שאלון לון לון.

Stinki Winki

New member
עונה[=

1. מה מצב רוחך ברגעים אלו? סתם רגיל כזה באמצע 2. את עושה עוד משהו חוץ מלענות על השאלון? לא ממש 3. מה אכלת לאחרונה? יופלה לבן 4. יש עלייך צמידים\טבעות? אם כן, איזה? לא 5. מעדיפה ציפורניים ארוכות או קצרות? איזה יותר יפות עם לק צבעוני? מעדיפה קצת ארוכות כי מאוד זה לא נוח. ולק יפה על ארוכות. 6. מה הספר האחרון שקראת? ממ... וואו... נראה לי חצוצרה בואדי... 7. מה הסרט האחרון שראית? תשעה חודשים 8. מה הדולי האחרונה שהתפעלת ממנה? למה? הדולי של shanchan (שני?) לגוט מילק בעיקר בגלל הGOTH MILK^^ 9. איזה חיה את הכי אוהבת? היית רוצה לגדל אותה? חתול!! יש לי חתולה שלנו בגינה אבל הייתי רוצה לגדל בבית... (אמא לא מרשה) 10. יש לך אחים\אחיות? כמה? גדולים או קטנים? 2 אחיות ואח כולם גדולים 11. מה הסמיילי\סימן האהוב עלייך בתפוז?
XD ו
12. וורוד או לבן? לבן 13. כחול או ירוק? כחול 14. יש לך בלוג? איפה? אין 15. באיזה עוד פורומים בתפוז את פעילה? שביעיסטים, זיהוי שירים, מיי כמיקל רומנס. יש כאלה שאני פעילה בהם לפעמים כמו פורום מתמטיקה- לפני בגרות במתמטיקה
16. מהו הבייס האהוב עלייך? לוידעת. אני אוהבת הרבה בייסים (כמה זמן לא עשיתי דולי בטח שכחתי הכל
) 17. שיר אהוב? כרגע My Chemical Romance- Teenagers 18. האם יש לך חברה\ידיד ממש ממש טוב? שיודע\ת עלייך הכל? יאפ 19. אנחנו מתקרבות לסוף... אז, רגע, מה השם שלך? חח נעה 20. מה המקצוע האהוב עלייך? כימיה
21. איך היה? היה סבבה, אפשר עוד אחד?

בא לי שאלון../images/Emo96.gif

. מה מצב רוחך ברגעים אלו? נחמדD: 2. את עושה עוד משהו חוץ מלענות על השאלון? שומעת שירים ומבדרת עם אנשים 3. מה אכלת לאחרונה? לפתן 4. יש עלייך צמידים\טבעות? אם כן, איזה? לא אין 5. מעדיפה ציפורניים ארוכות או קצרות? איזה יותר יפות עם לק צבעוני? לק צבעוני זה נחמד, וארוכות תלוי למי ועד כמה:| 6. מה הספר האחרון שקראת? לרחם על סיליה 7. מה הסרט האחרון שראית? שמש נצחית בראש צלול 8. מה הדולי האחרונה שהתפעלת ממנה? למה? אממ, הדולי של מירב באטום פיקלס, כי היא מדהימה:]. 9. איזה חיה את הכי אוהבת? היית רוצה לגדל אותה? אממ, חתול? לא יודעת
10. יש לך אחים\אחיות? כמה? גדולים או קטנים? 2 אחיות, אחת גדולה ואחת תאומה:]. 11. מה הסמיילי\סימן האהוב עלייך בתפוז?
12. וורוד או לבן? וורוד 13. כחול או ירוק? ירוק 14. יש לך בלוג? איפה? היה 15. באיזה עוד פורומים בתפוז את פעילה? אף אחד*מכורה* 16. מהו הבייס האהוב עלייך? עכשיו של פיקספיקסל או משהו כזה, שהגוף כזה יפה
17. שיר אהוב? עכשיו זה משהו ממני*פקאצה* אבל זה כל הזמן משתנה 18. האם יש לך חברה\ידיד ממש ממש טוב? שיודע\ת עלייך הכל? יש לי מלא חברות שיודעות עלי הרבה:p 19. אנחנו מתקרבות לסוף.. אז, רגע, מה השם שלך? תמיייי 20. מה המקצוע האהוב עלייך? או מת' או אממ, זהו. ואלו היו 20 שאלות על שומדבר מיוחד ^^ מרשות לי שאלה 21? איך היה? כיף^^

