שאלון למפגש!!!

Radio Joe

New member
.

*את מתרגשת? לא. *מה הדבר הראשון שתעשי שתראי מישהי מהפורום? אגיד לה היי?
. *איך את באה? ברכבת. *אם מי את באה? לבד. *יש לך משו ספציפי את רוצה לקנות? לא. *איזה בגדים את לובשת? מאיפה אני יודעת ><. *אביזר כלהוא? המחושים שטלם הכינה לי אולי. *למישהו יש עוד מחושים להלוות לי? מה את רוצה ממני ><. *מאיפה אתם באות? מהמקום שבו אני גרה?
. *כמה זמן ברכבת או אוטובוס? כמה דקות... עשרים דקות בערךץ *האם יש מישהו ספציפי שאתם מחכות לפגוש? כן, יהבבבבב :).

אני עונה=]]

את מתרגשת?בטח!! למרות שזה המפגש ה-3 שלי=]] *מה הדבר הראשון שתעשי שתראי מישהי מהפורום?אחבק אותה אנשק אותה ואמ..כל מיני מעשים מהוללים *איך את באה?ברכבת *אם מי את באה?אם יובל אבל היא לא תהיה במפגש שלנו=] *יש לך משו ספציפי את רוצה לקנות?אמ..לא *איזה בגדים את לובשת?כנראה שגינס חולצה של פיל קולינס וסוצרט של חברה שלי חכו ותראו~! *אביזר כלהוא?אמ..העגילים שעליי כל הזמן *למישהו יש עוד מחושים להלוות לי? חיחיחיחיחיחי אין לי..אבל באלי שחור או משו לא ורוד חיחי *מאיפה אתם באות?ראש העין רולז או שלא! *כמה זמן ברכבת או אוטובוס?20 דקות ועוד 10 דקות באוטובוס לרכבת *האם יש מישהו ספציפי שאתם מחכות לפגוש..?(רק אחד)אמ..לא את כולם בעיקרון

broken winges

New member
...

*את מתרגשת?אממ כן..כל פעם מחדש זה מרגש אותי גם כי תמיד לא מסכימים לי ותמיד איכשהו אני באה. וואוו זה כבר המפגש ה4 או ה5 שלי!
*מה הדבר הראשון שתעשי שתראי מישהי מהפורום?אם זו מישהי שאני מכירה אז אני אחבק אותה ואם זו מישהי שיש לי קשר יותר אישי איתה גם מחוץ לפורום.. טוב נצנזר מה יקרה לה מוחעחעחע *איך את באה?ברכבת *אם מי את באה?*עם ועם קארינה אהובתי ^^ וגם עם אילנה(?) ועם ז'אנה וסאפיר וכל מי שבאה ברכבת שלנו *יש לך משו ספציפי את רוצה לקנות?אממ לא.. יקרנים בעזריאלי *איזה בגדים את לובשת?אממ האמת שאני לא יודעת..כדאי לבוא עם האולסטאר? ..הרסתי אותם. *אביזר כלהוא?אממ הכנפיים הלבנות שלי כי אני broken wings אבל לא בטוח..אם ירד גשם אז לא וגם אם זה יראה עליי יותר מדי מפדח *למישהו יש עוד מחושים להלוות לי? חיחילא..אין לי לעצמי *מאיפה אתם באות?מרחובות *כמה זמן ברכבת או אוטובוס?ייקח הרבה זמן..ראו הודעה של קארינה *האם יש מישהו ספציפי שאתם מחכות לפגוש..?(רק אחד)וואוו יש מללללאאאא. אותך(טעלי) את קארינה ואופיר וטלם ושרון ואלאור ויהב ונעמה ונועה ואילנה וסאפיר והמון המון המון המון בנות. אממ וצרפי תמונה שלך!! יאללה תענו חיחי

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifיאי גם אני רוצה לפגוש

+אותך |נשיקותחיבוקים| ><
תהרגי אותי טוב נו אני באמת רוצה לפגשו אותך

the queen zohar

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo168.gif

לא רשמת אותי
אל תקחי את זה ללב, תקחי לריאות ותחנקי
סתם, לא.

