שאלון.. [לא ה"פ]

נחמט......

אני
שאלונים! 1. שם: הדס. או ישו. 2. גיל:מתקרבת ל14 3. זכר/נקבה: יש לי את האיברים הדרושים בשביל להיות נקבה (ואפילו יותר ממה שדרוש) , אבל לא ממש בטוחה. 4. מיקום בארץ: הצפון הרחוק. 5. תאריך הלידה: 9.3 6. כינוי חיבה: דוסה, דסדס, ביץ', פרחה, דולי... 7. יש חבר/ה ?? בתהליכים, אבל לא נראה לי שיצא מזה משהו 8. רישיון נהיגה ? נאאא... מטורף מי שיתן לי רישיון... 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): 4 לובים. יש עוד הליקס, עוד כמה לובים ואולי סיידליפם בתכנון 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?מתחיל חלק לגמרי, ואז בסוף נעשה גלי\ קצת תלתלים... דווקא יוצא יפה בסופו של דבר... 11. מה צבע העיניים שלך ? כחולות-אפורות 12. מה צבע העור שלך ? נוטה ללבן, אבל בעיקרון בהיר מאוד 13. יש לך אח/ות בצבא ? אחד בנח"ל 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילוניה לגמרי. 15. אתה צמחוני/ת ?לשעבר. פרשתי לפני שבוע אחרי 3-4 שנים של צימחונות 16. אתה טבעוני/ת ?לא 17. קולה ? סבבה, אבל עדיף דיאט כי הרגיל לפעמים עושה לי כאבים בשיניים 18. מים ?גם טוב 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: בגלל ששחר פה אז אני לא יכולה לפרט במקרה הזה 20. על האש ?רק שניצל תירס. למרות שאני לא צימחונית אני עדיין חזק בתוך האובססיה לשניצל תירס 21. צמחוני/ת ? לא כבר שאלתם? 22. חתולים או כלבים ? חתולים. אבל בעיקר את האחד והיחיד שלי- שול (צ'ורי) 23. יש לך בע"ח ?חתול אחד, והרדימו את הכלבה לפני שבועיים 24. להקה שאת/ה אוהב/ת:נירוונה, ביטלס, קצת אואזיס, פאניק! אט דה דיסקו, ורד הוט 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? לפנייותר מדי זמן. בערך מאמצע החופש הגדול 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? מטרופולין- חזירים 27. סנפלינג: הייתי רוצה, אבל אני פחדנית 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? האחרון- ללכת במסיבה ולהגיד לאנשים שהייתי עושה אותם. היה מבדר. 29. הצבע השולט בארון שלך: דווקא ציבעוני יחסית, אבל הולכת בעיקר עם צבעים כהים 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? לא יודעת. לא חשבתי על זה אף פעם 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ?לא יודעת. איזה ג'וני דפ או משהו 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? לא יודעת 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? עברתי על החוק בקטנה. לא משהו ששווה סיפור 34. גנבת פעם ? יאפ, אבל סתם דברים מחברות. 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?אותו תשובה על הסיגריות. לצערי יש פה צנזורה. 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? ארג! אנשים! 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? לא. מי כן? 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? את הכל. אולי את העיניים הייתי משאירה, אבל רק אולי. 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ?עיניים. שפתיים 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מדחיה חברתית. למרות שאי אפשר לנחש עלי 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? שאאני ממש נפגעת בקלות, למזלי לא ממש רואים. וגם שיש לי יותר מדי חומות הגנה 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? שהם לא כנים איתי. 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? ברור. רוב השינות שלי עם אנשים היו שינה המונית (לפחות 7 איש), ושרובם תפוסים. 44. נישקת בחורה ?לא. 45. נישקת בחור ? גם על זה אסור לי לענות! כוס אמק צ'חר! 46. אתה סטרייט/ית ? כן. אבל אפילו החברה הכי טובה שלי בטוחה שאני בי! 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? אני לא מספיק חשובה בחיים של אנשים בשביל שאני אוכל לשחק להם ברגשות 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא בגדתי באף אחד. אני נאמנה מאוד (וגם לא היו כל כך בני זוג שאוכל לבגוד בהם) 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? לוקח כדור. צריכה ת'דרך הקלה 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אבא 51. שברו לך פעם את הלב ? יאפ 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לא נראה לי. 53. בגדו בך?נואפ 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כנראה. 55. מה היו התוצאות ? לא ממש תוצאוץ שליליות. זה היה בשביל לעזור לאנשים. בסוף הם יצאו חברים. 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 4-5 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? סופרי"צ, פאנפיקים. פעם הייתי בדניאל סלומון. שוקלת להצטרף לכמה 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 7 59. וחזק פיזית ? 6 60. וחזק נפשית ?תלוי באיזה סיטואציה 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? לא יודעת. לא ממש נראה לי 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? יש סיכוי, אבל אני נכה רגשית אז אני לא יודעת 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? אני בת 13 אנשים! 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ?זה קיבוץ, ואני בהחלט לא מרוצה ממנה. 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? בית פרטי. אנשים, תפנימו, צריך שאלת סיכום בסוף! וגם שאלונים יותר ארוכים!

