שאלון.. [לא ה"פ]

ToryMaster

New member
לא מודגש, להלהלה

1. שם: יעל. 2. גיל: 18. 3. זכר/נקבה: נקבה. 4. מיקום בארץ: גליל. 5. תאריך הלידה: 18.5.88 6. כינוי חיבה: ויקי
7. יש חבר/ה ?? לא כרגע. 8. רישיון נהיגה ? לא. 9. קעקועים/פירסינג (יש עליכם או כאלו שבתכנון): אין, ולא מתכננת לעשות. 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? חלק עד גלי, תלוי במצב הרוח שלו. 11. מה צבע העיניים שלך ? חום ירקרק. 12. מה צבע העור שלך ? צהבהב
13. יש לך אח/ות בצבא ? אכן, קצינה. 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית, מאמינה באלוהים על פי דרכי. 15. אתה צמחוני/ת ? לא. 16. אתה טבעוני/ת ? לא. 17. קולה ? חס ושלום. 18. מים ? המון. 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: רחוק ממני. 20. על האש ? כבשים. 21. צמחוני/ת ? לא. 22. חתולים או כלבים ? חתולים. 23. יש לך בע"ח ? חתול וכלבה. 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: דרים ת'יאטר, סאבאג' גארדן, בלו. 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? לפני כמה שנים, של להקה אירית בפונדק קטן קצת צפונית מהבית שלי. חוויה מהממת. 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? המ, הקול של אלטון בראון שמנחה את איירון שף אמריקה. 27. סנפלינג: אימא. 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? אני לא עושה דברים מטורפים, סורי. 29. הצבע השולט בארון שלך: הרבה צבעים, אבל בעיקר שקטים, אני לא אוהבת צבעים צעקניים. 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? ג'סיקה אלבה. 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? דאנקן ג'יימס. 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? הית' לדג'ר. 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? לא :$. אלא אם לשתות מתחת גיל 18 נחשב, וזו הייתה פעם אחת שלא אשחזר. 34. גנבת פעם ? לא. 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? שתיים ביום, בערך. 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? רק מים. 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? לפעמים. 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? הסנטר שלי מציק לי, נגיד. 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? השפתיים שלי חביבות. 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? חושך! 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? עצבנות. 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? צביעות. 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? בהחלט, כמה וכמה פעמים. 44. נישקת בחורה ? כן. 45. נישקת בחור ? כן. 46. אתה סטרייט/ית ? לא. 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא. 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? מחכה שיעבור ואז לוקחת כדור. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אבא. 51. שברו לך פעם את הלב ? כן. 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לא בכוונה, אבל כן. 53. בגדו בך? לא. 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן. 55. מה היו התוצאות ? כעסו עלי וכתוצאה מצאתי את הבחור שאני אוהבת. 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? הרבה, למען האמת. 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? באיזה לא?
58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 5. 59. וחזק פיזית ? 6. 60. וחזק נפשית ? 9. 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כן. 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? כן. 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?המ כן, אבל הוא גם קצת מפורסם, אבל גדלנו ביחד אז זה לא נחשב. 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? אע, ראש המועצה, כן. 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? בית פרטי.

