שאלון סקס. P:

בלבלה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

גיל: 18.5 זכר/נקבה: נקבה פעם ראשונה: 14 פעם אחרונה: אתמול מס' פרטנרים: 6 מקומות בהם עשיתם את זה: כל מיני אמצעי מניעה נוכחי: רק דורקס האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? כן תנוחה אהובה: דוגי שולט/נשלט: שולטת כשאפשר סקס עדין/אלים: אלים סטייה: אוהבת לתפוס לו את התחת/לשרוט פנטזיה: ג'קוזי
פאדיחה: ............ הפרש גילאים הכי גדול: 5 שנים נקבות- מידת חזיה:85C זכרים- מידה מועדפת: מושך אותך: שיער ארוך, חלק, ריבועים בבטן מוריד לך: יותר מדי שיער, שמן

Stupid People

New member
המ.

גיל: 18 זכר/נקבה: נקבה פעם ראשונה: 17 וחודש פעם אחרונה: לפני חודש וחצי מס' פרטנרים: 1 מקומות בהם עשיתם את זה: מיטה אמצעי מניעה נוכחי: עד לפני שבוע הייתי על גלולות. הפסקתי
האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? אמרנו שפוסטינור זה לא אמצעי מניעה, נכון?
תנוחה אהובה: רכיבה.
שולט/נשלט: לפעמים ככה ולפעמים ככה. סקס עדין/אלים: אלים ברמה מסויימת, לא סאדו מאזו מטורף. סטייה: הממ.. אין לי משהו רציני. פנטזיה: הייתה, והתגשמה - לעשות דימוי אונס. פאדיחה: וואלה לא עולה לי
הפרש גילאים הכי גדול: שנה וחצי. נקבות- מידת חזיה: DD80 ובירידה. [עכשיו כשאין גלולות..
] זכרים- מידה מועדפת: מושך אותך: תחת קטן
, אינטלגנציה. מוריד לך: תחת גדול
, תלותיות.

Krishi

New member
הגזמת קצת, לא?

זאת פנטזיה של מלא בנות.. וקשה להגיד שזה דמוי אונס או כל דבר אחר שקשור למילה "אונס" כי תאכלס הבחורה רוצה את זה וברגע שהיא רוצה את זה זה כבר לא אונס ולא דמוי אונס ולא כמו אונס ולא שום דבר עם אונס. מה שהיא מתכוונת אליו זה סקס אגרסיבי שבו היא הנשלטת... או משהו כזה.

Krishi

New member
אפשר לתאר את זה כמובן בעוד תיאורים

שונים ומשונים. אבל באף אחד מהם לא נכנסת המילה "אונס"

Stupid People

New member
../images/Emo45.gif

כל הקטע הוא שנכון, זה משהו ששנינו יודעים שאני רוצה. אבל החוכמה היא להכניס את זה דווקא מתי שלא בא לי. ואכן כך היה. זה היה מגניב למדיי. אז תקראו לי חולה, העיקר גמרתי?

EVE Lights

New member
טרללה.

גיל: 20 זכר/נקבה: נקבה פעם ראשונה: גיל 17.5 פעם אחרונה: לפני שבועיים
מס' פרטנרים: 7! מקומות בהם עשיתם את זה: חחח בכל מקום אפשרי נראה לי.
אמצעי מניעה נוכחי: גלולות + קונדום האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? חס וחלילים תנוחה אהובה: מיסיונרי שולט/נשלט: גם וגם. תלוי עם מי ובסיטואציה
סקס עדין/אלים: תלוי מתי
סטייה: משחקי תפקידים פנטזיה: 2 גברים פאדיחה: לקבל מחזור באמצע הסקססססס אאוץ' הפרש גילאים הכי גדול: להלהלה 28 כשהייתי בת 17 נקבות- מידת חזיה: 75B זכרים- מידה מועדפת: מושך אותך: בנים חלקים ובהירים!
מוריד לך: שעירות-יתר, חוסר אסתטיקה.

