שאלון.. [לא ה"פ]

דנדוש 3

New member
שאלון.. [לא ה"פ]

1. שם: 2. גיל: 3. זכר/נקבה: 4. מיקום בארץ: 5. תאריך הלידה: 6. כינוי חיבה: 7. יש חבר/ה ?? 8. רישיון נהיגה ? 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? 11. מה צבע העיניים שלך ? 12. מה צבע העור שלך ? 13. יש לך אח/ות בצבא ? 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? 15. אתה צמחוני/ת ? 16. אתה טבעוני/ת ? 17. קולה ? 18. מים ? 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: 20. על האש ? 21. צמחוני/ת ? 22. חתולים או כלבים ? 23. יש לך בע"ח ? 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? 27. סנפלינג: 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? 29. הצבע השולט בארון שלך: 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? 34. גנבת פעם ? 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? 44. נישקת בחורה ? 45. נישקת בחור ? 46. אתה סטרייט/ית ? 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? 51. שברו לך פעם את הלב ? 52. שברת למישהו פעם את הלב ? 53. בגדו בך? 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? 55. מה היו התוצאות ? 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 59. וחזק פיזית ? 60. וחזק נפשית ? 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?

דנדוש 3

New member
עונה ../images/Emo9.gif

1. שם: דנה 2. גיל: 13 3. זכר/נקבה: נקבה 4. מיקום בארץ: ת"א 5. תאריך הלידה: ++++ 6. כינוי חיבה: דנונה 7. יש חבר/ה ?? לא 8. רישיון נהיגה ? לא 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): לא איכסס 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? חלק 11. מה צבע העיניים שלך ? חום-דבש 12. מה צבע העור שלך ? לבנבן נורמאלי 13. יש לך אח/ות בצבא ? לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית 15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? שזה אומר?? 17. קולה ? כן 18. מים ? כן 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: לא אוהבת 20. על האש ? כן 21. צמחוני/ת ? לא 22. חתולים או כלבים ? כלבים 23. יש לך בע"ח ?כן 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: אין 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? שלוש שנים 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? פסקול ה"פ 27. סנפלינג: 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? ירדתי לאילת ועשיתי טיול נחלים היה.. כייף חיים 29. הצבע השולט בארון שלך: כחול 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? בריטני או אמה ווטסון 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? דניאל רדקליף 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? אמה ווטסון 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? לא 34. גנבת פעם ? לא 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לאאא 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? מים כן.. אבל אלכהול אין סיכוי 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? כן 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? כלום 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? עיניים 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? סוהרסן בעולם הקוסמים.. עכביש וחרקים כל שהם בעולם האמיתי. 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? לא יודעת 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? קמצנות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? יאקקקקקק 44. נישקת בחורה ? יאקקקקק 45. נישקת בחור ? לא 46. אתה סטרייט/ית ?מה זה? 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? כן , ולא 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? במקרים מסויימים כדור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אמא 51. שברו לך פעם את הלב ? כן 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לא 53. בגדו בך? לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן 55. מה היו התוצאות ? לא משו.. 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 0 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? ה"פ הספר והסרט 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 8.5 59. וחזק פיזית ? 7 60. וחזק נפשית ? 6 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ?כן 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? לא 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה עליו?- לא 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? כן 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? קומות