מתפקדת!

1. שם:עטרה 2. גיל:14 3. זכר/נקבה:נקבה. 4. מיקום בארץ:ירושלים 5. תאריך הלידה:16 ל9 6. כינוי חיבה:עיטור פוחליץ 7. יש חבר/ה ??לא..אבל נחמד אם היה. 8. רישיון נהיגה ?לא... 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון):רציתי ממש חופש שיעבר אבל זה כבר נהיה מגעיל... 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?מתולתל(מקורזל) 11. מה צבע העיניים שלך ?חום דבש ירוק 12. מה צבע העור שלך ?ורוד. 13. יש לך אח/ות בצבא ?כן תילה הסתומה שמשתחחרת עוד שבועיים. 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ?דתיה...יחסית לבצפר-חילוניה כופרת. 15. אתה צמחוני/ת ?לא.הייתי רוצה. 16. אתה טבעוני/ת ?אוכל בשר וירקות אבל כן. 17. קולה ?נחמד. 18. מים ?קרים 19. אלכוהול שאני אוהב/ת:אמ....אין לכם בושה? 20. על האש ?תעמיסו 21. צמחוני/ת ?שוב??? 22. חתולים או כלבים ?או החתול חתיך כמו בקמפוס אז ברור אבל אם לא אז כלב....ושלא יהיה בהמה טיבטית. 23. יש לך בע"ח ?את אחותי? 24. להקה שאת/ה אוהב/ת:גרין דיי וגרין דיי.ועוד...הפיג''מות. 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ?אמ....עשינו קונצרט ביומולדת שלי בחדר אוכל בבצפר. 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ?שירים שאליה שרה. 27. סנפלינג: אולי. 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ?נולדתי?היה כיף...(עינביייי) 29. הצבע השולט בארון שלך:שחור ולבן. 30. מי האשה הכי יפה בעולם ?אני? 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ?אני?בילי.ומוז'ו וז'וז'ו. 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? הילארי דאף....כםןןןןןןןןןןןןןןן סתם.. 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ?כן גנבתי רצחתי פשעתי ועייותי. 34. גנבת פעם ?כן...המון 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?שלוש חפיסות ביום?יש 'לך אש?...חחחחחח 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ?שלוש חפיסות ליום...חחחח 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ?לא ממש. 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ?הכל? 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ?הציפורן 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? משמן חם 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ?עצבנית נצלנית מאחרת לחתונה של אחותי..סתם טיפשה. 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ?היותם יעלוי? 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ?כן...קורה הרבה. 44. נישקת בחורה ?לא 45. נישקת בחור ?לא
46. אתה סטרייט/ית ?כן. 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ?אמממ... 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?בגדתי ב-רבקי..חחח 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ?יש סירופ? 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ?פחחחחסה..שניהם 51. שברו לך פעם את הלב ?לא 52. שברת למישהו פעם את הלב ?אני?חחחחחחח 53. בגדו בך?לא יצא לי.. 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ?אופקורס! 55. מה היו התוצאות ?אמ...לא זוכרת... 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?2 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ?עוד אחד ושתי קומונות. 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ?שואף למינוס 3 59. וחזק פיזית ? קצת יותר. 60. וחזק נפשית ?הרבה פחות. 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ?לא 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?לא 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?לא 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? מאוד אני פשוט מכירה אותו מהגן... 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?להביא מפתח? ושיר לסיום...לא מוצאת...חבל דואר נכנס=-שלדגגגגגגג

the ror

New member
לשתות רק 3 חפיסות ביום זה מאוד

מסוכן, זהירות לא להתיבש...

