שאלון.. [לא ה"פ]

o0Shiri0o

New member
קומונת בסכנה היפ היפ הריי !

*אהמ* 21134 *אהמ*

dוDav

New member
אף אחד לא קורא את זה אבל עדיין

1. שם: דוד 2. גיל: 13½ 3. זכר/נקבה: זכר 6. כינוי חיבה: יש אבל זה מביך
7. יש חבר/ה ?? היתה עד לא מזמן 8. רישיון נהיגה ? לא:| 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): אולי שאני אהיה מבוגר יותר אני אעשה 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? גלי/חלק 11. מה צבע העיניים שלך ? חום 12. מה צבע העור שלך ? בין לבן לשחום 13. יש לך אח/ות בצבא ? לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: חילוני 15. אתה צמחוני/ת ? דווקא אני רוצה להתחיל לעשות 16. אתה טבעוני/ת ? אין ממש מה לאכול כשאתה טבעוני:| 17. קולה ? בעעעעעעעעע איכס. 18. מים ?
19. אלכוהול שאני אוהב/ת: רק בירה פעם ב.... שיוצאים עם חברים 20. על האש ? יאק 21. צמחוני/ת ? היה כבר, לא? 22. חתולים או כלבים ?לא זה ולא זה 23. יש לך בע"ח ? ^^^ 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: בית בובות די טובים 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? לא זוכר:-| 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? משחק כדורגל בטלוויזיה שברקע נחשב
27. סנפלינג: לא עשיתי 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? אמממ לא זוכר 29. הצבע השולט בארון שלך: לבן/כחול 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? יש הרבה 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? ^^ 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? לא ממש 34. גנבת פעם ? לא=/ 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? אני לא מספיק טיפש כדי לעשות דבר שאני אתחרט עליו בעוד כמה שנים. 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? שוב, ימי שישי שיוצאים או בארוחת שישי (פעם ב___________) 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? כן 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? קצת, אולי ההליכה
39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? אף=X 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מוות במשפחה (חס וחלילה) 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ?טיפלה' קנאי 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ?חטטנות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ?כן 44. נישקת בחורה ?כן 45. נישקת בחור ? לא 46. אתה סטרייט/ית ? יאפ 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא ממש 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? אני בן 13 וחצי. אנחנו לא מספיק מתוחכמים כדי שלא יתפסו אותנו 8-| 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? מחכה שיעבור. לא אוהב כדורים 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אמא. אבא שלי אדם שוביניסט עם דעות קדומות מפגרות. 51. שברו לך פעם את הלב ?בערך 52. שברת למישהו פעם את הלב ?בערך 53. בגדו בך? לא (לפחות מקווה שלא) 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? פעם אחת, בטעות. 55. מה היו התוצאות ? לא משהו רציני 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 4 (אבל ממש טובים) 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? שום פורום 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 8 59. וחזק פיזית ? 7 (?) 60. וחזק נפשית ? 7 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? לא ממש 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? לא 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? לא:X 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לא כל כך אכפת לי ממנו, למען האמת. 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? קומות, גג