עונה כי סתם בא לי

1. שם: תום 2. גיל: 16...ביום חמישי 3. זכר/נקבה: נקבה 4. מיקום בארץ: א"י 5. תאריך הלידה: מזה משנה 6. כינוי חיבה: תומי 7. יש חבר/ה ?? כה 8. רישיון נהיגה ? יהיה 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): אני רוצה נזם!!! 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? תלוי בנמצב הצבירה 11. מה צבע העיניים שלך ? לוידעת 12. מה צבע העור שלך ? העור שלי הוא בצבע עור 13. יש לך אח/ות בצבא ? נופ 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? מחק את המיותר??? לא מגדירה ת'עצמי 15. אתה צמחוני/ת ? רק שהאוכל ממש גרוע 16. אתה טבעוני/ת ? נופ...חולה על חביתות 17. קולה ? טעים 18. מים ? הכי הכי 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: תלוי 20. על האש ? יאפ, כל הזמן, במיוחד אם יש מרשמלו לקינוח 21. צמחוני/ת ? שאלתם 22. חתולים או כלבים ? תלוי 23. יש לך בע"ח ? היה אפרוח ומת 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: הרבה 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? בווליום ת"אאאאא 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? זה רק הלב שכאב לך- אביב המלךךך 27. סנפלינג: פויה, מפחיד 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? הכי מטורף, אני חושבת שלהיוולד לעולם הזה 29. הצבע השולט בארון שלך: שחור? 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? אפחת 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? לא אוביקטיבית 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? תלוי 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? לוזכרת 34. גנבת פעם ? כסף מהקופה של אח שלי נחשב? 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא סיגריות זה פויי 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? רק לעיתים 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? תלוי 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? לא 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? ששאלת פויה 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? רוחות 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? לדבר הרבה הרבה הרבה יותר מידי 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? חפירה 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? ממ..לא נראלי 44. נישקת בחורה ? בכיאלו 45. נישקת בחור ? יאפ 46. אתה סטרייט/ית ? יאפ 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא, זה אחד הדברים הלא נחמדים 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא ולא אבגוד 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? לוקחת כדור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? של שניהם, נראלי 51. שברו לך פעם את הלב ? כה 52. שברת למישהו פעם את הלב ? כימעט 53. בגדו בך? לוידעת 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? פעם 55. מה היו התוצאות ? נדפקתי 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 3 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? ממ... 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? מ... 59. וחזק פיזית ? 0 60. וחזק נפשית ?9 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כן 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? נראלי 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? לא 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? מה??? 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? פרטי

../images/Emo141.gifLooking4CoolName../images/Emo141.gif

1. שם: אברהם אבי. 2. גיל: עוד חמישה ימים - 16!
3. זכר/נקבה:
4. מיקום בארץ: יהוד. 5. תאריך הלידה: 23.9.90 6. כינוי חיבה: אבוש', מאמי, מיאו. 7. יש חבר/ה? היה רוצה. לא. 8. רישיון נהיגה? עדיין לא. 9. קעקועים/פירסינג: אין וגם לא בתכנון, דוחה! 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי? מתולתל, כשהוא ארוך שמים לב. 11. מה צבע העיניים שלך? חומות. 12. מה צבע העור שלך? שחום חמוד! 13. יש לך אח/ות בצבא? אחותי במודיעין הייתה. 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: מסורתי. 15. אתה צמחוני/ת? לא. 16. אתה טבעוני/ת? לא. 17. קולה?
18. מים ?
19. אלכוהול שאני אוהב/ת: כלום!!!1
בלע! 20. על האש ?
21. צמחוני/ת ?
22. חתולים או כלבים ?
23. יש לך בע"ח ?
24. להקה שאת/ה אוהב/ת: בפרסית, אתם לא מכירים. 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? אפ'עם. 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? שיר בערבית של ננסי אג'רם. 27. סנפלינג: עשיתייי!!!1
28. מה הדבר הכי מטורף שעשית? איך היה? סקס, היה אדיר. 29. הצבע השולט בארון שלך: *בודק* 30. מי האשה הכי יפה בעולם ?
מצחיק. 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? בראד פיט? 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? ל'יודע. 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? גניבה. משטרות וזה. 34. גנבת פעם ?
35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?
36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ?
37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ?
38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ?
39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? לא אגיד הריבועים. 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מהמוות והלא-נודע. 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? סלחנות-יתר. 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? ילדותיות. 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? לישון עם נשים בלי להתחרמן, בלי בעיה. 44. נישקת בחורה ?
45. נישקת בחור ?
46. אתה סטרייט/ית ?
47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ?
הו, מאד! 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?
אסור. 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ?מחכה שיעבור ואם לא..לוקח כדור. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אמא. 51. שברו לך פעם את הלב ?
52. שברת למישהו פעם את הלב ?
53. בגדו בך?
54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר?
55. מה היו התוצאות? עדיין לא עלו עליי.
56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים? 5,6. לא, יותר! 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת? מלאאא!!1
58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון? 8. 59. וחזק פיזית? 4? 3? 60. וחזק נפשית? 6. 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית?
62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית?
63. יש מישהו/י שאת/ה פשוט מת/ה לז***? עידו נחשב כמפורסם? 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך?
65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי? קומות.