שאני (בד"כ) לא חושבת על לז*** אנשים

וגם אם כן- אם קראת את השאלון בטח הבנת שהיה צנזורה על כל השאלון

shahar615

New member
את!

א. אמי הנחמדת יושבת פה ורואה חדשות אז אנא אל תקללי אותה. ב. שתינו יודעות שאת אלכוהוליסטית אנונימית. תספרי מה שבא לך. ג. את בי. או לפחות זה הרושם שאת משאירה על אנשים, כן אפילו עלי. מותי! סתם מחר אני אראה את עטר בהסעה והוא שוב ירביץ לי...

(א)אמך מאוד חמוטה

זוהי צורת ביטוי. (ב)אני לא A.A. בחיאת. זה שאינ יודעת הרבה יותר מדי על העניין, וכל מני דברים לא אומר שאני שותה. את ראית אותי אי פעם שותה? (ג) אני לא בי! הרצינות! ארג! אם את לא מאמינה איך אנשים זרים יאמינו? והוא לא ירביץ לך. הוא נחמט.

עונה

1. שם: לירן 2. גיל: 14 וחצי 3. זכר/נקבה: נקבה 4. מיקום בארץ: אשקלון 5. תאריך הלידה: 13.2.1992 6. כינוי חיבה: לירנצ'יק (סיפור ארוך) 7. יש חבר/ה ?? לא 8. רישיון נהיגה ? לא 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): אני רוצה קעקוע מעל הקרסול 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? גלי ומכוער 11. מה צבע העיניים שלך ? חום ומשתנה תלוי באור 12. מה צבע העור שלך ? נורמאלי
13. יש לך אח/ות בצבא ? לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית 15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? ברור 18. מים ? כן 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: לא אוהבת 20. על האש ? כן 21. צמחוני/ת ? בטיולים שנתיים וכאלה כשאני מפחדת לגעת בבשר 22. חתולים או כלבים ? גם וגם 23. יש לך בע"ח ? לא 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: יש המון... יש לי תקופות 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? לא זוכרת 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? כלום 27. סנפלינג:
28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? תגדירו מטורף... 29. הצבע השולט בארון שלך: נראה לי ורוד... למרות שאני לא מתה על זה 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? שרליז ת'רון
31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? יש המון... וונתוורת' מילר
32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? שרליז ת'רון 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? לא 34. גנבת פעם ? לא 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? ממש לא 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? ממש לא 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? לא 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? המון 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? העיניים 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? כל סוגי החרקים 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? אני דוחה דברים 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? צביעות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? עם בני דודים שלי בסוכה נחשב? 44. נישקת בחורה ? לא 45. נישקת בחור ? לא 46. אתה סטרייט/ית ? כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? מקווה שלא 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? אף פעם לא בלעתי כדור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אמא 51. שברו לך פעם את הלב ? לא 52. שברת למישהו פעם את הלב ? מקווה שלא 53. בגדו בך? לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? אולי 55. מה היו התוצאות ? לא זוכרת 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? שתיים 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? אפחד 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 8 59. וחזק פיזית ? 6 60. וחזק נפשית ? 7 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? לא 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? לא 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? ממש לא 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לא כל כך 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? קומות

sirius felton

New member
עכשו הכנסתי את כל החיים שלי לתוכו..

