../images/Emo220.gifאאאאאאאא../images/Emo99.gifישש!../images/Emo65.gif
1. איזו מילה אתם הכי אוהבים, מבחינת משמעות או צליל? אני ממש אוהבת את המילה משעשע
מבחינת צליל
כי משעשע היא מילה משעשעת
חח
ואני גם אוהבת את המילה "שאיפה" מבחינת צליל ומשמעות, ואת המילה תהייה או לתהות
2. בחרו שלושה תארים שמתארים אתכם באופן הכי מדויק. וואו, קשה
סגורה, רגישה ואידיאליסטית...נראה לי
3. אלו מילים בעברית חסרות לכם באנגלית וההפך? אממ, קודם כל, יכול להיות שאני פשוט לא יודעת איך אומרים את המילים האלה באנגלית, אבל חסרות לי כל מיני מילות תואר שהמשמעות שלהן בעברית שונה טיפה מהמשעמות שלהן באנגלית. ועל מילים באנגלית שחסרות בעברית אני צריכה לחשוב. אין לי מושג
4. איזו מילה הייתם רוצים להוציא מהשפה העברית ולמה? בזמן האחרון המילה "הומו" ממש מפריעה לי, ממש לא בגלל שיש לי התנגדות כלשהי להומואים, ובכלל, צריך את המילה הזו כי אחרת אי אפשר יהיה לתאר את מה שהיא אומרת, אבל מאוד מפריע לי שכל שנייה איזשהו בן (לפחות אצלנו בשכבה זה ככה) צועק על חבר שלו שהוא "הומו". הוא סתם מתכוון להגיד שהוא לא "גבר". שזאת עוד מילה עם קונוטציה מעצבנת. חוץ מזה, הייתי רוצה להוציא את המילה כאילו
נו,
כאילו, אתם יודעים למה
5. האם יש מילה או ביטוי שאתם משתמשים בו יותר מדי? אם כן, איזה? יש לי רגעים, בעיקר שאני לחוצה נראה לי, שאני משתמשת במילים כמו "כאילו" ו"כזה"
, אבל אני משתדלת להוריד
. אני גם משתמשת הרבה בביטוי "אין לי כוח", וזה דבר לא טוב, כי זה בעצם אומר "אין לי חשק". ובזמן האחרון אין לי חשק לכלום (מישהו אמר גיל ההתבגרות?:|)
6. האם שמכם חשוב לכם? האם אתם אוהבים או שונאים אותו? האם אתם מרגישים שהוא מתאים לכם או מייצג אתכם? האם הייתם שוקלים להחליפו? בנות - האם נראה לכם שתחליפו את שם משפחתכן כשתתחתנו? אני חושבת ששמי חשוב לי. ואני מניחה שאני אוהבת אותו. כלומר, הוא לא שונה מהסוג שיורדים עליו, אבל הוא גם לא כל כך מיוחד...
אני חושבת שהשם מתאים לי מכורח ההרגל
עוד לא חשבתי יותר מדי על מה שזה אומר עליי...ולא הייתי מחליפה אותו. רק מתוך עיקרון-ההורים שלי נתנו לי אותו, ואני רוצה לכבד אותם. חוץ מזה, אני כבר רגילה אליו. שם משפחה-הייתי רוצה לחשוב שאני לא אחליף, אבל לא נראה לי שזה מה שיקרה בסוף. לצרף שני שמות זה נראה לי יותר מדי, ואני בספק אם בעלי יסכים לשים את השם שלי
אני כבר רגילה לשם שלי, וזה היהי מאוד מוזר להחליף, אם בכלל. אני אנסה לשמור עליו, אבל במקרה הכי גרוע, אני אחליף. צריך גם לראות, אולי השם של בעלי יותר יתאים לי
גם אפשר שנמציא ביחד שם חדש...
7. האם יש לכם כינוי? מי המציא אותו ומה דעתכם עליו? יש לי הרבה כינויים
הנפוצים הם מיכו, מיכלי, מיכ, מיכי וכאלה
יש לי חברה שקוראת לי מיכאלה
ויש כאלה שקוראים לי קלמנטינה
סבתא שלי הייתה קוראת לי פעם "פוצקלה"
ממש אהבתי את זה
האמת שאמא שלי קוראת לי מייקל ומייק וזה נחמד
ועכשיו כמה בנים התחילו גם לקרוא לי מייקל ומיטשל
בקיצור, סורי על החפירה הלא קשורה
אין לי כינוי מיוחד או משהו...
8. האם הייתם מגדירים את עצמכם כאוהבי מילים? האם מילים חדשות מעניינות אתכם? האם אתם אוהבים ללמוד שפות? הייתי מגדירה את עצמי אוהבת מילים. אני מאוד אוהבת שפות, ואני משתדלת לגוון במילים שאני משתמשת. מילים חדשות אכן מעניינות אותי, אבל אני לא נתקלת בהרבה כי אני קוראת מלא (
) ואני מכירה יחסית לגיל שלי הרבה מילים
(נראה לי
). אני מאוד מאוד מאוד אוהבת ללמוד שפות
זה אחד הדברים הכי מעניינים. גם למשל לקשר בין מילים משפות זרות לעברית, או לראות תהליכים של מילים אני אוהבת. ואני חושבת שאני די טובה בללמוד שפות חדשות, אז בכלל
אההה זהו
היה מעניין
ובטח לא תקראו
אבל בקטנה....היה נחמד לענות