הוהו..><../images/Emo115.gif../images/Emo93.gif

פעם ראשונה: 18.8.06 פעם אחרונה: לפני שבוע\שבועיים מס' פרטנרים: 1 ויחיד
מקומות בהם עשיתם את זה: מיטה [קינקייי!!
], על הכיור באמבטיה
, מקלחת
אמצעי מניעה נוכחי: כרגע קונדום האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? לאלא תנוחה אהובה: מסיונרית שולט/נשלט: נשלט סקס עדין/אלים: עדיןן
סטייה: לראות אותו עושה ביד
פנטזיה: ביםם
פאדיחה: האמ..לא יודעת..חח הפרש גילאים הכי גדול: שבועיים
נקבות- מידת חזיה: טופיםטופיםטופים לשלטון! זכרים- מידה מועדפת: מושך אותך: ידיים נעימות [וגם שידע מה לעשות איתן
] שפתיים שבא לנשק
, ריבועים בבטן [לא בהגזמה..
] ועיניים..
מוריד לך: שערות בכל מיני מקומות שהן לא אמורות להיות...

Just Adi

New member
so...

גיל: 16 וחצי זכר/נקבה: נקבה פעם ראשונה: 15 וחצי פעם אחרונה: שישי האחרון מס' פרטנרים: 2 מקומות בהם עשיתם את זה: חוסר מקוריות משווע, במיטה שלו, מקלחת / על הריצפה של המקלחת, על האסלה [הייתה סגורה], בכינרת. אמצעי מניעה נוכחי: גלולות האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? כן תנוחה אהובה: דוגי, או כפיות שולט/נשלט: בדר"כ נשלטת, אבל לפעמים עם יציאות :) סקס עדין/אלים: לרוב אלים סטייה: שריטות, להסתכל בעיניים תוך כדי פנטזיה: סורי על ההעתקה ממישהי, אבל לגמור פאדיחה: חברים שלו שנכנסו באמצע, הראש נדפק חזק על מדף הפרש גילאים הכי גדול: 9 שנים נקבות- מידת חזיה: קטן :) זכרים- מידה מועדפת: מושך אותך: הומור, שכל, גב יפה מוריד לך: שעירות בעיקר

CrazySheep111

New member
לא שמישהו הולך לקרוא, אבל משעמם אז.

זכר/נקבה: סביר להניח שנקבה פעם ראשונה:16+,לא זוכרת בדיוק פעם אחרונה:חודשיים וחצי
מס' פרטנרים: לא מספיק... מקומות בהם עשיתם את זה: מיטה, מקלחת, ים,אוטו,אוהל ובבית של פיסטוק... אמצעי מניעה נוכחי:חוסר בפרטנר האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? טוב נו, כן
תנוחה אהובה:תנוחת סקס. נו מה-העיר המעשה!
שולט/נשלט:אני המפקדת ואתה שותק!
סקס עדין/אלים:HIT ME BABY! סטייה:פנטזיות עלי ועל תרנגולות,גרר
פנטזיה:לעשות תרנגול(מבושל..) פאדיחה:התרנגול של השכנים תפס אותנו על חם.
הפרש גילאים הכי גדול:10 שנים, אני 16 הוא 6. נקבות- מידת חזיה:לפעמים B75 לפעמים C75, אני והמוכרת לא החלטנו.. מושך אותך:שהוא צועק (PAKA-או לחילופין "קוקוריקו") מוריד לך:~שים גרביון, שים מיני,רק אל תיקח לי את החוטיני!~ הדיבור הזה על תרנגולים עשה אותי רעבה...

JamicaniT

New member
טה טה.

זכר/נקבה: נקבה. פעם ראשונה: 16 וחצי. פעם אחרונה: קצת יותר מחודש. מס' פרטנרים: 8. מקומות בהם עשיתם את זה: יש יותר מדי ;[ אמצעי מניעה נוכחי: קונדומים. האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? פעם אחת ויחידה. תנוחה אהובה: דוגי, מסיונרית. שולט/נשלט: גם וגם. סקס עדין/אלים: גם וגם. הכל תלוי ברגע. סטייה: קרח
פנטזיה: לעשות בתול. או על טרקטורון. או על מיטה מלאה שטרות. פאדיחה: חח אוהו .. הפרש גילאים הכי גדול: 12 שנה. נקבות- מידת חזיה: 75C זכרים- מידה מועדפת: מושך אותך: חיוך, ורידים בולטים P: אממ עיניים, חוש הומור. סקס אפיל. מוריד לך: טמטום, ילדותיות.

Just Adi

New member
וויי זמיר

קראתי בהתחלה כאילו איבדת את הבתולים קצת יותר מחודש ואז ששכבת עם 8 פרטנרים פוו.

למעלה