שאלון.. [לא ה"פ]

tamarhp

New member
שונאת את זה

אבל ממש ממש משעמם לי. 1. שם: תמר 2. גיל: כמעט 19 (עוד קצת!) 3. זכר/נקבה: נקבה, מה נראה לכם? 4. מיקום בארץ: השומרון 5. תאריך הלידה: י"ג תשרי (6.10) 6. כינוי חיבה: אין אין אין ולא יהיה! 7. יש חבר/ה ?? יש בעל 8. רישיון נהיגה ? כן, לא משתמשת בו 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): ממש לא 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? גלי וקצת מתולתל לפעמים 11. מה צבע העיניים שלך ? בפנים חום, בחוץ ירוק 12. מה צבע העור שלך ? לבן-ורוד
13. יש לך אח/ות בצבא ? יש לי בעל בצבא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? דתיה 15. אתה צמחוני/ת ? כן 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? לא 18. מים ? כן 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: אין 20. על האש ? לא 21. צמחוני/ת ? כבר שאלתם... 22. חתולים או כלבים ? שניהם 23. יש לך בע"ח ? ג'וקים 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: שאלה טובה 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? לא הולכת 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? עוד לא הספקתי להפעיל 27. סנפלינג: בחיים לא 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? לעבור לגג של ביצפר דרך החלון. בהתחשב בכך שזה היה הגג של הקומה הראשונה, מהחלון של הקומה השניה - הרבה פחות מפחיד ממה שאתם חושבים (רק שיש לי פחד גבהים). 29. הצבע השולט בארון שלך: כחול 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? - 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? בעלי 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? יש הרבה... 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? בשיעורי נהיגה... חבל"ז... כמעט עשיתי תאונות... 34. גנבת פעם ? לא 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? ממש לא 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? ממש לא 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? תלוי מתי 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? האף שלי 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? העיניים שלי 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? גבהים, מוות, מחלות (בי"ח, דם, זריקות...) 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? יש הרבה 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? זלזול 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? לא 44. נישקת בחורה ? לא 45. נישקת בחור ? בעלי נחשב? 46. אתה סטרייט/ית ? כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא ולא 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא ולא ולא ולא ולא. 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? מחכה שיעבור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אמא 51. שברו לך פעם את הלב ? בלה בלה בלה 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לא נראה לי 53. בגדו בך? מי בדיוק? 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? מקווה שלא 55. מה היו התוצאות ? ^^ 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? בעלי.. ועוד 2-3 בנות 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? בני עקיבא, מדעי המחשב, ופורומים באתרים אחרים 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 8 59. וחזק פיזית ? 4 60. וחזק נפשית ? 7-8 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? בעלי 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? בעלי 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? אני חדשה פה, אז אני לא מכירה 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? יחידת דיור

ykay

New member
לא כל מי שבבני עקיבא מתחתן צעיר....

למה סתם להכליל ? זה כמו להגיד " אה, בן שלושים וחמש ועוד לא נשוי....בטח הומו...". זה לא נכון לעשות דבר כזה בארה"ב דווקא מי שמתחתן צעיר נחשב מורד..... חוץ מזה, אני מכיר בוגרי בני-עקיבא רבים בגילאי העשרים המתקדמים שאינם נשואים....

אעאע, לא הכללתי.

פשוט הבנתי את המעשה! גמאני בב"ע, ויש לנו כבר שלושה זוגות שהתחתנו בגיל צעיר. ויש לנו בוגרים שהם בוגרים, ועדיין לא נקראים הומואים. שוב, לא הכללתי. פשוט הבנתי למה בגיל 19, כי לרוב חילוניים לא מתחתנים בגיל כזה.

../images/Emo45.gif

בת דודתי היקרה התחתנה לה בגיל 21, חודש אחרי השיחרור.. בערך.. חבל עליה, אפילו את הטיול בהודו היא לא הספיקה לעשות!!
אבל מה? נראתה כמו רפונזל בחתונה..

tamarhp

New member
../images/Emo6.gif

נשואה טריה טריה ודווקא אני לא בבני עקיבא
הכרנו באינטרנט

אני מכיר אותך! ../images/Emo12.gif

יש לך איזה קשר לסניף יהוד? היית פה פעם קומונרית, מדריכה..? בת שרות?! 8

tamarhp

New member
../images/Emo12.gif

לא, ממש לא.... :-\ אפילו חניכה בקושי הייתי, וממש לא ביהוד
למה?

אה, כי...

הייתה לנו בסניף קומונרית/מדריכה שמצאה את בחיר ליבה דרך פורום ב"ע בתפוז!

tamarhp

New member
אההההה

הם היו הזוג הראשון שלנו בפורום... אנחנו הזוג השני
(למרות שלא הכרנו ממש דרך הפורום..... אלא בעיקר דרך הקומונות..)

ZoHaRoT

New member
עונה!

1. שם: זוהר 2. גיל: 13 3. זכר/נקבה: נקבה 4. מיקום בארץ: אזור השרון 5. תאריך הלידה: 10.8.93 6. כינוי חיבה: זוריק 7. יש חבר/ה ?? לא 8. רישיון נהיגה ? לא 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): לא! 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? חלק 11. מה צבע העיניים שלך ? חום 12. מה צבע העור שלך ? כחול... לוידעת, רגיל 13. יש לך אח/ות בצבא ? היה לי אח, עכשיו הוא משוחרר 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? דתיה, לא חרדית! שומרת שבת והכול 15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? לא 18. מים ? כן 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: איכס! 20. על האש ? לא 21. צמחוני/ת ? שאלת כבר... 22. חתולים או כלבים ? גם וגם! 23. יש לך בע"ח ? לא
24. להקה שאת/ה אוהב/ת: סינרגיה! 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? אני לא הולכת להרבה... 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? לא מתנגן.. 27. סנפלינג: לא 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? לא זוכרת 29. הצבע השולט בארון שלך: שחור ואדום, למרות שאני אוהבת כחול... 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? לוידעת... 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? פיטר רוט!!!! 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? לוידעת 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? לא, אני ישרה ביותר! 34. גנבת פעם ? לא!!!! 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא!!!!!!! 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? לא!!!!!!!! 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? אממ... אפשר להגיד... 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? את הסנטר שלי! הוא כזה שפיצי! 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? לוידעת 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? אמ... גנבים, רוצחים, כל מיני אנשים מפחידים 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ?
42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ?
43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? 44. נישקת בחורה ? לא 45. נישקת בחור ? לא 46. אתה סטרייט/ית ? מזה? 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא נראה לי 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? מחכה שיעבור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? של שניהם 51. שברו לך פעם את הלב ? לא ממש 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לא 53. בגדו בך? לא משהו רציני, סתם חברות 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? לא נראה לי 55. מה היו התוצאות ? לא היו תוצאות 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? לא הרבה... לא יודעת, אולי 4 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? הארי פוטר באתר אחר, וקומונת "בסכנה"! 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 7 59. וחזק פיזית ? 7 60. וחזק נפשית ?7 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? לא נראה לי 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? לא 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לא ממש 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? קומות

למעלה