שאלון למפגש!!!

להלהלהההה^__________________^

*את מתרגשת? אמממ לא. מה כבר זו פעם שלישית;[ אני בטח אתרגש כזה קצת באוטובוס ויהיה פקאצה ליד ילדים מהכיתה שלי><" *מה הדבר הראשון שתעשי שתראי מישהי מהפורום? "אעעאעאעאעעא^^^^ *O* |סגידה|" בערך מתאר את מה שהולך לקרות
*איך את באה? אוטובוס. *אם מי את באה? ילדים מהכיתה שלי. אחד מהם מנהל פה פורום ויש להם מפגש^_^ *יש לך משו ספציפי את רוצה לקנות? אוכל?
*איזה בגדים את לובשת? ממ. לא חשבתי על זה עדיין>< *אביזר כלהוא? אה?
*למישהו יש עוד מחושים להלוות לי? חיחי *מאיפה אתם באות? נס צי^_________^ *כמה זמן ברכבת או אוטובוס? ממ חצי שעה- שלשתרבעי שעה ככה. *האם יש מישהו ספציפי שאתם מחכות לפגוש..?(רק אחד) אמ. יש יותר מדי;[ ^_________________^ ^^

עונה עונה עונה

אני עונה: *את מתרגשת?כן,מאוד *מה הדבר הראשון שתעשי שתראי מישהי מהפורום?יקפוץ ויחבק אותה *איך את באה?ברכבת *אם מי את באה?עם אימא שלי בעע... *יש לך משו ספציפי את רוצה לקנות? לאא כי איאמ שלי לא מרשה לי לקנות רק אוכל רעה אימא רעה... *איזה בגדים את לובשת?ג'ינס כזה שדורכים עליו ג'קט כחול כזה בלי שרוולים נקרשה מקדימה וחולצה מתחת לג'קט לאיודעת עדין...... *אביזר כלהוא?לק שחור על הבהונות של הידים ואממ..תמידים שחורים.. *למישהו יש עוד מחושים להלוות לי? חיחי אולי חח
*מאיפה אתם באות?מחדרה *כמה זמן ברכבת או אוטובוס? חצי שעה הכי הרבה *האם יש מישהו ספציפי שאתם מחכות לפגוש..?(רק אחד)מה רק אחד אני רוצה להפגוש את אלאור ויובל מתה עליכן!!! אאאמממ תמונה שניההה מצאתיי

הא ובנוסף

האא ומשהו ספציפי שאני רוצה לקנות זה אוכל|יאמי|ובלון הליום ליובלוש'!!!ולחברה שלי כפפות רשת וזה אימא* ולא אאימ

shmeksit

New member
|מחר| הליום |יאמייי| מאי ../images/Emo99.gif

מאי קונה לי בלון הליום ולכן לא! נעננענענעננעבנהנבנבנבנהנהנ :0 איזה מותק אני רוצה לפגוש אותך... :]

shmeksit

New member
|מחר| אהמ :]

מאי קונה לי בלון הליום וגם אתן!*
:] נו מה עוד שבועיים

למעלה