שאלון סקס. P:

PureTemptation

New member
*תמימה* אבל למה שלא אענה? :p

אדוה..:) גיל: 17 וחצי. זכר/נקבה: נקבה. פעם ראשונה: אהמ. פעם אחרונה: אהמ אהמ. מס' פרטנרים: לכל המסביב? אחד. מקומות בהם עשיתם את זה: אצלו בבית. אמצעי מניעה נוכחי: לא היה צורך בכאלו. האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? לא, לא מתכוונת גם לנסות.. תנוחה אהובה: יותר נכון- תנוחה שארצה לעשות כשאהייה עם מישהו - בישיבה. שולט/נשלט: ממ גם וגם. סקס עדין/אלים: כל עוד אני זו שאלימה כלפי הצד השני, אז כן..
סטייה: רוסים!
פנטזיה: לעשות את זה על ערסל. פאדיחה: לא זכור לי משהו כזה.. הפרש גילאים הכי גדול: 7 שנים. נקבות- מידת חזיה: B75 זכרים- מידה מועדפת: - מושך אותך: חיוך.
מוריד לך: שחורים..
וזהו, עד כה...

Lady Aphrodite

New member
גם אני רוצה לענות ../images/Emo9.gif

גיל: 17 זכר/נקבה: נקבה פעם ראשונה: 11.9.05 פעם אחרונה: לפני 6 שעות בערך חח מס' פרטנרים: 4 מקומות בהם עשיתם את זה: מיטה בחדר שלו... הבית של סבתא שלו
אמצעי מניעה נוכחי: קונדום האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? כן... לא אחזור על זה שוב תנוחה אהובה: דוגי
שולט/נשלט: תלוי במצב רוח סקס עדין/אלים: תלוי במצב רוח
סטייה: יש יותר מדי חח פנטזיה: יש הרבה יותר מדי.... פאדיחה: דם (מחזור)
אבל היה כיף בכל זאת
הפרש גילאים הכי גדול: שנתיים נקבות- מידת חזיה: 75D מושך אותך: בייבי פייס חח עיניים ידיים בטן
מוריד לך: יותר מדי שערות... ריח רע.. אני רוצה עוד שאלות משעמם לי

TheBeast

New member
תורו של כהן הסקס [../images/Emo6.gif]

זכר/נקבה:
פעם ראשונה: לפני שנה וחודשיים
פעם אחרונה: חמישה חודשים בערך
מס' פרטנרים: 1
מקומות בהם עשיתם את זה: |נמנע|
אמצעי מניעה נוכחי: מחסור בבחורה וחוסר רצון ממשי?
טיפה||האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? כן. כשאני הולך לישון
תנוחה אהובה: ביחד. מכורבלים מתחת לפוך.
שולט/נשלט: תלוי. [ורצוי שלא דרך אברים חיוניים
]
סקס עדין/אלים: עדין. אחרת זה כואב
סטייה: ימינה
פנטזיה: לעוף
פאדיחה: כשחשבתי שאני יכול לעוף
טיפה||הפרש גילאים הכי גדול: 80 שנה. כי אחרי זה זה כבר לא הגיוני בעליל שזה יקרה
נקבות- מידת חזיה: כל דבר בין B75 ל.. אמ.. טוב. לא החלטתי ממש
זכרים- מידה מועדפת: אה. נו. אוך |מגלגלעיניים|
מושך אותך: חבל?
[בוקסר\ טנגה. ואהבה]
מוריד לך: שירים, סרטים ותוכנות טובות [לאחרונה גם את מערכת ההפעלה Vista, שהיא בכלל מעלה לי |מרייר|] [נו. ביצ'יות :X] סיימנו כאן? :$

ה- Vista לא משהו בכלל.

[אני כרגע פועל ממנה]. [תעדיף להשיג את הגירסא של OS X ל- PC, הרבה יותר טובה].

אריפש

New member
אחד הסקרים המעניינים :)

מה זה 65G!?!?! גיל: 20.5 זכר/נקבה: זכר פעם ראשונה: שנתיים פעם אחרונה: אתמול מס' פרטנרים: 3 מקומות בהם עשיתם את זה: מיטות, פארק, ים, הבריכה בבית שלה(מושלם).. מיטה של אחותי, מיטה של ההורים שלה... אמצעי מניעה נוכחי: קונדומים + גלולות(צריך להיבדק) האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? לא תנוחה אהובה: אני יושב נשען על הקיר, והיא רוכבת עלי... שולט/נשלט: תלוי במצברוח סקס עדין/אלים: כנל סטייה: נטול סטיות פנטזיה: תאומות - פשוט יותר מדי מגרה... פאדיחה: אמ, אמא נכנסה באמצע. :| (היינו שיכורים ושכחתי לנעול את הדלת נו) הפרש גילאים הכי גדול: 4 שנים זכרים- מידה מועדפת: 75C מושך אותך: את :).. אסרטיביות וכנות. מוריד לך: טמטום.

