שאלון סקס. P:

flutter girl

New member
../images/Emo45.gif

עכשיו תסבירי את זה לגברים שחושבים שההיקף אומר משהו על הרזון.

007bg

New member
דיברתי על טליה צרה.

וזה מה שאני אוהב, מבנה צר לבחורה. זה לא חובה שחיפה, בחורות צרות זה הדבר.

flutter girl

New member
צרות../images/Emo6.gif

בחורות בעיקר עושות צרות. אני מכירה הרבה בחורות שעל פניו לא נראות "צרות" (משמע, מלאות\שמנות) והיקף החזה שלהן הוא קטן, כי באזור החזה אין הרבה שומנים בד"כ, ולכן זה יותר קשור למבנה גוף מאשר לכמות השומנים.

SexXx Machine

New member
מממ אני ../images/Emo9.gif

זכר/נקבה:זכר פעם ראשונה:ממ.. לפני חצי שנה פעם אחרונה: לפני יומים מס' פרטנרים:2 מקומות בהם עשיתם את זה:סלון ומיטה =\ לא משו מיוחד אמצעי מניעה נוכחי: כלום =X האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? האמת שאף פעם לא שכבתי עם... =\ תנוחה אהובה:רוכבת עלי שולט/נשלט:לא משנה =\ סקס עדין/אלים:עדין סטייה:תחת קטן??! פנטזיה:סקס באמבטיה פאדיחה:פעם ראשונה עשה קצת בעיות בלעמוד חח
הפרש גילאים הכי גדול:שנה וחצי נקבות- מידת חזיה:=\ זכרים- מידה מועדפת:C80.. ניראה לי =\ מושך אותך:מממ..עזבו =] מוריד לך:שעירות-מנסה להיות מי שהיא לא-חוסר חוש הומור-סנוביות

Labello Girl

New member
טוב נו. ;[ [../images/Emo23.gif]

גיל: 17.8 P: זכר/נקבה: נקבה. פעם ראשונה: 16 פעם אחרונה: לפני שבועיים. ;[ מס' פרטנרים: 1 מקומות בהם עשיתם את זה: במיטה, בג'קוזי, בים, באוטו. (מי זוכר?) אמצעי מניעה נוכחי: קונדום. האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? כן. תנוחה אהובה: אני למעלה/מיסיונרית. שולט/נשלט: גם וגם. סקס עדין/אלים: אהמ, לא אלים מדי ולא עדין מדי. סטייה: אוזניים, צוואר.
פנטזיה: לא עולה לי משהו כרגע. ;[ פאדיחה: היו בלי עין הרע. אמא שלו מצאה קונדום משומש בחדר, פתחו לנו את הדלת בלי סוף.. ועוד. הפרש גילאים הכי גדול: שנה? נקבות- מידת חזיה: C85 אאל"ט. זכרים- מידה מועדפת: למה רק זכרים? אני גם רוצה לענות על זה. 18 זה מספק
. מושך אותך: עיניים, שרירים, שיער. מוריד לך: נמוכים, לא-מטופחים.

Tin Doll

New member
... :)

גיל: 17.7 זכר/נקבה: נקבה. פעם ראשונה: 5.12.04 [קצת לפני שהייתי בת 16] פעם אחרונה: יום שישי. מס' פרטנרים: 6. מקומות בהם עשיתם את זה: מיטה [שלו, של דודה שלו, של אח שלו, של אחותו], על מזרן, במקלחת ]; אמצעי מניעה נוכחי: גלולות. האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? לא. תנוחה אהובה: דוגי, ועמידה [מקדימה או אחורה] במקלחת. שולט/נשלט: שולטת. סקס עדין/אלים: אלים. :) סטייה: נמשכת לגברים מבוגרים ]; פנטזיה: במקום ציבורי, במעלית, במסדרון חשוך, בבית קברות.. [אל תתחילו עם זה] פאדיחה: יש כמה. -בפעם הראשונה ששכבתי, רכבתי עליו.. ולא שמתי לב שהחלון מולי פתוח. "טובי, סגרי את החלון" -לא שומעת, ממשיכה. "סגרי את החלון!" ואז קלטתי את התריס פתוח, וכל מי שעובר שם מסתכל עליי ]; -קורה לי הרבה [!] פעמים שיש אנשים בבית/שכנים ואני גונחת יותר מידי בקול.. -ממ פעם היינו במקלחת ואבא שלו נכנס.. [אבל לא ראה אותי למזלי] הפרש גילאים הכי גדול: 7 שנים מעליי. נקבות- מידת חזיה: 70/75 C [תלוי בסוג החזייה.. בד"כ 75] מושך אותך: אינטליגנציה, גבריות, ריח טוב, מבט חודר.. מוריד לך: נמוכים, רזים, טפשים.

Tin Doll

New member
יש לי עוד פאדיחה

הזכרתי את האקס באמצע רגע מאוד אינטימי.. קצת לא נעים \:

just little

New member
גם אני? כנראה ממש משעמם לי!

