שאלון סקס. P:

P i x i e s

New member
עונה ../images/Emo13.gif

לפני השאלון - הכל מתייחס עד לנק' שהגעתי אליה (סקס יבש ומין אוראלי.) גיל: 15.7 זכר/נקבה: נקבה.
פעם ראשונה: 14.7.06 (זיכרון מעולה לתאריכים.P: ) פעם אחרונה: אממ. 3.10.06 :] מס' פרטנרים: 2 מקומות בהם עשיתם את זה: מלון בטורקיה, בחדר של הפרטנר ה*די* קבוע (עד לא מזמן
) אמצעי מניעה נוכחי: עוד לא יצא לי לקנות אבל שילוב של קונדומים וגלולות נראה לי הכי טוב. האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? עוד לא. תנוחה אהובה: מממ, נראה לי שאני אאהב את המיסיונרית, כשהוא מעליי עם הנפת רגליים. לא יודעת. שולט/נשלט: גם וגם. סקס עדין/אלים: עדין. סטייה: מממ.. עדיין אין אחת. פנטזיה: על השולחן, במקום ציבורי.. :) פאדיחה: יו, קרה לי לא מזמן. עם הפרטנר הראשון אחרי כל פגישה אני מתכתבת בSMSים וזה, אז שמרתי הודעות בפלאפון שרשמנו אחד לשני של איזה טובים אנחנו וכו', אז חברה שלי קראה את זה! (וזה היה בסתר, שתבינו.) לא ידעתי מה לענות. פאדיחות. הפרש גילאים הכי גדול: מממ. 3 שנים. נקבות- מידת חזיה: שלי? B80 (וגם זה קאפ. באסה לי.
) זכרים- מידה מועדפת: מושך אותך: הכל. ההתנהגות, צורת הדיבור.. לא יודעת מה במיוחד. מוריד לך: שיער חסר צורה.

magic of fairy

New member
אני ../images/Emo13.gif

גיל: 16. זכר/נקבה: נקבה פעם ראשונה: 16 שנים ו16 ימים. פעם אחרונה: יומיים מס' פרטנרים: 3 מקומות בהם עשיתם את זה: ים, ג'קוזי, בחדר של אמא שלי, מושב אחורי, ולאחרונה פארק. אמצעי מניעה נוכחי: גלולות. האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? כן. חח. תנוחה אהובה: כל אלה שדורשות גמישות. שולט/נשלט: גם וגם. סקס עדין/אלים: אלים! סטייה: סאדו מאוז! פנטזיה: אונס! פאדיחה: הייתי יבשה... פתח קטן... לא נכנס... רק אחרי מאמץ... הפרש גילאים הכי גדול: 3 נקבות- מידת חזיה: C80 זכרים- מידה מועדפת: :O מושך אותך: שפתיים... חיוך... זין טוב. מוריד לך: טימטום.

mushit1

New member
../images/Emo26.gif

גיל: 17 וחצי. זכר/נקבה: נקבה. פעם ראשונה: שבוע לפני יומולדת 17, אחרי 4 חודשים עם החבר. פעם אחרונה: הממ.. אוף מזמן. לפני כמעט חודשיים. מס' פרטנרים: לסקס? אחד ויחיד. מקומות בהם עשיתם את זה: בעיקר או אצלי או אצלו. אבל פעם גם במשרד של הרכזת שכבה שלו, ופעם באיזה קן של תנועת נוער, בחדר במלון בפולין... אמצעי מניעה נוכחי: כרגע כלום כי אני לא פעילה, אבל לפני זה גלולות. האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? פעם אחת, אבל הפסקנו לפני שהוא גמר. תנוחה אהובה: רכיבה. שולט/נשלט: שולטת, למרות שלפעמים אני אוהבת להיות כזה עצלנית ולתת לו ממש להשקיע. סקס עדין/אלים: עדין בדר"כ, אבל לפעמים אני במצברוח גם לאלים. סטייה: הממ.. חח לא יודעת, לא עולה לי כרגע. פנטזיה: בים בלילה. פאדיחה: אמא שלו כמעט נכנסה לנו באמצע. הפרש גילאים הכי גדול: עם הפרטנר בסקס זה היה שאני גדולה ממנו באיזה 4 חודשים. לפני סקס, הייתי עם אחד שגדול ממני ב4 שנים. נקבות- מידת חזיה: 80C זכרים- מידה מועדפת: מושך אותך: ידיים, תחת. מוריד לך: שיער גוף.

CryForTheMoon

New member
../images/Emo186.gif../images/Emo99.gif../images/Emo182.gif

גיל: 17 וחצי. זכר/נקבה: נקבה. פעם ראשונה: 16. פעם אחרונה: יומיים? מס' פרטנרים: 2 מקומות בהם עשיתם את זה: גג של משהו, פארק שכזה, מגרש טניס, מיטה, מיטה של ההורים, מיטה של אחים, מיטה של האקס, אוהל... לא זוכרת עוד. אמצעי מניעה נוכחי: גלולות. האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? לא, יש לי טיפת שכל. תנוחה אהובה: מסיונרית אולי. שולט/נשלט: נשלטת. סקס עדין/אלים: לפעמים כך ולפעמים כך. סטייה: כל מיני. פנטזיה: אין כל כך. פאדיחה: סקס במחזור על מיטה של אח של ידיד... אחריזה פשוט הפכנו לו ת'סדין :) הפרש גילאים הכי גדול: שנתיים. נקבות- מידת חזיה: 90D זכרים- מידה מועדפת: - מושך אותך: גברים:) מוריד לך:

