../images/Emo214.gifעונה../images/Emo29.gif../images/Emo79.gif../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif
1. איזו מילה אתם הכי אוהבים, מבחינת משמעות או צליל? מממ אני נורא אוהבת את המילה שלולית
מילה ממש מצחיקה..פעם בשיעור משחק אחד אמרו לנו לבחור 3 מילים ולהגיד אותן בכל מיני צורות..אז זאת מילה שיצאה לי מאוד מצחיק בהרבה מאוד צורות
2. בחרו שלושה תארים שמתארים אתכם באופן הכי מדויק. רגשנית, חברותית ומממ אני אחת שמתפדחת כמעט מכל דבר
3. אלו מילים בעברית חסרות לכם באנגלית וההפך? חלטורה
יש את זה באנגלית?! [זה סתם עלה לי לראש עכשיו
] 4. איזו מילה הייתם רוצים להוציא מהשפה העברית ולמה? כאילו וכזה
נמאס לי מזה!!!! 5. האם יש מילה או ביטוי שאתם משתמשים בו יותר מדי? אם כן, איזה? לא יודעת! [אני משתמשת בזה תמיד
, מישהו הבין?
] ואני משתמשת הרבה במילה פאדיחה
6. האם שמכם חשוב לכם? האם אתם אוהבים או שונאים אותו? האם אתם מרגישים שהוא מתאים לכם או מייצג אתכם? האם הייתם שוקלים להחליפו? בנות - האם נראה לכם שתחליפו את שם משפחתכן כשתתחתנו? אני לא הכי אוהבת את השם שלי..אבל אני בכל זאת מאוד שמחה שיש לי את הכבוד להיקרא על שם סבתא שלי ז"ל! אני לא יודעת אם אני אחליף את השם משפחה שלי..יש לי שם משפחה נחמד..תלוי מה יהיה לבעלי
7. האם יש לכם כינוי? מי המציא אותו ומה דעתכם עליו? יש הרבה..הכינוי שרוב החברות משתמשות בו הוא "רוחצ'ה"
מאז שהן שמעו את אבא שלי קורא לי ככה. יש גם- חולי, רייצ', חלי, גורית
8. האם הייתם מגדירים את עצמכם כאוהבי מילים? האם מילים חדשות מעניינות אתכם? האם אתם אוהבים ללמוד שפות? אני לא כ"כ אוהבת ללמוד שפות..זה יכול לשגע לי ת'שכל לפעמים
אבל אני נורא אוהבת מילים..פעם אחותי ואני שחקנו משחק כזה שכל אחת אומרת א'-ת' השניה אומרת סטופ ואז מתחילים להגיד כל מיני מיזיל מוזרות באותה אות שיצאה
זה ממש נחמד!! ולא רק מילים מוזרות..מילים שפחות משתמשים בהן ביומיום או מילים מצחיקות
עוד משהו, לפעמים אני יושבת וחושבת על כל מיני מילים..לא פעם יצא לי לחשוב על כמה מילים ולא הבנתי איך הגיעו לאותה מילה..לפעמים אני צוחקת על כל מיני מילים עם שמות מוזרים
זו רק אני?
קחו למשל ת'מילה "כובע" WTF?? זהו
1. איזו מילה אתם הכי אוהבים, מבחינת משמעות או צליל? מממ אני נורא אוהבת את המילה שלולית