שאלון למפגש!!!

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif

DDD: *את מתרגשת? יאיא ^^ *מה הדבר הראשון שתעשי שתראי מישהי מהפורום? אצרח ואתנפל עליה DDD:
*איך את באה? אבא XD *אם מי את באה? אבא P: *יש לך משו ספציפי את רוצה לקנות? אממ. לא חושבת O; *איזה בגדים את לובשת? לא יודעת O; *אביזר כלהוא? אההה. נראה
אם יהיה אתן תדעו
*למישהו יש עוד מחושים להלוות לי? ארמ. לא ממש
*מאיפה אתם באות? מהשרון המרוחק והמסוקס
[נומה
] *כמה זמן ברכבת או אוטובוס? לאזוכרת
*האם יש מישהו ספציפי שאתם מחכות לפגוש..?(רק אחד) שירע, שלא באה |;

תנ"ך../images/Emo10.gif

כל היום למדתי תנ"ך
כבר נשבר לי ממלכים שעושים הרע בעיני ה' וממלכים שחוזרים בתשובה. אבל סופסוף גם שומרון וגם יהודה נחרבו, אני חופשייה
אבל מחר מבחן על כל מלכים ב', בראשית, שמות וויקרא
אוף אוף. *את מתרגשת? לא ממש
*מה הדבר הראשון שתעשי שתראי מישהי מהפורום? אשמח ואחבק אותה *איך את באה? באוטובוס, כנראה מבצפר. שוב לומדים ביום של המפגש.. *אם מי את באה? לבד *יש לך משו ספציפי את רוצה לקנות? ממש לא
*איזה בגדים את לובשת? לא חשבתי על זה, בטח מה שאני אמצא בארון באותו בוקר. *אביזר כלהוא? אין לי מושג *למישהו יש עוד מחושים להלוות לי? חיחי אין לי גם לעצמי
*מאיפה אתם באות? רמת גן, בצפר. די קרוב לעזריאלי, האמת. *כמה זמן ברכבת או אוטובוס? רבע שעה עשרים דקות באוטובוס. *האם יש מישהו ספציפי שאתם מחכות לפגוש..?(רק אחד) >< אממ וצרפי תמונה שלך!! יאללה תענו חיחי

broken winges

New member
D:: באיזשהו שרשור אמרו שנעלמת

וכולם התחילו כזה "איפה רקיע?!" וזה.. אז היא כתבה שאת פה.. ^^ מחכה לראות אותך ^^

shmeksit

New member
|עוד3ימים| רקיע! ../images/Emo99.gif

אני אפגוש אותך! *מתרגשת* יאיי :]

יעיאיאיא../images/Emo9.gif

*את מתרגשת?אני לא יודעת מי באה,לא יודעת כמה להתרגש. *מה הדבר הראשון שתעשי שתראי מישהי מהפורום?אתבייש,כרגיל כמו שמתאים לי. *איך את באה?רכבת *אם מי את באה?עם שאר הבנות שנוסעות בקו הזה *יש לך משו ספציפי את רוצה לקנות?לא ממש,אולי חולצות *איזה בגדים את לובשת?ממ,כנראה חצאית ג'ינס,מכנס פדלפון,ואיזושהיא חולצה *אביזר כלהוא?לא נראלי *למישהו יש עוד מחושים להלוות לי? חיחי *מאיפה אתם באות?אשקלון *כמה זמן ברכבת או אוטובוס?שעה *האם יש מישהו ספציפי שאתם מחכות לפגוש..?(רק אחד)עירית ושיר ומעיין ו#@$% מה רק אחד?

shmeksit

New member
|עוד3ימים| את ממש יפה!

שיייי
אני אפגוש אותך *שוב* ייאאא :]

