שאלון לון לון.

שאלון לון לון.

המקוריות שופעת ^^" אבל מזמן לא היה פה שאלון! אז הנה אחד: 20 שאלות על שומדבר מיוחד! טייק 2 (היה ראשון, למי שזוכרת): 1. מה מצב רוחך ברגעים אלו? 2. את עושה עוד משהו חוץ מלענות על השאלון? 3. מה אכלת לאחרונה? 4. יש עלייך צמידים\טבעות? אם כן, איזה? 5. מעדיפה ציפורניים ארוכות או קצרות? איזה יותר יפות עם לק צבעוני? 6. מה הספר האחרון שקראת? 7. מה הסרט האחרון שראית? 8. מה הדולי האחרונה שהתפעלת ממנה? למה? 9. איזה חיה את הכי אוהבת? היית רוצה לגדל אותה? 10. יש לך אחים\אחיות? כמה? גדולים או קטנים? 11. מה הסמיילי\סימן האהוב עלייך בתפוז? 12. וורוד או לבן? 13. כחול או ירוק? 14. יש לך בלוג? איפה? 15. באיזה עוד פורומים בתפוז את פעילה? 16. מהו הבייס האהוב עלייך? 17. שיר אהוב? 18. האם יש לך חברה\ידיד ממש ממש טוב? שיודע\ת עלייך הכל? 19. אנחנו מתקרבות לסוף.. אז, רגע, מה השם שלך? 20. מה המקצוע האהוב עלייך? ואלו היו 20 שאלות על שומדבר מיוחד ^^ מרשות לי שאלה 21? איך היה?

leonel knight

New member
../images/Emo19.gif

1. מה מצב רוחך ברגעים אלו?רגיל[?] 2. את עושה עוד משהו חוץ מלענות על השאלון?מדברת עם ידיד 3. מה אכלת לאחרונה?עוגיה משוקולד כזה-ממש ממש טעים 4. יש עלייך צמידים\טבעות? אם כן, איזה?לא.. 5. מעדיפה ציפורניים ארוכות או קצרות? איזה יותר יפות עם לק צבעוני?ארוכות, עם לק צבעוני (:) 6. מה הספר האחרון שקראת?הממ נראלי זה היה 'אבא ארך רגליים' אבל זו לא פעם ראשונה חח 7. מה הסרט האחרון שראית?השטן לובשת פראדה
8. מה הדולי האחרונה שהתפעלת ממנה? למה?כ-ל הדוליז של תאמי
9. איזה חיה את הכי אוהבת? היית רוצה לגדל אותה?צ'ינצ'ילה, חיה מותק DD: וכן P: 10. יש לך אחים\אחיות? כמה? גדולים או קטנים? אחותץ גדולה, שני אחים קטנים 11. מה הסמיילי\סימן האהוב עלייך בתפוז?הזה :
12. וורוד או לבן?ורוד 13. כחול או ירוק?כחול 14. יש לך בלוג? איפה?חוחיחו הואאאאא בבית 15. באיזה עוד פורומים בתפוז את פעילה?לא פעילה, אבל סמויה בכמה 16. מהו הבייס האהוב עלייך?של צ'ריוויל, הבייס החמוד הזה של הילדה בפרופיל 17. שיר אהוב?ואוו יש מלאא, קשה לבחור 18. האם יש לך חברה\ידיד ממש ממש טוב? שיודע\ת עלייך הכל?כן, חברה, וגם שני ידידים ממש טובים 19. אנחנו מתקרבות לסוף.. אז, רגע, מה השם שלך?חהחה .קראו לי ליל 20. מה המקצוע האהוב עלייך?אני לא יודעת, כנראה אומנות , אבל ניא יכולה להגיד שאני שונאת מתמט' ואלו היו 20 שאלות על שומדבר מיוחד ^^ מרשות לי שאלה 21? איך היה? היה חביב +
קראת? הגיבי P:

mirymoo

New member
בני החציל שולט!

