שאלון פורום

Kryptonite

New member
אוי...../images/Emo122.gif../images/Emo168.gif

ממש לא היית חייב לפרסם את ההודעה הראשונה שלי...

היא דווקא נורמלית יחסית :|

חוץ מה"שלומלום", אולי היינו צריכים לקחת את זה כרמז לבאות..

thebaby

New member
רוב תודות ../images/Emo13.gif../images/Emo101.gif

אחת המחמאות הכי טובות שאני יכול לקבל, בהחלט.

I Love Paige

New member
אזמה אם לא כתבתם אותי?

רשום את שמותיהם של 15 חברי פורום בהווה או מהעבר 1. גוני 2. גלבץ 3. רוני[בץ] 4. לימור 5. לין 6. צחי 7. אתי 8. רחלי 9. אודי 10. קטי 11. סיגל 12. נדב 13. פישר 14. דעני 15. אורה האם ל-#7 יש בגד מפגשים? אממ, לא. אבל יש לה חולצה בצבע ירוק צומי שהיא נתנה לאנשים לכתוב עליה.
כמה ותק יש ל-#3 בפורום? אממ, הרבה? :X תאר בשלוש מילים את #10 - משכנעת, מקשיבה.... אומו?
ואת #4 - חמודה, קומפקטית. אמ, אמ... חמודה? ;; היית עושה טובה ל-#12? לא תודה. אם האייקונים המאומצים של #6 ושל #11 היו מתחתנים, איך הילדים שלהם היו נראים? גיטרה צהובה, כאשר הצוואר שחור לגמרי וכך נוצר לו סימן קריאה. :-O מה אתה הכי אוהב אצל #2? את המסרים שלה
מה אתה הכי שונא אצל #1? את זה שהיא גרה רחוק. מה הבגד של #14 שאתה הכי אוהב? אממ... דעני, תעזרי לי פה? :X אם #15 היה מציע לך חתו"צ משומר מעשה ידיו, היית חושד? בהחלט.
אם היית נתקע במעלית עם #13, כיצד הייתם מקשטים את הקירות? אם הייתי נתקע במעלית עם #13, הדבר האחרון שהייתי חושב עליו זה הקירות... אתה חושב ש-#5 אוהב אותך? אני יודע שלא.
ואם אני אגיד לך שהוא מעדיף את העור שלך צבוע בצהוב ומשמש כמטרייה לימי החורף? אז, אה.. זה היה יכול להיות מגניב. אני גמככה אוהב גשם. ספר לי משהו שמעטים יודעים על #8 - אממ, היא מנהלת איתי את פורום טרו קולינג? אם היית קניבל, איזה מאכל היית מכין מ-#9? אעע, עודי צלוי? :X אם היו שמים אותך בריתוק בספרייה ליום שלם עם #2, #6 ו-#15 - אילו חוויות היינו שומעים מכם אח"כ ולאילו תובנות חדשות הייתם מגיעים? גלבץ, אורה וצחי... אורגיה? X: מה אתה לא יודע/מכיר בקשר ל-#13 והיית מעוניין לדעת? אממ, אם אני לא יודע את זה אז איך אני יכול לכתוב את זה? זה בעצם יגיד שאני כן יודע את זה ואז אני אצטרך לענות על השאלה מחדש בתשובה כמו זו, כי כל דבר אחר שאני אכתוב יאמר שאני כן יודע אותו.
אתה חושב שאם #1 ו-#9 יתחתנו הם ירצחו זה את זה בשנתם (בו זמנית)? כמובן. אף פעם לא באמת נפלתי לאקט של הילדה התמימה.
נכון שמישהו צריך לצלם את #3 ו-#8 עושים סקס פרוע על חוף הים של אשדוד כשברקע אורות אולטרה סגול, טראנסים וסירנות משטרה? :| אתה חושב ש-#11 יראה טוב יותר בבלונד? תיראה, אבל נסלח. ולא. ואם יורידו ל-#4 את השיער? אני אצא למסע נקמה. #10 מחבק טוב לדעתך? אם אני אגיד שאני לא זוכר, אני אחיה לראות את המחר? :X תאר רגע מיוחד שחלקת עם #14 (רצוי ממפגשפורום כדי שכולנו נכיר) - איילון 2004, גיליתי שהיא מחבקת ממש טוב אז דאגתי לקבל שניים.
תאר תחום אחד שבו אתה ו-#7 דומים - אממ, באמת שאין לי מושג. אתי? תן עניין שבו לדעתך #4 הועיל לקהילה שלנו - חיבוקיצ'ו! D:

GalBatz

New member
נחמד שאתה אוהב את המסרים שלי,

אבל יהיה עוד יותר נחמד אם תטרח לענות עליהם!

PopPy

New member
אף פעם לא האמת שאודי הוא ילדה

תמימה?
אבל הוא מאוד משכנע..! ובטח יש איזו סידרת טלוויזיה משותפת. :X הא! שנינו ב#פורומכושפות.

I Love Paige

New member
נו, של שניהם. ../images/Emo3.gif

ולא חסרות תכניות טלויזיה משותפות.. אבל כן, צודקת.

