T h e Little Mermaid
New member
קוקוריקו:]
1. מה מצב רוחך ברגעים אלו? מממ. עייפה?
נמנמ. זה משתנה כל רבע שנייה בערך;; אבל טוב, בכללי
2. את עושה עוד משהו חוץ מלענות על השאלון? שומעת מוזיקה נחשב?
וחושבת על אוכל?><"
3. מה אכלת לאחרונה? ממממ. עוד לא אכלתי הבוקר
מה, אני שונאת לאכול על הבוקר]; למרות שזה די מוזר כי..אני אוהבת אוכל
[אוי,חפרתי] 4. יש עלייך צמידים\טבעות? אם כן, איזה? אכן
. כאלה ליבסטרונג בצהוב וורוד, הכפר האקטיבי של קוקה קולה באדום וירוק [מה? היינו שם עם הבי"ס>< הם הפוכים בכל מקרה, אני לא עושה פרסומת לקוקהקולהP: אני בכלל לא שותה כי אני בהתערבות
], נראה לי
, כזה "סטנד טול אגיינסט אוסטופורוזיס" בצבע חום, ממממממ, עוד אחד אדום נגד תאונות דרכים, החוט שיולי הביאה לנו באחד המפגשים
[כן, זה עדיין עלייD:], שני צמידי חוטים- חום-כתום וכחול-תכלת
[הם ממש מאגניבים
], 3 צמידי פלסטיק- 2 שחורים ואחד אדום
ושתי גומיות
זהו, זה הכל
[ואוו, יש לי הרבה
] 5. מעדיפה ציפורניים ארוכות או קצרות? איזה יותר יפות עם לק צבעוני? ארוכווותתתת
. בכל מצב. אני אוהבת ארוכות;; אני גם 'צה;; זה לא פייר שאני כוססת
;____; 6. מה הספר האחרון שקראת? מממממ. "רודף העפיפונים". באנגלית. אבל לא גמרתי><" אבל קראתי גם בעברית.
. 7. מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת><" ראיתי אתמול חלק מ"חותנת בהפרעה" בהוטפאן
8. מה הדולי האחרונה שהתפעלת ממנה? למה? לא זוכרת
נו, יש כאן כ"כ הרבה דוליז יפות;; 9. איזה חיה את הכי אוהבת? היית רוצה לגדל אותה? דוללפפיייןןןןןן
. הייתי מתה לגדל, אבל, נו, אני צריכה בריכה וזה;; [טוב, תכלס, לא בעיה, יש לי ים קרובקרוב לבית
] לא נורא, בינתיים יש לי אוסף דולפינים
D: 10. יש לך אחים\אחיות? כמה? גדולים או קטנים? הווו. תגדירי "אחים/אחיות"><" בוא נראה, יש לי אחת נורמאלית, 6 [כןכן] מאומצים, ו-3 למחצה, אבל אנחנו לא בקשר איתם [כי הם מהצד של אבא שלי ואנחנו לא בקשר]. ממממממ. ואני עדיין הכי קטנה
D: 11. מה הסמיילי\סימן האהוב עלייך בתפוז?
. 12. וורוד או לבן? ניאמ. אחד מהם?
נוו, תלוי באיזה מצב><" 13. כחול או ירוק? כנ"ל;__; 14. יש לך בלוג? איפה? ישרא. 15. באיזה עוד פורומים בתפוז את פעילה? ~עוד~? אני גם פה לא פעילה
קוראת סמוייה בכמה, לא ממש פעילה. 16. מהו הבייס האהוב עלייך? ממ. כל הביסים של אנבל?
. נו, לא יודעת. כבר שנים לא עשיתי דולי
><" [עצוב, עצוב] 17. שיר אהוב? "יש אי שם"- גידי גוב. מממ. בעיקר, כמובן. יש המוןהמוןןןן. זה פשוט השיר שלי:] 18. האם יש לך חברה\ידיד ממש ממש טוב? שיודע\ת עלייך הכל? מממממ. היה, עד שרבנו
סתם, אבל כן. פחות או יותר:] [נוו, יש לי מלאמלא ידידים><" כל אחד יודע קצתD:] 19. אנחנו מתקרבות לסוף.. אז, רגע, מה השם שלך? משה
[מממממ. יש אנשים שאשכרה קוראים לי ככה, לא לזלזל!
] אבל היי, את יכולה לקרוא לי פרפרה/ארטיק/ארטי/ארטיטלמ/שמנ/בננה/סילז/טמצ'/טלמה/טלמנס/טלמ/מלט/אלמ/טלמינקה/טלם
ממממ. אם לא שכחתי שום דבר><" בטח שכחתי
יש לי יותר מידי><" D: 20. מה המקצוע האהוב עלייך? בבי"ס? לא יודעת
. תאטרון נחשב?
ואלו היו 20 שאלות על שומדבר מיוחד ^^ מרשות לי שאלה 21? איך היה? היה נחמט:]
1. מה מצב רוחך ברגעים אלו? מממ. עייפה?