tamaguchi girl

New member
../images/Emo9.gif

*את מתרגשת? בערך ^^; *מה הדבר הראשון שתעשי שתראי מישהי מהפורום? אקפוץ עליה ומחץ אותה DD:
*איך את באה? אוטובוס *אם מי את באה? סשה
*יש לך משו ספציפי את רוצה לקנות? אוכל?
סתם, אין משהו ספציפי [: *איזה בגדים את לובשת? תלוי במזג האוויר *אביזר כלהוא? צמיד ו..זהו?
*למישהו יש עוד מחושים להלוות לי? אין לי מחושים
אבל אני כבר אגנוב למישהי
*מאיפה אתם באות? חולון
*כמה זמן ברכבת או אוטובוס? באוטוס אני חושבת שזה בערך..האממ...חצי שעה?
*האם יש מישהו ספציפי שאתם מחכות לפגוש..?(רק אחד) אין אחד
את כולן
ותמונה בערך ישנה שלי, זה בדיוק 3 ימים אחרי יומולדת 13 שלי, זה כשחזרתי מהמחנה [בגלל זה רואים את הבגד ים מציץ
] ואמא הפתיעה אותי עם עוגה והכל
מצטערת על האיכות הזוועתית;; והתמונה הזו מלפני חצי שנה, ומצאתי אותה רק אתמו כשחיפשתי משהו במחשב. לפני זה בכלל לא ידעתי על קיומה

../images/Emo140.gif אני בא

*את מתרגשת? לא כל כך, הייתי בדי הרבה מפגשים *מה הדבר הראשון שתעשי שתראי מישהי מהפורום? אהם כנראה שנתחבק *איך את באה? רכבת *אם מי את באה? קארין ומעיין כנראה *יש לך משו ספציפי את רוצה לקנות? לא *איזה בגדים את לובשת? משהו חם *אביזר כל הוא? הכפפה המפוספסת שלי ^O^ *למישהו יש עוד מחושים להלוות לי? לא אין לי *מאיפה אתם באות? רחובות *כמה זמן ברכבת או אוטובוס? בערך 25 דקות *האם יש מישהו ספציפי שאתם מחכות לפגוש..? לא *אממ וצרפי תמונה שלך!! יאללה תענו חיחי..תמונה לא עדכנית כי הסתפרתי אתמול

shmeksit

New member
|עוד3ימים| ז'אנה באה!

יאיי :] אני אפגוש את ז'אנה! ואני אראה את התספורת המגניבה שלה! :] אני אוהבת את ז'אנה!

shmeksit

New member
|עוד3ימים| יאיי :]

*את מתרגשת? ברור! :] *מה הדבר הראשון שתעשי שתראי מישהי מהפורום? אקפוץ עליה ולא אשחרר אותה גם אם היא תצעק! *איך את באה? אממ עדיין לא ידוע אבל כניראה עם חברה שלי, ואמא שלה תסיע אותנו (מערד לתל אביב זה בערך שעתיים) *אם מי את באה? עם* :0 אממ עם כמה חברות פקאצות קטנות בהכחשה! *יש לך משו ספציפי את רוצה לקנות? שאת* :0 (זה נחמד לתקן את טלי
) אממ לא *איזה בגדים את לובשת? סריג לבן ארוך, ג'ינס, כובע עם פסים בגווני כחול, אולסטאר (טוב נו ביקי אבל זה ניראה אותו דבר XP) אדומות, ואממ נשים איזה חולצה נחמדה מתחת.. *אביזר כלהוא? כובע XP *למישהו יש עוד מחושים להלוות לי? אני אולי אביא אוזניים של עכבר! *מאיפה אתם באות? ערד..
*כמה זמן ברכבת או אוטובוס? שעתיים בערך *האם יש מישהו ספציפי שאתם מחכות לפגוש..?(רק אחד) אוו אין רק אחד... XP אין לי תמונה פה אני אצל חברה שלי (שאגב גם באה כי היא מהפורום) ונכון שאתן לא שונאות אותה? (זאת הלית ונילטה) היא חושבת שאתן שונאות אותה והיא לא רוצה לבוא XP ועכשיו היא מנסה לאנהוס אותי קשות כי כתבתי את זה! עאעאאעאעא

shmeksit

New member
|מחר| השתנו התוכניות אני לא באה :[

סתםםם אני באה ואתן תצתרכו לסבול אותי! XP פשוט אמא של חברה שלי לוקחת אותנו עד לקרית גת ואז אנחנו נוסעות ברכבת עם דודה שלה לתל אביב ואז אני אפגוש אתכן יפות שלי! ואתן תקנו לי בלון הליום
חח אני צריכה לחפש את האוזניים.. ייאיאיאיייי זה מחר אתן קולטות? זה מחר!!!!!!1 *עושהשטיפתמוחלפורום* *הבנותשלהפורוםסוקלותאותיבאבנים* *חדותמאוד* *איהההה* ^^ :] |מחר|מחר|סוגד|

shmeksit

New member
|מחר| והינה תמונה, עכשיו תסבלו!

אואואואואעהעהעהעהעה חח :]

למעלה