I Love Paige

New member
כפרעליך../images/Emo10.gif

בטח שהייתי עושה לך טובה. בוא מחר, אין לי ביצפר.

The GereV

New member
דיי לשים אותי במספר 13!

אני רוצה משהו יותר מעניין מלקשט תקירות, כלבות.

PopPy

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo85.gif../images/Emo85.gif

1. סיגל 2. אורה 3. פישר 4. צחי 5. אורן 6. אודי 7. קובי 8. ימיט 9. לין 10.דניאלאילת 11. שקד 12. אופיר 13. משה 14. לימור 15. נדב האם ל-#7 יש בגד מפגשים? (קובי) אר, לא. כמה ותק יש ל-#3 בפורום? (פישר) שבוע? D: תאר בשלוש מילים את #10 (דניאלאילת) דיקטקולית (ככה כותבים את זה? :X), אילתית, כתומה. :X ואת #4 (צחי) בריטני, ריקוד, פארפאר
היית עושה טובה ל-#12? (אופיר) ברור!
אם האייקונים המאומצים של #6 ושל #11 היו מתחתנים, איך הילדים שלהם היו נראים? (אודי ושקד) אה, כמו חתול כחול? מה אתה הכי אוהב אצל #2? (אורה) שהיא ספונטנית וכיף ללכת איתה למקומות. מה אתה הכי שונא אצל #1? (סיגל) היא מדברת הרבה על ביולוגיה :< מה הבגד של #14 שאתה הכי אוהב? (לימור) חצאית סקוטית מגניבה שלה [זו שלבשת לליידי די הראשון]. אם #15 היה מציע לך חתו"צ משומר מעשה ידיו, היית חושד? (נדב) לא, לא ממש. אם היית נתקע במעלית עם #13, כיצד הייתם מקשטים את הקירות? (משה) עם פוסטרים של BSB (לזכר ימים עברו
) אתה חושב ש-#5 אוהב אותך? (אורן) אממ, לא. לא נראה לי שהוא מכיר אותי מספיק טוב בשביל זה. אבל אני חושבת שהוא מחבב אותי. ואם אני אגיד לך שהוא מעדיף את העור שלך צבוע בצהוב ומשמש כמטרייה לימי החורף? אני אגיד לו לדחוף את המטרייה למקום מאוד מיוחד ואז אצבע אותו בצהוב :p ספר לי משהו שמעטים יודעים על #8 (ימיט) אממ.. היא עשתה משהו שנשמע מגניב עם החדר שלה לאחרונה. אם היית קניבל, איזה מאכל היית מכין מ-#9? (לין) אה, משהו סיני כזה. לין חמוצה-מתוקה!
אם היו שמים אותך בריתוק בספרייה ליום שלם עם #2, #6 ו-#15 - אילו חוויות היינו שומעים מכם אח"כ ולאילו תובנות חדשות הייתם מגיעים? (אורה, אודי ונדב) טוב, נדב בטח היה נרדם, אורה הייתה מעצבת מחדש את הספרייה ונותנת לה שם ואודי ואני היינו שרים את טורניקט, עד שהיה נמאס לי ואז הייתי מגרשת את כולם ויושבת לקרוא :p מה אתה לא יודע/מכיר בקשר ל-#13 והיית מעוניין לדעת? (משה) אוהא, אני לא יודעת הרבה דברים בקשר למשה, אז קשה לי לדעת מה אני כן רוצה לדעת. אתה חושב שאם #1 ו-#9 יתחתנו הם ירצחו זה את זה בשנתם (בו זמנית)? (סיגל ולין) הו, לא! הן יהיו זוג נשוי חמוד D: נכון שמישהו צריך לצלם את #3 ו-#8 עושים סקס פרוע על חוף הים של אשדוד כשברקע אורות אולטרה סגול, טראנסים וסירנות משטרה? (פישר וימיט) אומייגאד, כן XD אתה חושב ש-#11 יראה טוב יותר בבלונד? (שקד) XDDDD ואם יורידו ל-#4 את השיער? (צחי) Too late :( אבל יפה לו גם ככה, אז זה נסלח. #10 מחבק טוב לדעתך? (דניאלאילת) ממ, רגיל כזה. תאר רגע מיוחד שחלקת עם #14 (רצוי ממפגשפורום כדי שכולנו נכיר) (לימור) שירת רוק נשי באמצע הלילה כשכולם צועקים עלינו לשתוק :p תאר תחום אחד שבו אתה ו-#7 דומים (קובי) שנינו בת ימים
תן עניין שבו לדעתך #4 הועיל לקהילה שלנו (צחי) לגע"צ! ועוד הרבה דברים. צחי הוא בנאדם יעיל.

../images/Emo46.gif ואת מדברת הרבה על באפי!

טוב, אז הרבה פחות משאר בני מינך, אבל נו, את צריכה להבין אותי! אני חייבת איכשהו להצהיר על הgeekhood שלי
ולי אפילו אין *עם מי* לדבר על זה, אם הייתי יכולה לחלוק שיחה עם מישהו אז כמות הדיבור על ביולוגיה שלי היתה יורדת לפחות ב-50% (כי בשאר הזמן השני היה מדבר).

למעלה