kaguma2006

New member
עונה ^___^

. שם:אנה 2. גיל: 12 3. זכר/נקבה: נקבה 4. מיקום בארץ: קרית שמונה 5. תאריך הלידה: 10/12/1993 6. כינוי חיבה:אין -_- 7. יש חבר/ה ??חברות יש וגם חבר נחמד וחמוד $____$ 8. רישיון נהיגה ? אהמ.......אהמ....... 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון):מתכננת פירסינג באף 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? גלי 11. מה צבע העיניים שלך ? חום דבש 12. מה צבע העור שלך ?שזופה מעט 13. יש לך אח/ות בצבא ? לא,אני הבכורה X_______________X 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ?מסרותית 15. אתה צמחוני/ת ?כן 16. אתה טבעוני/ת ? ?_____? 17. קולה ? D: 18. מים ?D: 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: יאק!!!!!!! >__< 20. על האש ?יייייייאאאאאאאממממממממ! <_> 21. צמחוני/ת ? כן 22. חתולים או כלבים ? לא ]: 23. יש לך בע"ח ? אחותי ^___^ 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: יש כמה-לינקין פארק,גורילז,טראק,בלאק אייד פיס 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? לפני כמה שבועות,בהופעה של רוני 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? שירים של לינקין פארק 27. סנפלינג: ?_? 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? עליתי על האנקונדה,היה מפחיד 29. הצבע השולט בארון שלך: כל מיני צבעים ^__^ שחור ורוד ולבן 30. מי האשה הכי יפה בעולם ?מונה ליזה 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ?חבר שלי ^___^ 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? אני ^__^ המורה האמינה שעשיתי ש"ב 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ?לא 34. גנבת פעם ? לא 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?לא 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? לשתות קולה D: 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? לא ממש.... 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ?את הנמשים והאף! 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ?את השיער 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? שמשו רע יקרה לאחי הקטן 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ?שאני גרועה בספורט ^_^ 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? שחצנות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? עם אבא שלי כשהייתי תינוקת ^___^ 44. נישקת בחורה ? את אמא,בלחי 45. נישקת בחור ?את אבא,בלחי 46. אתה סטרייט/ית ?כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ?לא לא לא 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?לא לא לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ?מבריזה מהלימודים 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אמא 51. שברו לך פעם את הלב ?כן 52. שברת למישהו פעם את הלב ?כן,הרבה X_X 53. בגדו בך?לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? לא 55. מה היו התוצאות ?לא 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?את כולם! 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? 4 כולל זה- אינויאשה,פיות ושדונים,רוני,הארי פוטר 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 7 59. וחזק פיזית ? 3 60. וחזק נפשית ?8 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כן 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?כן 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?לא 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לא,הוא זבל 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?קומות

shahar615

New member
שאלון!!אתם לא תאמינו איזה התלהבות ע

עברה בי עכשיו..... 1. שם:שחר 2. גיל:14 3. זכר/נקבה:
4. מיקום בארץ:צפון 5. תאריך הלידה:16.2.92 זיכרו לכם 6. כינוי חיבה:שחר קרמיט/ צ'חר 7. יש חבר/ה ??לא 8. רישיון נהיגה ?לא 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון):בתכנון 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?מוזר. מתחיל חלק ומסתיים בתלתלים 11. מה צבע העיניים שלך ?חום 12. מה צבע העור שלך ?בהיר 13. יש לך אח/ות בצבא ?לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ?חילונית 15. אתה צמחוני/ת ?כן 16. אתה טבעוני/ת ?לא 17. קולה ?לפעמים 18. מים ?בטח 19. אלכוהול שאני אוהב/ת:יין קידוש 20. על האש ?פטריות 21. צמחוני/ת ?הייתה כבר השאלה הזו? 22. חתולים או כלבים ?שול 23. יש לך בע"ח ?לא 24. להקה שאת/ה אוהב/ת:rhcp ביטלס 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ?המורדים
26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ?californication אחלה טיימינג 27. סנפלינג: פחד גבהים 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ?לשבת ליד גוטמן בביולוגיה שיעור שלם איך היה ?נורא עברתי בשיעור השני בתירוץ שלא רואים כלום. 29. הצבע השולט בארון שלך:לבן 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? מלכת היופי אולי? 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ?ג'וני דפ בשודדי הקריבים 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? גארי אולדמן (ואם אתם לא מרוצים מהמשחק שלו בהארי פוטר אתם חייבים לראות את ליאון או האלמנט החמישי) 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ?לא
34. גנבת פעם ?מהדס 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?לא פיחס 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ?לשתות מים לשיכרון 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ?ביום טוב 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ?מסתדרת תודה. 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ?אף, שיער 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מוות 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ?תמימה 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ?צביעות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ?ברור (מחנות, כיתה א..) 44. נישקת בחורה ?לא 45. נישקת בחור ?לא 46. אתה סטרייט/ית ? כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ?לא 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ?לא יודעת לקחת כדורים. כן אני מתקשה... 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ?אני חושבת שאף אחד 51. שברו לך פעם את הלב ?לא 52. שברת למישהו פעם את הלב ?לא שידוע לי 53. בגדו בך?לא בהקשר רומנטי 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? יכול להיות 55. מה היו התוצאות ?לא זוכרת 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?4 5 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? פאנפיקים האוס זיהוי שירים מכושפות 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ?9.5 59. וחזק פיזית ? 6 60. וחזק נפשית ?7 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ?לא 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?לא 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?לא 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? קיבוץ אהמ אבל חרא של מזכירה 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?קומות

n u k e y

New member
יש פורום פאנפיקים של האוס?

אני שנים מחפשת פאנפיקים של האוס וחשבתי שארף אחד לא כותב!!!! את יכולה לתת לי את הכותבת?

אני וחברה שלי...