Mrs Johnny depp

New member
אני תמיד עונה לשאלונים../images/Emo182.gif

זה כיף אפילו שאף אחד לא קורא 1. מה מצב רוחך ברגעים אלו? סבבי 2. את עושה עוד משהו חוץ מלענות על השאלון? לא בדיוק אבל בערך 3. מה אכלת לאחרונה? זיתים 4. יש עלייך צמידים\טבעות? אם כן, איזה? יש לי 10 צמידים ביד ימין שאחד מלופף פעמיים ועל יד שמאל יש לי 5 צמידים ושעון. 5. מעדיפה ציפורניים ארוכות או קצרות? איזה יותר יפות עם לק צבעוני? אני אוהבת גם וגם ועם לק צבעוני יותר יפה קצרות כי ארוכות זה מכשפי כזה 6. מה הספר האחרון שקראת? איוואן איליץ' ואחרים לצערי אני לומדת את זה בספרות [אל תקראו את זה! לא מומלץ בכלל!] 7. מה הסרט האחרון שראית? וואי לא יודעת. נראה לי בית קברות לחיות או שראיתי אחרי זה עוד משהו. וואלה לא זוכרת. 8. מה הדולי האחרונה שהתפעלת ממנה? למה? הדולי שאני עכשיו עובדת עליה כי לדעתי היא מראה השתפרות 9. איזה חיה את הכי אוהבת? היית רוצה לגדל אותה? כלב ואני כבר מגדלת:) 10. יש לך אחים\אחיות? כמה? גדולים או קטנים? יש לי אחות גדולה 11. מה הסמיילי\סימן האהוב עלייך בתפוז?
12. וורוד או לבן? ורוד 13. כחול או ירוק? אמ לא יודעת אני לא אוהבת את שניהם. נראה לי ירוק. 14. יש לך בלוג? איפה? כה בישרא 15. באיזה עוד פורומים בתפוז את פעילה? אופנה וא.א 16. מהו הבייס האהוב עלייך? אין לי אחד יש הרבה יפים... 17. שיר אהוב? יש הרבה ממש. אני אוהבת את lithium של אוונסנס [גם של נירוונה מעולה] 18. האם יש לך חברה\ידיד ממש ממש טוב? שיודע\ת עלייך הכל? כן 19. אנחנו מתקרבות לסוף.. אז, רגע, מה השם שלך? אוריינ 20. מה המקצוע האהוב עלייך? ספורט ואלו היו 20 שאלות על שומדבר מיוחד ^^ מרשות לי שאלה 21? איך היה? סבבי

^^__^^__^^../images/Emo55.gif

1. מה מצב רוחך ברגעים אלו? בסדרP: 2. את עושה עוד משהו חוץ מלענות על השאלון? שומעת מוזיקה 3. מה אכלת לאחרונה? ספגטי 4. יש עלייך צמידים\טבעות? אם כן, איזה? כן, צמידים, המוןP: 5. מעדיפה ציפורניים ארוכות או קצרות? איזה יותר יפות עם לק צבעוני? אממ, ארוכות אבל לא יותר מדי ולא לק צבעוני, לבן או שחור או אדום.__. 6. מה הספר האחרון שקראת? סודות נעורים 5 7. מה הסרט האחרון שראית? 8. מה הדולי האחרונה שהתפעלת ממנה? למה? 9. איזה חיה את הכי אוהבת? היית רוצה לגדל אותה? חתול, אני כבר מגדלתP: 10. יש לך אחים\אחיות? כמה? גדולים או קטנים? 1, קטנהP: 11. מה הסמיילי\סימן האהוב עלייך בתפוז?
12. וורוד או לבן? לבן 13. כחול או ירוק? כחול 14. יש לך בלוג? איפה? בישראפיכP: 15. באיזה עוד פורומים בתפוז את פעילה? פול אאוט בוי, אבריל לאבין, מיי כמיקל רומאנס.. 16. מהו הבייס האהוב עלייך? לא יודעתP: 17. שיר אהוב? Desert song- my chemical romance 18. האם יש לך חברה\ידיד ממש ממש טוב? שיודע\ת עלייך הכל? כן 19. אנחנו מתקרבות לסוף.. אז, רגע, מה השם שלך? ספיר._. 20. מה המקצוע האהוב עלייך? ספרות..

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifלהלהלהלהלהלהלהלה

1. מה מצב רוחך ברגעים אלו?מאושרת
2. את עושה עוד משהו חוץ מלענות על השאלון?לדבר עם כוסיוט 3. מה אכלת לאחרונה?טעימות בסופר XDDD 4. יש עלייך צמידים\טבעות? אם כן, איזה?שרשרת! 5. מעדיפה ציפורניים ארוכות או קצרות? איזה יותר יפות עם לק צבעוני?בינוני P: ועם לק^^ משוגע ומטורף DDD::: 6. מה הספר האחרון שקראת?הארי פוטר וגביע האש בפעם 68467398. וגם "נפלאות התזונה" 3: 7. מה הסרט האחרון שראית?משו עלוב על ה11 בספטמבר 8. מה הדולי האחרונה שהתפעלת ממנה? למה?לאזוכרת 9. איזה חיה את הכי אוהבת? היית רוצה לגדל אותה?כלב *.* בטח שנאי רוצה לגדל! היה לי כלב במלחמה...בישונ שלי
10. יש לך אחים\אחיות? כמה? גדולים או קטנים?1 יותר מידי 11. מה הסמיילי\סימן האהוב עלייך בתפוז?
, |שקדיה| ז"ל 12. וורוד או לבן?PINK 13. כחול או ירוק?כחול 14. יש לך בלוג? איפה?יש, בישרא 15. באיזה עוד פורומים בתפוז את פעילה?שישיסטים, ואופנה אלטרנטיבית 16. מהו הבייס האהוב עלייך?אחד מבאניסטיק 17. שיר אהוב?Stand my Ground/Within Temptation זה משתנה כל שבוע XD 18. האם יש לך חברה\ידיד ממש ממש טוב? שיודע\ת עלייך הכל?לא 19. אנחנו מתקרבות לסוף.. אז, רגע, מה השם שלך?לאה XPPPPP 20. מה המקצוע האהוב עלייך?ביולוגיה