n u k e y

New member
משעממם לי אז אני עונה ../images/Emo152.gif

1. שם: לי 2. גיל: 15 3. נקבה 4. מיקום: י-ם 5. תאריך לידה: 15.6.91 6. כינוי חיבה: לילוש 7. יש חבר: אין
8. רישיון נהיגה: אין 9. קעקועים פרסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): כרגע אין, בעתיד אולי 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? חלק 11. מה צבע העיניים שלך ? חום 12. מה צבע העור שלך ? לבן 13. יש לך אח/ות בצבא? אני הבכורה, ואני רק בת 15, אז לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית 15. את/ה צמחוני/ת? יאפ, מגיל 13 16. אתה טבעוני/ת ? נופ 17. קולה? לא שותה, נגמלתי 18. מים? אהא 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: אלכוהול בשבילי זה לא ממש חוקי 20. על האש? רק טבעול 21. צמחוני/ת? היה כבר.. אבל כן 22. חתולים או כלבים? כלבים
23. יש לך בע"ח? לא, לא מסכימים לי
24. להקה שאת/ה אוהב/ת? רק אחת? טוב נלך על RHCP 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? אממ, הפסטיגל לפני שנתיים נחשב? 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? Worry Rock של גרין דיי 27. סנפלינג: נופ 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? באנג'י, היה אדיר!!! 29. הצבע השולט בארון שלך: אדום, שחור, ירוק 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? אני אהיה לא מקורית ויענה אנג'לינה ג'ולי 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? ג'וני דפ, כמובן
32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? ג'וני 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? אממ, לשכוח להחזיר ספר שלקחתי בכית ה' לספרייה של בית הספר נחשב? 34. גנבת פעם ? ראה שאלה 33 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? חלילה וחס!!! :-{ 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? חוץ מלגימה של יין בקידוש הדבר הכי חזק ששתיתי הוא רדבול 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? לא לגמרי, אבל לא נראה לי שיש מישהו שמרוצה מאיך שהוא נראה לגמרי.. 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? היתה תקופה שאם היו שואלים אותי את זה הייתי נותנת רשימה ארוכה מאוד, עכשיו למדתי לחיות די בסדר אם איך שאני נראית. 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? השיער שלי=] 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? אוה, זה קשה.. מוות, אני מניחה.. ומבדידות 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? לפעמים אני כל כך חסרת ביטחון שזה פתתי 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? חוסר טאקט/רגישות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? אף פעם לא ישנתי עם אדם מהמין השני.. 44. נישקת בחורה ? חח לא 45. נישקת בחור ? גם לא 46.אתה סטרייט/ית ? כה 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? אני מסוגלת לתמרן אנשים, אבל לשחק ברגשות לא.. נראה לי אכזרי מדי.. 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? נופ 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? כדור. לא הייתי שורדת בלי אדוויל.. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? תלוי מתי 51. שברו לך פעם את הלב ? עוד לא הייתי מאוהבת, אז לא היתה לאף אחד הזדמנות לשבור לי אותו
52. שברת למישהו פעם את הלב ? לו'ידעת 53. בגדו בך? לא משהו רציני 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ?
55. מה היו התוצאות ? לא היו תוצאות, כי לא סיפרתי
56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 3 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? חדשה בכל הקטע של הפורומים.. הייתי פעם ועוד פורום של ה"פ ועזבתי, ועכשיו אני פה=]] 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? זה נורא תלוי עד כמה הדבר חשוב לי 59. וחזק פיזית ? 7 60. וחזק נפשית? 6
61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? לא.. 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?
63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? לא יודעת אם ל***, אבל יש כמה
64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לא 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? בית קומות, אבל זה מרגיש כמו בית פרטי כי יש לנו גינה וכניסה נפרדת