. שם:מאיה 2. גיל:13 וחצי 3. זכר/נקבה:
4. מיקום בארץ:חו"ל 5. תאריך הלידה:26.2.1993 6. כינוי חיבה:מוייה..... כן כן... קראו לי איך שבא לכם... 7. יש חבר/ה ??יאפ 8. רישיון נהיגה ?אההה..... לא מוקדם מדי??.. 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): כן!! יש לי 3 פירסיג באזניים שנראה לי כבר נסתמו ואחד שאני מתכננת לעשות... 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?גלי... ווהו!! 11. מה צבע העיניים שלך ?שחור 12. מה צבע העור שלך ? די לבן... 13. יש לך אח/ות בצבא ?כן!!!!!!!!11 כוש כוש!!!!!!!!1 מתגעגעת....
14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ?מסורתית 15. אתה צמחוני/ת ?לא 16. אתה טבעוני/ת ?לא 17. קולה ?GO COLA!!! 18. מים ?נביעות לגוף ולנשמה ...שותה ועוד איך! 19. אלכוהול שאני אוהב/ת:אממ.... 20. על האש ?נאמי!! 21. צמחוני/ת ?שאלת כבר את זה לא??... 22. חתולים או כלבים ? היתה כלבה תהיה כלבה... 23. יש לך בע"ח ? היתה כלבה תהיה כלבה.... 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: red hot chili peppers... 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? לפני שנה.. 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? שיר תקווה-אביב גפן עוד מעט ישתנה ל.... תראו אותי-מופע הארנבות של ד"ר קספר.. 27. סנפלינג: 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? 29. הצבע השולט בארון שלך:שחור... כחול..... 30. מי האשה הכי יפה בעולם ?יהיה קצת לסבי להגיד אבל אני חושבת שג'וליה רוברטס ממש יפה וגם ניקול קידמן..אם מדברים על דמות דמיונית שכילו אני מדמינת אז ג'יני וויזלי(ווההו) ולילי פוטר... 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? מבחר גדול:sirius black, tom felton ,ניל-המדריך שלי... דמבלדור ,לופין....ג'וני דאפ... 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? ג'וני דאפ... מלא... אין לי מושג.. 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? .... 34. גנבת פעם ?..... 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?..... 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ?..... 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ?....לא..... 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? למרות שאני שונאת את עצמי... לא הייתי משנה כלום... 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? עיניים... 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? אני ממש שונאת שחצנות וקינאה... 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? קצת מביך אבל כן.... עם חבר שלי .... 44. נישקת בחורה ?חחחחח לא!!!! 45. נישקת בחור ?כן.... 46. אתה סטרייט/ית ?כן...שאלות מוזרות אבל כיף להעביר את הזמן על זה... 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? ממש לא!! 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?ממש לא!! אני מסוג האנשים האלה..... 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? חחחחח מסתכנת ולוקחת 20 כדורים אם זה לא עובר... 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אמא... 51. שברו לך פעם את הלב ?כן... 52. שברת למישהו פעם את הלב ?לא יודעת תשאלי אותו.... 53. בגדו בך? לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! האמת היא הרבה פעמים בכיתה ג'... שיו חלי המסכנה... 55. מה היו התוצאות ? אמממ.... 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 2 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? רק זה.. 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 8 59. וחזק פיזית ? 3 60. וחזק נפשית ?8 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כן.....מפפ..ממפפפ... 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?מה זה אפלטונית..??.. 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?כן..... 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? חחח לא!!! ראש העיר בן זונה ראש העיר בן זונה!! 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? כאן בקומות בישראל פרטי.... זהו נגמר???

