שאלון מופקר

Snow fairy

New member
יאללה שיהיה

רמת חרמנות נוכחית (מ- 1 עד 10): אממ... 4?
התנשקת? כן עשית יותר מזה? אממ... כן? פעם ראשונה (אם תרצו, "בתולדת"): אין סטייה: לא יודעת
פנטזיה: קשורה לעץ! סתם, לא באמת. אין לי. פאדיחה: גם אין
הפרש גילאים הכי גדול: 4 מושך אותך: עור בהיר, עיניים כחולות, שיער ארוך, קצת שרירי, ררראו
מוריד לך: שיניים או חיוך לא יפים:X מה אתן/ם חושבות/ים על יזיזות? על הפנים! לא נראה לי כיף. עד איפה הגבול שלכם? באונדריז אר אופן!. אני לא חושבת שכרגע אני יכולה להגיד מה יהיו הגבולות שלי בעתיד, כרגע זה לא רלוונטי.

Snow fairy

New member
חחחחחחחחח

אני מעריכה את ההצעה, באמת, אבל אני חושבת שאני אוותר לעכשיו;]

אם כבר, אז כבר :)

רמת חרמנות נוכחית (מ- 1 עד 10): עכשיו ספציפית 2, אבל בימים האחרונים זה הגיע למספרים די גבוהים בסולם. התנשקת? כן. עשית יותר מזה? כן. פעם ראשונה (אם תרצו, "בתולדת"): טרם . סטייה: אין לי סטיות כאלה. אני בנאלית בקטע הזה .. חח פנטזיה: לא יודעת. פנטזיות הן מושלמות מדי. פאדיחה: אהמ כל מיני דברים שקשורים בכניסה של אורחים לא צפוים לחדר. הפרש גילאים הכי גדול: 3 שנים. לטובתו, כן? מושך אותך: עיניים. זה אמנם בנאלי אבל זה הכי מושך אותי. וגם שיער בהיר, אבל זו לא חובה. רק שיהיה קצר.
מוריד לך: "נומך". חח בחורים שיותר נמוכים ממני או בגובה שלי. כל עוד הם יותר גבוהים זה סבבה. אה, וגם ריח רע, אבל זה ברור. מה אתן/ם חושבות/ים על יזיזות? אני יכולה להבין את זה, כי זו יכולה להיות תרופה לא רעה במצבי משבר. אבל אני נגד זה לאורך זמן או כדפוס קבוע. עד איפה הגבול שלכם? לא יודעת =| כשאני אגיע לשם, אני אדע...

gorck

New member
בדיוק מה שחשבתי...

בוא נשתלט חזרה על הפורום הזה...

coolit

New member
../images/Emo3.gif

רמת חרמנות נוכחית (מ- 1 עד 10): אני לא זוכרת מתי פעם אחרונה זה היה מעל 0.. יש לי דברים חשובים יותר להתעסק בהם
התנשקת? לא עשית יותר מזה? ועוד איך פעם ראשונה (אם תרצו, "בתולדת"): חכו לחתונה :] סטייה: אני לא זוכרת.. פנטזיה: רק לאהוב.. פאדיחה: אני אספר פאדיחה של חברה שלי, בסדר? פעם היא יצאה עם מישהו במשך כמה שבועות אבל הם עדיין לא התנשקו בכלל וזה, והיא גם אמרה לו שהיא לא רוצה להתנשק איתו, אבל באחת מהפעמים הוא פשוט הדביק לה צרפתית, אז היא דחפה אותו ואמרה "איכס!" וניגבה את הפה עם השרוול חחחחחח.... תודו שזה גדול.. וכל זה רק באינסטינקט, בלי לחשוב על זה הפרש גילאים הכי גדול: הוא היה שלוש שנים מעליי אני חושבת.. מושך אותך: תכלס אני פשוט יכולה להגיד מניסיוני- אני מתאהבת באנשים בכלל בכלל לא בגלל מראה חיצוני, ואני נמשכת לאנשים רק בגלל האופי.. בואו נגיד שבממוצע- רוב האנשים שהתאהבתי בהם הם די מכוערים חח מוריד לך: לאדעת מה אתן/ם חושבות/ים על יזיזות? זה דווקא דבר טוב עד איפה הגבול שלכם? כל נגיעה קטנה :]

../images/Emo152.gif

רמת חרמנות נוכחית (מ- 1 עד 10): כמו כל גבר ממוצע
6-7 התנשקת? כן עשית יותר מזה? וואו זה די רחב... אממ כן פעם ראשונה (אם תרצו, "בתולדת"): עדיין לא סטייה: דווקא אני די רגיל בקטע הזה
פנטזיה: אין משהו מיוחד...
פאדיחה: כנ"ל. הפרש גילאים הכי גדול: חודש בערך
מושך אותך: מממ... חיצונית - ציצים, תחת, שפתיים, בטן... פנימית יש הרבה דברים. מוריד לך: יותר מדי שיער, עור כהה, אממ... זה מה שהצלחתי לחשוב עליו כרגע... מה אתן/ם חושבות/ים על יזיזות? לא משהו, רק אם שני הצדדים מודעים לגמרי שזאת יזיזות ולא מפתחים רגשות עד איפה הגבול שלכם? ממ...

NoFaRi1

New member
פיל

רמת חרמנות נוכחית (מ- 1 עד 10): התנשקת? כן עשית יותר מזה? כן פעם ראשונה (אם תרצו, "בתולדת"): לא מזמן P: סטייה: נשיכות פנטזיה: לא לפהP: פאדיחה: לא הייתה נראה לי הפרש גילאים הכי גדול:5 מושך אותך: עיניים מבט גב מוריד לך: שחצנות ודיבור יתר P: מה אתן/ם חושבות/ים על יזיזות? סבבה מה עד איפה הגבול שלכם? ממ מאחורה מישו? P:

שאלון מופקר (היי)

רמת חרמנות נוכחית (מ- 1 עד 10): חה! מחר יום שישי!
התנשקת? כן... עשית יותר מזה? כן פעם ראשונה (אם תרצו, "בתולדת"): מממ... סטייה: חחח משקפופרים (לא מינית!) פנטזיה: שירותים של הקומפורט !
פאדיחה: זבן בחנות סקס נחשב?
הפרש גילאים הכי גדול: 8.. מושך אותך: עיניים מוריד לך: שפם בר מצווה.. ילדים קטנים מה אתן/ם חושבות/ים על יזיזות?
אני בעד... עד איפה הגבול שלכם? תלוי

אני תמימה[:

רמת חרמנות נוכחית (מ- 1 עד 10): 5-6 ככה
התנשקת? כה. עשית יותר מזה? חח כן. פעם ראשונה (אם תרצו, "בתולדת"): נוט יט.:) סטייה: היקים, והמון!!
פנטזיה: ליודעת, לא עולה לי משהו.. פאדיחה: הממנ.. אחותו הקטנה נכנסה.. לא זוכרת עוד. בטוח היו. הפרש גילאים הכי גדול: התנשקתי עם מישהו שגדול ממני ב.. 5 וחצי שנים. מושך אותך: שיער ארוך(אבל לא יותר מדי.. גג 10 ס"מ.), שחיפים, פנים יפות. מוריד לך: שמנים, ערסים, גמדים.. מה אתן/ם חושבות/ים על יזיזות? בפנאן. כבר לא בשבילי. עד איפה הגבול שלכם? הפרשות למינהן, סאדו..

למעלה