שאלון למפגש!!!

שאלון למפגש!!!

כי כי לפני שבוע מיכלשושו הרשתה לי..נראה לי
*את מתרגשת? *מה הדבר הראשון שתעשי שתראי מישהי מהפורום? *איך את באה? *אם מי את באה? *יש לך משו ספציפי את רוצה לקנות? *איזה בגדים את לובשת? *אביזר כלהוא? *למישהו יש עוד מחושים להלוות לי? חיחי *מאיפה אתם באות? *כמה זמן ברכבת או אוטובוס? *האם יש מישהו ספציפי שאתם מחכות לפגוש..?(רק אחד) אממ וצרפי תמונה שלך!! יאללה תענו חיחי

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifוהתשובות לשאלון.>>;;

*את מתרגשת? ככה.. לא ממש :| *מה הדבר הראשון שתעשי שתראי מישהי מהפורום? אני אמחץ אותה~!11D: *איך את באה? ברכבת *אם מי את באה? עם* ואני באה עם שיר, אם אני לא באה אם שיר אני לא אבוא.:| *יש לך משו ספציפי את רוצה לקנות? את אנבולבול.D:: *איזה בגדים את לובשת? לאיודעת, יהיה מצחיק אם אני אבוא עם מעיל מנופח.XD הכל תלוי במזג אוויר, אם יהיה גשמים וכאלה, אולי אני בכלל לא אבוא.
*אביזר כלהוא? לא..o0 צמיד ? XD *למישהו יש עוד מחושים להלוות לי? חיחי :| *מאיפה אתם באות? אתן * ואני באה , מבארשבע. *כמה זמן ברכבת או אוטובוס? שעה וחצי בערך? :S *האם יש מישהו ספציפי שאתם מחכות לפגוש..?(רק אחד) אעעעעע לא.><><

../images/Emo163.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifXXXXXD

באותה שורה שתיקנת אותה עם העם את טעית וכתבת אם

yaeloolik

New member
שעה וחצי מבאר שבע לת"א ברכבת?!XD

זאת חתיכת רכבת גרועה... >< שעה וחצי זה במכונית מהרצליה!! עם פקקים ורמזורים ו*אופס שוב איבדנו את הדרך*...
זה צריך לקחת חצי מהזמן שרשמת
. יואו אבל שני כל הזמן הזה חשבתי שאת גרה באילת
. את היית הרבה יותר קרובה ממה שחשבתי
. וסבתא שלי מבאר שבע
. אם אני אלך לישון אצלה אני יכולה לשכנע אותה ללכת לקניון ולפגוש אותך שם
. מדהימה שלי

917635

New member
עונה.../images/Emo20.gif

את מתרגשת?לא.
מה הדבר הראשון שתעשי שתראי מישהי מהפורום? לא יודעת.
איך את באה? אוטובוס/מונית ורכבת
עם מי את באה? לא יודעת. מעיין,ז'אנה,אילנה[?] ועם כל מי שיהיה על אותה הרכבת.
יש לך משו ספציפי את רוצה לקנות?לא
איזה בגדים את לובשת? הכוונה לבגדים שאני אלבש למפגש,נכון? אממ..חצאית,נעליים וחולצה.
אביזר כלשהוא? שרשרת
למישהו יש עוד מחושים להלוות לי? יש לי מקלצומי קצת הרוס. רוצה?
מאיפה אתם באות? בני עי"ש.
כמה זמן ברכבת או אוטובוס? חצי שעה באוטובוס,המוווון זמן הליכה עד לרכבת ועוד חצי שעה ברכבת.
האם יש מישהו ספציפי שאתם מחכות לפגוש..?לא אממ וצרפי תמונה שלך!! |תמונהשלי|

917635

New member
ואני מביאה את המצלמה שלי:]../images/Emo20.gif

צרבתי היום את כל התמונות על דיסק אז יש לי מלללא מקום לתמונות חדשות

behind the masc

New member
|28||תחתתת|שלהלהללהלהל

*את מתרגשת? בארור כל מפגש אני מתרגשת^^ *מה הדבר הראשון שתעשי שתראי מישהי מהפורום?אחבק אותה, אחנוק אותה, הענוס אותה ואסגוד לה! *איך את באה? עםלאהואירית|סגידהסגידה|
ברכבת *אם מי את באה?ראה שאלה למעלה *יש לך משו ספציפי את רוצה לקנות?אממ.....שם? *איזה בגדים את לובשת? אני רוצה לקנות חצאית שחורה גותית ממש יפה
וחולצה שחורה עם צווארון, וצעיף|שגםאותואנימתכוונתלקנות|, ומגפיים^^ ולא, אין לי אולסטאר, תהרגו אותי|נסקלת| *אביזר כלהוא? צעיף^^ *למישהו יש עוד מחושים להלוות לי? חיחי לי נענענענעננע *מאיפה אתם באות? אתן* חיפהה *כמה זמן ברכבת או אוטובוס? שעה^^ *האם יש מישהו ספציפי שאתם מחכות לפגוש..?(רק אחד) מזה רק אחד, אני רוצה לראות את כולכן כוסיות שלי^^ אממ וצרפי תמונה שלך!! יאללה תענו חיחי אמאממ

../images/Emo163.gifעונה ../images/Emo3.gif אבל יכול להיות שאני

לא באה
*את מתרגשת? כן זה המפגש הראשון שלי
*מה הדבר הראשון שתעשי שתראי מישהי מהפורום? אגיד לליאל
*איך את באה? לא יודעת כנראה ברכבת מבנימינה עד תל אביב *אם מי את באה? ליאל, ובהתחלה עם אמא ואלדן (אחי) *יש לך משו ספציפי את רוצה לקנות? מתנה לאבא *איזה בגדים את לובשת? לא ידוע.. אין לי בגדים נורמלים
*אביזר כלהוא? שעון
שאני לא יכולה להיפרד ממנו *למישהו יש עוד מחושים להלוות לי? חיחי לי אין P: *מאיפה אתם באות? הכוונה עיר?
*סנילית*עפולה *כמה זמן ברכבת או אוטובוס? לא יודעת *האם יש מישהו ספציפי שאתם מחכות לפגוש..?(רק אחד) אמ.. בעקרון את יובל שמטמטמת אותי לבוא

shmeksit

New member
|מחר| אבל עכשיו את בטוח באה!

ישששש אני אפגוש את אלאור! *מתרגשת* אלאור

למעלה