באלי.../images/Emo9.gif

1. שם: עידו 2. גיל: עוד מעט 17 (אוהבאותךאבי) 3. זכר/נקבה: זכר 4. מיקום בארץ: עמק יזרעאל 5. תאריך הלידה: 20.12.89 6. כינוי חיבה: עידודי 7. יש חבר/ה ?? נופ. 8. רישיון נהיגה ? היום היה לי שיעור נהיגה ראשון! ווהו! 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון):עוד אין. אני רוצה לעשות הליקס ועגיל בגבה.... ואני לא אוהב קעקועים. 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? חלק וקצת גלי. 11. מה צבע העיניים שלך ? חום 12. מה צבע העור שלך ? לבן 13. יש לך אח/ות בצבא ? לא. 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילוני מאוד. 15. אתה צמחוני/ת ? לא.. למרות שהייתי רוצה להיות צמחוני, אני פשוט אוהב בשר יותר מדי. אני מזדהה עם גופים שמעודדים צמחונות ועם האידיאולוגיה. 16. אתה טבעוני/ת ? לא. 17. קולה ? לא ממש. 18. מים ? כן.
19. אלכוהול שאני אוהב/ת: אין סוג מיוחד. רק לא בירה ויין אדום.. כל השאר סבבה. 20. על האש ? למה לא? 21. צמחוני/ת ? הא? אתה לא קורה את השאלון לפני שאתה מפרסם אותו? 22. חתולים או כלבים ? חתולים. 23. יש לך בע"ח ? כן, כלב. והרבה תרנגולות וחתולים בחצרP: 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: אוונסנס. 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? לא זוכר.. אני אהיה ביום חמישי בקוקה קולה לייב! 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? שום שיר..
27. סנפלינג: כיףכיףכיף, עשיתי כמה פעמים. 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? לא יודע, נראה לי מין באמצע הרחוב. היה ממש כיף. 29. הצבע השולט בארון שלך: כחול. 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? איימי לי, אפרת. 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ?X: 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? שרה מישל גלר, אליסון האניגן. 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? כן, עשיתי מין בציבור. 34. גנבת פעם ? לא 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא, אבל אני רוצה
36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? לא באופן קבוע.. ואף פעם לא מספיק כדי להשתכר. 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? ממש לא. 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? את הפנים ואת הגוף. 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? את השיער. 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מלהיות לבד. 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? נטייה להיפגע מהר מאוד, נטייה לסרב לעזרה. 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? קנאות. 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? המון פעמים
44. נישקת בחורה ? כן. 45. נישקת בחור ? כן 46. אתה סטרייט/ית ? לא. 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? כן, וקצת
48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? כן. 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? מחכה שיעבור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אףאחד 51. שברו לך פעם את הלב ? כע 52. שברת למישהו פעם את הלב ? כע 53. בגדו בך? לא.. מקווה שלא. 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? לא. 55. מה היו התוצאות ? XXX 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? רבים. עשר לפחות. 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? אוונסנס, ג"צ, באפי ואנג'ל, מחזות זמר, הורות לגאים וגאות, פסנתר ופסנתרנים. 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 7 59. וחזק פיזית ? 2 60. וחזק נפשית ? 7 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? נראה לי שכן. 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? לא. 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? כן.. אני יכול לחשוב על שניים כרגע. 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לא. 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? פרטי. לילה טוב!!

../images/Emo20.gif

1. שם:יובל 2. גיל:כמעט 14[leave me alone
] 3. זכר/נקבה:נקבה נקבתית. 4. מיקום בארץ:איפשהו במרכז. 5. תאריך הלידה:השמונה בדצמבר שנת תשעים ושתיים. 6. כינוי חיבה:יובלי[:
] 7. יש חבר/ה ??הלוואי. 8. רישיון נהיגה ?ב-2009
] 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון):אין וכנראה שגם לא יהיה. יפה בחלק מהמקומות[לא גדול מדי,או מפחיד מדי]אבל אני פחדנית. 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?מתולתל רולז
11. מה צבע העיניים שלך ?חום 12. מה צבע העור שלך ?כהה
13. יש לך אח/ות בצבא ?לא. 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ?חילונית אתאיסטית. 15. אתה צמחוני/ת ?נו סיר. 16. אתה טבעוני/ת ?נו סיר. 17. קולה ?בכמויות. 18. מים ?יאפ. 19. אלכוהול שאני אוהב/ת:אני עוד לא בת 14
20. על האש ?יאמי
21. צמחוני/ת ?לא שאלו את זה כבר?
22. חתולים או כלבים ?כלבים
23. יש לך בע"ח ?לא,לא מרשים
24. להקה שאת/ה אוהב/ת:הביטלס והסמתי,ס
25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ?ביום העצמאות
26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ?Yesterday-The Beatles 27. סנפלינג: עשיתי והיה נחמד
28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ?רכבת הרים מפחידה בפארק אירופה שבגרמניה. 29. הצבע השולט בארון שלך:חום
30. מי האשה הכי יפה בעולם ?אין לי מושג. 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ?כנ"ל. 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ?ג'וני דפ
33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ?חציתי באור אדום.
34. גנבת פעם ?חס ושלום 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?אתם מדברים עם הבנאם הלא נכון חבר'ה.סיגריות=מוות
36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ?חבר'ה אני עוד לא בת 14
37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ?לא ממש.מי כן? 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ?הייתי מצרה היקפים בעיקר...
אף סולד,סנטר חמוד,שיער יפה...הדברים הרגילים. 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ?אממ את הריסים שלי
40. ממה את/ה הכי מפחד/ת?סכינים. 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ?מעצבנת,בכיינית,חמומת מוח. 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ?צביעות. 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ?בני דודים נחשבים? 44. נישקת בחורה ?לא.
45. נישקת בחור ?לא.
46. אתה סטרייט/ית ?נראה לי
47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ?לא.לא. 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?אין לי בן\בת זוג ולא היה לי...לעזאזל איתכם. 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ?מחכה שיעבור.. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ?שניהם. 51. שברו לך פעם את הלב ?אה הא.
52. שברת למישהו פעם את הלב ?לא לפי מה שאני יודעת. 53. בגדו בך?לא. 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? ברור... 55. מה היו התוצאות ?מרגיזות במיוחד... 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?5
57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? פעם כתבתי בסרטים מצוירים ודיסני,בסופרים ומשוררים,בפאנפיקים,בבטילס וגם פה.עכשיו אני רק פה. 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ?5 59. וחזק פיזית ? 5 60. וחזק נפשית ?5 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ?אממ לא. 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?לא. 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?לא
64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? אממ כן 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?קומות

../images/Emo107.gifחרופ

1. שם:ירדן
2. גיל:13 3. זכר/נקבה:נקבה 4. מיקום בארץ:מרכז
5. תאריך הלידה:27.10 זה עוד מעט, לא לשכוח! 6. כינוי חיבה:ירדוס
7. יש חבר/ה ??נופ 8. רישיון נהיגה ?הלוואי
9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון):חורים באוזן, ממ תיכנון סיידליפ או טראגוס 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? משהו לא מובן
11. מה צבע העיניים שלך ?חוםS: 12. מה צבע העור שלך ?אממ לא לבן, לא כהה.. בין לבין ואני ממש רוצה להיות לבנה@! כי אני משתזפת מהר אם אני הולכת לבריכה אז כל החופש לא נהינתי הרבה מבריכותS: 13. יש לך אח/ות בצבא ?אהא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ?חילונית? 15. אתה צמחוני/ת ?פעם הייתי חודש ומשהו, ולא ממזמן הייתי, אבל אכלתי פעם בשבועS: 16. אתה טבעוני/ת ?לא 17. קולה ?אהאהאהאהא 18. מים ?מממ בסדר 19. אלכוהול שאני אוהב/ת:וודקה אבסולוט, נו מה נראה לכם? 20. על האש ?S: 21. צמחוני/ת ?כמה פעמים? 22. חתולים או כלבים ?כלבים
23. יש לך בע"ח ?אהא 24. להקה שאת/ה אוהב/ת:גריןדיי אבל אל תגידו שגריןדיי זה חרא וכל זה, כי אניאוהבת 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? לא ממזמן, של בית הבובות 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ?כלום, ואם כן אז בטח השיר שחרשתי עליו בימים האחרונים.. The Strokes - You Only Live Once 27. סנפלינג: לא! 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? לקום בשלוש לפנות בוקר לדוג דגים
היה נחמד חוץ ממחלת ים לא רצויה. 29. הצבע השולט בארון שלך:נראה לי שחור.. 30. מי האשה הכי יפה בעולם ?איימי לי
31. מי הגבר הכי יפה בעולם ?בילי ג'ו
32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? ממ לאיודעת 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ?לא נראה לי 34. גנבת פעם ?לא
35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לאלאלאלא
36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ?מים, הרבה 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ?לא 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ?הכל 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ?כלום 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? שלא יהיה לי מה לענות שישאלו אותי את השאלה הזאתS:, הרבה דברים
41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ?לא יודעת 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ?שלא מקשיבים! 43. צינזור 44. נישקת בחורה ?לא 45. נישקת בחור ?לא 46. אתה סטרייט/ית ? תמיד אני שוכחת מה זה 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ?לא 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? מחכה שיעבור.. פעם כדור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? גם וגם, מה זה פה? 51. שברו לך פעם את הלב ?לא 52. שברת למישהו פעם את הלב ? ממ כן
53. בגדו בך?לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? לא זכור לי 55. מה היו התוצאות ? 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?לא ידועת, הרבה
57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? אופנה אלטרנטיבית, פעם אפקט הפחד ועוד מלא 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ?8 59. וחזק פיזית ? 8 60. וחזק נפשית ?8 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ?מה זה? 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?מה זה? 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?לא איחס 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? חחחחחחחחחחחחחחחח הרגתם אותיD: 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?קומות, מה חשבתם לפרוץ?

