שאלון סקס. P:

flutter girl

New member
יואל יכול לחלום../images/Emo3.gif

וחוצמזה שאני לא רואה שום דבר מושך בהודעה שלי. הסתרתי שם את כל הדברים המעניינים.

י ר ד נ י

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo183.gif../images/Emo187.gif

גיל: עוד מעט 17 זכר/נקבה: נקבה פעם ראשונה: תחילת כיתה ט'. לפני שנתיים בדיוק. פעם אחרונה: לפני 3 שבועות ככה מס' פרטנרים: 1 ומיוחד מקומות בהם עשיתם את זה: מיטה, ספה, חוף ים, ספסל ציבורי, שירותים באוסישקין
, שירותים סתם, מקלחת, ועוד ועוד.. אמצעי מניעה נוכחי: גלולות אך תמיד יש קונדום בארנק. האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? כן תנוחה אהובה: ישיבה או שכיבה שאני למטה שולט/נשלט: נשלט סקס עדין/אלים: תלוי מתי סטייה: אין משהו מיוחד פנטזיה: לעשות בחורה פאדיחה: אבא שלו נכנס, טלפונים, חבר כמעט נכנס לחדר. הפרש גילאים הכי גדול: אני יוצאת עם מישהו שגדול ממני ב5 שנים אבל לא שכבתי איתו. נקבות- מידת חזיה: אין לי מושג.. יש לי חזה די קטן ואני הולכת רק עם טופים. זכרים- מידה מועדפת: מושך אותך: חיוך חמוד, בטחון עצמי, חוש הומור. מוריד לך: טמבלים.

jast

New member
אוהו:]

גיל: 16 זכר/נקבה: נקבה פעם ראשונה: לא הייתה:] פעם אחרונה: לא הייתה:] מס' פרטנרים:(טוב אני אתייחס לזה, בתור לא רק סקס-עד-הסוף כזה אלא כל דבר).. חח אז אני לא זוכרת. מקומות בהם עשיתם את זה: בית, מקום נידח באיזה קיבוץ, גינה ליד הסנטר, מדבר חח. אמצעי מניעה נוכחי: האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? לא
תנוחה אהובה: אני למעלה שולט/נשלט: נשלטת סקס עדין/אלים: לפעמים סטייה: בנות? פנטזיה: סאדו מאזו פאדיחה: אממ... פשוט כל מיני אנשים שנכנסו באמצע..(כתבתי פעם על המדריך שלו.. וגם הייתה פעם שמישהו שהייתי דלוקה עליו ראה אותנו) הפרש גילאים הכי גדול: שש שנים(אני הייתי 13 הוא היה 19. אבל זה פסדר, לא קרה יותר מידי) נקבות- מידת חזיה: לפעמים C לפעמים D זכרים- מידה מועדפת: מושך אותך: שיער ארוך, עיניים, שפתיים.. מוריד לך: שמנים

gunsNb

New member
גם אני עונה!

אפילו שאני בדרך כלל לא כותבת פה. גיל:18 זכר/נקבה:נקבה פעם ראשונה: לפני חודשיים פעם אחרונה: לפני חודש מס' פרטנרים: 1 מקומות בהם עשיתם את זה: מיטה שלי, מיטה שלו.. אמצעי מניעה נוכחי: אין =/ האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? לא תנוחה אהובה: הייתה רק מיסיונרית שולט/נשלט: נשלטת סקס עדין/אלים: עדין עם קצת אלימות =] סטייה: מממ לאדעת פנטזיה: סקס בים.. בסוכה של המציל פאדיחה: הפעם הראשונה.. לקח שעות עד שהוא נכנס הפרש גילאים הכי גדול: בסקס? שנה.. בכללי 3 שנים נקבות- מידת חזיה: 75C זכרים- מידה מועדפת: מושך אותך: חוש הומור! עיניים מדהימות, שרירים, ושלא יהיה שחיף! מוריד לך: טיפשות, חרמנות יתר וכו וכו

Krishi

New member
יאלה

גיל: עוד חודש 21 זכר/נקבה: זכר פעם ראשונה: 16 פעם אחרונה: לפני חודש וחצי בערך מס' פרטנרים: 7 (+2 זונות
) מקומות בהם עשיתם את זה: אוטו, בחדר בבית/אצלה, מאחורי מסעדה, שירותים בקומה 4- בעזריאלי, חדרי מעונות בטכניון... אמצעי מניעה נוכחי: קונדומים... האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? לא תנוחה אהובה: דוגי שולט/נשלט: אוהב את שניהם.. תלוי במצב רוח.. סקס עדין/אלים: לא הייתי אומר אלים.. חח.. אבל בהחלט לא רך.. הייתי אומר אינטנסיבי... סטייה: חיבה מוזרה לנשים בעלות שיער ארוך... פנטזיה: אממ.. פעם הייתי אומר שלישיה, אבל הגעתי למסקנה שאני עצלן מדי בשביל 2 נשים (אלא אם שתיהן רק מפנקות אותי)
אז כרגע זה... שמישהי תירד לי בזמן שאני נוהג פאדיחה: שכבתי עם חברה שלי אנאלי מבלי שאני אדע אפילו.. גיליתי את זה רק חודשיים אחרי זה כשהצעתי לה לנסות אנאלי ואז היא שאלה אם אני דפוק כי כבר הזדיינו אנאלי.. חח. ואני לא ידעתי בכלל.. חחח.. הפרש גילאים הכי גדול: 4 שנים (מתחתיי) זכרים- מידה מועדפת: אממ.. לא מבין במידות, החזה הכי טוב זה חזה שאפשר לחפון עם כף היד או גדול יותר... מושך אותך: דבר ראשון שיער ארוך... אחרי זה כל השאר (פנים יפות, גוף מחוטב..) מוריד לך: שעירות יתר...

flutter girl

New member
המממממממממ

הייתי רוצה להגשים על מישהו את הפנטזיה שלך. זה נראה לי משעשע+.

Krishi

New member
נו, אז למה את מחכה?

יש אוטו, יש פנטזיה... חסר רק אותך

Krishi

New member
זה פעם ראשונה שהיא עשתה דוגי

אז היא חשבה שדוגי זה רק אנאלי.. חחח.. שמעתי גניחות מסויימות, אחר כך זה התברר בתור גניחות ואנקות כאב בו זמנית.. חח..

Just Adi

New member
וואי וואי

ובטח בלי סיכוך ועדינות יתרה לאיזורים רגישים אני הייתי בורחת

Krishi

New member
חחחח.... היא סבלה בשקט ../images/Emo3.gif

אני מבטיח לך שכשנשכב אנאלי אני נשתמש בחומר סיכה ואני אהיה עדין

למעלה