אגב, אבי, יופי שרואים שענית
1. שם: דניאלה (אבל היי! גם נועה פה!) 2. גיל: שתינו 12 3. זכר/נקבה: נקבה 4. מיקום בארץ: מרכז
5. תאריך הלידה: שלי 1.12.94 ושל נועה 4.11.94 6. כינוי חיבה: שלי זה דנוש, דנדי, דין דין ושל נועה זה נוזה, מיקרוגל ולא נפרט
7. יש חבר/ה ?? לנועה יש אקס.
וגמלי.. 8. רישיון נהיגה ? נהה.. אבל ניסיון ארוך טווח 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): עגילים, כאילו דה, נועה רוצה באף, ואני אולי באף.. לא משהו בומבאסטי מדי 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? שלי מתולתל ושל נועה גלי-חלק 11. מה צבע העיניים שלך ? של נועה ירוק ושלי חום 12. מה צבע העור שלך ? שלי-שחור כאילו, שחום, ושל נועה לבן לבן לבן!! 13. יש לך אח/ות בצבא ? לי יש! ולנועה היה 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? שתינו מסורתיות, (קידוש ביום שישי רולזזזז!) אבל מתות על חרדיות.. שרי
15. אתה צמחוני/ת ? נופ אני ונועה רוצה ממש. 16. אתה טבעוני/ת ? לאא חס וכרפס!! 17. קולה ?
טעם החיים, עירוי.. 18. מים ?
19. אלכוהול שאני אוהב/ת: בירה שחורה רולזז!!
נועה:שוקו נחשב?
20. על האש ? בארור! 21. צמחוני/ת ? לאאאא 22. חתולים או כלבים ? כלבים 23. יש לך בע"ח ? אני:דג נחשב?
לנועה אין. 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: אני GOO GOO DOLLS השולטים ונועה בלאק אייד פיז! 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? הוו.. אני תיכננתי ללכת לדפש מוד ונועה היתה ממש מזמן.. 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? IRIS 27. סנפלינג: בעד.. 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? נועה:להיות חברה של אפרו אמריקאני (גנגסטאר כושי) ואני: לצרוח. פשוט ככה. והיום : לשיר את "לחיי האהבה" בייחד עם נועה ברחוב
29. הצבע השולט בארון שלך: שלי? לבן, של נועה כחול.. תכלת.. 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? אני!! ענינו במקהלה
31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? ג'וני רוז'ניק ושי גבסו. נועה מתה על סער (ילד שהיא מכירה, לא אתה סער
) 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? אמה ווטסון, סורי זה לא קיטשי, נועה חושבת שג'ניפר אניסטון. טוב נו, כל שחקני חברים ענקים! 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? נועה ישבה על המדרכות בארה"ב (עבירה) ואני פשוט נהגתי.. 34. גנבת פעם ? כן. ברור מי לא? (לנועה את העיפרון
) 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? נועה נרגילה. אני פשוט נחנקת מזה. סורי שאנה. 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? 12 כוסות ביום... בריא מים לא? 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ?
נועה:כוסית אש מגיל שש, אבל רכק שתדעו שזה היה בהתחלה "טעון שיפור", אני:אני מהממת. 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? אני: כפות רגליים. הן נראות זוועה. נועה:שיניים. דווקא ריבועים מתאימים לך נועה. 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? אני: העיניים, הן מיוחדות כאלו, תמר, תודי
נועה: את האף..למרות שהוא שבור.. 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מהלא נודע. אחרי שקראתי ה"פ דמבי שיכנע אותי, למרות שאני מקקופובית. נועה מפחדת מדיכי. 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? נועה קנאית אובססיבית ואני רגשנית בכיינית בלתי נשלטת. 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? שקרנות.. 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? חברים, ברור, אבל מה זו השאלה הזאת?? זה שאלה דרגה .. (שכחתי
) 44. נישקת בחורה ? אמא נחשבת?
45. נישקת בחור ? אבא, אח אח חבר ושאר ירקות נחשב?
46. אתה סטרייט/ית ? כן. השאלות המיניות ממש לא מוצאות חן בעיני. לפי דעתי אנחנו לא בפורום סקס. 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? שיחקתי אני. אבל בטעות, עכשיו למשל אני משחקת, עכשיו אני נהנית
48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא. לא לא ולא. 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? מחכה שיעבור. נועה לוקחת כדור. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? תמההררר!! 51. שברו לך פעם את הלב ? כן. נועה גם. 52. שברת למישהו פעם את הלב ? כן. נועה לא מסוגלת. 53. בגדו בך? לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? בארור! אנחנו מדברים פה על 2 בנות!! 55. מה היו התוצאות ? עם חוש התיקון שלנו הכל היה בסדר. 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? נועה:2-3 ואני 4 בערך. 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? חברים וג'ואי, פה, הפיג'מות, גאווה צעירה (נו כי אבי אמר לי!! אני לא תומכת משקופים חס וחסה!!) ובעוד כמה.. נועה רק בחברים וג'ואי. 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 11. 12 ביום טוב. נועה:800 ביום טוב. 59. וחזק פיזית ? תלוי, מאוד תלוי. 60. וחזק נפשית ? תלוי. כן בעיקרון. 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כן. 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? כן. נועה גם. 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? לא נענה על זה. פשוט מחפיר. 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לא. 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? קומות. אני רק רוצה להעיר (אני ונועה) שכל השאלות המיניות ממש לא לעניין, עפילו רצינו להפסיק וזה, אבל חשבנו על זה, ופשוט רצינו שתקראו את השורות האלו. נועה&דניאלה.