1. מה מצב רוחך ברגעים אלו?אמממ הוא בסדר 2. את עושה עוד משהו חוץ מלענות על השאלון?אממ כלום-אבל בדיוק סיימתי סנדויץ' 3. מה אכלת לאחרונה?סנדויץ' 4. יש עלייך צמידים\טבעות? אם כן, איזה?יש עליי טבעת אחת -שאני לא מורידה אף פעם ויש לי מתחתיה עור כזה לבן בלי שיזוף XD 5. מעדיפה ציפורניים ארוכות או קצרות? איזה יותר יפות עם לק צבעוני?ארוכות-אבל אין לי כאלה... לק בעל צבע כלשהו אבל שקפקף 6. מה הספר האחרון שקראת?אמממ ''המהפנטת'' אני לא סיימתי כי הוא נמרח כזה 7. מה הסרט האחרון שראית?זה על הבית שהוא מפלצת-מצוייר כזה 8. מה הדולי האחרונה שהתפעלת ממנה? למה?הדוליז בגוט מילק-כי הן יפות (ואני לא הספקתי לעשות בזמן) 9. איזה חיה את הכי אוהבת? היית רוצה לגדל אותה?כלב 10. יש לך אחים\אחיות? כמה? גדולים או קטנים?2 אחיות גדולות אחת 21 אחת 29 11. מה הסמיילי\סימן האהוב עלייך בתפוז?
ו
ו
12. וורוד או לבן?לבן 13. כחול או ירוק?תלוי במצב רוח -כרגע כחול 14. יש לך בלוג? איפה?אין 15. באיזה עוד פורומים בתפוז את פעילה?אלטרנטיבית והארי פוטר הספר פעם- ופול אאוט בוי- וקומונת פאניק 16. מהו הבייס האהוב עלייך?זה של ויוה לה דאקי עם העיניים הכחולות הענקיות 17. שיר אהוב?הכל של פאניק וAAR והמון דברים אחרים שאני לא יכולה לבחור בינהם 18. האם יש לך חברה\ידיד ממש ממש טוב? שיודע\ת עלייך הכל?אי אפשר לדעת הכל על מישהו-מוהאהאהא-לא נראה לי אבל 19. אנחנו מתקרבות לסוף.. אז, רגע, מה השם שלך?מירי
20. מה המקצוע האהוב עלייך?אממ מכיתה ח' הפסיק להיות לי מקצוע אהוב- אוליי אנגלית יש סיימתי!!! אההה!!!

shanchan

New member
עונה :)

1. מה מצב רוחך ברגעים אלו? רדום כזה. 2. את עושה עוד משהו חוץ מלענות על השאלון? אוכלת כפלי ומדברת עם חברה. 3. מה אכלת לאחרונה? כפלי :) 4. יש עלייך צמידים\טבעות? אם כן, איזה? צמידי חוטים, תמיד יש לי... 3 בימין ו6 בשמאל (פעם היו יותר אבל הם נפלו בהמונים) 5. מעדיפה ציפורניים ארוכות או קצרות? איזה יותר יפות עם לק צבעוני? ארוכות, והן גם יותר יפות עם לק. 6. מה הספר האחרון שקראת? התפסן בשדה השיפון (תקראו, ספר מעולה) 7. מה הסרט האחרון שראית? בקולנוע- מישהו לרוץ איתו (המעולה), בטלויזיה נראה לי שזה היה אמריקן פאי 2. 8. מה הדולי האחרונה שהתפעלת ממנה? למה? זאת שמישהי ששכחתי את שמה הגישה לתחרות גוט מילק ועשתה לפי תמונה.. כי היא מדהימה! 9. איזה חיה את הכי אוהבת? היית רוצה לגדל אותה? צפרדע, בהחלט :) אבל זה טיפה לא חוקי... 10. יש לך אחים\אחיות? כמה? גדולים או קטנים? אחות קטנה. 11. מה הסמיילי\סימן האהוב עלייך בתפוז?
וגם
12. וורוד או לבן? לא ממש איכפת לי (אני אוהבת צבעים)... אממ אני אגיד לבן. 13. כחול או ירוק? ירוק (אבל גם כחול שקסי בטירוף) 14. יש לך בלוג? איפה? יאפ בישרא (בלוג מס' 159712- פרסום סמוי ^^"). 15. באיזה עוד פורומים בתפוז את פעילה? אף פורומים, אבל בקומונת דה רסמוס. 16. מהו הבייס האהוב עלייך? אין כזה, אני מניחה שרוב אלה של ג'ייד. 17. שיר אהוב? יש המון... אז אנ יאבחר בfull moon של סונטה ארטיקה. 18. האם יש לך חברה\ידיד ממש ממש טוב? שיודע\ת עלייך הכל? לא, יש כמה שיודעים עליי חלק. 19. אנחנו מתקרבות לסוף.. אז, רגע, מה השם שלך? שני 20. מה המקצוע האהוב עלייך? רישום (בעיוני- ספרות) 21.נחמט :)