הרדיו

New member
שאלון סקס ראשון שלי ../images/Emo9.gif

גיל: 17 זכר/נקבה: זכר למדי פעם ראשונה: 8 חודשים (בערך הזמן שאני פה
) פעם אחרונה: היום אחר הצהריים. מס' פרטנרים: אחת בלבד. מקומות בהם עשיתם את זה: רק במיטה (אבל חכו... כבר בונים על זה
) אמצעי מניעה נוכחי: גלולות האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? לא לא.. תנוחה אהובה: דוגי
שולט/נשלט: שולט סקס עדין/אלים: אגרסיבי, לא אלים. סטייה: טרנינג
פנטזיה: מקומות שונים. פאדיחה: כמות הטלפונים שאני מקבל בעיתויים גרועים
הפרש גילאים הכי גדול: היא גדולה ממני בחודש
מידה מועדפת: C80 מושך אותך: בנות... בכלל..
מוריד לך: דיבורים
FIN

למה לא?

גיל: 17 זכר/נקבה: זכר פעם ראשונה: גיל 13 וחצי.. בפורים פעם אחרונה: לפני שבועיים בערך מס' פרטנרים: 8 מקומות בהם עשיתם את זה: חוץ ממיטה? ים, בית מלון, חניון, שירותים, אוטו, אוהל בטיול השנתי, אמבטיה אמצעי מניעה נוכחי: קונדום האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? כן תנוחה אהובה: אוהב כשהיא רוכבת
שולט/נשלט: אני יותר נשלט סקס עדין/אלים: עדין..או איפשהו באמצע סטייה: FEET! פנטזיה: אני והאחות של הבצפר פאדיחה: אחותי נכנסה בדיוק אחרי שגמרתי הפרש גילאים הכי גדול: בחורה בת 27 כשהייתי בן 16 נקבות- מידת חזיה: זכרים- מידה מועדפת: the bigger the better מושך אותך: לק כלשהו לא משנה איזה מוריד לך: ריח רע, ואם היא ממש שעירה אז בכלל...

עונה

גיל: 18 זכר/נקבה: נקבה פעם ראשונה: גיל 16 ו 9 חודשים [תעשו חשבון לבד] פעם אחרונה: אממ לפני שלושה שבועות נראה לי מס' פרטנרים: 2 מקומות בהם עשיתם את זה: מיטה, מטבח, כורסה מתכווננת, ים, אוטו, ג'קוזי, אמבטיה, מקלחון, מכונסת כביסה, מונית [אל תשאלו..], אוהל, סוכת מציל, גג וכו' אמצעי מניעה נוכחי: קונדומים \: האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? לא תנוחה אהובה: |: שולט/נשלט: נשלט
סקס עדין/אלים: תלוי במצב. סטייה: עזבו
פנטזיה:
פאדיחה: אמא שלו נכנסת באמצע, אחרי האקט אני יוצאת מהחדר ואומרת "כואב לי"- היא בתגובה "תשתמשו בחומר סיכה". הפרש גילאים הכי גדול: בסקס? שנתיים. נקבות- מידת חזיה: 75B
זכרים- מידה מועדפת: אני לא זכר
מושך אותך: עיניים. שיער ארוך. מוריד לך: ריחות למיניהם.

זה לא מצחיק.

לא ידעתי איפה לקבור את עצמי באותו רגע. או פעם אחת שהוא היה במקלחת ושמעתי גניחות מהחדר שלה. S:

Fairy24

New member
עונה ../images/Emo3.gif

גיל: עוד חודש 15 זכר/נקבה: נקבה פעם ראשונה: 14.. וחצי! פעם אחרונה: בערך לפני חודש מס' פרטנרים: 2 אני מניחה.. מקומות בהם עשיתם את זה: תעזבו אותי
אמצעי מניעה נוכחי: קונדומים... האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? כן.. תנוחה אהובה: תקראו לי נדושה, אבל מיסיונרית שולט/נשלט: נשלט, אבל זה עדיין כיף להיות השולטת
סקס עדין/אלים: תלוי במצב רוח סטייה: סאדו ודברים בסגנון פנטזיה: באמצע איזה יער או מקום אחר של טבע.. יש הרבה, זאת פשוט הפנטזיה הכי כיפית שחשבתי עליה עכשיו פאדיחה: אני לא זוכרת שהייתה לי איזו פאדיחה הפרש גילאים הכי גדול: 7 שנים נקבות- מידת חזיה: 75 D מושך אותך: שחיפים, עיניים יפות ובהירות עם מבט מושך, אופי סקסי, פירסינג, עור בהיר... ועוד כל מיני דברים מוריד לך: ריח רע, טעם רע, הרבה שיער, שומן יתר ונקודות "חן"

למעלה