שאלון סקס. P:

dudster

New member
רק כי משמרת לילה...

גיל: 23. נוער, מה לא?. זכר/נקבה: זכר. פעם ראשונה: דצמבר 98 פעם אחרונה: ספטמבר אחרון. מס' פרטנרים: 12 מקומות בהם עשיתם את זה: מיטה, מכונית, חוף ים, יותר מדי מקומות. אמצעי מניעה נוכחי: התנזרות. האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? כן תנוחה אהובה: הכל הולך שולט/נשלט: שולט סקס עדין/אלים: גם וגם. סטייה:
פנטזיה:
פאדיחה:
הפרש גילאים הכי גדול: 5 שנים. נקבות- מידת חזיה: - זכרים- מידה מועדפת: 80C מושך אותך: שיער. מוריד לך: פלצנות יתר.

DMSgirll

New member
עונה../images/Emo192.gif

דרך אגב אני חדשה בפורום גיל: 17 זכר/נקבה: נקבה פעם ראשונה: 13 פעם אחרונה: לפני כמעט 4 חודשים מס' פרטנרים: חסוי מקומות בהם עשיתם את זה: אצלי אצלהם במקלחת ביער בים באוטובוס על מכונית בתוך מכונית בחניון בשירותים וכו וכו אמצעי מניעה נוכחי: אין אני עכשיו בהתנזרות האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? כה לצערי תנוחה אהובה: דוגי או שאני למעלה עם הגב אליו שולט/נשלט: תלוי במצב ועם מי סקס עדין/אלים: לרוב אלים סטייה: אני נמשכת לאנשים יותר מבוגרים ממני בהרבה פנטזיה: במטוס במחלקת עסקים פאדיחה: כשהתבלבלתי בשם שכל החברים נכנסו וכעיקרון לא מחשיבה שום דבר לפאדיחה הפרש גילאים הכי גדול:10 שנים נקבות- מידת חזיה:b75 זכרים- מידה מועדפת: מושך אותך: פירסינג קעקועים בכמויות עור ועיניים בהירות לרוב רוסים ואשכנזים מוריד לך: שחורים שעירים ודומים לקופים...

Hamster Baby

New member
תשובות לשאלון D:

גיל:16 ומשו זכר/נקבה:נקבה פעם ראשונה:גיל 15 ומשו פעם אחרונה:לפני שבוע שבועיים מס' פרטנרים:אחד ויחיד:) מקומות בהם עשיתם את זה:במיטה,בספה אמצעי מניעה נוכחי:גלולות האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה?כן תנוחה אהובה:רגילה שולט/נשלט:נשלט סקס עדין/אלים:עדין סטייה:שהחתולה צופה פנטזיה:כבר מימשתי תודה פאדיחה:פלוץ חח הפרש גילאים הכי גדול:שנה וחודש נקבות- מידת חזיה:שלי?70 היי זכרים- מידה מועדפת:17 D: מושך אותך:פנים יפות מוריד לך:שיניים מגעילות

ashkeloni

New member
../images/Emo189.gif

פעם אחרונה:יום שבת (למרות ש...טוב נו
) מס' פרטנרים: 1
|מזילריר| מקומות בהם עשיתם את זה: מיטה
אמצעי מניעה נוכחי: גלולות האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? לא
תנוחה אהובה:איתה
שולט/נשלט:ממממ הייתי אומר ששניהם זה אחלה, אבל אני לגמרי אוהב להיות נשלט P: סקס עדין/אלים:תלוי סטייה: נשיכות
פנטזיה:
פאדיחה: אני כל הזמן נותן לה מכות בטעות, ולהפך
הפרש גילאים הכי גדול: 4 חודשים (היא הגדולה
) נקבות- מידת חזיה: זכרים- מידה מועדפת: B75
מושך אותך: היא מוריד לך: משחקים מוגזמים
נמנמ

ashkeloni

New member
תיקון קטן../images/Emo3.gif

זה היה ב12 באוגוסט
(סתם התבלבלתי עם תאריך אחר)

עונה :)

גיל: עוד שבוע 19 :) זכר/נקבה: נקבה. פעם ראשונה: 16 ו9 חודשים פעם אחרונה: לפני 18 שעות? חיחי מס' פרטנרים: 7 מקומות בהם עשיתם את זה: כמעט הכל, חוץ מאוטובוס חיחי אמצעי מניעה נוכחי: אין כרגע, בלי פשוט. האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? כן. תנוחה אהובה: ר' P: שולט/נשלט: נשלט סקס עדין/אלים: אלים. סטייה: אני נמרה קטנה P: (נשיכות) פנטזיה: לשבת בחוף הים וירדו לי..עם אייס קפה P: פאדיחה: יש המון, נוותר. הפרש גילאים הכי גדול: שנה? נקבות- מידת חזיה: 80 C כמעט D אפילו. זכרים- מידה מועדפת: - מושך אותך: גבריאל
, סתם נו אממ תחת, זין כמובן, עיניים ולחיים
מוריד לך: שהוא מפליץ ומביא לי את הנוד בפנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

007bg

New member
מאאאזזההה סתם?! |עצבני|!

ומוזר שזה מוריד לך.... לי זה דווקא מעלה. :p.

Krishi

New member
בקשר למשפט האחרון..

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyy to much information

למעלה