שאלון סקס. P:

Krishi

New member
וציינת את זה פה בשביל... מה?

בשביל לזרוע לי מלח על הפצעים? בשביל לשים ת'יד על האף ולעשות לי "נה נה בננה"?! בשביל לגרום לי לברר איפה חברה שלך גרה כדי שהיא תגשים לי גם?

חבל שלא עניתי על השאלון.

כך היית יודע שזוהי הפנטזיה שלי מאז ומתמיד. אבל במאזדה כן?

Mich 4

New member
אוו.. כיף../images/Emo13.gif

גיל: עוד מעט 16 זכר/נקבה: נקבה פעם ראשונה: 15 וחצי פעם אחרונה: לפני שבוע מס' פרטנרים: 1 מקומות בהם עשיתם את זה: מיטה, מקלחת, שולחן כתיבה, מן חורשה כזאת, וזהו נראה לי.. מיטה הכי טוב.
אמצעי מניעה נוכחי: גלולות האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? כן תנוחה אהובה: מסיונרית. להיות למטה זה הכי, אחי. שולט/נשלט: נשלט סקס עדין/אלים: עדין סטייה: אין.. או שלא עולות לי לראש כרגע.
פנטזיה: אין גם ממש.. פאדיחה:אחותו הקטנה. כיף כיף. הפרש גילאים הכי גדול: שנתיים וכמה חודשים. נקבות- מידת חזיה: D75 זכרים- מידה מועדפת: מושך אותך: שרירי כתפים וחזה!!! גרררר מוריד לך: יותר מידי שיער- בעיקר בגב.

007bg

New member
אממממ....

גיל:אוטוטו עשרים. זכר/נקבה:זכר פעם ראשונה: חמש עשרה ושמונה חודשים פעם אחרונה: לפני שמונה עשרה שעות? מס' פרטנרים: התשובה הזאת מסוכנת לי מקומות בהם עשיתם את זה: כל מקום. אמצעי מניעה נוכחי: כלום. כן כן. כלום. Fuck the world bitch (במבטא רוסי ונשימה רווית אלכוהול.) האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? לפני שמונה עשרה שעות? תנוחה אהובה: ר. שולט/נשלט: שולט. סקס עדין/אלים: אלים. סטייה: יש לכם יומיים? פנטזיה: בחורה שתמצוץ לי בזמן שאני משחק טקן ותהיה מספיק מדהימה בשביל לנצח אותי בזה תוך כדי. פאדיחה: יש המון..... הפרש גילאים הכי גדול: ארבע בערך? נקבות- מידת חזיה. זכרים- מידהמועדפת: : D65, תחי הפנטזיה. מושך אותך: נשיות, שיער, עיניים. מוריד לך: גבריות.

למעלה