אבי,

גם אתה נראה ממש לא רע
כאילו, ב"גבר הכי יפה בעולם" סתם סתם.. חמי יותר חתיך ממך
לא סעצם סער (שרי טוב סתמתי!) קיצר

Eos14

New member
../images/Emo29.gif עונה../images/Emo26.gif

1. שם: שחר 2. גיל: עוד חודשיים 15
3. זכר/נקבה: נקבה 4. מיקום בארץ: השרון 5. תאריך הלידה: 21.11.91 6. כינוי חיבה: שחרורי, שחרולה... 7. יש חבר/ה ?? לא 8. רישיון נהיגה? חחח עוד לא..
9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): לא..
10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי? קצת גלי ונפוח. 11. מה צבע העיניים שלך? כחול-ירוק עם קצת חום ואפור..משהו מוזר ולא ברור בהתאם למה שאני לובשת באותו רגע ולפי מצבי הבריאותי (כשהייתי חולה לפי 3 ימים הוא היה ירוק כמו קרפד משומר, נשבעת לכם
) 12. מה צבע העור שלך? בהיר יחסית. 13. יש לך אח/ות בצבא? לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת? חילונית 15. אתה צמחוני/ת ? לא, אבל לפעמים יש לי מחשבות צמחוניות, במיוחד כשמדובר במסעדת פירות ים..
16. אתה טבעוני/ת? לא 17. קולה ? איכס
18. מים ? בריא ומרענן במיוחד אחרי ריצה של קילומטר וחצי..
19. אלכוהול שאני אוהב/ת: אין בכלל..
20. על האש ? שיפודים
21. צמחוני/ת ? שוב, לא... 22. חתולים או כלבים ? אוגרים
23. יש לך בע"ח ? כן 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: דסטיניז צ'יילד, גרין דיי, R.E.M. 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? לא מזמן 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? I'm Not Missing You-סטייסי אוריקו. 27. סנפלינג: מגניב, למרות שמעולם לא עשיתי..
28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה? אני לומדת צלילה, ובא לי כ"כ לעשות באנג'י וצניחה חופשית (אני אוהבת ספורט משוגע...
). 29. הצבע השולט בארון שלך: מעורב. 30. מי האשה הכי יפה בעולם? לא יודעת 31. מי הגבר הכי יפה בעולם? כנ"ל 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? ג'וני דפ... 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך? חוקים של בצפר
34. גנבת פעם? לא 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה? איכס, לא
36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה? כנ"ל
37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? פחות או יותר, כן. אמנם ישנם חלקים שאני פחות אוהבת אצלי, אבל בסה"כ אני די מרוצה. 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל? האף ושהשיער שלי יהיה פחות יבש ונושר..
39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך? עיינים ושפתיים...
40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? הבוגארט שלי
כשאראה אחד אני בטח אדע...
41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך? ישנן מספיק. אני לא יודעת איזו מהן. 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים? חוסר רגישות, חוסר טקט, תוקפניות וגסות רוח מוגזמת. 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? כשהייתי תינוקת, עם אבא שלי
44. נישקת בחורה? נפפ... 45. נישקת בחור? לא... 46. אתה סטרייט/ית? כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא. 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים? לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור? תלוי עד כמה זה כואב. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא? מדי פעם ככה ומדי פעם הפוך, תלוי במצב רוח. 51. שברו לך פעם את הלב? כן 52. שברת למישהו פעם את הלב? לא 53. בגדו בך? לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר? לא 55. מה היו התוצאות?
56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים? ואם אגיד שמות, אתם תכירו
57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת? "פטפוטי בנות" (שאני גם מנהלת אותה), "זהירות, בנות!" וזהו... 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון? 8 59. וחזק פיזית? 6 60. וחזק נפשית? 7 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית? כן 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית? לא בטוחה..
63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז***?
64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך? לא 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי? פרטי.

