? תוכי מרובע ^^. מה אתה הכי אוהב אצל #2? היכולת שלו להיות בנאדם אמיתי ולהקרין גם כלפי חוץ שזה בסדר להיות ולהתנהג בדיוק כמו שאתה. מה אתה הכי שונא אצל #1? נאמ נאמ. היא כל הזמן מציעה מפגשים ממש שווים בבית שלה, אבל אז יש בעיה לקיים אותם בפועל כי היא גרה בלבנון. זה מאוד בעייתי. מה הבגד של #14 שאתה הכי אוהב? אה... זה קצת בעייתי, בהתחשב בעובדה שלא פגשתי אותה פעם אחת במציאות. אם #15 היה מציע לך חתו"צ משומר מעשה ידיו, היית חושד? לאלא, למה לי? *שריקה* אם היית נתקע במעלית עם #13, כיצד הייתם מקשטים את הקירות? סביר להניח שבשלל פוסטרים של כל מגוון הלהקות הקיימות בעולם. אתה חושב ש-#5 אוהב אותך? לא יודע. ואם אני אגיד לך שהוא מעדיף את העור שלך צבוע בצהוב ומשמש כמטרייה לימי החורף? אז אגיד לך שאת צריכה לשמור את הנטיות הסאדיסטיות שלך לעצמך. ספר לי משהו שמעטים יודעים על #8: לפני חודשים רבים-רבים אורה הייתה משוכנעת שיותם ואני לומדים באותו הבצפר. אם היית קניבל, איזה מאכל היית מכין מ-#9? פולקע, כמובן. אם היו שמים אותך בריתוק בספרייה ליום שלם עם #2, #6 ו-#15 - אילו חוויות היינו שומעים מכם אח"כ ולאילו תובנות חדשות הייתם מגיעים? אני חושש שהשאלה הזו מעמידה את המוח השברירי שלי בסכנת קריסה
. משהו אומר לי שהתובנות שלנו היו קשורות בצורה הדוקה לדומינו של ארונות ספרים, וקשה לי להאמין שהייתם שומעים מאיתנו אי פעם אח"כ. מה אתה לא יודע/מכיר בקשר ל-#13 והיית מעוניין לדעת? מה הסיבה שבגללה משה קם בבוקר ומחליט שאת היום הקרוב הוא לא יבלה רק במיטה בציפייה ללילה הבא? אתה חושב שאם #1 ו-#9 יתחתנו הם ירצחו זה את זה בשנתם (בו זמנית)? הו לא, חס וחלילה! אחת מהן תשרוד, בזה אני בטוח ^^. אני פשוט לא בטוח מי מהן
. נכון שמישהו צריך לצלם את #3 ו-#8 עושים סקס פרוע על חוף הים של אשדוד כשברקע אורות אולטרה סגול, טראנסים וסירנות משטרה? כן, בהחלט. אתה חושב ש-#11 יראה טוב יותר בבלונד? לא. בפירוש לא! ואם יורידו ל-#4 את השיער?
. סורי, זה פשוט מתבקש. #10 מחבק טוב לדעתך? מחבקת חביבה למדי. תאר רגע מיוחד שחלקת עם #14 (רצוי ממפגשפורום כדי שכולנו נכיר ). נאמ נאמ, לא ניפגשנו אף פעם במציאות, אז זה קצת בעייתי. אבל בהחלט חלקנו שיחות אס"ק משותפות שאנצור עמי לעולם. תאר תחום אחד שבו אתה ו-#7 דומים. שנינו גמישים. תן עניין שבו לדעתך #4 הועיל לקהילה שלנו. רק אחד? אתם מוזמנים להסתכל רק על הדף הראשון בפורום *ברגע זה* ולראות 3 עניינים שכאלה לפחות.

De-Panther

New member
../images/Emo6.gifסוף סוף מישהו שם|זבנג|../images/Emo23.gif|שוקו|

אותי ב7 אבל שכח שאני תמיד בא לכל מפגש עם אותה חולצת מפגשים

למעלה