n u k e y

New member
אוה, חח בשאלה 63

לא קראתי עד הסוף.. חשבתי שהתכוונו למישהו מפורסם
אם זה מישהו שאני מכירה אז אין

the ror

New member
......

1. שם:דרור 2. גיל:20 3. זכר/נקבה:זכר 4. מיקום בארץ: בבית, סתם יבנה. 5. תאריך הלידה:15.8.86 6. כינוי חיבה:יש המון, דורון,דור,"שם המשפחה שלי והטיותיו הרבות", דורי, דרורי ועוד... 7. יש חבר/ה ??לא 8. רישיון נהיגה ?כן 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון):לא 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?חלק ושחור ומגדל אותו. 11. מה צבע העיניים שלך ?חום נראה לי 12. מה צבע העור שלך ?כהה יחסית(תימני ממוצע) 13. יש לך אח/ות בצבא ?אח, כן. 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ?דתי (חלק ידיגו שדתי לייט) 15. אתה צמחוני/ת ?לא 16. אתה טבעוני/ת ?לא, מה ההבדל בין צמחוני וטבעוני? 17. קולה ?מה איתה? 18. מים ?כנ"ל 19. אלכוהול שאני אוהב/ת:אין מסויים. וויסקי אולי. 20. על האש ?לבבות 21. צמחוני/ת ?לא כבר עברנו את זה?לא. 22. חתולים או כלבים ?חתול מהמם בשם ג'וני 23. יש לך בע"ח ?אמ, החתול...והדגים שהתאבדו להם בקפיצה מהאקוריום לרצפה. 24. להקה שאת/ה אוהב/ת:אין מסויימת, יש המון. 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ?לפני קצת יותר משנה 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ?רעש המזגן. הפעלתי את poison שאני לא זוכר ואין לי כוח לבדוק של מי. 27. סנפלינג: עשיתי 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ?חסוי, היה מדהים. 29. הצבע השולט בארון שלך:חום(צבע הארון), סתם, אני אוהב כחול והג'ינסים שלי לרוב כחולים ככה שכחול. 30. מי האשה הכי יפה בעולם ?לא יודע 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ?כנ"ל 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? יש המון, לדוג' נטלי פורטמן. 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ?כן, בנהיגה קורה מדי פעם כשאני ממהר, חניה במקום לא מותר, לא משהו רציני. 34. גנבת פעם ?פעם... 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?לא. 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ?לפעמים כשמתאים לי וכשיוצא. 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ?כן 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ?ניתוח להורדת משקפיים אולי. 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ?השיער שלי. 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מלהכנס למצבים חדשים שאף פעם לא הייתי בהם. 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ?לא יודע. 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ?צביעות. 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ?כן 44. נישקת בחורה ?כן 45. נישקת בחור ?על הלחי, חבר טוב שלי. 46. אתה סטרייט/ית ?כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ?לא בכוונה, ולא. 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?לא. 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ?מחכה שיעבור. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ?אמא כנראה 51. שברו לך פעם את הלב ?בערך 52. שברת למישהו פעם את הלב ?לא 53. בגדו בך?כן 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? רק כשהייתי חיב וכשזה היה לטובה. 55. מה היו התוצאות ?שיפור לטובה... 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?4 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? אנגלית, דתיים, מורים, עתודה... 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ?7 59. וחזק פיזית ? 5 60. וחזק נפשית ?9 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ?כן 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?לא 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?לא 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לא במיוחד. 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?קומות.

tamarhp

New member
צמחוני וטבעוני

צמחוני זה אחד שלא אוכל בשר (וחלק גם דגים). טבעוני זה אחד שנוסך לאי אכילת בשר ודגים הוא נמנע מכל מה שבא מן החי כגון ביצים, נדמה לי שגם חלב, ויש אפילו מחמירים ולא אוכלים דבש.

