שאלון סקס. P:

Labello Girl

New member
למה להעליב .. אותי?

במיוחד כשאתה לא מכיר אותי וסתם זורק הערות בלי לדעת לאן.

Krishi

New member
חח.. מתוקה אני סתם צוחק איתך.

לקחת את זה רציני אני רואה אז אני מתנצל אם פגעתי בך, סבבה? שיהיה לך יום טוב חמודה

mai babe

New member
אני..

גיל: 18 וחצי זכר/נקבה: נקבה פעם ראשונה: 16 וקצת.. פעם אחרונה: לפני עשרה חודשים בערך.. מס' פרטנרים: 2 מקומות בהם עשיתם את זה: אצלי, אצלם, אצל אח שלו, אצל דודים שלו, באוטו.. אמצעי מניעה נוכחי: לא פעילה כרגע.. האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? כן, פעם אחת.. תנוחה אהובה: עם שניהם זה היה רק כמה פעמים ובכלל לא נהנתי.. שולט/נשלט: נשלט סקס עדין/אלים: עדין? סטייה: cant think of one פנטזיה: איזה ידיד שגר באמריקה ואני לא הולכת לראות עוד שנתיים בערך.. פאדיחה: אח שלי הקטן נכנס, קיבלתי מחזור באמצע.. החבר לא הפסיק להתקשר באמצע ולא ענינו ואז הוא פשוט בא לבית שלו.. הפרש גילאים הכי גדול: שנתיים נקבות- מידת חזיה: 65 D זכרים- מידה מועדפת: מושך אותך: חיוך, כתפיים, עיניים, שיער לא גלח, גבוהים מוריד לך: שיניים לא ישרות, ריח רע, גלח,

topsoul 360 out

New member
../images/Emo7.gif הלסת נפלה לי לרצפה...

ומה לי ולזקפה....הזין צריך לנוח אחרי החג...

flutter girl

New member
אני מאמינה שזה טוב

כי מבחינתם זה אומר שאת שחיפה עם ציצי ענק. אבל כדאי להסביר שלא תמיד היקף חזה קטן אומר שהבחורה רזה מאוד.

topsoul 360 out

New member
האמת?

מבחינתי עדיף more cushin' for the pushin... וסתם היה מוזר לי...אחרי הכל..D זה גדול

flutter girl

New member
../images/Emo6.gif

המשפט הזה מאוס אבל זה עדיין גורם לבחורים להשמע חמודים. למרות שיש כאלה שהcushin' אצלם זה 200 גרם עודפים.

topsoul 360 out

New member
נו מה...

לא בקטע של בחורות שנראות כמו מקל... גוף של אישה זה דבר יפה
...כזה צריך להיות לבחורה

flutter girl

New member
אני מאמינה לך :)

אני יודעת שאתה ספציפית לא כזה, אבל יש הרבה בחורים שהם כן. שבעיניהם בחורה "מלאה" זה מישהי ששוקלת קילו מעל למה שצריך... שזה אידיוטי. אבל אתה ספציפית תקין לחלוטין ומקבל את חותמת האישור.

למעלה