שאלון סקס. P:

נו טוב...

גיל: 20 עוד חודשיים זכר/נקבה: נקבה פעם ראשונה: אמ, לא הייתה פעם אחרונה: בקבר. מס' פרטנרים: 0 מקומות בהם עשיתם את זה: בחלום אמצעי מניעה נוכחי: גלולות(היי, זה שאני על גלולות לא אומר כלום
) האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? אה. בואו ננסח מחדש, האם אי פעם שכבתי? תנוחה אהובה: פוף שולט/נשלט: שולטת סקס עדין/אלים: אמ. אני אשתוק פה סטייה: אמ... לא אגלה לכם... פנטזיה: בחור פאדיחה: דפקתי את הראש בקיר פעם שצילצל לו הטלפון. הפרש גילאים הכי גדול: 10(לא שכבנו, אבל אמ. היה משהו הזוי) נקבות- מידת חזיה: 75C מושך אותך: חבל מוריד לך: לא מעונינת בתוכנות שיתוף קבצים.

perfect harmony

New member
../images/Emo9.gif

היי, אני חדשה פה :) הייתי קוראת סמויה, קצת בצ'אט ואפילו במפגש פורום P: (בליווי עדי) גיל: 16 זכר/נקבה: נקבה פעם ראשונה: לפני קצת יותר מ4 חודשים (בערך) פעם אחרונה: לפני 4 חודשים |: מס' פרטנרים: 1 מקומות בהם עשיתם את זה: מיטה אמצעי מניעה נוכחי: קונדומים האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? לא תנוחה אהובה: אין עדיין
שולט/נשלט: שולטת, אבל נשלטת זה בהחלט נחמד (אם מישהו יודע מה הוא עושה
) סקס עדין/אלים: תלוי במצברוח ובאווירה, אבל נטייה קלה לאלים סטייה: סאדיסטית ומאזוכיסטית ברמות >< פנטזיה: אין אחת מגובשת ממש, משהו עם ים
פאדיחה: בסקס אין ממש, אבל במזמוזים וכאלה - החבר לשעבר בא בדיוק בזמן לא נעים עם מישהו אחר ><, אמא נכנסת באמצע, והמון המון התקפי צחוק וחוסר טקט
הפרש גילאים הכי גדול: 4 ו5 שנים (לא בסקס) נקבות- מידת חזיה: 75D זכרים- מידה מועדפת: מושך אותך: שיער ארוך (תלתלים
), ריח נעים, חיוך מקסים, עצמות בולטות ובגרות. מוריד לך: ריח רע (מכל מקום אפשרי), חוסר טקט, ילדותיות.

swordy

New member
התפרעתי ועניתי סוף סוף על שאלון כזה

גיל:18 זכר/נקבה:זכר פעם ראשונה:בגיל 17 לפני חצי שנה בערך פעם אחרונה:לפני 3 חודשים =[ מס' פרטנרים:3 מקומות בהם עשיתם את זה:מיטה שלי,שלה,אוטו(ממש לא נח) ומקלחת אמצעי מניעה נוכחי:אין לי צורח באחד לצערי האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה?כן(נו כולם עושים טעויות) תנוחה אהובה:דפנטלי דוגי שולט/נשלט:שולט סקס עדין/אלים:לא אלים אבל אגרסיבי סטייה:שריטות והמון (ששורטים אותי כמובן =]) פנטזיה:שלישיה עם תאומות פאדיחה:לא הסתדרתי עם הקונדום פשוט לא היה היום שלי וזה הוביל לזה שהיא חשבה שאני בתול וזה הרס הכל קיצור... הפרש גילאים הכי גדול:שנה נקבות- מידת חזיה:לא משנה שלא תיהיה שטוחה אבל כל חזה יפה ועומד מתקבל זכרים- מידה מועדפת:לא בשבילי השאלה הזאת... מושך אותך:חיוך סקסי מוריד לך:ריח מסריח (בעע)

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif יאללה ../images/Emo194.gif

גיל: עוד שלושה חודשים 17 זכר/נקבה: נקבה פעם ראשונה: תחילת יולי פעם אחרונה: סוף יולי
מס' פרטנרים: 1 מקומות בהם עשיתם את זה: מיטה מיטה מיטה שלי. אמצעי מניעה נוכחי: קונדום, עומדת להתחיל לקחת גלולות. האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? כן. אדיוטי לגמרי. תנוחה אהובה: תנו להתנסות, בחייאת ראבאק
שולט/נשלט: נשלטת סקס עדין/אלים: המ. עדין. סטייה: או-אה. המון. פנטזיה: "פנטזיה". כל הסטיות שלי ביחד
פאדיחה: פאדיחה.. הממ.. כשהאדיוט ששכבתי איתו התעקש להשמיע לי בטלפון איך אני נשמעת כשאני גונחת. הפרש גילאים הכי גדול: 7 שנים. נקבות- מידת חזיה: C75 מושך אותך: עיניים בהירות, זרועות שריריות, שרירי בטן ושפתיים גדולות. מוריד לך: תינוקיים, פוזאיסטים, שעירים.

