שאלון סקס. P:

Tin Doll

New member
שאלון סקס. P:

גיל: זכר/נקבה: פעם ראשונה: פעם אחרונה: מס' פרטנרים: מקומות בהם עשיתם את זה: אמצעי מניעה נוכחי: האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? תנוחה אהובה: שולט/נשלט: סקס עדין/אלים: סטייה: פנטזיה: פאדיחה: הפרש גילאים הכי גדול: נקבות- מידת חזיה: זכרים- מידה מועדפת: מושך אותך: מוריד לך:

D:

רק חבל שקצר. אני צמאה לשאלון
גיל: עוד חודש 19 זכר/נקבה: נקבה פעם ראשונה: 17 פעם אחרונה: טלופ מס' פרטנרים: 2 מקומות בהם עשיתם את זה: מיטה, גן משחקים, ספה, גינה פרטית, אוהל
, רצפה, שולחן?
אמצעי מניעה נוכחי: גלולות, לעזאזל האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? לא תנוחה אהובה: טלופ [מאיפה לי לזכור
] שולט/נשלט: נשלט
סקס עדין/אלים: עדין
אוי אוי סטייה: מוזיקת בלוז ברקע נחשבת סטיה?
ואמ אני לא ממש סוטה. :X פנטזיה: יותר מדי [חלקן הגדול שאני זוכרת עכשיו קשורות איכשהו באמבטיה] פאדיחה: אבא שלו שתפס אותנו באמצע :X הפרש גילאים הכי גדול: שנתיים? מידת חזיה מועדפת: C
מידה מועדפת: לא גדול מדי, שלא יכאב, בע. מושך אותך: טעם טוב במוזיקה, חוש הומור סוחף ושנון, עיניים חדות וטובות, עושר
, מגע עדין, חיבוק חם חם, ריח טוב מהגוף, נקיון, סדר אצל גברים
, לחישות..
מוריד לך: חוש הומור גרוע, ריח רע מהפה או מהשיער, שיערות בכמות מוגזמת, חרמנות מוגזמת, בנאדם מוגזם, וכו'?

Summer dragon

New member
עונה עונה עונה...

(דמאט משעמם לי) גיל: כמעט 18 (נו סוף ינואר) זכר/נקבה:נקבה פעם ראשונה: בגיל 17, 1 לאפריל השנה. פעם אחרונה: ביום חמישי מס' פרטנרים: 1 וחצי מקומות בהם עשיתם את זה: אצלו בבית, אצלו בדירה החדשה, אצלי בבית, בחורשה מגניבה, ואם להיות קטנוניים ברחבי הבית, באוהל ליד הכינרת. אמצעי מניעה נוכחי: קונדום האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה?: כמעט, אבל לא- רק סקס בטוח! תנוחה אהובה:לרכב עם הגב אליו שולט/נשלט:נשלטת סקס עדין/אלים: בד"כ אלים אבל לפעמים העדין כ"כ טוב. סטייה:סאדו וסקס אלים גררררר... פנטזיה: לעשות את זה באיזה מבצר או טירה לאור נרות על מיטת אפיריון מגניבה. לחילופין בחוף הים ואולי יום אחד גם בשירותים ציבוריים. פאדיחה: אמ... כלמני, לא עמד לו, החתול נכנס קפץ על המיטה והתחיל ליילל, ההורים שלי קמו והתחילו להרעיש בבית, הקול הזה של הפלוץ' כשנכנס אוויר- דברים בנאליים. הפרש גילאים הכי גדול:3 וחצי שנים נקבות- מידת חזיה:80 C זכרים- מידה מועדפת: מושך אותך: אמ... אמ..., גברים גבוהים ורזים, שיער ארוך, שיער כהה ועיניים בהירות, אנשים מצחיקים, כשלוחשים לי באוזן דברי זימה, חיבוקים!!!, דיבורים מלוכלכים, כשמחבקים אותי מאחורה ומנשקים לי את הצוואר. מוריד לך: ריח פה רע, אלימות קיצונית שלא עברה אישור שלי, אם מישהו מתבדח על חשבוני כדי לצאת גבר, הערות שלא במקום, בחור שלא יודע לשלוט בעצמו.

Summer dragon

New member
דלי אכן ../images/Emo47.gif

אני אזכור אותך! (עוד חודשיים וקצת ממולדת
חוקית חוקית!!!)

topsoul 360 out

New member
אני ראשון? ../images/Emo2.gif

גיל: עוד מעט 18 זכר/נקבה: זכר פעם ראשונה: לפני שנתיים ומשו פעם אחרונה: לפני 12 שעות בערך מס' פרטנרים: חדירה היתה עם 6, היתה עוד אחת שרק ירדה לי.. מקומות בהם עשיתם את זה: אצלי, אצל 5 מתוך מתוך ה7 שהיה איתן משהו.. אמצעי מניעה נוכחי:
גלולות
האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? they don't call me daddy for nothing תנוחה אהובה: לאדע... שולט/נשלט: לא באמת אכפת סקס עדין/אלים: עדין...אלימות זה לא השיט.. סטייה: נו באמת...יש יותר מדי כאלה... על קצה הלשון ככה- בחורות עם משקפיים, C75, שיער כהה ועיניים בהירות
פנטזיה:
פאדיחה: היו יותר מדי כאלו...הקלאסיקה כמובן- חברה שלה נכנסה באמצע ובהתה בנו כמה שניות טובות הפרש גילאים הכי גדול: שנה ו4 חודשים זכרים- מידה מועדפת:
C75 מושך אותך: יש הרבה מה שיעשה את זה מוריד לך: "cold showers, baseball, naked guys"
?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה