אני וחברה שלי...
אגב, אבי, יופי שרואים שענית
1. שם: דניאלה (אבל היי! גם נועה פה!) 2. גיל: שתינו 12 3. זכר/נקבה: נקבה 4. מיקום בארץ: מרכז
5. תאריך הלידה: שלי 1.12.94 ושל נועה 4.11.94 6. כינוי חיבה: שלי זה דנוש, דנדי, דין דין ושל נועה זה נוזה, מיקרוגל ולא נפרט
7. יש חבר/ה ?? לנועה יש אקס.
וגמלי.. 8. רישיון נהיגה ? נהה.. אבל ניסיון ארוך טווח 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): עגילים, כאילו דה, נועה רוצה באף, ואני אולי באף.. לא משהו בומבאסטי מדי 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? שלי מתולתל ושל נועה גלי-חלק 11. מה צבע העיניים שלך ? של נועה ירוק ושלי חום 12. מה צבע העור שלך ? שלי-שחור כאילו, שחום, ושל נועה לבן לבן לבן!! 13. יש לך אח/ות בצבא ? לי יש! ולנועה היה 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? שתינו מסורתיות, (קידוש ביום שישי רולזזזז!) אבל מתות על חרדיות.. שרי
15. אתה צמחוני/ת ? נופ אני ונועה רוצה ממש. 16. אתה טבעוני/ת ? לאא חס וכרפס!! 17. קולה ?
טעם החיים, עירוי.. 18. מים ?
19. אלכוהול שאני אוהב/ת: בירה שחורה רולזז!!
נועה:שוקו נחשב?
20. על האש ? בארור! 21. צמחוני/ת ? לאאאא 22. חתולים או כלבים ? כלבים 23. יש לך בע"ח ? אני:דג נחשב?
לנועה אין. 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: אני GOO GOO DOLLS השולטים ונועה בלאק אייד פיז! 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? הוו.. אני תיכננתי ללכת לדפש מוד ונועה היתה ממש מזמן.. 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? IRIS 27. סנפלינג: בעד.. 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? נועה:להיות חברה של אפרו אמריקאני (גנגסטאר כושי) ואני: לצרוח. פשוט ככה. והיום : לשיר את "לחיי האהבה" בייחד עם נועה ברחוב
29. הצבע השולט בארון שלך: שלי? לבן, של נועה כחול.. תכלת.. 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? אני!! ענינו במקהלה
31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? ג'וני רוז'ניק ושי גבסו. נועה מתה על סער (ילד שהיא מכירה, לא אתה סער
) 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? אמה ווטסון, סורי זה לא קיטשי, נועה חושבת שג'ניפר אניסטון. טוב נו, כל שחקני חברים ענקים! 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? נועה ישבה על המדרכות בארה"ב (עבירה) ואני פשוט נהגתי.. 34. גנבת פעם ? כן. ברור מי לא? (לנועה את העיפרון
) 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? נועה נרגילה. אני פשוט נחנקת מזה. סורי שאנה. 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? 12 כוסות ביום... בריא מים לא? 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ?
נועה:כוסית אש מגיל שש, אבל רכק שתדעו שזה היה בהתחלה "טעון שיפור", אני:אני מהממת. 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? אני: כפות רגליים. הן נראות זוועה. נועה:שיניים. דווקא ריבועים מתאימים לך נועה. 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? אני: העיניים, הן מיוחדות כאלו, תמר, תודי
נועה: את האף..למרות שהוא שבור.. 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מהלא נודע. אחרי שקראתי ה"פ דמבי שיכנע אותי, למרות שאני מקקופובית. נועה מפחדת מדיכי. 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? נועה קנאית אובססיבית ואני רגשנית בכיינית בלתי נשלטת. 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? שקרנות.. 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? חברים, ברור, אבל מה זו השאלה הזאת?? זה שאלה דרגה .. (שכחתי
) 44. נישקת בחורה ? אמא נחשבת?
45. נישקת בחור ? אבא, אח אח חבר ושאר ירקות נחשב?
46. אתה סטרייט/ית ? כן. השאלות המיניות ממש לא מוצאות חן בעיני. לפי דעתי אנחנו לא בפורום סקס. 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? שיחקתי אני. אבל בטעות, עכשיו למשל אני משחקת, עכשיו אני נהנית
48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא. לא לא ולא. 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? מחכה שיעבור. נועה לוקחת כדור. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? תמההררר!! 51. שברו לך פעם את הלב ? כן. נועה גם. 52. שברת למישהו פעם את הלב ? כן. נועה לא מסוגלת. 53. בגדו בך? לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? בארור! אנחנו מדברים פה על 2 בנות!! 55. מה היו התוצאות ? עם חוש התיקון שלנו הכל היה בסדר. 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? נועה:2-3 ואני 4 בערך. 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? חברים וג'ואי, פה, הפיג'מות, גאווה צעירה (נו כי אבי אמר לי!! אני לא תומכת משקופים חס וחסה!!) ובעוד כמה.. נועה רק בחברים וג'ואי. 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 11. 12 ביום טוב. נועה:800 ביום טוב. 59. וחזק פיזית ? תלוי, מאוד תלוי. 60. וחזק נפשית ? תלוי. כן בעיקרון. 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כן. 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? כן. נועה גם. 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? לא נענה על זה. פשוט מחפיר. 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לא. 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? קומות. אני רק רוצה להעיר (אני ונועה) שכל השאלות המיניות ממש לא לעניין, עפילו רצינו להפסיק וזה, אבל חשבנו על זה, ופשוט רצינו שתקראו את השורות האלו. נועה&דניאלה.