ואני ציפיתי לתשובות כמו:

גיל: 50 אלא מה? כדי ללדת את פרד וג'ורג' צריך הרבה יותר משנה להריון! השובבים הקטנים לא רצו לצאת! המציאו לי סוכריות לשון בלון בבטן! טוב בכל אופן..

שומו

New member
../images/Emo6.gifLooking4CoolName../images/Emo3.gif

1. שם: שמר. 2. גיל: 15 וחצי. 3. זכר/נקבה: זכר. 4. מיקום בארץ: חשמונאים. 5. תאריך הלידה: כ"ח שבט ה'תשנ"א, 12.02.1991 למניינם. 6. כינוי חיבה: אין. 7. יש חברה
לא, עדיין לא. 8. רישיון נהיגה
לא, אני בן 15 וחצי. 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): לא ולא. 10. השיער שלך חלק/מתולתל/ גלי
מה אני, בת
שיער רגיל. 11. מה צבע העיניים שלך
חום, נראה לי. 12. מה צבע העור שלך
צבע עור. מה זה הדבר הזה
13. יש לך אח/ות בצבא
לא, ברוך ה'
. 14. כיצד אתה מגדיר את עצמך: דתי
מסורתי
חילוני
דתי. 15. אתה צמחוני
לא. 16. אתה טבעוני
לא. 17. קולה
אוהב. 18. מים
אוהב. 19. אלכוהול שאני אוהב: לא אוהב אלכוהול. 20. על האש
כן
21. חתולים או כלבים
גם וגם, אבל כלבים. 22. יש לך בע"ח
כן- שני אוגרים (שלי), עוד כמה אוגרים (של אחי), כלבה וחתולה. 23. להקה שאתה אוהב: החברה. 24. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה
אף פעם. אולי בגיל 0
25. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע
שום שיר. 26. סנפלינג: מה איתו
לא עשיתי. 27. מה הדבר הכי מטורף שעשית
צנחתי
28. איך היה
כ"כ כיף
29. הצבע השולט בארון שלך: חום בהיר, כי זה צבע הארון
. 30. מי האשה הכי יפה בעולם
ירדנה. 31. מי הגבר הכי יפה בעולם
מה אני, הומו
תשאלו את אבי
32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת
לא יודע... 33. עברת פעם על החוק
אם כן אז איך
סביר להניח שכן. 34. גנבת פעם
כן. 35. אתה נוהג לעשן סיגריות
כמה
לא. אפס. 36. אתה נוהג לשתות
כמה
כן, כשאני תמא. עד שיורווה צימאוני. 37. אתה מרוצה מאיך שאתה נראה
כן. 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל
לא הייתי, אבל אם כבר- עיניים ירוקות-כחולות. 39. מה אתה הכי אוהב בחיצוניות שלך
אה
40. ממה אתה הכי מפחד
אני נצח, אני לא מפחד מדרך ארוכה
. 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך
המון. 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים
המון. 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס
ובלי להתחרמן בכלל
כן, בטח. עם אחותי. 44. נישקת בחורה
לא בחורה. 45. נישקת בחור
לא. 46. אתה סטרייט
כן. 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר
נהנת מזה
לא שזכור לי. 48. אי פעם בגדת בבת זוג
כמה פעמים
לא. מעולם לא הייתה לי בת זוג. 0. 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור
לוקח כדור ומחכה שיעזור. 50. אתה ילד של אבא או אמא
שניהם. 51. שברו לך פעם את הלב
לא, ברוך ה'. 52. שברת למישהו פעם את הלב
אני מאוד מקווה שלא. 53. בגדו בך
לא. 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר
כן. 55. מה היו התוצאות
לא היו. 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר כהכי הכי טובים
אחד, ועוד 2-3-4. 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאתה עדיין כותב
פעם כתבתי בפורום הסרט, כיום אני כותב גם בפורום מנג'ר, כדורגל ובני עקיבא. 58. מ-1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון
תלוי למה. 59. וחזק פיזית
לא מספיק. 60. וחזק נפשית
עדיין לא יודע. 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית
כבר 4 שנים. 62. כרגע אתה אוהב מישהי בצורה לא אפלטונית
כן, כבר 4 שנים
. 63. יש מישהי (מציאותית, לא מפורסמת, ושאתה מכיר אישית) שאתה פשוט מת לז***
בוא נגיד את זה ככה- אני רוצה שיהיו לנו ילדים משותפים. 64. אתה מרוצה מראש העיר שלך
אין לנו ראש עיר. 65. אתה מתגורר בבית קומות או בבית פרטי
בית פרטי.

