שאלון לון לון.

קוקוריקו:]

1. מה מצב רוחך ברגעים אלו? מממ. עייפה?
נמנמ. זה משתנה כל רבע שנייה בערך;; אבל טוב, בכללי
2. את עושה עוד משהו חוץ מלענות על השאלון? שומעת מוזיקה נחשב?
וחושבת על אוכל?><"
3. מה אכלת לאחרונה? ממממ. עוד לא אכלתי הבוקר
מה, אני שונאת לאכול על הבוקר]; למרות שזה די מוזר כי..אני אוהבת אוכל
[אוי,חפרתי] 4. יש עלייך צמידים\טבעות? אם כן, איזה? אכן
. כאלה ליבסטרונג בצהוב וורוד, הכפר האקטיבי של קוקה קולה באדום וירוק [מה? היינו שם עם הבי"ס>< הם הפוכים בכל מקרה, אני לא עושה פרסומת לקוקהקולהP: אני בכלל לא שותה כי אני בהתערבות
], נראה לי
, כזה "סטנד טול אגיינסט אוסטופורוזיס" בצבע חום, ממממממ, עוד אחד אדום נגד תאונות דרכים, החוט שיולי הביאה לנו באחד המפגשים
[כן, זה עדיין עלייD:], שני צמידי חוטים- חום-כתום וכחול-תכלת
[הם ממש מאגניבים
], 3 צמידי פלסטיק- 2 שחורים ואחד אדום
ושתי גומיות
זהו, זה הכל
[ואוו, יש לי הרבה
] 5. מעדיפה ציפורניים ארוכות או קצרות? איזה יותר יפות עם לק צבעוני? ארוכווותתתת
. בכל מצב. אני אוהבת ארוכות;; אני גם 'צה;; זה לא פייר שאני כוססת
;____; 6. מה הספר האחרון שקראת? מממממ. "רודף העפיפונים". באנגלית. אבל לא גמרתי><" אבל קראתי גם בעברית.
. 7. מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת><" ראיתי אתמול חלק מ"חותנת בהפרעה" בהוטפאן
8. מה הדולי האחרונה שהתפעלת ממנה? למה? לא זוכרת
נו, יש כאן כ"כ הרבה דוליז יפות;; 9. איזה חיה את הכי אוהבת? היית רוצה לגדל אותה? דוללפפיייןןןןןן
. הייתי מתה לגדל, אבל, נו, אני צריכה בריכה וזה;; [טוב, תכלס, לא בעיה, יש לי ים קרובקרוב לבית
] לא נורא, בינתיים יש לי אוסף דולפינים
D: 10. יש לך אחים\אחיות? כמה? גדולים או קטנים? הווו. תגדירי "אחים/אחיות"><" בוא נראה, יש לי אחת נורמאלית, 6 [כןכן] מאומצים, ו-3 למחצה, אבל אנחנו לא בקשר איתם [כי הם מהצד של אבא שלי ואנחנו לא בקשר]. ממממממ. ואני עדיין הכי קטנה
D: 11. מה הסמיילי\סימן האהוב עלייך בתפוז?
. 12. וורוד או לבן? ניאמ. אחד מהם?
נוו, תלוי באיזה מצב><" 13. כחול או ירוק? כנ"ל;__; 14. יש לך בלוג? איפה? ישרא. 15. באיזה עוד פורומים בתפוז את פעילה? ~עוד~? אני גם פה לא פעילה
קוראת סמוייה בכמה, לא ממש פעילה. 16. מהו הבייס האהוב עלייך? ממ. כל הביסים של אנבל?
. נו, לא יודעת. כבר שנים לא עשיתי דולי
><" [עצוב, עצוב] 17. שיר אהוב? "יש אי שם"- גידי גוב. מממ. בעיקר, כמובן. יש המוןהמוןןןן. זה פשוט השיר שלי:] 18. האם יש לך חברה\ידיד ממש ממש טוב? שיודע\ת עלייך הכל? מממממ. היה, עד שרבנו
סתם, אבל כן. פחות או יותר:] [נוו, יש לי מלאמלא ידידים><" כל אחד יודע קצתD:] 19. אנחנו מתקרבות לסוף.. אז, רגע, מה השם שלך? משה
[מממממ. יש אנשים שאשכרה קוראים לי ככה, לא לזלזל!
] אבל היי, את יכולה לקרוא לי פרפרה/ארטיק/ארטי/ארטיטלמ/שמנ/בננה/סילז/טמצ'/טלמה/טלמנס/טלמ/מלט/אלמ/טלמינקה/טלם
ממממ. אם לא שכחתי שום דבר><" בטח שכחתי
יש לי יותר מידי><" D: 20. מה המקצוע האהוב עלייך? בבי"ס? לא יודעת
. תאטרון נחשב?
ואלו היו 20 שאלות על שומדבר מיוחד ^^ מרשות לי שאלה 21? איך היה? היה נחמט:]

באמבוק

New member
אנילאהובשאלוניםים3>

1. מה מצב רוחך ברגעים אלו? מעוצבנת. 2. את עושה עוד משהו חוץ מלענות על השאלון? לא. 3. מה אכלת לאחרונה? וופלים. ~~" לא טוב. 4. יש עלייך צמידים\טבעות? אם כן, איזה? צמידים צבעוניים ביד שמאל ^^ 5. מעדיפה ציפורניים ארוכות או קצרות? איזה יותר יפות עם לק צבעוני? ארוכות אבל לא מוגזם] ו.. בלי לק אומשו.~ 6. מה הספר האחרון שקראת? אה..
7. מה הסרט האחרון שראית? מהזההיה? עם הכתה XD הסטפר אקסית שלי. סוטה .________. 8. מה הדולי האחרונה שהתפעלת ממנה? למה? של כולן
מאוהב||ריר| 9. איזה חיה את הכי אוהבת? היית רוצה לגדל אותה? ארנבמיני ולא ממש.
10. יש לך אחים\אחיות? כמה? גדולים או קטנים? קטנה אחת אופק וזהו תודה ~מתה~ 11. מה הסמיילי\סימן האהוב עלייך בתפוז?
12. וורוד או לבן? לבן!!!11 O: 13. כחול או ירוק? אה, טורקיז?
14. יש לך בלוג? איפה? נענעזבל. 15. באיזה עוד פורומים בתפוז את פעילה? בערך בניקולודיאון. 16. מהו הבייס האהוב עלייך? לאידעת. 17. שיר אהוב? מזמן לא שמעתי שירים, רק של הביטלס בשיעור מוזיקה
~מתהפצועהאנושות~ 18. האם יש לך חברה\ידיד ממש ממש טוב? שיודע\ת עלייך הכל? חברה, נעה. כל דבר שזז אני לוקחת אותה למקרה חירום ומסרת לה. וגם לידור. 19. אנחנו מתקרבות לסוף.. אז, רגע, מה השם שלך? זיווה הדיווה D:~ 20. מה המקצוע האהוב עלייך? מתמטיקה. אני חנונית. \: נראה לכן? ~~;;;;;;
בישול P:

למעלה