ענבאך

New member
תשובות הרב מצקת

1. שם: ענבר 2. גיל: 18 עוד חודש 3. זכר/נקבה: נקבה 4. מיקום בארץ: גליל (מערבי אם תהיתם) 5. תאריך הלידה: אין 6. כינוי חיבה: נוף קוראת לי "ענברצ'יקליל" או משהו כזה^^, גם עִנְבָּרֵינוּ וענברבי 7. יש חבר/ה ? לא 8. רישיון נהיגה ? כן! כבר שבוע! כן! האהאה! כן! 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): רק זוג עגילים. תמיד רציתי גם בפופיק אבל אני שמנה
10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? חלק 11. מה צבע העיניים שלך ? ירוק-חום 12. מה צבע העור שלך ? בהיר 13. יש לך אח/ות בצבא ? לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? אממ נטולת דת 15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? דיאט 18. מים ? בשמחה 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: ממ.. וודקה-מנגו 20. על האש ? אוהבת 21. צמחוני/ת ? לא שאלנו כבר? 22. חתולים או כלבים ? חתולים 23. יש לך בע"ח ? שני אחים קטנים 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: ביטלס! 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? מממ.. כשאני הופעתי זה נחשב?
בדיוק לפני שלושה חודשים 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? מחרוזת ביטלס של פראנק זאפה (הוא משנה כל המילים
) 27. סנפלינג: אוי, זה כיף! עשיתי במכתש רמון 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? הפרחתי בועות סבון מהמרפסת של הספרייה (יש שתי קומות). מצחיק ברמות 29. הצבע השולט בארון שלך: כחול 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? יעל!
31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? חתיכי כמובן 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? לא זוכרת איך קוראים לה, אבל אני מאוד אוהבת את זאת שמשחקת את פייטון במגרש ביתי (הילארי משהו). 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? כן. נסעתי 100 בכביש של 90.^^ 34. גנבת פעם ? לא 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא ולא 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? במסיבות. בוא נראה, במסיבת סיום 3 כוסות בירה (לא טעים), משהו שהיה נראה ומריח כמו מנגו והיה לו טעם של אציטון טהור, ועוד לפחות עשרה שוטים.
מרוצים? 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? לא 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? הרבה 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? את העיניים, הדבר היחיד שאני אוהבת 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? גברים 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? לא יודעת 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? אגוצנטריות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? כן 44. נישקת בחורה ? כן (בטעות
) 45. נישקת בחור ? כן (בכוונה
) 46. אתה סטרייט/ית ? כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? מחכה שיעבור ואז לוקחת כדור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אבא 51. שברו לך פעם את הלב ? כן 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לא שאני יודעת 53. בגדו בך? לא כמו שאתם חושבים 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? לא, אם אני מבטיחה אני לא מספרת 55. מה היו התוצאות ? -- 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? עזבו אותי, באמאשכם 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? פאנפיקים (מנהלת), סופרי"צ, סקס לנוער, ופמ"ח. זה הנוכחיים 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 4 59. וחזק פיזית ? 6 60. וחזק נפשית ? 8 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כן 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? כבר לא 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? אמממ.. לא ממש 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לא נכנסת לזה 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? פרטי הידד.

ענבאך

New member
לא.

סתם, האמת שאין מישהו שהוא הכי יפה בעולם, אז כתבתי חתיכי כי זה שנוי במחלוקת. דוגמניקו לא ממש עושה לי את זה, בעיקר לא כשהוא מאופר.

Shiri from the block

Active member
אאאני 1. שם: שירן 2. גיל: 19 3. זכר/נקבה: נקבה 4. מיקום בארץ: מעלה אדומים 5. תאריך הלידה: 21.7.87 6. כינוי חיבה: - 7. יש חבר/ה ?? לא 8. רישיון נהיגה ? כן. 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): קעקוע בתיכנון 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? מתולתל 11. מה צבע העיניים שלך ? חום כהה 12. מה צבע העור שלך ? שחום.. 13. יש לך אח/ות בצבא ? כן. 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? הכי חילוניה שיש 15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? ../images/Emo47.gif 18. מים ? 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: ממ כל מיני.. 20. על האש ? אוהבת 21. צמחוני/ת ? לא 22. חתולים או כלבים ? חתולים. 23. יש לך בע"ח ? כן, חתול. 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: בקסטריט בויז 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? מתי שבלאק אייד פיז היו פה.. 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? שום דבר 27. סנפלינג: ../images/Emo128.gif 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? אין לי כח לענות 29. הצבע השולט בארון שלך: ארממ.. שחור נראה לי 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? בריטני ספירס 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? בראד פיט 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? שחקן-ג'ים קארי שחקנית-ג'וליה רוברטס 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? לא 34. גנבת פעם ? לא 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לפעמים 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? כשיוצא 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? לא. 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? הכל. 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? כלום. 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? עכבישים.. 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? אין לי כוח לענות 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? צביעות.. 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? כן. 44. נישקת בחורה ? לא 45. נישקת בחור ? כן 46. אתה סטרייט/ית ? כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא. 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? חס וחלילה. 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? רק אם זה ממש כואב. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אמא 51. שברו לך פעם את הלב ? כן. 52. שברת למישהו פעם את הלב ? בערך 53. בגדו בך? לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן 55. מה היו התוצאות ? שום דבר.. 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 2 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? בקסטריט, בריטני, MTV, בראד פיט, מארון 5, היפים והאמיצים, זינה.. 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 6 59. וחזק פיזית ? 5 60. וחזק נפשית ? 5 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כן. 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? כן 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? אממ יש מצב 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לא. 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? בית קומות