../images/Emo187.gifאני

1. מה מצב רוחך ברגעים אלו? סבבה 2. את עושה עוד משהו חוץ מלענות על השאלון? נושמת 3. מה אכלת לאחרונה? עוגה (אל תזכירו לי אוכל) 4. יש עלייך צמידים\טבעות? אם כן, איזה? לא 5. מעדיפה ציפורניים ארוכות או קצרות? איזה יותר יפות עם לק צבעוני? אני מעדיפה קצרות. איזה יות ריפות? לא יודעת, אין לי מושג בציפורניים 6. מה הספר האחרון שקראת? הטירה הנעה
7. מה הסרט האחרון שראית? שודדי הקאריביים 2 8. מה הדולי האחרונה שהתפעלת ממנה? למה? יש כ"כ הרבה
9. איזה חיה את הכי אוהבת? היית רוצה לגדל אותה?
חתול, ו-כן
^^ 10. יש לך אחים\אחיות? כמה? גדולים או קטנים? אחות אחת, גדולה 11. מה הסמיילי\סימן האהוב עלייך בתפוז?בינתיים
ו-
12. וורוד או לבן? שניהם ביחד 13. כחול או ירוק? כנ"ל 14. יש לך בלוג? איפה? לא :X 15. באיזה עוד פורומים בתפוז את פעילה? 16. מהו הבייס האהוב עלייך?הבייס ההוא מיוניק, שהוא ממש מגניב וכולם משתמשים בו 17. שיר אהוב? יש ייותר מדי
18. האם יש לך חברה\ידיד ממש ממש טוב? שיודע\ת עלייך הכל? ממממ... בערך.... תהילה 19. אנחנו מתקרבות לסוף.. אז, רגע, מה השם שלך? נעמה^^ 20. מה המקצוע האהוב עלייך? לא יודעת (עוד לא התרגלתי למקצועות החדשים) ואלו היו 20 שאלות על שומדבר מיוחד ^^ מרשות לי שאלה 21? איך היה?כיף
הודגש באמצעות מדגישומטיק

rotemi22

New member
עונה...

1. מה מצב רוחך ברגעים אלו? רעעעעע. :| הכל פשוט רעעעע =// 2. את עושה עוד משהו חוץ מלענות על השאלון? כן, מנסה להתקין את המדפסת כי פירמטו לי את המחשב והמדפסת לא מותקנת ויש לי להדפיס סיכום על רבין למחר. ביש המזל ח-ו-ג-ג. :/ 3. מה אכלת לאחרונה? ביצת עין -_-" 4. יש עלייך צמידים\טבעות? אם כן, איזה? כן, כמו תמיד. טבעת לבנה מחרוזים, טבעת ירוקה מחרוזים וטבעת תכלת כזאת -_-" שני צמידים מזהב וצמיד אחד תורכיז שכתוב עליו "Live Generously", שקיבלתי בפדרציה היהודית לפני שנתיים במשלחת לארה"ב... 5. מעדיפה ציפורניים ארוכות או קצרות? איזה יותר יפות עם לק צבעוני? ארוכות, לא יותר מדי... וקצרות הרבה יותר יפות עם לק צבעוני... 6. מה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר באנגלית... 7. מה הסרט האחרון שראית? "המגן" עם אשטון קוצ'ר
8. מה הדולי האחרונה שהתפעלת ממנה? למה? הייתה אחת מדהימה, שנראית כמו פסל עם שיער ארוך ושמחזיקה המון לבבות... לא זוכרת של מי, אבל היא הופיעה באחד השדח"מים מלפני שבועיים בערך...
9. איזה חיה את הכי אוהבת? היית רוצה לגדל אותה? ארנבות, וכן ^.^ 10. יש לך אחים\אחיות? כמה? גדולים או קטנים? כן, אחות גדולה ואח קטן
11. מה הסמיילי\סימן האהוב עלייך בתפוז? כל אלה-
12. וורוד או לבן? וורוד, אולי זה ישפיע על החיים שלי עכשיו והם יהיו קצת יותר ורודים... =/ 13. כחול או ירוק? כחול. 14. יש לך בלוג? איפה? כן, ישראבלוג- http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=346468 15. באיזה עוד פורומים בתפוז את פעילה? פורום מתמטיקה... 16. מהו הבייס האהוב עלייך? אממ לא יודעת, אני אוהבת את הסגנון של פינקלנד. 17. שיר אהוב? Bring Me To Life- Evanescence ו- Addicted- Kelly Clarkson 18. האם יש לך חברה\ידיד ממש ממש טוב? שיודע\ת עלייך הכל? כן, מצחיק, בדיוק דיברנו על זה היום :) אופירי וגלוש :] 19. אנחנו מתקרבות לסוף.. אז, רגע, מה השם שלך? רותם
20. מה המקצוע האהוב עלייך? מפתיע מאוד ביחס לשאלה 15--- מתמטיקה

