שאלון מופקר

P i x i e s

New member
../images/Emo8.gif

רמת חרמנות נוכחית (מ- 1 עד 10): הייתי אומרת 0 כי יש לי בחילה, אבל שיהיה 2 P: התנשקת? כן עשית יותר מזה? כן פעם ראשונה (אם תרצו, "בתולדת"): לא מדברים על זה. סטייה: אין.
פנטזיה: על שולחן? P: פאדיחה: אני לא אגיד כלום חוץ מ... ואקום P: הפרש גילאים הכי גדול: שנתיים..? מושך אותך: שרירים
מוריד לך: אנשים רזים מדי, שיער ארוך
מה אתן/ם חושבות/ים על יזיזות? אחלה
עד איפה הגבול שלכם? אנערף.. תלוי

B a m b o o k

New member
משעשע

רמת חרמנות נוכחית (מ- 1 עד 10): אממ כרגע לא משו... התנשקת?
עשית יותר מזה?
פעם ראשונה (אם תרצו, "בתולדת"): לא הייתה סטייה: נשיכות פנטזיה: הוו כל מיני
פאדיחה: לא היה משו מיוחד
הפרש גילאים הכי גדול: 3 מושך אותך: ידיים ועיניים מוריד לך: לאדעת מה אתן/ם חושבות/ים על יזיזות? בכיף
עד איפה הגבול שלכם? אל האינסוף ומעבר לו
סתם, מאיפה לי?

זונע

New member
שמעי

אם בא לך על חבר שלך אז יאללה...קפצי עליו. מה הקטע?

Are You In

New member
../images/Emo34.gif

רמת חרמנות נוכחית (מ- 1 עד 10):0 התנשקת?כה עשית יותר מזה?כה פעם ראשונה (אם תרצו, "בתולדת"):לא הייתה עדיין סטייה:אין פנטזיה:בשירותים של מקדונלדס..סתם לא יודעת:| פאדיחה:כל מיני דברים שעשיתי במצב שכרות..אני לא אפרט:/ הפרש גילאים הכי גדול:שנתיים וחצי מושך אותך:שיער ארוך מוריד לך:אנשים מטומטמים מה אתן/ם חושבות/ים על יזיזות?בכיף D: עד איפה הגבול שלכם?השמיים הם הגבול חח

hkatsman

New member
איזה יופי

רמת חרמנות נוכחית (מ- 1 עד 10): לא חושב שמישהו יכתוב פה יותר מ5-6. כרגע אני איזה 3 אבל זה עולה ככל שעובר היום. התנשקת? כן עשית יותר מזה? כן, אבל לא ממש פעם ראשונה (אם תרצו, "בתולדת"): לא הבנתי את השאלה פאדיחה: הממ אלכוהול לא עושה טוב הפרש גילאים הכי גדול: חצי שנה חח משו כזה מושך אותך: רגליים מוריד לך: אצבעות מוזרות מה אתן/ם חושבות/ים על יזיזות? מצויין עד איפה הגבול שלכם? גבולות הם לאנשים חלשים

tink 16

New member
../images/Emo203.gif ממה נלחצתם כ"כ?

רמת חרמנות נוכחית (מ- 1 עד 10): 2 התנשקת?
עשית יותר מזה?
פעם ראשונה (אם תרצו, "בתולדת"): לפני חודש וחצי סטייה: מקומות עם הרבה אנשים
פנטזיה: אממ זה משתנה לפעמים פאדיחה: אממ לא הייתה
הפרש גילאים הכי גדול: שנתיים מושך אותך: שחיינים וכדורסלנים..נו שרירים
[לא רציתי להעתיק מיובל
] מוריד לך: שעירות יתר מה אתן/ם חושבות/ים על יזיזות? אממ נחמד עד איפה הגבול שלכם? לא ידוע

Aline In Chains

New member
אני חחח

רמת חרמנות נוכחית (מ- 1 עד 10): 0!! אני במחזור, כואבת לי הבטן. התנשקת? כן.. עשית יותר מזה? כן... פעם ראשונה (אם תרצו, "בתולדת"): אני עדיין בתולה חחח.. סטייה: מכות פנטזיה: הגשמתי כבר את כולן
פאדיחה: לא הייתה לנו שום פאדיחה..נראה לי.. הפרש גילאים הכי גדול: חצי שנה? מושך אותך: בנים עם שיער ארוך
,תחת,... קיצור.. גור! מוריד לך: ערסים... מה אתן/ם חושבות/ים על יזיזות? לא יודעת... עד איפה הגבול שלכם? עד...זה?

תמיר1991

New member
שאלון חרמנות../images/Emo2.gif

רמת חרמנות נוכחית (מ- 1 עד 10): 7 התנשקת? כן עשית יותר מזה? כן פעם ראשונה (אם תרצו, "בתולדת"): עוד לא סטייה: לא מפרט כאן...
פנטזיה: סקס כמו בפורנו XD אבל אין דבר כזה פאדיחה: שקט!
הפרש גילאים הכי גדול: חצי שנה [?] מושך אותך: ציצים, בלונד מוריד לך: ריח רע, עודף שיער מה אתן/ם חושבות/ים על יזיזות? שזה אחלה, אבל לא לטווח ארוך. גם קשר רציני זה חשוב עד איפה הגבול שלכם? נראה בעתיד
תמיר.

למעלה