Forever NemeSh

New member
אני../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

פעם ראשונה: 16 וחצי פעם אחרונה: לא עניינכם מס' פרטנרים: לא עניינכם מקומות בהם עשיתם את זה: מאיפה להתחיל
אמצעי מניעה נוכחי:
האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? לא תנוחה אהובה: אני למעלה. שולט/נשלט: גם וגם. לפי מצברוח סקס עדין/אלים: שניהם מדהימים.. זה כ"כ תלוי במצברוח ובפרטנר סטייה:
פנטזיה:
פאדיחה: אחותי נכנסה לחדר שלי, ישנה כולה, לא ממש במודע, התישבה על הכורסה אצלי בחדר וישנה שם בעוד אנחנו באמצע..
הפרש גילאים הכי גדול: 9 נקבות- מידת חזיה: 80C זכרים- מידה מועדפת: מושך אותך: קשה להסביר מוריד לך: סיגריות

Fragile rose

New member
אוי. עצוב כ"כ

גיל: 19 זכר/נקבה: נקבה פעם ראשונה: לפני כמעט שנתיים פעם אחרונה: לפני כמעט חודשיים
מס' פרטנרים: סה"כ 5 מקומות בהם עשיתם את זה: מיטה שלי, מיטה שלו. יחי הגיוון אמצעי מניעה נוכחי: קונדומים
האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? לא תנוחה אהובה: מיסיונרית שולט/נשלט: Both סקס עדין/אלים: עדין
סטייה: נשיכות, כ"כ פנטזיה: ערפד. וכל מילה מיותרת פאדיחה: אמא שלי
וכל מילה מיותרת הפרש גילאים הכי גדול: זה נוטה ל2 כיוונים אצלי
הכי מבוגר - מבוגר ממני בכמעט 4 שנים הכי צעיר - קטן ממני בשנה וחצי בערך נקבות- מידת חזיה? 80D זכרים- מידה מועדפת:
מושך אותך: עיניים, לסת, שפתיים, גומות חן מוריד לך: טמטום, שיניים עקומות, פזילה

Fragile rose

New member
עוד פאדיחה!

לא קשורה לסקס [כי היו חייבים להפריע לנו
] נממ האקס שלי התקשר אליו ושאל איפה הוא ולמה אני גם נעלמתי

Nola Rice

New member
להלהלהלהלה

גיל: 18 וחצי זכר/נקבה: נקבה פעם ראשונה: לפני שנתיים פעם אחרונה: לפני.....3 חודשים מס' פרטנרים:
מקומות בהם עשיתם את זה: בית שלו \שלי אמצעי מניעה נוכחי: קונדום האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? לא ולא בא לי בלי תנוחה אהובה: אמממ כשאני אמצא חדת אני אודיע לכם שולט/נשלט: גם וגם סקס עדין/אלים: אמצע סטייה: פליקים [
.....מתחיק מתחיק אבל אחלה דבר] פנטזיה: אורגיה פאדיחה: שרירים
הפרש גילאים הכי גדול: 4 שנים נקבות- מידת חזיה: B80 מושך אותך: משך אותי יותר נכון אממממ השפתיים מוריד לך: יציאות מוזרות ולא קשורות

אץץץץץץץץ

גיל: 17 וחצי נקבה פעם ראשונה: 16 וחודשיים פעם אחרונה:יום שני+שלישי מס' פרטנרים: ??? מקומות בהם עשיתם את זה: דיונות,ים,מקלחת,מיטה,כיסא,שולחן מחשב/כתיבה,ספסל,גבעה..אמממ לא זוכרת עוד יש מלא אמצעי מניעה נוכחי:קונדומים האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה?כה תנוחה אהובה:מסיונרית [עצלנית נו :p] שולט/נשלט:לשחק עם זה סקס עדין/אלים: עדין סטייה:שריטות/נשיכות..שהוא אומר לי"אני גומר"
פנטזיה:לעשות אהבה פאדיחה:אין הפרש גילאים הכי גדול:5 שנים נראה לי נקבות- מידת חזיה: c80 מושך אותך:רזון ושיער ארוך/ראסטות מוריד לך:שומנים

למעלה