גמני עונה ^^

1. מה מצב רוחך ברגעים אלו? משועשע מאוד XD 2. את עושה עוד משהו חוץ מלענות על השאלון? קוראת מאמר ומתכוננת למבחן בהיסטוריה
3. מה אכלת לאחרונה? שניצל תירס
4. יש עלייך צמידים\טבעות? אם כן, איזה? אין. 5. מעדיפה ציפורניים ארוכות או קצרות? איזה יותר יפות עם לק צבעוני? אני אוהבת ארוכות, אבל מתי ששלי נהיות ארוכות אני מקצרת כי זה מעצבן (קשה להקליד). ולק צבעוני יפה יותר לארוכות, לדעתי. 6. מה הספר האחרון שקראת? דרקוני הזכוכית. 7. מה הסרט האחרון שראית? יש לה ביצים XD 8. מה הדולי האחרונה שהתפעלת ממנה? למה? דוליז של פיינל פנטזי 7 (קלאוד וכו', מהסרט), באתר ששמו "אינדקס" או משו P: 9. איזה חיה את הכי אוהבת? היית רוצה לגדל אותה? מיאו חתולה
. יש לי אחת, רוצה עוד ;| 10. יש לך אחים\אחיות? כמה? גדולים או קטנים? אחת קטנה P: 11. מה הסמיילי\סימן האהוב עלייך בתפוז?
12. וורוד או לבן? וורוד 13. כחול או ירוק? כרגע ירוק 14. יש לך בלוג? איפה? אין. 15. באיזה עוד פורומים בתפוז את פעילה? חתולים (קוראת ולעיתים מגיבה), תזונה צמחונית (קוראת) 16. מהו הבייס האהוב עלייך? הממ.. אני נורא אוהבת את הבייסים היושבים (כמעט כולם XD) של רייני דיי קראפ בוקס. 17. שיר אהוב? venus say (זה מאנימה XD) 18. האם יש לך חברה\ידיד ממש ממש טוב? שיודע\ת עלייך הכל? כרגע, לא. 19. אנחנו מתקרבות לסוף.. אז, רגע, מה השם שלך? שיר ~! 20. מה המקצוע האהוב עלייך? ערבית. יש לנו מורה משעשע (אבל לאצה בגרות ;;) ואלו היו 20 שאלות על שומדבר מיוחד ^^ מרשות לי שאלה 21? איך היה? בוהו~ אסור לי לענות על זה

LudaGirl

New member
עונה וכאלה

1. מה מצב רוחך ברגעים אלו? די טוב 2. את עושה עוד משהו חוץ מלענות על השאלון? רואה ג'יי לנו 3. מה אכלת לאחרונה? אורז עם סלט 4. יש עלייך צמידים\טבעות? אם כן, איזה? צמיד אחד מחרוזים 5. מעדיפה ציפורניים ארוכות או קצרות? איזה יותר יפות עם לק צבעוני?כל ציפורן בסדר מבחינתי, לי יש קצרות עם לק שחור, תמיד 6. מה הספר האחרון שקראת? אוי, לא קראתי מלא זמן. סושי למתחילים 7. מה הסרט האחרון שראית? סקיי היי 8. מה הדולי האחרונה שהתפעלת ממנה? למה? האחרונה שעשיתי, כי היא יצאה טוב 9. איזה חיה את הכי אוהבת? היית רוצה לגדל אותה? אני אוהבת את כל החיות, איזו חיה לגדל? חתול 10. יש לך אחים\אחיות? כמה? גדולים או קטנים? אח בן 23 11. מה הסמיילי\סימן האהוב עלייך בתפוז?
הוא חמודי 12. וורוד או לבן? לבן 13. כחול או ירוק? ביחד 14. יש לך בלוג? איפה? http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=94189 15. באיזה עוד פורומים בתפוז את פעילה? שום פורום 16. מהו הבייס האהוב עלייך? הבייסים של DHF 17. שיר אהוב? כללי מדי 18. האם יש לך חברה\ידיד ממש ממש טוב? שיודע\ת עלייך הכל? חבר 19. אנחנו מתקרבות לסוף.. אז, רגע, מה השם שלך? לודה 20. מה המקצוע האהוב עלייך? מקצוע בביצפר? כרגע אין כי אני לא לומדת כבר, אבל אהבתי תקשורת