גיל: בקרוב 18 :) זכר/נקבה: נקבה פעם ראשונה: 16 פעם אחרונה: אתמול. מס' פרטנרים: 1 תודה :) מקומות בהם עשיתם את זה: אוו...המון..מקומות שלא עשיתי: מטוס, רכבת, חו"ל..וזה מה שעולה לי לראש עכשיו. אמצעי מניעה נוכחי: גלולות האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? לא. אסור ילדים! זה מסוכן! תנוחה אהובה: אני למעלה. שולט/נשלט: שולטת. סקס עדין/אלים: תלוי בסיטואציה. סטייה: אין כזאת, אני מושי מושלמת..חח...סתם. פנטזיה: מטוס :) פאדיחה: פליצות בכוס. הפרש גילאים הכי גדול: שנתיים. נקבות- מידת חזיה:75D זכרים- מידה מועדפת: מושך אותך:עיניים בהירות, שרירים אבל לא בהגזמה. מוריד לך: שרירים בהזמה (באדי בילדינג...איכ.) ואממ...אנשים עם ביטחון עצמי מופרז! עד כאן, תודה ולהתראות :)

פ ו מ פ ה

New member
אני אני../images/Emo9.gif

פעם ראשונה: אממ...8.7.05 פעם אחרונה: בערך אמצע ספטמבר, לא זוכרת:| מס' פרטנרים: 3 מקומות בהם עשיתם את זה: מיטה, סלון אצלי בבית, על הרצפה[ההורים ישנים בחדר
] אמצעי מניעה נוכחי:
האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה?-
תנוחה אהובה: רק לא דוגי:/ שולט/נשלט: גם וגם, תלוי מתי
סקס עדין/אלים: עדין... סטייה: חושך
פנטזיה: ניגר, רכבת תחתית בניו יורק...על הקיר
פאדיחה:אמא שלו נכנסה באמצע. אופסי. הפרש גילאים הכי גדול: 5 שנים נקבות- מידת חזיה:80B..וגם זה גדול עליי
זכרים- מידה מועדפת: --- מושך אותך: זרועות יפות[וורידים
], גוף חטוב מוריד לך:שמנים, שיניים עקומות

SOTY

New member
חח סקס זה טוב:p

גיל:עוש חודשיים 15 זכר/נקבה:נקבה פעם ראשונה:בגיל 13 וחצי פעם אחרונה:אתמול..חח בערך מס' פרטנרים:3 מקומות בהם עשיתם את זה:בבתים ששלושתם.. באוטו..בין כמה ביניינים ..מאחורי בצפר.. אמצעי מניעה נוכחי:אממ קונדום ..צריך לעבור לגלולות.. האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה?כן..זה מפחיד תנוחה אהובה:כל מיני שולט/נשלט:אממ סקס עדין/אלים:לא משנה לי.. סטייה:אממ.. פנטזיה:... פאדיחה:היו הרבה חח.. הפרש גילאים הכי גדול:6 שניםXD נקבות- מידת חזיה:לא זוחרת.. זכרים- מידה מועדפת:אממ.כמו שיש לחברה שלי .:p מושך אותך:אנשים חמודים ..אם עניין ירוקות .. כמוש לי..:p מוריד לך:בנים שהם זבל! אנשים כדי לקבל גלולות צריך להירשם לרופא נשים ולעסות בדיקות? או מה?

אני =]

גיל: 15 זכר/נקבה: נקבה פעם ראשונה: 15 ו5 ימים חיחי (לפני 4 חודשים!) פעם אחרונה: יום שלישי מס' פרטנרים: 1 מקומות בהם עשיתם את זה: מיטה, ריצפה, קיר, כיסא, מקלחת אמצעי מניעה נוכחי: קונדום האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? כן, בלי שהבן גמר תנוחה אהובה: מיסיונרית ומיסיונרית הפוכה שולט/נשלט: גם וגם =] סקס עדין/אלים: גם וגם =] סטייה: לא נראה לי יש פנטזיה: לעשות את זה באמבטיה עם נרות ותותים עם קצפת פאדיחה: לא הייתה חיחיחי הפרש גילאים הכי גדול: אותו גיל נקבות- מידת חזיה: C זכרים- מידה מועדפת: לא גדול אך גם לא קטן מושך אותך: ריח טוב, לחישות, ריבועים ופופיק חמוד חיחי מוריד לך: חרמנות יתר

Bitch47Percents

New member
טובנו

גיל: 19 זכר/נקבה: נקבה פעם ראשונה: גיל 16 פעם אחרונה: לפני חודש בערך מס' פרטנרים:
מקומות בהם עשיתם את זה: מיטה [שלו, שלי, של ההורים, של אחותי], עזריאלי, אוטו, בי"ח אמצעי מניעה נוכחי: גלולות, קונדומים האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? לא תנוחה אהובה: דוגי, מיסיונרית שולט/נשלט: נשלטת סקס עדין/אלים: משהו באמצע, עם נטייה לאלים סטייה: אזניים וצוואר, נשיכות, שריטות פנטזיה: אורגזמה עד אובדן חושים פאדיחה: מאבטחים דופקים בדלת[?] הפרש גילאים הכי גדול: 8 שנים [גדול ממני] נקבות- מידת חזיה: 65G זכרים- מידה מועדפת: מושך אותך: מבט סקסי, חיוך, זרועות שוות, שיער ארוך מוריד לך: חוסר הגיינה

למעלה