נחמט......
אני
שאלונים! 1. שם: הדס. או ישו. 2. גיל:מתקרבת ל14 3. זכר/נקבה: יש לי את האיברים הדרושים בשביל להיות נקבה (ואפילו יותר ממה שדרוש) , אבל לא ממש בטוחה. 4. מיקום בארץ: הצפון הרחוק. 5. תאריך הלידה: 9.3 6. כינוי חיבה: דוסה, דסדס, ביץ', פרחה, דולי... 7. יש חבר/ה ?? בתהליכים, אבל לא נראה לי שיצא מזה משהו 8. רישיון נהיגה ? נאאא... מטורף מי שיתן לי רישיון... 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): 4 לובים. יש עוד הליקס, עוד כמה לובים ואולי סיידליפם בתכנון 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?מתחיל חלק לגמרי, ואז בסוף נעשה גלי\ קצת תלתלים... דווקא יוצא יפה בסופו של דבר... 11. מה צבע העיניים שלך ? כחולות-אפורות 12. מה צבע העור שלך ? נוטה ללבן, אבל בעיקרון בהיר מאוד 13. יש לך אח/ות בצבא ? אחד בנח"ל 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילוניה לגמרי. 15. אתה צמחוני/ת ?לשעבר. פרשתי לפני שבוע אחרי 3-4 שנים של צימחונות 16. אתה טבעוני/ת ?לא 17. קולה ? סבבה, אבל עדיף דיאט כי הרגיל לפעמים עושה לי כאבים בשיניים 18. מים ?גם טוב 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: בגלל ששחר פה אז אני לא יכולה לפרט במקרה הזה 20. על האש ?רק שניצל תירס. למרות שאני לא צימחונית אני עדיין חזק בתוך האובססיה לשניצל תירס 21. צמחוני/ת ? לא כבר שאלתם? 22. חתולים או כלבים ? חתולים. אבל בעיקר את האחד והיחיד שלי- שול (צ'ורי) 23. יש לך בע"ח ?חתול אחד, והרדימו את הכלבה לפני שבועיים 24. להקה שאת/ה אוהב/ת:נירוונה, ביטלס, קצת אואזיס, פאניק! אט דה דיסקו, ורד הוט 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? לפנייותר מדי זמן. בערך מאמצע החופש הגדול 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? מטרופולין- חזירים 27. סנפלינג: הייתי רוצה, אבל אני פחדנית 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? האחרון- ללכת במסיבה ולהגיד לאנשים שהייתי עושה אותם. היה מבדר. 29. הצבע השולט בארון שלך: דווקא ציבעוני יחסית, אבל הולכת בעיקר עם צבעים כהים 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? לא יודעת. לא חשבתי על זה אף פעם 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ?לא יודעת. איזה ג'וני דפ או משהו 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? לא יודעת 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? עברתי על החוק בקטנה. לא משהו ששווה סיפור 34. גנבת פעם ? יאפ, אבל סתם דברים מחברות. 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?אותו תשובה על הסיגריות. לצערי יש פה צנזורה. 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? ארג! אנשים! 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? לא. מי כן? 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? את הכל. אולי את העיניים הייתי משאירה, אבל רק אולי. 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ?עיניים. שפתיים 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מדחיה חברתית. למרות שאי אפשר לנחש עלי 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? שאאני ממש נפגעת בקלות, למזלי לא ממש רואים. וגם שיש לי יותר מדי חומות הגנה 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? שהם לא כנים איתי. 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? ברור. רוב השינות שלי עם אנשים היו שינה המונית (לפחות 7 איש), ושרובם תפוסים. 44. נישקת בחורה ?לא. 45. נישקת בחור ? גם על זה אסור לי לענות! כוס אמק צ'חר! 46. אתה סטרייט/ית ? כן. אבל אפילו החברה הכי טובה שלי בטוחה שאני בי! 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? אני לא מספיק חשובה בחיים של אנשים בשביל שאני אוכל לשחק להם ברגשות 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא בגדתי באף אחד. אני נאמנה מאוד (וגם לא היו כל כך בני זוג שאוכל לבגוד בהם) 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? לוקח כדור. צריכה ת'דרך הקלה 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אבא 51. שברו לך פעם את הלב ? יאפ 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לא נראה לי. 53. בגדו בך?נואפ 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כנראה. 55. מה היו התוצאות ? לא ממש תוצאוץ שליליות. זה היה בשביל לעזור לאנשים. בסוף הם יצאו חברים. 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 4-5 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? סופרי"צ, פאנפיקים. פעם הייתי בדניאל סלומון. שוקלת להצטרף לכמה 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 7 59. וחזק פיזית ? 6 60. וחזק נפשית ?תלוי באיזה סיטואציה 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? לא יודעת. לא ממש נראה לי 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? יש סיכוי, אבל אני נכה רגשית אז אני לא יודעת 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? אני בת 13 אנשים! 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ?זה קיבוץ, ואני בהחלט לא מרוצה ממנה. 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? בית פרטי. אנשים, תפנימו, צריך שאלת סיכום בסוף! וגם שאלונים יותר ארוכים!
אני