נׁעה

New member
הידד

1. מה מצב רוחך ברגעים אלו? לא רע בכלל, תודה
2. את עושה עוד משהו חוץ מלענות על השאלון? אכן. 3. מה אכלת לאחרונה? אווו... בורקס. 4. יש עלייך צמידים\טבעות? אם כן, איזה? לא
5. מעדיפה ציפורניים ארוכות או קצרות? איזה יותר יפות עם לק צבעוני? לצפרוניים שלי יש מזל אם אני קוצצת אותן עם קוצץ במקום לאכול אותן. אל תשאלו אותי שאלות כאלה
. 6. מה הספר האחרון שקראת? אליס בארץ הפלאות - הגרסא המוערת. 7. מה הסרט האחרון שראית? ואאה, לא זוכרת. משהו עם מריל סטריפ, גולדי הון וברוס וויליס. והייתה לו המילה "מתה" בשם.
8. מה הדולי האחרונה שהתפעלת ממנה? למה? לא זוכרת
9. איזה חיה את הכי אוהבת? היית רוצה לגדל אותה? חתול! וכן!! 10. יש לך אחים\אחיות? כמה? גדולים או קטנים? אחת. גדולה. למה? 11. מה הסמיילי\סימן האהוב עלייך בתפוז? זה -
, וזה -
12. וורוד או לבן? שחור. אדום. בעע איתכן. 13. כחול או ירוק? ירוק. 14. יש לך בלוג? איפה? לא. אני אנטי-בלוגרית.
15. באיזה עוד פורומים בתפוז את פעילה? כל מיני. עכשיו שש. 16. מהו הבייס האהוב עלייך? מה שמתאים לי באותו הרגע?
17. שיר אהוב? Sonata Arctica - Letter to Dana 18. האם יש לך חברה\ידיד ממש ממש טוב? שיודע\ת עלייך הכל? אף אחד לא יודע עלי הכל. אני מסתורית
. אבל יש לי רמי. החברה הכי-הכי טובה
19. אנחנו מתקרבות לסוף.. אז, רגע, מה השם שלך?
, שכחתי. 20. מה המקצוע האהוב עלייך? המ? מה מקצוע? שו מקצוע? בבי"ס? בצבא? בחיים? "מקצוע" זו מילה מאוד כללית, יקירה. תמקדי!

../images/Emo10.gif../images/Emo211.gif

1. מה מצב רוחך ברגעים אלו? קצת בבאסה. 2. את עושה עוד משהו חוץ מלענות על השאלון? משחקת ב"שולה הזהב2" 3. מה אכלת לאחרונה? אקטימל 4. יש עלייך צמידים\טבעות? אם כן, איזה?צמיד אדום עם תליון של יד. 5. מעדיפה ציפורניים ארוכות או קצרות? איזה יותר יפות עם לק צבעוני? ארוכות, וברור שארוכות. 6. מה הספר האחרון שקראת? יש ילדים זגזג. אנשים נופלים, כי אין גדר. ואני לא יודעת אם אני גבי או זוהרה. מי אני? 7. מה הסרט האחרון שראית? סרט על בודהה, לא זוכרת את שמו. 8. מה הדולי האחרונה שהתפעלת ממנה? למה? לוזוכרת. 9. איזה חיה את הכי אוהבת? היית רוצה לגדל אותה? כלב גולדן רטריוור. וכן. 10. יש לך אחים\אחיות? כמה? גדולים או קטנים? שניים גדולים 11. מה הסמיילי\סימן האהוב עלייך בתפוז?
12. וורוד או לבן? לבן 13. כחול או ירוק? כחול 14. יש לך בלוג? איפה? כן, בישרא 15. באיזה עוד פורומים בתפוז את פעילה? סופרים ומשוררים צעירים 16. מהו הבייס האהוב עלייך? אה... אין לי 17. שיר אהוב? אין 18. האם יש לך חברה\ידיד ממש ממש טוב? שיודע\ת עלייך הכל? כן 19. אנחנו מתקרבות לסוף.. אז, רגע, מה השם שלך? זׂהר ברטל. חשבתי לשנות לזוהרה גבריאל או זוהרה גליק (תקראו את "יש ילדים זיגזג" ותבינו) 20. מה המקצוע האהוב עלייך? היסטוריה. בייחוד ההיסטוריה של האופנה

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif מבחן בהיסטוריה מאחוריי :)

1. מה מצב רוחך ברגעים אלו? טוב טוב מאד D: 2. את עושה עוד משהו חוץ מלענות על השאלון? אהמ שומעת מוזיקה 3. מה אכלת לאחרונה? קלמנטינה 4. יש עלייך צמידים\טבעות? אם כן, איזה? הצמידים התמידיים שלי צבעוניים כאלו. 5. מעדיפה ציפורניים ארוכות או קצרות? איזה יותר יפות עם לק צבעוני? ארוכות, עם לק שחור וורוד זוהר 6. מה הספר האחרון שקראת? חצוצרה בואדי, דווקא מעניין 7. מה הסרט האחרון שראית? רק ידידים.. לא כל כך מצחיק 8. מה הדולי האחרונה שהתפעלת ממנה? למה? לא מתעלפת מדוליז D: 9. איזה חיה את הכי אוהבת? היית רוצה לגדל אותה? נחש! כן כן כן!!! 10. יש לך אחים\אחיות? כמה? גדולים או קטנים? אחות בת 3, עונה על השאלה השנייה? 11. מה הסמיילי\סימן האהוב עלייך בתפוז?
12. וורוד או לבן? תלוי איזה ורוד 13. כחול או ירוק? כחול 14. יש לך בלוג? איפה? בישרא בלוג (פרסומת סמויה: http://israblog.co.il/164437 כנסו) 15. באיזה עוד פורומים בתפוז את פעילה? אהמ עכשיו בשום דבר 16. מהו הבייס האהוב עלייך? תלויי.. כמה שיותר ריאליסטי 17. שיר אהוב? של אוונסנס לאסט בריאט' 18. האם יש לך חברה\ידיד ממש ממש טוב? שיודע\ת עלייך הכל? חברה, אלי D: 19. אנחנו מתקרבות לסוף.. אז, רגע, מה השם שלך? סיסרא בן בלאדן
20. מה המקצוע האהוב עלייך? מתמטיקה כי זה קליל, היסטוריה כי זה מעניין ואלו היו 20 שאלות על שומדבר מיוחד ^^ מרשות לי שאלה 21? איך היה? היה מהיר

noy tofi girl

New member
עונה[כי משעממם לי>< חח]