shmeksit

New member
|עוד3ימים| מעיין ../images/Emo99.gif

את באה! אני אפגוש אותך! יאיי :]

the queen zohar

New member
מואה../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

*את מתרגשת?כן
*מה הדבר הראשון שתעשי שתראי מישהי מהפורום?אחבק אותה חזק חזק
*איך את באה?ברכבת. *אם מי את באה?אולי עם טלם ושיר. *יש לך משו ספציפי את רוצה לקנות?כובע, סרטים, וסיכות. *איזה בגדים את לובשת?לא סגורה על זה. *אביזר כלהוא?תיק ג'ינס. *למישהו יש עוד מחושים להלוות לי? לא
*מאיפה אתם באות?רישפון *כמה זמן ברכבת או אוטובוס?רבע שעה +- *האם יש מישהו ספציפי שאתם מחכות לפגוש..?מעיין
אממ וצרפי תמונה שלך!!לא

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifיאי מפגשון

*את מתרגשת? הפעם הזו לא ממש
*מה הדבר הראשון שתעשי שתראי מישהי מהפורום? אחבק אותה חזק חזק? *איך את באה? אוטובוס כנראה *אם מי את באה? רוית
*יש לך משו ספציפי את רוצה לקנות? בעזריאלי? הממ לא *איזה בגדים את לובשת? לא חשבתי על זה. זה תלוי במזג האוויר *אביזר כלהוא? תיק, צעיף, אוזנים
*למישהו יש עוד מחושים להלוות לי? >< לא!
*מאיפה אתן באות? חולון *כמה זמן ברכבת או אוטובוס? לא יודעת שאלו את רוית *האם יש מישהו ספציפי שאתם מחכות לפגוש...?לא אחד אממ וצרפי תמונה שלך!! *אחרכך

shmeksit

New member
|עוד3ימים| סשה ../images/Emo99.gif

סשה באה! ויש לה קול שקסי! יאייי :]

:p

*את מתרגשת? לא *מה הדבר הראשון שתעשי שתראי מישהי מהפורום? אגיד לה שאני מפורום דוליז *איך את באה? ברכבת *אם מי את באה? חברות *יש לך משו ספציפי את רוצה לקנות? לא
*איזה בגדים את לובשת? מה שיהיה באותו בוקר הכי למעלה בארון? *אביזר כלשהוא? תיק?.. *למישהו יש עוד מחושים להלוות לי?
Oס *מאיפה אתן באות? מהבית? *כמה זמן ברכבת או אוטובוס? שעה *האם יש מישהו ספציפי שאתם מחכות לפגוש..?עדן
? ואם אתן מתעקשות לתמונה נראה לי שיש בעולם שלי.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifהארי ../images/Emo10.gif

*את מתרגשת?יאפ
*מה הדבר הראשון שתעשי שתראי מישהי מהפורום?אם אני אצליח למצוא את אופיר בתחנת רכבת זה יהיה נחמד ^^ *איך את באה?רכבת ^^ *אם מי את באה?עירית,אופיר,שרונט
*יש לך משו ספציפי את רוצה לקנות?מתנה לגמד ענק וסיכות ביטחון *איזה בגדים את לובשת?לוידעת >> *אביזר כלהוא?עגילים? [אולי אני אזכור לשים את אלה שכמעט גנבתי בטעות >>] *למישהו יש עוד מחושים להלוות לי? חיחי לא-מלווה-לך-כלום!
*מאיפה אתם באות?חיפה *כמה זמן ברכבת או אוטובוס?רכבת-שעה
*האם יש מישהו ספציפי שאתם מחכות לפגוש..?(רק אחד)-עיריתתתתתת
המ.כן.תמונה.

ScOrPiO gIrL1

New member
האם זו את עם הספר הקדוש????

ספר מדהים ומעולה!!!!!!!!! כבק קראת אותו או עדיין לא???? אני כן!!!!!

shronet

New member
שמה של שרונט הוא שרון...

והיא עדיין לא בטוחה בבואה. היא תשלח לך הודעה כשזה יהיה סגור

למעלה