שאלון סקס. P:

CrazySheep111

New member
חחחחחחחחחח

נמנמ

גיל: 16 וחצי זכר/נקבה: נקבה פעם ראשונה: 15 וחצי פעם אחרונה: חודשיים מס' פרטנרים: 6 מקומות בהם עשיתם את זה: מיטה,אוטו,ים,כיור,אסלה,ריצפה,ספה. אמצעי מניעה נוכחי: קונדומים? האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? נופ תנוחה אהובה: מסיונרית (כי אני עצלנית נו..
) שולט/נשלט: נשלט
סקס עדין/אלים: עדין...לרוב. סטייה: ממממ...לא יודעת פנטזיה: בגן שעשועים ליד הבית שלי,יער אוסישקין,בי"ס פאדיחה: נפלתי מהמיטה באמצע
הפרש גילאים הכי גדול: 10 שנים נקבות- מידת חזיה: B85-C80 מושך אותך: עיניים מוריד לך: יותר מידיי שיער....

ממממ....דיי בקלות למען האמת...

הנקבה יושבת על הכיור והזכר עומד.... לא מסובך יותר מידיי.

galinkaa

New member
טוב נו

גיל: 18 זכר/נקבה: נקבה פעם ראשונה: בגיל 17 ו 7 חודשים פעם אחרונה: לפני כמה דקות P: מס' פרטנרים: 2 מקומות בהם עשיתם את זה: ציבור, בית של ידיד, בית? חחח אמצעי מניעה נוכחי: קונדום האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? יאפ תנוחה אהובה: שאני מעל שולט/נשלט: גם וגם סקס עדין/אלים: אלים לא, אינטנסיבי כן סטייה: אין בדיוק פנטזיה: להביא עוד בחורה, אבל החבר לא בעד, האמתי שגן אני זה רק פנטזיה פאדיחה: שחבר של חבר שלי תפס אותנו באמצע הפרש גילאים הכי גדול: עם החבר הנוכחי, כמעט שנתיים נקבות- מידת חזיה: B75 זה טוב זכרים- מידה מועדפת: כנ''ל חיחי מושך אותך: זרועות עם ורידים וקוביות בבטן מוריד לך: שעירות יתר, אבל גם על זה מתגברים P:

EROTOMANIA

New member
תלויה מהתקרה

גיל: 19 זכר/נקבה: נ פעם ראשונה: 16 פעם אחרונה: יום שבת, עוד חצי שעה
מס' פרטנרים: 7 מקומות בהם עשיתם את זה: במיטה, על הרצפה, על הכורסא, באוטו, ליד האגם, בים, על החוף, וכו' וכו' אמצעי מניעה נוכחי: גלולות ולפעמים קונדומים האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? כן תנוחה אהובה: דוגי, כשאני למעלה, וכשאני שוכבת שולט/נשלט: נשלטת עד הסוף סקס עדין/אלים: אלים סטייה: בדסמ וכו' פנטזיה: שלישיה עם שני בנים פאדיחה: חחח פלוצים באנאלי, קבלת מחזור באמצע הפרש גילאים הכי גדול: 7 נקבות- מידת חזיה: ? זכרים- מידה מועדפת: של החבר זה מושלם מושך אותך: עיניים, תחת מוריד לך: ריח רע, שיניים עקומות, חוסר הגיינה

EROTOMANIA

New member
חח וואו אני אהבלה

זכרים-מידה מועדפת: חשבתי שהתכוונת למידה של הזין לא נורא.

למעלה