saaror

New member
עונה

1)סער 2)17 3)זכר 4)אי שם בשומרון 5)30/12/1988 6)סערוריהו או רק סערור 7)יש,ורוב הפורום מכיר אותה 8)רישיון על חמור נחשב? 9)חלילה וחס(קעקועים זה גם אסור על פי התורה) 10)לא בדיוק חלק,לא בדיוק מתולתל 11)חום 12)אני אשכנזי שמשחק בשמש,תחשבו איך נראה צבע עור כזה 13)אני הבכור 14)דתי 15)לא 16)לא 17)קולה מסירה חלודה (תבינו בד...) 18)שולט! 19)רק בירה לבנה,ואולי לפעמים יין אדום יבש 20)בטח,על האש הכי טעים שיש 21)נשאל כבר 22)כלבים,חתולים סתם עצלנים,מועילים רק בתפיסת עכברים ונחשים(זה גם משהו) 23)כלב זאב 24)סונטה,להקה שווה ברמות,ואתם גם תאהבו אחרי השיר "סאן סבאסטיאן" 25)אף פעם לא 26)סאן סבאסטיאן כמובן 27)לא עשיתי 28)לא זוכר,והיה פשוט מעולה 29)אדום 30)שרי 31)מאין לי לדעת?אני לא שופט דברים כאלה 32)לא יודע 33)לצערי כן,בכל מיני אופנים,חצייה באדום,גניבה(אבל לא בכוונה!)ועוד כל מיני דברים שעשיתי כשהיתי קטין ולא דתי 34)כן,גנבתי,אבל לא בכוונה,הכנסתי לכיס ופשוט שכחתי להוציא,ומי שלא מאמין שלא יאמין 35)לעולם לא סיגריות(כמובן,כלום לא באטוח,אך בינתיים,סיגריות-לא בבית ספרינו) 36)כן,אני נוהג לשתות מים כל יום,וכמה שצריך 37)אף אחד אף פעם לא מרוצה,תמיד רוצים לשפר,למרות שאף פעם אין טעם 38)את הקטע עם המשקפיים,מרגיז להיות תלוי בחפץ כזה... 39)זה מתבקש-הגובה שלי 40)האמת,לא יודע,בא לי שיבוא מולי בוגראט כדי שאני אדע 41)לא יודע,יש מספיק... 42)גם,יש מספיק 43)לא יצא לישון עם אדם מהמין השני,ובכלל השאלות הללו ממש לא לעניין כאן 44)עוד לא :) 45)לעולם לא 46)ברוך ה',כן 47)לא,ואני לא חושב שניתן להינות מדבר כזה(אלא אם אתה ממש רשע מרושע) 48)לא 49)מרוב כאבים,נגמרים הכדורים,אז אין ברירה אלא לחכות 50)שניהם 51)לא ומקווה שלעולם לא 52)לא נראה לי 53)אני סמוך ובטוח שלא 54)לצערי כן 55)למזלי כלום 56)ברוך ה',יש מספיק 57)מנהיגי עולם,מפקד צבאות,השמאל שלנו(די ברור...למרות שלא מקבלים תגובות שלי אף פעם,מעניין למה...) 58) 59) 60)לכל הנ"ל אני לא יכול להגיד,אין לי מושג 61) 62)כן,וזה עדיין כך 63)יש להתבייש בשאלה כזאת בכזה פורום ובכלל 64)לא,וזה לרוב ככה... 65)פרטי

למעלה