../images/Emo192.gif../images/Emo126.gif../images/Emo34.gif

1. שם:יובל. 2. גיל:כמעט 14. 3. זכר/נקבה:נקבה. 4. מיקום בארץ:חיפה. 5. תאריך הלידה:1.11 6. כינוי חיבה:אוח, עזבו. 7. יש חבר/ה ??לא. 8. רישיון נהיגה ?לא. 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון):קעקועים עוד אעשה. לגבי פירסינגים, אני מפנטזת על לשון, ואינדיסטריאל. 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? גלי-מתולתל. 11. מה צבע העיניים שלך ?חום בהיר. 12. מה צבע העור שלך ?ורדרד
13. יש לך אח/ות בצבא ?לא. 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ?חילונית. מאמינה באלוהים שלא מצפה מבני האדם לקיים את מצוות התנ"ך, אלא להיות אנושיים. 15. אתה צמחוני/ת ?לא. 16. אתה טבעוני/ת ?לא. 17. קולה ?לא:-{ 18. מים ?כן. 19. אלכוהול שאני אוהב/ת:לא בזמן הקרוב. 20. על האש ?כל מיני. 21. צמחוני/ת ?לא. 22. חתולים או כלבים ?כלבים
23. יש לך בע"ח ?ארבע כלבות. כאילו, שני בתים, שתיים בכל בית. 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: עזבו, יש לי טעם מחורבן. 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ?הממ. רוקעצמאות, נראה לי. אבל ביום חמישי אהיה. 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ?לא מתנגן. 27. סנפלינג: כ"כ לא. 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? אין לי כוח לשיט הזה. 29. הצבע השולט בארון שלך:אין כזה. 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? דולורס אמברידג'
31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? יש כ"כ הרבה... אבל מאלה שהם לא דמויות בפאנדומים שונים ומגוונים, טייסון ריטר. 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? לא חסרות. 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ?כן. גנבתי ושתיתי. 34. גנבת פעם ?^
35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא. 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? היו כמה פעמים שלא יחזרו על עצמן. 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ?לא. 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? את כל הגוף שלי. 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? הממ. השיער והאף. וגם פרד וג'ורג' בסדר, אם אתם מבינים למה אני מתכוונת
40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? המון דברים. למשל- שאמות לפני צאת הספר השביעי. 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? לא חסרות. בין הבולטות ביותר- עצלנית ושקרנית. 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ?שטחיות ושמרנות. 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? הממ. אני חושבת שכן. 44. נישקת בחורה ?לא. 45. נישקת בחור ?צרפתית? לא. 46. אתה סטרייט/ית ?כן. אבל הלוואי שהייתי הומו
(עזבו, בדיחות פרטיות). 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ?כן,וכן. 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?לא. 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ?תלוי ברמת הכאב. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ?אבא. 51. שברו לך פעם את הלב ?כן. 52. שברת למישהו פעם את הלב ?כן. 53. בגדו בך?לא שידוע לי. 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן. 55. מה היו התוצאות ?אני לא זוכרת מקרה ספציפי, אבל בטוח עשיתי את זה. 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?2. 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? פאנפיקים, קצת האוס. 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ?4. 59. וחזק פיזית ? 2. 60. וחזק נפשית ?8. 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ?כן. 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?לא. 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?לא. 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? כן. 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?בבית פרטי.