דווקא בא לי לענות

ב"ה 1.. שם:ספיר 2. גיל:16 3. זכר/נקבה:נקסב 4. מיקום בארץ:מרכז 5. תאריך הלידה:12/7 6. כינוי חיבה:ספירי ספירוש ספי.. מה שמתחשק לאנשים 7. יש חבר/ה ?? לא 8. רישיון נהיגה ? אני נוהגת 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): אין 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?חלק, ובדוק אתמול הסתפרתי לקראת החתונה של בת הדודה ויצא ממש אחלה! 11. מה צבע העיניים שלך ?שחורנוטה לחום 12. מה צבע העור שלך ? אממ נוטה לכהה 13. יש לך אח/ות בצבא ?היו 2 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? לא מגדירה 15. אתה צמחוני/ת ? לא,או כמו שאחותי הקניבלית אמרה אתמול אחרי שאכלה סטייק שם:"בשביל מה יש חיות? כדי לאכול אותן!" <לבטן שלה-שלום> 16. אתה טבעוני/ת ?לא 17. קולה ? בהחלט 18. מים ? שותה 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: תירוש <אני יודעת שאין בזה אלכוהול> 20. על האש ? בהחלטט 21. צמחוני/ת ? לא 22. חתולים או כלבים ?היה לי חתול,אבל אני יותר לא רוצה חתול מלבדו.. 23. יש לך בע"ח ? יש לי אח גדול שנוהג לחקות קופים,נחשב? 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: איפה הילד 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? מעולם לא 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? יש שקט מבורך 27. סנפלינג: על גופתי המתה. 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? אממ לא זוכרת,אבל מן הסתם ממש נהנתי 29. צבע השולט בארון שלך:יש המון צבעים 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? לא יודעת.. 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? אממ.. גוני דפ ללא ספק. <התמכרתי> 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? וואלה לא זוכרת שחקניות 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? לא ממש 34. גנבת פעם ?הגנבת אני נראת לכם?? לא,לא גנבתי. 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא נוהגת 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ?ממש לא 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ?כרגע? אממ 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? אף, נכון שזה קלישאה אבל האף שלי פשוט נורא ואיום. 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? שיער 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מנפילות <פיזיות ולא פיזיות> 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? דברנות, יותר מידי,ושצריך משום מה אני שותקת 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ?חטטנות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? לא 44. נישקת בחורה ? לא 45. נישקת בחור ?לא 46. אתה סטרייט/ית ?כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? ממש לא! חס וחלילה! מה אני מכשפה?? 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? איך אפשר לבגוד בחבר הלא קיים??<ושלא היה קיים אף פעם> 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? מחכה 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? של שניהם 51. שברו לך פעם את הלב ? זה צריך לקרות לפחות פעם אחת בחיים.. 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לא שידוע לי. 53. בגדו בך?"חברה" אחת תקעה לי סכין בגב 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן.. לאחותי.. <אבל לא שקשורים לאנשי הפורום אז.. תרגיעו> 55. מה היו התוצאות ? אחותי שתקה 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?3 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? פאנפיקים 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ?10,שאני באמת באמת באמת באמת רוצה משהו 59. וחזק פיזית ? 9 רגישה לדגדוגים,הרופטים יודעים שלי לא אפשרי לבדוק את הבטן 60. וחזק נפשית ?7 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ?כן..
62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? תודה לאל -לא 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?לא 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? זה אמור לעניין אותי? 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? פרטי

חרבביש

New member
עונה...