1. מה מצב רוחך ברגעים אלו?סבייייר , לא משו , ריב עם חברה וכאלה 2. את עושה עוד משהו חוץ מלענות על השאלון?לא;\ 3. מה אכלת לאחרונה?טוסט עם שולקולד [וזה טעים !] 4. יש עלייך צמידים\טבעות? אם כן, איזה?כה , שרשרת של לב עם כנפיים :) וצמיד עם גולגלות ולבבות :) 5. מעדיפה ציפורניים ארוכות או קצרות? איזה יותר יפות עם לק צבעוני?ארוכות , עם ציפורן אחת ורודה ואחת שחורה ככה כל היד :p 6. מה הספר האחרון שקראת?לא קוראת ספרים , אבל אם אני חייבת אז "לנצח בגדול" 7. מה הסרט האחרון שראית?לא זוכרת ;\ 8. מה הדולי האחרונה שהתפעלת ממנה? למה?חח שלי ? אפחת , אנלא יודעת לעשות 9. איזה חיה את הכי אוהבת? היית רוצה לגדל אותה?נאמ , אני אוהבת דולפייינים:) אבל יש לי כלב ואוגרים ;\ 10. יש לך אחים\אחיות? כמה? גדולים או קטנים?2 אחים קטנים , אח ואחות 11. מה הסמיילי\סימן האהוב עלייך בתפוז?
חע:) 12. וורוד או לבן?וורוד 13. כחול או ירוק?כחול 14. יש לך בלוג? איפה?כה , בישרא בלוג 15. באיזה עוד פורומים בתפוז את פעילה?__ 16. מהו הבייס האהוב עלייך?__ 17. שיר אהוב?יותר מידי שירים><" 18. האם יש לך חברה\ידיד ממש ממש טוב? שיודע\ת עלייך הכל?לא ;\ הייתה חברה טובה ורבנו היום .. ויש לי ידיד טוב[שאני אוהבת אותו בלעכס ;\] 19. אנחנו מתקרבות לסוף.. אז, רגע, מה השם שלך?נוייי , נויייייסס אבל אם באלכם נווויייס הממללכע:) 20. מה המקצוע האהוב עלייך?אין כזה חח><"

polbblop

New member
../images/Emo79.gif עונה. ../images/Emo9.gif

1. מה מצב רוחך ברגעים אלו? המממ... מוזרכזה.
2. את עושה עוד משהו חוץ מלענות על השאלון? אוכלת דנונה.
ושומעת מוזיקה.
3. מה אכלת לאחרונה? דנונה.
4. יש עלייך צמידים\טבעות? אם כן, איזה? אין עליי...
5. מעדיפה ציפורניים ארוכות או קצרות? איזה יותר יפות עם לק צבעוני? ציפורניים בינוניות.. הכי יפה זה לק שקוף. אפשר לשים מדיי פעם צבעים משוגעים כאלה.
6. מה הספר האחרון שקראת? ספר לימוד ב-C++
7. מה הסרט האחרון שראית? השטן לובשת פראדה
8. מה הדולי האחרונה שהתפעלת ממנה? למה? אע. לאזוכרת..
9. איזה חיה את הכי אוהבת? היית רוצה לגדל אותה? אני אוהבת סוסים.
אבלאבל.. אם כבר לגדל, אז כלב.
10. יש לך אחים\אחיות? כמה? גדולים או קטנים? אין לי...
11. מה הסמיילי\סימן האהוב עלייך בתפוז? אעע.. לא'דעת. נראה לי
12. וורוד או לבן? כל דבר חוץ מורוד.
13. כחול או ירוק? כחול.
14. יש לך בלוג? איפה? יש לי, בישרא. [רוצה לינק? הגידי נא.
]
15. באיזה עוד פורומים בתפוז את פעילה? אופנה, ואני קוראת באופנה אלטרנטיבית..
16. מהו הבייס האהוב עלייך? אע, לא'דעת...
17. שיר אהוב? אין לי ממש...
18. האם יש לך חברה\ידיד ממש ממש טוב? שיודע\ת עלייך הכל? כע, שניים.
שני הידידים הכיטוביםשלי.
ליזה.
20. מה המקצוע האהוב עלייך? אע.. מתמטיקה. אל תסקלו אותי.
ואלו היו 20 שאלות על שומדבר מיוחד ^^ מרשות לי שאלה 21? איך היה? נחמד.