אנה92

New member
עונהההה =P

. שם: אנה 2. גיל: 13 3. זכר/נקבה: נ 4. מיקום בארץ: מרכז 5. תאריך הלידה: 1.12 6. כינוי חיבה:- 7. יש חבר/ה ?? לע 8. רישיון נהיגה ? גם לע 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): לאאא 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? חלק גלי כזה 11. מה צבע העיניים שלך ? חום 12. מה צבע העור שלך ? בהיר 13. יש לך אח/ות בצבא ? לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילוני 15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? מה!? 17. קולה ? לא 18. מים ? כן 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: בעעע כלום 20. על האש ? כןןן יאמי 21. צמחוני/ת ? לאא 22. חתולים או כלבים ? כלביםםםם 23. יש לך בע"ח ? כע כלב 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: בלאק אייד פייז 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? לפני שנה 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? של ג'סי מקרטני =] 27. סנפלינג:?! 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? אממ לא יודעתת 29. הצבע השולט בארון שלך: כחול 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? אני =P חח סתם לא יודעת 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? צ'אד מייקל מורי&ג'סי 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? אמממממ לא יודעתת יש הרבהה 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? - 34. גנבת פעם ? ת'אמת לא 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? ממש לא! 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? לשתות?! תלוי מה 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? כן 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? אממ לא 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? את הפנים 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מוולדמורט :| חחחחחחחחחחח 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? ביישנות/עצלנות 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? התנשאות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? איזה מין שאלות אלה :| 44. נישקת בחורה ? חחחח אני לא לסבית 45. נישקת בחור ? אמממ לא 46. אתה סטרייט/ית ? 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? אממ בואו נגדיר שכן, לא ממש נהנתי 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? מחכה שיעבור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? שניהם 51. שברו לך פעם את הלב ? כן קצת 52. שברת למישהו פעם את הלב ? אולי לא ממש ידוע לי 53. בגדו בך? לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן 55. מה היו התוצאות ? לא משו 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? מעט מאוד 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? אממ רק אחד 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 7 59. וחזק פיזית ? לא הכי אבל כן 60. וחזק נפשית ? כן 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כן 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? לא 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? לאאא 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? אממ לא ממש חשבתי על זה 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?קומות

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo209.gif

1. שם: אלה 2. גיל: 14 ויותר מחצי 3. זכר/נקבה: נקבה 4. מיקום בארץ: נתניה 5. תאריך הלידה: 21.11.1991 6. כינוי חיבה: פיג'נט גירל 7. יש חבר/ה ?? לא 8. רישיון נהיגה ? לא 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): בינתיים אין...בתכנון 3 קעקועים ויותר מ-7 פירסים 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? שילוב של חלק עם גלי 11. מה צבע העיניים שלך ? ירוק-כחול-אפרפר 12. מה צבע העור שלך ? לבן שמנת 13. יש לך אח/ות בצבא ? לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? הכי חילונית שיש 15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? יאק 18. מים ?ראר 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: וודקה אוקראינית, ובריזר 20. על האש ?למה לא 21. צמחוני/ת ? לא 22. חתולים או כלבים ? חתולים! 23. יש לך בע"ח ? כן 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: וואי יש מלא...... 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? לא מזמן.... 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? static x – the only 27. סנפלינג: מזה? 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ?יש מלא....היה מגניב 29. הצבע השולט בארון שלך: שחור וצהוב D: 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? קייט בקינסייל!!!!! 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? ג'וני דפ!!!!! 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? קייט בקינסייל! 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? כן, היה מגניב 34. גנבת פעם ? כן 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?ממ...כמה שבא לי =] 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? כל סוף שבוע, חצי בקבוק וודקה... 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? קצת 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? את השיער 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? את הרגליים ואת התחת 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? יונים :S 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? אני ביץ' אכזרית 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? חוסר חוש הומור! 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? כן 44. נישקת בחורה ? כן 45. נישקת בחור ? כן 46. אתה סטרייט/ית ? לא, בי סקסואליסטית! 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? כן, כן 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? שותה וודקה 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אמא 51. שברו לך פעם את הלב ? כן 52. שברת למישהו פעם את הלב ? כן 53. בגדו בך? כן 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? לא 55. מה היו התוצאות ? 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 1 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? דוליז, אופנה אלטרנטיבית 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 5.5 59. וחזק פיזית ? 10 60. וחזק נפשית ? 3 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כן 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? לא 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? אישית לא אבל יש מלא שאני מתה לז*** 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? מיזאת בכלל? 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? קומות