CryForTheMoon

New member
לא יודעת,

אולי נסחתי את זה לא כל כך נכון, אבל אני חושבת שעם קצת שכל, כשאין אמצעי מניעה, כדאי לוותר על הריגוש המיני, מאשר לשאת בהשכלות ... אולי זה לא שכל, זה בגרות. כי מי שמספיק בוגר לדעתי לקיים יחסי מין, שיהיה מספיק בוגר להשתמש באמצעי מניעה. זו דעתי. ולא היתה לי כוונה לפגוע באף אחד, אם זה קרה.

OD1Closet

New member
בדר"כ לא מגיב, אבל התחשק.

גיל: 16 וחצי זכר/נקבה: זכר פעם ראשונה: 20.8.05 פעם אחרונה: מתישהו השבוע חח לא סגור על זה מס' פרטנרים: 9 מקומות בהם עשיתם את זה: שירותים / מקלחות ציבוריות(נו של קאנטרי קלאב!), מיטה, אוהל בבומבמלה, מדשאות וכאלה. אמצעי מניעה נוכחי: קונדומים [= האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? יאפ. תנוחה אהובה: כשהיא רוכבת עם הגב אליי. שולט/נשלט: נשלט. סקס עדין/אלים: גם וגם. סטייה: לא עולה לי. פנטזיה: מציצה כפולה מתאומות זהות [= פאדיחה: חבר שלי ישב בחדר ליד ושמע הכלללל.אה, ועוד משו, פתיליות זה רע. הפרש גילאים הכי גדול: 3 שנים מעליי, 2 מתחתיי. זכרים- מידה מועדפת: C80. מושך אותך: ריח טוב, דיבורים מלוכלכים שכאלו. מוריד לך: אם יש להן כוס, אז שום דבר. חוץ ממקרי סעד זוועתיים של פרונקלים בטווח של 2 ס"מ אחד מהשני על כל הגוף.

lior303

New member
אני... ../images/Emo13.gif

גיל: 17 ו 3 חודשים זכר/נקבה: נקבה פעם ראשונה: 17 וחודש פעם אחרונה: לפני יותר מחודש מס' פרטנרים: 1 בינתיים... עכשיו יש חבר חדש...
מקומות בהם עשיתם את זה: ביחידת דיור שלו על המיטה. אמצעי מניעה נוכחי: כרגע לא מקיימת יחסים, אבל בזמנו זה היה גם גלולות וגם קונדום ואם אני אשכב עם החבר הנוכחי, אז גם זה וגם זה, עד שנעשה בדיקות דם
האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? לא! תנוחה אהובה: עשיתי רק מיסיונרית ולא נהניתי... שולט/נשלט: נשלטת... סקס עדין/אלים: תלוי במצב רוח (עד עכשיו רק עדין כי זה היה פעמים ראשונות) סטייה: לא עולה כרגע פנטזיה: לא יודעת... חחח... פאדיחה: אחיו ובן-דוד שלו הקטנים נכנסו לתעלה הזאת של המזגן ושכחנו מהם ושכבנו כשהם היו שם... אז כנראה שהם ראו... הפרש גילאים הכי גדול: שנה ו 9 חודשים נקבות- מידת חזיה: B75..
זכרים- מידה מועדפת: מושך אותך: ורידים, תחת, עיניים, כנות, אמון וכו' וכו'... מוריד לך: שקרנים, חסרי בגרות, שעירים יתר על המידה... וכו' וכו'... הבנתם ת'פואנטה

flutter girl

New member
../images/Emo12.gif

גיל: 20 זכר/נקבה: נקבה פעם ראשונה: ינואר 05 (נו מה, התחלתי מאוחר
יחסית לכולם פה בערך) פעם אחרונה: יולי 06 מס' פרטנרים: 2 ו2/3 מקומות בהם עשיתם את זה: בחדר שלי, בחדר שלו, בדירה שלו, באוטו. אני לא הכי יצירתית. אמצעי מניעה נוכחי: כרגע כלום כי אני בגמילה, אבל הייתי על גלולות כל הזמן וגם קונדום היה בשימוש. האם שכבת אי פעם בלי אמצעי מניעה? כן.
פעם אחת. בלבד. תנוחה אהובה: מ-י-ס-י-ו-נ-ר-י-ת שולט/נשלט: תלוי במצברוח. סקס עדין/אלים: כנ"ל סטייה: יש הרבה פנטזיה: כנ"ל. פאדיחה: אין כ"כ. הפרש גילאים הכי גדול: בסקס? אממ... 7 שנים (אני 19 הוא 26) נקבות- מידת חזיה: C מושך אותך: גברים? לא כולם, אבל מספיק
מוריד לך: מה בדיוק?

flutter girl

New member
רגע רגע רגע HOOOOLD IT

בקטע ששכבתי בלי אמצעי מניעה אוקיי אז הייתי על גלולות, אבל זה היה בלי קונדום... והוא לא היה מישהו שהכרתי, אז מי יודע מה הלך שם.

למעלה