Miss Naama

New member
נעמא

1. מה מצב רוחך ברגעים אלו?
שכזה, לאיודעת ;_; מלאמבחניםללמודאליהם ;[ 2. את עושה עוד משהו חוץ מלענות על השאלון?
נכנסתי למסנג'ר P-: 3. מה אכלת לאחרונה?
שוקולד קינדר 3> 4. יש עלייך צמידים\טבעות? אם כן, איזה?
טבעת מעץ כזה מגניבה
ושני צמידי חוטים, ורוד-סגול ואדום-ירוק. 5. מעדיפה ציפורניים ארוכות או קצרות? איזה יותר יפות עם לק צבעוני?
מעדיפה קצרות, ארוכות יפות יותר עם לק. למרות שאני לא אוהבת לקים על עצמי ויש לי ציפורניים ארוכות ביד ימין ובשמאל קצוצות
;; 6. מה הספר האחרון שקראת?
שסיימתי - סוגרים את הים/יהודית קציר. כרגע קוראת את מגדלורים של יבשה של יהודית קציר ואת הסילמריליון של טולקין. 7. מה הסרט האחרון שראית?
בקולנוע ראיתי את 'טיסה 93', בבית 'חופשיות על הבר', נדמה לי 8. מה הדולי האחרונה שהתפעלת ממנה? למה?
הבייס אדיט של מרב לתחרות של אוטום פיקסלס, כי זו מרב
. 9. איזה חיה את הכי אוהבת? היית רוצה לגדל אותה?
ממ, נדמה לי שיהיו מספר בעיות טכניות קטנות בגידול פיל אצלי בבית ;; ולייבא אותו ;_; ולגרםו לחתולים שלי לחבב אותו ;_______; ולנקות את הקקי שלו ;_________________; 10. יש לך אחים\אחיות? כמה? גדולים או קטנים?
אחד גדול 3> 11. מה הסמיילי\סימן האהוב עלייך בתפוז?
תות או קרמבו או שוקו D: |חזרזירה| 12. וורוד או לבן?
תותוניל
13. כחול או ירוק?
תלוי מאוד מה. עיניים אז ירוק, וגם האיש הירוק, אז ירוק בעצם. 14. יש לך בלוג? איפה?
לא ברור ;_; 15. באיזה עוד פורומים בתפוז את פעילה?
סופרי"צ קצת, בעיקר קוראת. קוראת בפאנפיקים, במוסיקאים מתחילים. 16. מהו הבייס האהוב עלייך?
באמת שאני לא יודעת ;; 17. שיר אהוב?
דמעות של מלאכים - אריק איינשטיין, אבל יש עוד הרבה. זה פשוט אני תמיד אוהבת לשמוע. 18. האם יש לך חברה\ידיד ממש ממש טוב? שיודע\ת עלייך הכל?
לא הכל, אבל יש
נעמה 20. מה המקצוע האהוב עלייך?
מוסיקה, למרות שאני לא לומדת את זה בבית הספר
המ, אז פיסיקה אני חושבת. או ביולוגיה או לשון או, או, ממ. העיקר לא ספורט ;_; |בטטה|

o0Invisible0o

New member
...

1. מה מצב רוחך ברגעים אלו?אמ. רגיל כזה, משועמם. 2. את עושה עוד משהו חוץ מלענות על השאלון?נופ.>< 3. מה אכלת לאחרונה?בגט..
4. יש עלייך צמידים\טבעות? אם כן, איזה?לאלא. 5. מעדיפה ציפורניים ארוכות או קצרות? איזה יותר יפות עם לק צבעוני?מעדיפה לעצמי קצרות, ארוכות יותר יפות עם לק. לא אוהבת לקים.
6. מה הספר האחרון שקראת?אממ..מאה חורפים של מיכל שלו.
7. מה הסרט האחרון שראית?לאזוכרת..
8. מה הדולי האחרונה שהתפעלת ממנה? למה?אה, לאיודעת.
הארבע דוליז לפי שמלות נפש שמישהי שמה פה בפורום.
9. איזה חיה את הכי אוהבת? היית רוצה לגדל אותה?הכי אוהבת? חתולים. ואני מגדלת אותם.^^ 10. יש לך אחים\אחיות? כמה? גדולים או קטנים?שלוש אחיות גדולות, הבכורה נפטרה. 11. מה הסמיילי\סימן האהוב עלייך בתפוז?
ו
. 12. וורוד או לבן?שניהם.
תלוי במה.^^ 13. כחול או ירוק?גפ שניהם, תלוי במה.
נו, צבעוני זה טוב.
14. יש לך בלוג? איפה?אין. 15. באיזה עוד פורומים בתפוז את פעילה?אלאניס מוריסט, להקת טראוויס, זהות בדויה, אומנות בעוגות, בנות גילמור וכמה קומונות. כן, אין חיים.
16. מהו הבייס האהוב עלייך?אה, לא יודעת. זה משתנה.
17. שיר אהוב?גם משתנה. כרגע אני חושבת שa mistake של פיונה אפל. אה ואני גם מאוד אוהבת את החדש של כריסטינה, hurt.
נו מה?
18. האם יש לך חברה\ידיד ממש ממש טוב? שיודע\ת עלייך הכל? לא הכל, אבל יש.
19. אנחנו מתקרבות לסוף.. אז, רגע, מה השם שלך?איילת. 20. מה המקצוע האהוב עלייך?בית-ספרי? אנגלית אני מניחה.
ואלו היו 20 שאלות על שומדבר מיוחד ^^ מרשות לי שאלה 21? איך היה?היה בסדר.