CoralP

New member
עונה ../images/Emo9.gif

1. שם: קורל 2. גיל: 14 3. זכר/נקבה: נקבה 4. מיקום בארץ: ירושלים 5. תאריך הלידה: 16.7.92 6. כינוי חיבה: קורי/ילדה בדיליי XD 7. יש חבר/ה: כן 8. רישיון נהיגה: לא 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): חורים באוזניים נחשב?XD 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי: גלי-מתולתל 11. מה צבע העיניים שלך ? כחול 12. מה צבע העור שלך ? חום-שטני 13. יש לך אח/ות בצבא ? לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית 15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? כן 18. מים ? כן 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: לא שותה אלכוהול XP נו אני רק בת 14 >_< 20. על האש ? כןןן D: 21. צמחוני/ת ? לא וכבר שאלתם P: 22. חתולים או כלבים ? שניהם 23. יש לך בע"ח ? לא 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: אוונסנס 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? אממ.. לא זוכרת \= 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? last train של לוספורפטס 27. סנפלינג: באליP: 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? התנשקתי XD וזה יותר נועז מאשר מטורף אבל שיהיה P: 29. הצבע השולט בארון שלך: תכלת 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? ל'דעת 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? ל'דעת.. אבל יש כמה וכמה בישים (; 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? אין רק אחד אבל אני אוהבת את אורלנדו D: 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? כע, גנבתי 34. גנבת פעם ? ^ אהמ P: 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? לא 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? בערךP: 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? רזה יותר 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? עיניים 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? דבורים 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? קנאית וסקרנית יותר מדי 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? חוסר איכפתיות, מתערבים ._. 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? חחח כן, סתם חברות XD 44. נישקת בחורה ? כע ~לא צרפתית~ 45. נישקת בחור ? לא 46. אתה סטרייט/ית ? מממ.. חושבת שB 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא, זה דוחה. 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא >_< 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? לא יודעת לבלוע כדורים, אז.. כן מחכה שיעבור XD 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אממ.. לא יודעת XD 51. שברו לך פעם את הלב ? כן.. פעמיים 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לא שידוע לי 53. בגדו בך? לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כע אבל [המשיכו לקרוא!XD] 55. מה היו התוצאות ? כבר יכולתי לספר כי עבר מלא זמן מאז וזה כבר לא היה אקטואלי 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? אני חושבת ש3-4 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? מלא X_X 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 8 59. וחזק פיזית ? 7 60. וחזק נפשית ? 10 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כן [ומה זה אפלטונית?XDDD] 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? ארג מה זה?XDDD 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? לא לז*** אבל להתנשק כע P: 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? פףף לא איכפת לי כ"כ 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? וילה D:

Evil T

New member
תקראו!! בבקשה!!!!!!!114340

1. שם: צח 2. גיל: 14 3. זכר/נקבה: זכר 4. מיקום בארץ: חיפה 5. תאריך הלידה: 22.5.92 6. כינוי חיבה: צחי 7. יש חבר/ה ?? נופ 8. רישיון נהיגה ? לא. 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): אני חושב שאני רוצה עגיל בלשון. וקעקועים נראה ליכשאני אהיה גדול. 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? חלק 11. מה צבע העיניים שלך ? ירוק 12. מה צבע העור שלך ? לבן 13. יש לך אח/ות בצבא ? כן 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? לא מוגדר >< 15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? כן 18. מים ? כן 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: פינלנדיה עם מיץ תפוזים 20. על האש ? כן 21. צמחוני/ת ? לא 22. חתולים או כלבים ? כלבים 23. יש לך בע"ח ? לא 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: נירוונה 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? אני אהיה מחר... 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? שום 27. סנפלינג: לא 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? להיכנס עם בגדים לבריכה (?) איך היה ? דפוק 29. הצבע השולט בארון שלך: לבן 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? גאד לא יודע 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? לא וידע 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? ג'וני דפ די טוב... 33. עברת פעם על החוק? מודה באשמה. אם כן אז איך ? גנבתי, עברתי באור אדום, דברים כאלה... 34. גנבת פעם ? כן. מהמזנון בבצפר ומקיוסק. 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? לא. כמה ? 36. את/ה נוהג/ת לשתות? לא נוהג. לפעמים. כמה ? תלוי. 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? חלקית. 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? הרבה דברים... 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? עיניים, שיער... 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? לא בטוח 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? עצלנות כרונית 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? בערך כל מה שאני עושנ 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? כן ובלי להתחרמן בכלל ? כן 44. נישקת בחורה ? לא צרפתית... 45. נישקת בחור ? לא צרפתית... 46. אתה סטרייט/ית ? נראה לי 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! בערך... נהנת מזה ? כן. 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? לא רומנטית... כמה פעמים ? הרהב 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? לפעמים. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? לא זה ולא זה. 51. שברו לך פעם את הלב ? לא. 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לא נראה לי. 53. בגדו בך? לא רומנטית. 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן... 55. מה היו התוצאות ? ל גילו את זה. 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 0... 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? כתבתי בפורום נירוונה 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 2 59. וחזק פיזית ? 6 60. וחזק נפשית ? 8 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? לא 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? לא 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? לא 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? בערך... 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? קומות. אני גר בקומה 12.

yuvi217

New member
באמת?

איך אפשר בכלל לתפוס מישהו שעובר ברגל באור אדום?

למעלה