ענבאך

New member
גם מוצרי חלב הם לא אוכלים.

בע, למה אי אפשר גם להיות טבעונית וגם לאכול?

tamarhp

New member
לא הייתי בטוחה שאני זוכרת נכון :)

למה את רוצה להיות טבעונית?!
אני אפילו לא צמחונית מאידיאולוגיה - אני דווקא נורא רוצה לאכול בשר (מבחינה בריאותית-תזונתית וגם כי לפעמים הריח נורא מגרה, במיוחד שניצלים) אבל אני פשוט לא מסוגלת כי זה מגעיל אותי לחשוב שזו חיה מתה, במיוחד כשזה בשר ממש כמו פולקע שרואים את העצם... זה עושה לי חלחלה...

ענבאך

New member
כי כי..

ארג, זה כל כך אכזרי. לפני שנה וחצי הייתי במחלבה ביטבתה והיה שם עגל בן יום (!) ששמו אותו בכלוב שהוא לא יכול לזוז בו והכל, והאיש שעשה לנו את הסיור אמר במן גאווה כזאת "כן, נורא אכזרי מצידנו."

tamarhp

New member
אז אולי

צריך להלחם בתנאים בהם שמים את החיות, ולא לפגוע בעצמנו. כי הגוף צריך בשר, והגוף צריך דגים, והגוף צריך מוצרי חלב, ופירות וירקות. ברגע שאת מונעת מעצמך בשר את מונעת מעצמך ברזל וB12 ועלולה להגיע לאנמיה (אני בדיוק עכשיו מחכה לתשובות מבדיקת דם - אני בטוחה שיש לי אנמיה, אני לא אוכלת בשר בכלל לצערי). ברגע שאת מונעת מעצמך מוצרי חלב, שהם המקור העיקרי לסידן, את עלולה להגיע לרככת העצמות. אלוקים (או הטבע, למי שאינו מאמין) ברא את האדם עם צרכים מסויימים, ואת הטבע מסביבו כגורמים שיכולים לספק לו את הצרכים האלו בדיוק - באוכל, בבגדים, במגורים ועוד. אז נכון - כאשר מדובר בכריתת יערות גשם למטרות שהן מעבר לצרכים הקיומיים, או ציד חיות נדירות בשביל הכיף, או דברים כאלו - צריך להלחם בזה. אבל אם אנחנו נמנע מעצמנו לאכול את הבשר או מוצרי החלב או הביצים - אנחנו נפגע רק בעצמנו. זה לא יעורר מודעות, זה לא יגרום לפשיטת רגל של החברות כי יש מספיק אנשים שימשיכו לאכול. (וכדורי ויטמינים הם אף פעם לא כמו הדבר האמיתי, אין מה לעשות. זה לא נספג בגוף באותה צורה וזה פשוט לא אותו דבר). אגב, בנוגע למוצרי עור וכדו' - את זה אני מבינה יותר. אני אישית לא אוהבת מוצרי עור ופרווה כי זה מגעיל אותי לחשוב שזה נלקח מחיה מתה וגם כי זה אליטיסטי מדי (אני אוהבת סגנון פשוט), אבל אפשר בהחלט להסתדר גם בלי המוצרים האלו, וככל שיהיה פחות ביקוש אולי יהרגו פחות חיות בשביל זה.

ענבאך

New member
אני לא נגד הריגה, אלא נגד האכזריות.

וכאן נסגור את זה באמת, כי אין לי כוח להכנס לזה שוב. (נזכרתי בקטע באייס ונטורה שהוא נותן למישהו בוקס ושם אותו על הצוואר כמו צעיף
)

15freedom girl

New member
אני צמחונית שנה...

ואני ממש רוצה יום אחד להיות טבעונית... אבל לא נראה לי שזה שייך לפה....

למעלה