שאלון סקס. P:

procedure

New member
עונה

גיל: 17 זכר/נקבה: נקבה פעם ראשונה: שנה וחצי בערך פעם אחרונה: שבוע שעבר מס' פרטנרים: 1 מקומות בהם עשיתם את זה: אמבטיה, מיטה, ים, גן ילדים. אמצעי מניעה נוכחי: קונדומים =\ האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? כן [בפעם הראשונה
] תנוחה אהובה: מיסיונרית שולט/נשלט: נשלטת סקס עדין/אלים: הייתי רוצה קצת יותר אלים סטייה: פדופיליה? אמ לא.... פנטזיה: לעשות את זה באיזה צימר מפנק =] פאדיחה: ההורים גילו... הפרש גילאים הכי גדול: חצי שנה נקבות- מידת חזיה: C75 יש מעט חזיות ש B זכרים- מידה מועדפת: מושך אותך: ריח! שיער שחור, עיניים כהות וזיפים |יאמי| מוריד לך: חוסר בטחון עצמי

רוונה

New member
../images/Emo13.gif

פעם ראשונה: לפני חודשיים פעם אחרונה: לפני יומיים מס' פרטנרים: 1 מקומות בהם עשיתם את זה: איפה לא?
אמצעי מניעה נוכחי: קונדום האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? לעולם לא תנוחה אהובה: דוגי פנטזיה: אין אחת מסויימת פאדיחה: אממ... לפי סדר כרונולוגי? לפי דרגת מבוכה? יש די הרבה 1. הקולות הזוועתים האלה שנשמעים כמו פלוצים. אבל הם לא. ולכי תסבירי את זה באמצע סקס 2. מיטה חורקת במיוחד, כשמהצד השני מסתובבת השותפה הדוסית החביבה (בת 30 ובתולה) שתוהה למחרת מה היה הרעש הזה ומניחה בתמימות שבטח השכנים מזיזים רהיטים. 3. ערימה של קונדומים אחרי סופשבוע סוער כשהתעצלתי לנקות ובעלת הבית בדיוק נכנסה לי לחדר ומצאה אותי ערומה, מותשת ומוקפת עטיפות ריקות 4. התמזמזות סוערת במטבח, כשידענו שהבית ריק וכבר הייתי בלי חזיה ואז הדוסית מסעיף 2 חזרה פתאום הביתה. בחיים שלי לא רצתי מהר כל כך
5. החברה הכי טובה שלי (שהיא גם ידידה שלו) שפתאום קפצה בלי להודיע ובדיוק דפקה לי בדלת באמצע אקט סוער (היא נאלצה לחכות מחוץ לחדר עד שסיימנו להתלבש ולהתפקע מצחוק) 6. וכמובן, החתול שמתעורר מהנימנום בפינה שלו , קופץ על המיטה שלי ומנסה לצוד את כפות הרגליים של החבר. מיותר לציין שזאת היתה הפעם האחרונה שהוא נכנס לחדר ולא אכפת לי כמה גשם יורד בחוץ
. הפרש גילאים הכי גדול: שנה מושך אותך: החבר מוריד לך: את הבגדים

tiny me

New member
עונהההההה

גיל: 17 זכר/נקבה: אני בננה פעם ראשונה: חודש לפני 16 פעם אחרונה: שלשום מס' פרטנרים: 2 מקומות בהם עשיתם את זה: מיטה, חורשה ואמממ עזריאלי.. אמצעי מניעה נוכחי: גלולות וקונדם האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? לא תנוחה אהובה: מסיונרית שולט/נשלט: נשלטת סקס עדין/אלים: גם וגם סטייה: הצלפות ופליקים חמודים פנטזיה: יש יותר מדי פאדיחה: הפלוצים האלה מהנרתיק הפרש גילאים הכי גדול: 4 שנים נקבות- מידת חזיה: די 85 נראה לי זכרים- מידה מועדפת: מושך אותך: אמממ אין משהו מוגדר מוריד לך: לא יודעת בדיוק חחח

topsoul 360 out

New member
מפגשי פורום...לפחות פעם...

נו...אני הייתי אחרי 4 חודשים בלי...יש לי לגיטימציה

Holy Crap

New member
אהא

גיל: 21 זכר/נקבה: זכר פעם ראשונה: סוף 18 או אמצע 18 או תחילת 19 או הו פעם אחרונה: לא מזמן מס' פרטנרים: לא בטוח כל כך כבר מקומות בהם עשיתם את זה: במיטה ברצפה בקיר נעארף אמצעי מניעה נוכחי: מר מזל האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? מובן תנוחה אהובה: כשהיא שותקת שולט/נשלט: זורם סקס עדין/אלים: כמה שיותר אלים סטייה: הן אינן סטיות פנטזיה: ארוך מדי לכאן פאדיחה: שום דבר לא פידח אותי אישית הפרש גילאים הכי גדול: 50 או 40 שנים אני לא בטוח כי שכרו אותי לפני שהוא מצץ לי זכרים- מידה מועדפת: מושך אותך: שיער ארוך מספיק מוריד לך: מסתבר שכמעט וכלום

Benightedxx

New member
cum-back

גיל: 18 זכר/נקבה: זין פעם ראשונה: 15 וקצת, כיתה י' פעם אחרונה: לפני כמה ימים מס' פרטנרים: חדירה מלאה - 4 מקומות בהם עשיתם את זה: מקלחת, חדר שלי, שלה, חדר הורים, לא משהו מיוחד אמצעי מניעה נוכחי: דורקס סייף-פליי האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? לצערי תנוחה אהובה: שאני עומד והיא יושבת על שולחן או דוגי שולט/נשלט: נשלט נראה לי סקס עדין/אלים: לא אלים אבל שלא יהיה עדין אעלק סטייה: ימינה פנטזיה: עוד בחורינה פאדיחה: אמא מגיעה הבייתה פתאום? אנאערף הפרש גילאים הכי גדול: שנתיים נקבות- מידת חזיה: זכרים- מידה מועדפת: 75-85 b/c אני לא בררן, העיקר שייראה יפה מושך אותך: חרמניות מוריד לך: גברים?

למעלה