1. שם: אודי. 2. גיל: 13. 3. זכר/נקבה: נקבה, כמובן. 4. מיקום בארץ: י-ם. 5. תאריך הלידה: 29.9 6. כינוי חיבה: אודי? 7. יש חבר/ה? נגה. אנחנו חברים חוץ מזה שנפגשנו רק פעמיים. 8. רישיון נהיגה? שניים, אחד במכונית ואחד על החתול
9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): כלום. 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי? חלק. 11. מה צבע העיניים שלך? חום כהה אני חושב. 12. מה צבע העור שלך? בהיר. 13. יש לך אח/ות בצבא? לא.. 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: חילוני. 15. אתה צמחוני/ת? לא. 16. אתה טבעוני/ת? לא... 17. קולה? רק באירועים. 18. מים? כן! 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: מיץ דם. 20. על האש? לפעמים.. 21. צמחוני/ת? כן. (שיניתי את דעתי מלפני שתי דקות) 22. חתולים או כלבים? חתול. 23. יש לך בע"ח? לא (
) 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: Cowboy Mouth 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? בגלגול הקודם. 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? איזה זבל מזרחי שאח שלי שומע. 27. סנפלינג: לאא 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית? לא זוכר.. 29. הצבע השולט בארון שלך: אדום-שחור. 30. מי האשה הכי יפה בעולם? נגה
31. מי הגבר הכי יפה בעולם? לא יודע. 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? כדורגל? קאקא. לא כדורגל? קריסטיאנו רונאלדו (והמבין יבין..) 33. עברת פעם על החוק? חציתי באדום. 34. גנבת פעם? מזמן מזמן... לפני איזה חמש שנים... 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות? כן, שלוש פעמים ביום. תמיד לפני פגישה עם נגה, כדי שיהיה לי ריח טוב מהפה. 36. את/ה נוהג/ת לשתות? 10 כוסות ביום. (מים) 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה? לא תמיד.. 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל? הרבה דברים
39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך? גובה.
40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? *מתלבט אם לגלות או לא..* רעידות אדמה.. יש לי טראומה מאלו שהיו. בכלל, אסונות טבע נורא מפחידים אותי. 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך? עקשנות? 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים? לעשות דווקא. 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? XD המון.. ובלי להתחרמן בכלל? בטח היו כמה פעמים
44. נישקת בחורה? לא. 45. נישקת בחור?
סתם, לא. 46. אתה סטרייט/ית ? כן. 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר?! לפחות במודע לא. אויש! בעצם.. נראה שכן. אבל לא נהניתי מזה. הייתי חייב לעשות את זה. (לא, זה לא אמת או חובה.) 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? בג'יני. לפני שהיא ידעה על נגה. (או להפך, אתם מוזמנים לבחור.) 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור? תלוי כמה הוא כואב. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא? אני ילד של נגה. 51. שברו לך פעם את הלב? לא. 52. שברת למישהו פעם את הלב? לא חושב. 53. בגדו בך? כן. 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר? לא.. 55. מה היו התוצאות? הממ? 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים? שניים-שלושה. 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת? כלום. 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון? 6 או 7 59. וחזק פיזית? 3 או 4 או 5. פשוט אין לי משקל להשתמש בו.. 60. וחזק נפשית? 9. 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית? מה זה אפלטונית? 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז***? חחחחחח
64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך? לא

dוDav

New member
../images/Emo6.gif

באמת כ. רונאלדו מתחזה לא קטן (אם זו הכוונה, כן?
)

