שאלון מופקר

My Dark Dream

New member
יאלה

רמת חרמנות נוכחית (מ- 1 עד 10):0 שיעורים בפיסיקה לא עושים לי את זה יותר מדי התנשקת?כה עשית יותר מזה?כה פעם ראשונה (אם תרצו, "בתולדת"):לא הבנתי... סטייה:לא פה.. במסרים
פנטזיה: ממש.. כאילו שאני אגיד לכם XD פאדיחה: לא ידוע לי על כזאת הפרש גילאים הכי גדול:שנה?.. 11 חודשים מושך אותך: סקס אפיל מוריד לך: יצורים כאלה כמו רותם שריד
.. המבין יבין מה אתן/ם חושבות/ים על יזיזות? לא טוב עד איפה הגבול שלכם?אני חושב שהצלפות עד זוב דם זה הגבול... או המכשיר הזה מיורו טריפ

Under the GUN

New member
../images/Emo6.gif אהבתי

רמת חרמנות נוכחית (מ- 1 עד 10): סביבות ה6-7 עכשיו התנשקת?
עשית יותר מזה?
פעם ראשונה (אם תרצו, "בתולדת"): עדיין לא סטייה: נשיכות פנטזיה: עם בר רפאלי
פאדיחה: היינו בשירותים בקניון ושחכנו לנעול את הדלת
הפרש גילאים הכי גדול: 4-5 מושך אותך: עיניים ירוקות מוריד לך: אישיות חרא.. רציני, אם למישהי הכי כוסית בעולם יש חרא אופי אני לא יהיה איתה (אלא אם זאת בר רפאלי
) מה אתן/ם חושבות/ים על יזיזות? בכיף עד איפה הגבול שלכם? אין

זונע

New member
טוב אני אענה בכל זאת

רמת חרמנות נוכחית (מ- 1 עד 10): 1, הרגע קמתי משינה התנשקת? כן עשית יותר מזה? כן פעם ראשונה (אם תרצו, "בתולדת"): טרם הייתה סטייה: לא חושב שיש לי פנטזיה: גם אין... פאדיחה: סתם משהו בקטנה כשהייתי די שיכור הפרש גילאים הכי גדול: חצי שנה...אנאערף... מושך אותך: יופי(למרבה הפלא), חיוך מוריד לך: גשר
לא יודע מה אתן/ם חושבות/ים על יזיזות? למה לא...כל עוד שני הצדדים מרוצים עד איפה הגבול שלכם? כשאגיע אליו אני אדע

זונע

New member
ואני חייב להגיד

"בתולדת" זה הדבר הכי מפגר ששמעתי בזמן האחרון...

FartherAway

New member
אה, עכשיו הבנתי. ../images/Emo6.gif

נראלי חיבור מעוות של בתולין ויומולדת.

אמממ אוקיי =]

רמת חרמנות נוכחית (מ- 1 עד 10): 3, לא יודעת למה התנשקת? לא , וכנראה שאני היחידה שלא התנשקה מכל הפורום =\ עשית יותר מזה? זה ישמע מוזר, לא התנשקתי אבל עשיתי דברים מעבר לנשיקה =\ פעם ראשונה (אם תרצו, "בתולדת"): לא סטייה: אין פנטזיה: אין פאדיחה: אין הפרש גילאים הכי גדול: חחח אין מושך אותך: שיער וגוף, אבל אני מסתכלת על האופי לא על היופי מוריד לך: רק אם האופי מסריח =\ מה אתן/ם חושבות/ים על יזיזות? איכס עד איפה הגבול שלכם? =\

למעלה