שאלון על שום דבר

שאלון אבאוט נת'ינג "notes about nothing"
1. מה מצב רוחך ברגעים אלו? בסדר, שומדבר מיוחד 2. את עושה עוד משהו חוץ מלענות על השאלון? משפשפת את העיניים 3. מה אכלת לאחרונה? חתיכת עוגה קפואה, מלפני שבוע. מעדן משהו
4. יש עלייך צמידים\טבעות? אם כן, איזה? לא 5. מעדיפה ציפורניים ארוכות או קצרות? איזה יותר יפות עם לק צבעוני? קצרות, בלי כלום 6. מה הספר האחרון שקראת? הצוואה, של ג'ון גרישם 7. מה הסרט האחרון שראית? משהו בטיול השנתי, סרט מפגר, או שפשוט הייתי עייפה. עכשיו ראיתי את הדיסק הראשון של העונה הרביעית של סיינפלד, גדול:] 8. מה הדולי האחרונה שהתפעלת ממנה? למה? כבר לא זוכרת 9. איזה חיה את הכי אוהבת? היית רוצה לגדל אותה? תוכי, כלב 10. יש לך אחים\אחיות? כמה? גדולים או קטנים? אחד קטן, בן 5 11. מה הסמיילי\סימן האהוב עלייך בתפוז?
12. וורוד או לבן? אף אחד 13. כחול או ירוק? ירוק 14. יש לך בלוג? איפה? לא 15. באיזה עוד פורומים בתפוז את פעילה? אופנה 16. מהו הבייס האהוב עלייך? אין לי מושג 17. שיר אהוב? סירקל אוף לייף 18. האם יש לך חברה\ידיד ממש ממש טוב? שיודע\ת עלייך הכל? לא ממש. לא. 19. אנחנו מתקרבות לסוף.. אז, רגע, מה השם שלך? רקיע 20. מה המקצוע האהוב עלייך? לא נראה לי שיש כזה, השנה יש לי רק 4 מקצועות לא אהובים וספורט, זה מקצוע?

Radio Joe

New member
ני^^. ../images/Emo103.gif

1. מה מצב רוחך ברגעים אלו? בסדר גמור. 2. את עושה עוד משהו חוץ מלענות על השאלון? אממ חושבת? 3. מה אכלת לאחרונה? אתמול אכלתי ממ. בואו נראה? אממ דבר כזה רוסי וטעים
. 4. יש עלייך צמידים\טבעות? אם כן, איזה? כן. הצמידים הקבועים שלי: צמיד "קבלה"
, 3 צמידי מיונז, סרט כזה של משבצות פיקניק לבן ירוק, וסתם צמיד חוטים ורוד-ורוד בהיר וחול שהכנתי. 5. מעדיפה ציפורניים ארוכות או קצרות? איזה יותר יפות עם לק צבעוני? ארוכות, וארוכות. 6. מה הספר האחרון שקראת? וואו לא זוכרת. הא, התחלתי לקרוא בפעם השנייה את המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה. 7. מה הסרט האחרון שראית? חלקים מ"חותנת בהפרעה". 8. מה הדולי האחרונה שהתפעלת ממנה? למה? של מארייייס, ושל מירב. 9. איזה חיה את הכי אוהבת? היית רוצה לגדל אותה? ממ. אין לי אחת הכי-הכי. 10. יש לך אחים\אחיות? כמה? גדולים או קטנים? אחות אחת בכיתה ב'. 11. מה הסמיילי\סימן האהוב עלייך בתפוז?
. 12. וורוד או לבן? לבן. 13. כחול או ירוק? ירוק-תפוח. 14. יש לך בלוג? איפה? עוד? יש לי רק אחד
. בישראבלוג- הכי טוב ונוח [חחח איזה פרסום רע אנ יעושה לתפוז XD] 15. באיזה עוד פורומים בתפוז את פעילה? אמ אופנה. וקוראת באופנה אלטרנטיבית, ובבנות. 16. מהו הבייס האהוב עלייך? אחד של מאריייי. ראיתי אותו אתמול בערב- התאהבתי. הוא חמוד כלכך! 17. שיר אהוב? הרבה. הכי הכי.... אנ יחושבת לוט. של יוני בלוך. 18. האם יש לך חברה\ידיד ממש ממש טוב? שיודע\ת עלייך הכל? לא חושבת. אולי אחת. 19. אנחנו מתקרבות לסוף.. אז, רגע, מה השם שלך? חחח
. יאנה
. 20. מה המקצוע האהוב עלייך? בבית ספר? כלום!!! ואלו היו 20 שאלות על שומדבר מיוחד ^^ מרשות לי שאלה 21? איך היה? היה נחמד מאוד. שאלון חביב, ולא חופר! ווי.

למעלה