שאלון מופקר

hkatsman

New member
עכשיו אנחנו יודעים איך לגלות שתמיר חרמן 10

אם הוא מוחא כפיים כל 16 שניות.

זונע

New member
זה לא העניין

העניין הוא שכשאני רואה מישהי, מה שחשוב לי זה לא אם יש לה ציצים ושיער בלונדיני.

תמיר1991

New member
גם לי לא. ממש לא - אבל בשאלון נשאלתי מה מושך

אותי מינית... כשאני רואה מישהי, קודם מעניינים אותי הפנים, היופי הכללי. וכשמכירים, האופי כמובן. אבל זה לא מה שמעמיד לי את הזין. מה אני אעשה?

תמיר1991

New member
מה הבעיות שלך?

שאלון חרמנות, מה מושך חיצונית, וזה מה שמושך אותי. תשאלי מה שמושך פנימית, אני אענה, אבל זה לא מה שנשאלתי. יש פה כמה אנשים מציקים בפורום שאלוהים יודע מה הם רוצים מהחיים שלהם.
חוצמזה, מה את רוצה שימשוך אותי חיצונית? ריסים? אוזניים? WTF

רק כי משעמם לי

רמת חרמנות נוכחית (מ- 1 עד 10): האמת ש0. באמת באמת! :p התנשקת? כה עשית יותר מזה? נגיד ש...חח פעם ראשונה (אם תרצו, "בתולדת"): לא הייתה סטייה: אין....מוזר ביותר פנטזיה: לא משהו מיוחד. פאדיחה: אי אפשר ממש לקרוא לזה פאדיחה...בואו נגיד שהיה אמור לקרות משהו ואיזה מורה צץ לו פתאום (מן הסתם מדובר בטיול) הפרש גילאים הכי גדול: אצלי תמיד יש הפרש גילאים כי אני יותר קטנה תמיד מכל מי שאני נמצאת איתו, כי אלו האנשים שאני מכירה מושך אותך: עיניים כחולות הכי, אבל גם סתם עיניים יפות ומבריקות כאלה יתקבלו בברכה:p מוריד לך: שעירות. איכ מה אתן/ם חושבות/ים על יזיזות? לא לאורך זמן... בנאדם צריך לשלוט בעצמו קצת עד איפה הגבול שלכם? בטוח שיש לי גבול, רק שאין לי מושג מהו כרגע. אולי מתי שזה יגיע אני אשים לב לזה. וואי זה היה...מוזר

~

רמת חרמנות נוכחית (מ- 1 עד 10):1. התנשקת?יאפ. עשית יותר מזה?יאפ. פעם ראשונה (אם תרצו, "בתולדת"):עוד לא.
סטייה:אין לי משהו מוגדר.
פנטזיה:גם לא. פאדיחה:חחח גם לא.>< הפרש גילאים הכי גדול:נכון להיום? שנתיים, גג שלוש. מושך אותך: שרירים, אבל לא יותר מידי. [איכ מייקלואיס] מוריד לך:ציצים של בנים.
מה אתן/ם חושבות/ים על יזיזות?אממ... אני אישית לא הייתי רוצה, אבל מי שמתאים לו- שיהנה. עד איפה הגבול שלכם? לצאת עם מישהו שהוא צר ממני.

Gadook

New member
נעע, למה לא.

רמת חרמנות נוכחית (מ- 1 עד 10): ארמ.. 6 שכזה. רק כי אני רואה אותו מחר. התנשקת?
עשית יותר מזה?
פעם ראשונה (אם תרצו, "בתולדת"): עדיין לא, זה בתכנון. סטייה: נשיכות, אוזניים פנטזיה: ים
, חוץ מזה שהחול מעיק. פאדיחה: משפטי פתיחה גרועים
, מפקדים.. הפרש גילאים הכי גדול: 7 שנים
מושך אותך: שרירים, חיוך, ציניות מוריד לך: שעירות, נורא מוריד. מה אתן/ם חושבות/ים על יזיזות? לא ברור לי מה טוב בזה, מה המטרה במשהו שרוב הסיכויים שמישהו יפגע ממנו בסוף? כי חוסר הדדיות זה לא נעים בכלל. עד איפה הגבול שלכם? עד איפה שמרגיש נכון עם הבן אדם המסוים הזה.

למעלה