עונה עונה עונה...
(דמאט משעמם לי) גיל: כמעט 18 (נו סוף ינואר) זכר/נקבה:נקבה פעם ראשונה: בגיל 17, 1 לאפריל השנה. פעם אחרונה: ביום חמישי מס' פרטנרים: 1 וחצי מקומות בהם עשיתם את זה: אצלו בבית, אצלו בדירה החדשה, אצלי בבית, בחורשה מגניבה, ואם להיות קטנוניים ברחבי הבית, באוהל ליד הכינרת. אמצעי מניעה נוכחי: קונדום האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה?: כמעט, אבל לא- רק סקס בטוח! תנוחה אהובה:לרכב עם הגב אליו שולט/נשלט:נשלטת סקס עדין/אלים: בד"כ אלים אבל לפעמים העדין כ"כ טוב. סטייה:סאדו וסקס אלים גררררר... פנטזיה: לעשות את זה באיזה מבצר או טירה לאור נרות על מיטת אפיריון מגניבה. לחילופין בחוף הים ואולי יום אחד גם בשירותים ציבוריים. פאדיחה: אמ... כלמני, לא עמד לו, החתול נכנס קפץ על המיטה והתחיל ליילל, ההורים שלי קמו והתחילו להרעיש בבית, הקול הזה של הפלוץ' כשנכנס אוויר- דברים בנאליים. הפרש גילאים הכי גדול:3 וחצי שנים נקבות- מידת חזיה:80 C זכרים- מידה מועדפת: מושך אותך: אמ... אמ..., גברים גבוהים ורזים, שיער ארוך, שיער כהה ועיניים בהירות, אנשים מצחיקים, כשלוחשים לי באוזן דברי זימה, חיבוקים!!!, דיבורים מלוכלכים, כשמחבקים אותי מאחורה ומנשקים לי את הצוואר. מוריד לך: ריח פה רע, אלימות קיצונית שלא עברה אישור שלי, אם מישהו מתבדח על חשבוני כדי לצאת גבר, הערות שלא במקום, בחור שלא יודע לשלוט בעצמו.