שאלון פורום

thebaby

New member
כמעט אכלתי ../images/Emo101.gif

כלב קטן שטייל איתנו באיזה טיול. הייתי רעב נורא והתחלתי לדמיין את עצמי שובר לואת המפרקת ופושט לו את העור. אחר כך באוטובוס ניסיתי לאכול את חבר שלי והוא התעצבן עלי. אז אכלתי קצת מהכסא...

As I Am

New member
חמוצהמתוקה. Oo ../images/Emo103.gif

אוה, והיינו רוצחות אחת את השנייה, בהחלט. :X

טוב, אני צריכה רעייה כנועה

ואת לא הסכמת להגיש לי בירה קרה כשאני רואה כדורגל! זה דינה של רעייה סוררת..

The GereV

New member
אנחנו חייבות בחוף אשדוד?

אי אפשר בראשון? החוף שלנו יותר יפה! ולמה טראנסים? למה? זה עושה כאב ראש >< לצלילי ברי סחרוף~~ *נמסה*

PopPy

New member
אנשים, אני רק חייבת להזכיר לכם משהו

בכל פעם שמדברים על מישהו מהיותר וותיקים אתם אומרים שבטח יש לו 3 שנים בפורום, אבל אתם שוכחים שכבר מסוף החודש הזה מתחילים לחגוג להרבה אנשים 4 שנים בפורום!

coolit

New member
אני הצטרפתי לפני יותר מ4 כבר ../images/Emo13.gif

אממ ה-3 שלי היה ביום השואה שנה שעברה
אני לא מאמינה ששכחתי תתאריך הזה חח.. פעם זכרתי את זה יותר מהיומולדת שלי
נדמה לי ה-18/4!

painapple

New member
../images/Emo79.gif

~ השאלון ~ רשום את שמותיהם של 15 חברי פורום בהווה או מהעבר 1.לין 2.לימורו 3.סיגל 4.אורה 5.אורן 6.קטי 7.צחי 8.קסם 9.נדב 10.רז 11.אתי 12.אודי 13.שיר 14.לירן 15.אופיר האם ל-#7 יש בגד מפגשים? אממ. לא נראה לי. הוא תמיד לבוש אחרת. כמה ותק יש ל-#3 בפורום? הרבה ותק. לא שאני ותיקה מספיק כדי לדעת, אבל נראה לי שממש ממש ותיקה. אני זוכרת אותה מהפורום של הספר. תאר בשלוש מילים את #10 - משעשע, לחוץ ונהדר ואת #4 - מקסימה, מעניינת, מיוחדת. היית עושה טובה ל-#12? חח אודי
אם האייקונים המאומצים של #6 ושל #11 היו מתחתנים, איך הילדים שלהם היו נראים? אממ, אין לאתי אייקון מאומץ עד כמה שידוע לי. מה אתה הכי אוהב אצל #2? את העובדה שהיא פשוט.. היא. לימורו. אין עוד כמוה. מה אתה הכי שונא אצל #1? לא שונאת אצלה שומדבר. לא חושבת שיש מה. מה הבגד של #14 שאתה הכי אוהב? אני לא מכירה את הבגדים שלו [אני ממש לא צריכה לענות על השאלון הזה, הא?
] אם #15 היה מציע לך חתו"צ משומר מעשה ידיו, היית חושד? [
] חושדת? לא לא, מפתאום. אם היית נתקע במעלית עם #13, כיצד הייתם מקשטים את הקירות? באוריגמי!!!! [שיר, את האדם היחיד שאני יכולה להגיד את זה עליו. את מגניבה] אתה חושב ש-#5 אוהב אותך? אני יודעת שהוא אוהב אותי .)) ואם אני אגיד לך שהוא מעדיף את העור שלך צבוע בצהוב ומשמש כמטרייה לימי החורף? אני אגיד שאני לא באה יותר לביקורים ./ ספר לי משהו שמעטים יודעים על #8 - אממ.. משהו על חזיה ורודה? אם היית קניבל, איזה מאכל היית מכין מ-#9? [איוו, צמחונית] אממ.. סטייק לבן? אם היו שמים אותך בריתוק בספרייה ליום שלם עם #2, #6 ו-#15 - אילו חוויות היינו שומעים מכם אח"כ ולאילו תובנות חדשות הייתם מגיעים? ששיער זה נפלא, שחתולים זה רע לפעמים, ושישבנו וקראנו עד שסגרו את הספריה. מה אתה לא יודע/מכיר בקשר ל-#13 והיית מעוניין לדעת? איך השיער שלה כזה יפה ולא מתנפח. אתה חושב שאם #1 ו-#9 יתחתנו הם ירצחו זה את זה בשנתם (בו זמנית)? אממ.. אני מקווה שלא. נכון שמישהו צריך לצלם את #3 ו-#8 עושים סקס פרוע על חוף הים של אשדוד כשברקע אורות אולטרה סגול, טראנסים וסירנות משטרה? LOL, לחלוטין. אתה חושב ש-#11 יראה טוב יותר בבלונד? וואו, זה יהיה מוזר. אני חושבת שיפה לה שחור .) ואם יורידו ל-#4 את השיער? גאד, לא ./ זה יהיה מרושע. יש לה אחלה שיער. #10 מחבק טוב לדעתך? כן
תאר רגע מיוחד שחלקת עם #14 (רצוי ממפגשפורום כדי שכולנו נכיר ) אממ.. אין כזה, לדעתי. שיחות חביבות מאוד באייסי, בעיקר. תאר תחום אחד שבו אתה ו-#7 דומים - באפי? תן עניין שבו לדעתך #4 הועיל לקהילה שלנו - היא קיימת, זה מועיל. מקווה שהצלחתם לא להסתכל בשאלות^^ (בכוונה עשיתי את זה שורה אחרונה כי תמיד רואים אותה. אתם יכולים להעתיק גם אותה ולמחוק אותה אחרי שסיימתם לענות.)

I Love Paige

New member
../images/Emo6.gif

אתי בלונדינית
זה יהיה מהנשיכה של הפקצה, רק בדיליי.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo6.gif

חחח אני מועילה כי אניקיימת? זה סוג חדש של תובנה משעשעת ביותר.

GoOni

New member
עונה.../images/Emo13.gif

רשום את שמותיהם של 15 חברי פורום בהווה או מהעבר 1. גלבץ 2. רוני 3. אורן 4. סיגל 5. אורה 6. צחי 7. שניש 8. רז 9. נדב 10. שרה 11. דניאל 12. קסם 13. מיצי 14. מייג'ן 15. מאיה האם ל-#7 יש בגד מפגשים? לא שאני יודעת. כמה ותק יש ל-#3 בפורום? שנתיים, אני חושבת. או שזה בעצם שלוש? שלוש. כן, שלוש. תאר בשלוש מילים את #10 שונה. מוזרה. מצחיקה. ואת #4 מוכשרת, נחמדה, משעשעת. היית עושה טובה ל-#12? חחח כמובן
אם האייקונים המאומצים של #6 ושל #11 היו מתחתנים, איך הילדים שלהם היו נראים?
מה אתה הכי אוהב אצל #2? שאפשר לדבר איתה תמיד. מה אתה הכי שונא אצל #1? שהיא לא מעריכה את עצמה ב-כ-ל-ל. מה הבגד של #14 שאתה הכי אוהב? אמ, בגדי צופים
אם #15 היה מציע לך חתו"צ משומר מעשה ידיו, היית חושד? לא. אם היית נתקע במעלית עם #13, כיצד הייתם מקשטים את הקירות? בדברים פריקיים של חתולים. אתה חושב ש-#5 אוהב אותך? קצת. ואם אני אגיד לך שהוא מעדיף את העור שלך צבוע בצהוב ומשמש כמטרייה לימי החורף? אז זה יהיה כל כך נחמד מצידך! ספר לי משהו שמעטים יודעים על #8 הוא היה בכיתה ו' במחנה קיץ של הצופים! אם היית קניבל, איזה מאכל היית מכין מ-#9? אני לא יודעת:X אם היו שמים אותך בריתוק בספרייה ליום שלם עם #2, #6 ו-#15 - אילו חוויות היינו שומעים מכם אח"כ ולאילו תובנות חדשות הייתם מגיעים? היינו מבינים את משמעות החיים, כמובן. ולומדים קצת פסיכולוגיה מרוני. ובטח היה כייף, כי מאיה כייפית. והיינו בטוח צופים בפרקים עתיקים של באפי בDVD הנייד של צחי. (שכמובן יש לו) מה אתה לא יודע/מכיר בקשר ל-#13 והיית מעוניין לדעת? איזה מקצוע הוא מרחיב. אתה חושב שאם #1 ו-#9 יתחתנו הם ירצחו זה את זה בשנתם (בו זמנית)? לא, אני חושבת שהם דווקא היו מסתדרים טוב
נכון שמישהו צריך לצלם את #3 ו-#8 עושים סקס פרוע על חוף הים של אשדוד כשברקע אורות אולטרה סגול, טראנסים וסירנות משטרה?
:-:D-D אומייגאד, אולי עדיף שלא. בשביל שניהם. אתה חושב ש-#11 יראה טוב יותר בבלונד? אין כל ספק. ואם יורידו ל-#4 את השיער? אז זה יהיה עצוב, כי יש לה אחלה שיער, בצבע יפה. #10 מחבק טוב לדעתך? אני לא ממש זוכרת. תאר רגע מיוחד שחלקת עם #14 (רצוי ממפגשפורום כדי שכולנו נכיר ) שפעם באיזה מפגש שהיה כשהייתי בכיתה ו' הוא חיבק אותי וכל היד שלי התמלאה בג'ל שהיה לו בשיער בכמויות. תאר תחום אחד שבו אתה ו-#7 דומים אעעעע.. ראיתי פעם הכי גאים שיש
תן עניין שבו לדעתך #4 הועיל לקהילה שלנו משחקי פלאש למיניהן

thebaby

New member
אני טעים ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif2../images/Emo101.gif

יאי, כוסיות
.

יום יבוא.... ../images/Emo57.gif

יום בו אני אהיה עשירה, חכמה יותר ומפורסמת - ואשכח את כולכם, ולא אגיד לכם אם אני מזהה אתכם כשתעמדו בעולמות כדי לבקש חתימה - כמו שאתם שכחתם אותי עכשיו!

למעלה