The T Shirt

New member
גמני גמני גמני

1. שם: תומר 2. גיל: 16 3. זכר/נקבה: זכר 4. מיקום בארץ: חולון 5. תאריך הלידה: 6. כינוי חיבה: 7. יש חבר/ה ?? אין 8. רישיון נהיגה ? הלוואי 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): נופ 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי? לא נותן לו לצמוח מספיק כדי לדעת.. 11. מה צבע העיניים שלך ? חום כהה 12. מה צבע העור שלך ? ממ.. צבע רגיל כזה..? 13. יש לך אח/ות בצבא? לא כרגע 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? מסורתי-חילוני 15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? ממ.. לא 17. קולה ? ספרייט..! 18. מים ?
19. אלכוהול שאני אוהב/ת: 20. על האש ? סבבה
21. צמחוני/ת ? שאלה 15... 22. חתולים או כלבים ? חתולים - בעעע (אל תהרגו אותי), כלבים - לא ממש. 23. יש לך בע"ח ? נופ 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: לינקין פארק..! 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? ממ. אנערף 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? simple plan - happy together 27. סנפלינג: צריך לעשות מתישהו.. נשמע מגניב
28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? 29. הצבע השולט בארון שלך: יש לי את כל הצבעים.. 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? ואו.. אממ.. שאלה קשה 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? אנערף 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? יש הרבה טובים.. החבר'ה מאבודים, השחקן שמגלם את סקופילד מנמלטים, סנדרה בולוק ויש עוד כמה.. 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? לא ממש 34. גנבת פעם ? נופ 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? סיגריות זה בעע 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? לא ממש.. 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? יאפ 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? ממ.. לא'דע, צבע עיניים? 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? ממ.. אנערף 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? סוהרסנים? 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? קשה לבטוח באחרים 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? שאי אפשר לסמוך עליהם?
אממ.. מאחרים? בכיינים? יש עוד כמה.. 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? לא נראה לי... 44. נישקת בחורה ? מה נראה לכם.. 45. נישקת בחור ? ממ.. לא ממש בקטע הזה.. 46. אתה סטרייט/ית ? כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא... 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? אף פעם לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? מחכה שיעבור.. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? לא ולא? של שניהם? לא'דע 51. שברו לך פעם את הלב ? לא ממש 52. שברת למישהו פעם את הלב ? מקווה שלא 53. בגדו בך? לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? לא נראה לי 55. מה היו התוצאות ? ^^ 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? אולי 1,2, גם זה לא ממש.. 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? ממ..? אייסיטי 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 10 אם אני רוצה.. 59. וחזק פיזית ? ממ.. לא ממש יודע.. 7? 60. וחזק נפשית ? 8-9 אני מנחש... 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? לא נראה לי.. 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? ^^ 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לא ממש מעניין אותי, האמת.. 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? דירה בבית קומות..

Mrs Amber Bloom

New member
^^../images/Emo41.gif

1. שם: אמבר 2. גיל: 15 3. זכר/נקבה: נ. 4. מיקום בארץ: פ"ת 5. תאריך הלידה: 21.7 6. כינוי חיבה: ברי 7. יש חבר/ה ?? לא !! 8. רישיון נהיגה ? לא 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): לא, אבל אולי פעם אני אעשה קעקוע קטן. מי יודע. 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? גלי 11. מה צבע העיניים שלך ? כחול 12. מה צבע העור שלך ? בהיר 13. יש לך אח/ות בצבא ? יאפ:]
14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית שמדליקה נר בשבת עם המשפוחה
15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? איכ 18. מים ?
19. אלכוהול שאני אוהב/ת: שום כלום 20. על האש ? יאמ 21. צמחוני/ת ? יש לי דה ז'ה וו 22. חתולים או כלבים ? חתולים 23. יש לך בע"ח ? לא 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: The Beatles
25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? אמממ.. טקס פתיחת השנה בבית ספר שניגנו 2 וחצי שירים נחשב?
26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? The Beatles - Good Day Sunshine 27. סנפלינג: מגניב 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? קיר טיפוס
. הגעתי עד הסוף!!11 היה מגניב 29. הצבע השולט בארון שלך: שחור 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? לא יודעת, לא ראיתי את כולן 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? לא יודעת, לא ראיתי את כולם, אבל אני בטוחה שג'וני דפ הוא אחד הבולטים. 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? ג'וני דפ 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? גנבתי חמצוץ 34. גנבת פעם ? ^ 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא, 0 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? מים, הרבהP:''' 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? לא 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? פנים ללא חצ'קונים 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? עיניים 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מוות 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? קנאות, פחדנות 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? צביעות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? כן.. אבל שהייתי קטנה.. בת 10-11.. *לוזר* 44. נישקת בחורה ? לא 45. נישקת בחור ? לא 46. אתה סטרייט/ית ? כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? כן, אבל בלי כוונה. לא נהניתי.. 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא, צריך שיהיה בן זוג כדי שאני אוכל לבגוד
49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? כדור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? שניהם.. נראה לי יותר אבא 51. שברו לך פעם את הלב ? לא ממש 52. שברת למישהו פעם את הלב ? כן 53. בגדו בך? לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן 55. מה היו התוצאות ? לא זוכרת 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 3 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? קומונה, סימס וסושי 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 2 59. וחזק פיזית ? 4 60. וחזק נפשית ? 7 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? לא נראה לי:/ 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? לא 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? אממ, לא 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ?
65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? קומות

למעלה