שאלון סקס. P:

Krishi

New member
יאלה 2 (ליבי עונה)

גיל: 17 זכר/נקבה: נקבה פעם ראשונה: תלוי כמה זמן אני אשאר אצל יגאל.. פעם אחרונה: דברו איתי מחר... מס' פרטנרים: כרגע במינוס.. עוד מעט בפלוס מקומות בהם עשיתם את זה: בחלומות של גברים מסויימים (או בחדר של יגאל..) אמצעי מניעה נוכחי: התנזרות האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? כמובן תנוחה אהובה: יגאל אומר שדוגי... אז ... הב הב שולט/נשלט: נשלטת סקס עדין/אלים: עדין (יגאל אומר, אינטנסיבי!) סטייה: קטיה (יגאל אומר: הצלע השלישית...
) פנטזיה: קטיה ויגאל (יגאל אומר: אם שתיהן לא מפנקות אותי שישכחו מזה..) פאדיחה: כל פעם שאני ערומה ועם מישהו זה משום מה תמיד מושך גברים אחרים לאותו המקום (אחים.. אבא...)... הפרש גילאים הכי גדול: 6 שנים (מעלי) נקבות- מידת חזיה: B75 מושך אותך: גברים על מדים במיוחד יגאל
מוריד לך: יגאל, את הבגדים
... אממ... גברים שהם יותר נשיים ממני..

Lost Lullaby

New member
חח טוב

פעם חמישית בערך שאני קוראת את זה ואני עדיין נקרעת:X זה הוא כתב! עזרתי פה ושם אבל זה הוא

Krishi

New member
../images/Emo6.gif גם אני... חחח..

מה עזרת פה ושם.. מה שאני כתבתי הוספתי בסוגריים

Moreiro

New member
זו לא יכולה להיות ליבי

אין את השורה של המדגישומטיק למטה

OiSH

New member
אני!!!!!!! ../images/Emo13.gif

גיל: 17 זכר/נקבה:נקבה זיכרית למדי... פעם ראשונה: לפני חודשיים?..... פעם אחרונה: שילשום מס' פרטנרים: 2 מקומות בהם עשיתם את זה: מיטה של אח שלי. מיטה של אח שלו.. חחח... אמצעי מניעה נוכחי: קונדום. האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? לא תנוחה אהובה: לוידעת עדיין. שולט/נשלט: נשלט... סקס עדין/אלים: עדין... סטייה: אממ... בונדאג'?.... לוידעת, אני די חסרת סטיות. פנטזיה: מקומות ציבוריים!! פאדיחה: אין כל כך... רק ששילשום אמא שלי כמעט עלתה על זה ששכבתי עם זה ששכבתי איתו.. ואני בקושי מכירה אותו... והוא יותר קטן ממני בהרבה... וזה היה מפחיד... הפרש גילאים הכי גדול: פעם היה לי חבר שהיה גדול ממני בשלוש שנים.. אבל לא שכבתי איתו... ההפרש הכי גדול בסקס זה שנתיים. והוא יותר קטן ממני. נקבות- מידת חזיה: 70B זכרים- מידה מועדפת: ... מושך אותך: שיער ארוך מוריד לך: ערסים... טיפשות, חוסר טאקט, חוסר רגישות וכו'.

OiSH

New member
כה.

מה שעוד יותר דפוק, זה שהוא לא היה בתול, הוא כבר שכב עם שמונה בנות לפני, ואיבד את הבתולין שלו בגיל 14 לנערה בת 17 על חוף הים. הנוער שלנו הולך לעזאזל. (וזה כולל אותי, כן.)

FreestyleBoy

New member
עונה ../images/Emo186.gif

גיל-19 וחצי זכר פעם ראשונה בגיל 16 וקצת פעם אחרונה לפני חודש מספר פרטנריות-9 מקומות-ים,חניה,אוטו,מיטה,מקלחת,מדרכה(סתם) אמצעי מניעה נוכחי-פדרלייט שכבתי בלי אמצעי מניעה,בעצם היא לקחה גלולות תנוחה אהובה-דוגי,ועוד כמה מיוחדות שולט ונשלט תלוי במצב רוח עדין או אלים?גם וגם תלוי במצב רוח סטייה-אין משהו מיוחד פנטזיה-תאומות סיאמיות פאדיחה- אבא שלה תפס אותנו באמצע הפרש הגילאים הכי גדול 3 מידה מועדפות-סי גבוה מושך אותי שיער אדום מוריד לי יותר מדי סיגריות. עכשיו זדיינו

למעלה