שאלון סקס. P:

topsoul 360 out

New member
כאב ראש ונזק בכתף..אבל אסור לגלות..

הצבא ירצה להוריד לי פרופיל

topsoul 360 out

New member
../images/Emo7.gif לא רוצה....

גם כן סקס לנוער...מעדיף לא לצאת הרבה ולתרום למדינה מאשר לצאת הרבה ולהזדיין בהתאם...

Krishi

New member
מה שהתכוונת זה:

מעדיף לא לצאת הרבה ושיזיינו אותי מאשר לצאת הרבה ולזיין בעצמי

חחח

בוא נתחלף, תן לי משרד ממוזג בגלילות ויומיות אולי אישור עבודה שניים לעבוד בתור ברמן ואני שמח

הו!

גיל: 18 זכר/נקבה: זכר פעם ראשונה: לפני שנה בערך, אולי קצת יותר פעם אחרונה: אתמול מס' פרטנרים: 3 מקומות בהם עשיתם את זה: בב.מ.וו של אבא
, קוויקיז בכל מיני מסיבות. אמצעי מניעה נוכחי: קונדומים, עוד יומיים בערך גלולות. האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? לא. תנוחה אהובה: כשהיא שוכבת על הבטן עם התחת קצת למעלה ואני מחזיק את עצמי קרוב עליה. שולט/נשלט: שולט. סקס עדין/אלים: באמצע
סטייה: חסוי -_- פנטזיה: קראו לי חסר-יצירתיות, אבל לגמרי תאומות. וזה כמעט קרה פעם
פאדיחה: פעם ראשונה עם החברה הנוכחית (היא היתה בתולה) גמרתי איזה 4 פעמים קודם ולא הצלחתי להכנס
וזה עוד היה בפריז. הפרש גילאים הכי גדול: שנתיים למטה, 6 למעלה (היה מצב גם להפרש של 11 בשלב מסויים אבל לא יצא) זכרים- מידה מועדפת: B או C 75, הכי כיף לי
מושך אותך: כשיש מספיק תחת מוריד לך: כשיש עליו שיער

regit knup

New member
כמה שמשעמם לי כאן...

גיל: 16 וחצי זכר/נקבה: זכר פעם ראשונה: 15 וחצי פעם אחרונה: יום שישי ה-13.... מס' פרטנרים:2 מקומות בהם עשיתם את זה: בחדר שלי על המיטה אמצעי מניעה נוכחי: קונדום האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? לא תנוחה אהובה: שהיא רוכבת עלי... שולט/נשלט: נו... מה? בטח שולט סקס עדין/אלים: כל פעם משתנה סטייה: לא ניראה לי שיש לי... אני בסדר לחלוטין
פנטזיה: דוגי, לא בהכרח בתחת פאדיחה: סבתא שלי שמעה את הגניחות אמרה לי להיות בשקט ואני כזה "לא בשליטתי..." הפרש גילאים הכי גדול: שנה נקבות- מידת חזיה: . זכרים- מידה מועדפת: של מה? מושך אותך: כוס
זה לא ברור... תלוי בהרבה דברים, וגם אם קשר רציני או סתם.... מוריד לך: תמימות יתר, וכשלא זורמים בשיחה/אינטימיות....

KitiKiti

New member
אני לא ממש כותבת בפורום,אבל בא לי

לענות:p אז הנה: גיל:15.5 זכר/נקבה:נקבה פעם ראשונה:חופש שבועות פעם אחרונה:1 בספטמבר מס' פרטנרים:1.... מקומות בהם עשיתם את זה:בבית,בים,באוהל אמצעי מניעה נוכחי:כרגע לא שוכבת עם אף אחד...חח האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה?כן תנוחה אהובה:מיסיונרית שולט/נשלט:נשלט סקס עדין/אלים:אלים סטייה:לראות אונס...לא אלים מדי פנטזיה:אף פם לא חשבתי על זה... פאדיחה:התחלתי לשיר באמצע תשיר "לשבת,לקום" הפרש גילאים הכי גדול:שנתיים נקבות- מידת חזיה:B מושך אותך:שרירים,עיניים מוריד לך:יותר מדי שיער

אעע בא לי לשבור משהו.

איך אעבוד ככה, אני אהרוג את הלקוחות. :< גיל: ליאור. זכר/נקבה: נקבה. פעם ראשונה: גיל 15, לפני 3 שנים ככה. פעם אחרונה: לפני שבועיים. מס' פרטנרים: 5. מקומות בהם עשיתם את זה: סככה של מציל, בוםבמלה, אוהל, שירותי נכים, מיטה(שלו, שלי, של אחותו, של ההורים..). אמצעי מניעה נוכחי: קונדום. האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? כן, פעם אחת. תנוחה אהובה: ישיבה. שולט/נשלט: נשלט(ת). סקס עדין/אלים: אלים במידה. סטייה: לא עולה לי. פנטזיה: לגמור? פאדיחה: נפילה מהמיטה מרב להט? P: הפרש גילאים הכי גדול: של סקס? 3 שנים. נשיקה או משהו? 17. נקבות- מידת חזיה: עממ F75? בקושי יש במידה הזו. :| זכרים- מידה מועדפת: מושך אותך: מח. :] מוריד לך: טיפשות. הודגש באמצעות מדגישומטיק

אההה! אני מכירה אחת כזו!

פאקינג כוסית! ילדה מתוקה!! שנים היו לה תסבוכים עם הגוף שלה, עד שיותר מדי בנים התחילו לרייר עליה, ואז היא הבינה שהיא בעצם כוסית על. עכשיו היא מתלוננת על זה שהחזה שלה גדול מדי וזה מציק וקשה לה למצוא חזיות ובגדי ים יפים וכל מיני שטויות. אבל זה סתם כי היא אוהבת להתלונן. אני אוהבת לצחוק עליה כשהיא עושה את זה.

זה לא סתם, האמת

בואי נגיד שמדדתי לפחות 10 חברות שונות ואף אחת פשוט לא התאימה בסוף יצאתי כולי מאוכזבת. :<

למעלה