tai01

New member
עונה

1. מה מצב רוחך ברגעים אלו?מאושרת[?] 2. את עושה עוד משהו חוץ מלענות על השאלון?מדברת עם אנשים באיסי ובמסן 3. מה אכלת לאחרונה?אוכל[?] 4. יש עלייך צמידים\טבעות? אם כן, איזה?לא כרגע.... 5. מעדיפה ציפורניים ארוכות או קצרות? איזה יותר יפות עם לק צבעוני?ציפורניים קצרות עם לק שחור או ורוד זוהר(אבל זה רק עם לובשים שחור) 6. מה הספר האחרון שקראת?מלך ההר-בשיעור ספרות 7. מה הסרט האחרון שראית?הטינה 2-מומלץ ביותר 8. מה הדולי האחרונה שהתפעלת ממנה? למה?אחת מהדוליז שהגישו לתחרות עם השפם מחלב,זאת שרשום goth milk 9. איזה חיה את הכי אוהבת? היית רוצה לגדל אותה?אין לי חיה אהובה אני אוהבת את כולן ... אבל אני רוצה לגדל: חולדת מחמד,צ'ינצ'ילה,עז, גרביל,אוגר וסוס 10. יש לך אחים\אחיות? כמה? גדולים או קטנים?יש לי 2 גדולות ומעצבנות 11. מה הסמיילי\סימן האהוב עלייך בתפוז?
12. וורוד או לבן?לבן 13. כחול או ירוק?כחול,אבל בעיניים ירוק 14. יש לך בלוג? איפה?כן,בישראבלוג 15. באיזה עוד פורומים בתפוז את פעילה?פורום מיוס,פורום גרין דיי,פורום רד הוט צ'ילי פפרס אבל להכל הצטרפתי היום 16. מהו הבייס האהוב עלייך?הבייסים של אורנג' קרוקס 17. שיר אהוב?כל יום אחר אבל היום זה starlight של מיוס 18. האם יש לך חברה\ידיד ממש ממש טוב? שיודע\ת עלייך הכל?כן חברה שגדולה ממני בשנה וגרה ברחוב שלי. 19. אנחנו מתקרבות לסוף.. אז, רגע, מה השם שלך?תאי 20. מה המקצוע האהוב עלייך?אמ... שונאת ללמוד אבל עם כבר אז....ספרות,כי המורה ממש טובה!(היא גם אמא של אחת החברות הטובות שלי) 21.היה בסדר זה שאלון מה אמור להיות?

mirymoo

New member
יאפ..

אגב מיוז כקיבלו כמה פרסים בEMA וגם ההופעה שלהם הייתה מגניבה.. אוו

mirymoo

New member
היה

ודיי נרדמתי לפני שזה נגמר ציפיתי שיהיו שם להקות שאני אוהבת אבל לא היה

tai01

New member
היום בצהריים נראה לי ....

יש את הרשימת זוכים וזה.... בmtv