ToryMaster
New member
לא מודגש, להלהלה
1. שם: יעל. 2. גיל: 18. 3. זכר/נקבה: נקבה. 4. מיקום בארץ: גליל. 5. תאריך הלידה: 18.5.88 6. כינוי חיבה: ויקי
7. יש חבר/ה ?? לא כרגע. 8. רישיון נהיגה ? לא. 9. קעקועים/פירסינג (יש עליכם או כאלו שבתכנון): אין, ולא מתכננת לעשות. 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? חלק עד גלי, תלוי במצב הרוח שלו. 11. מה צבע העיניים שלך ? חום ירקרק. 12. מה צבע העור שלך ? צהבהב
13. יש לך אח/ות בצבא ? אכן, קצינה. 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית, מאמינה באלוהים על פי דרכי. 15. אתה צמחוני/ת ? לא. 16. אתה טבעוני/ת ? לא. 17. קולה ? חס ושלום. 18. מים ? המון. 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: רחוק ממני. 20. על האש ? כבשים. 21. צמחוני/ת ? לא. 22. חתולים או כלבים ? חתולים. 23. יש לך בע"ח ? חתול וכלבה. 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: דרים ת'יאטר, סאבאג' גארדן, בלו. 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? לפני כמה שנים, של להקה אירית בפונדק קטן קצת צפונית מהבית שלי. חוויה מהממת. 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? המ, הקול של אלטון בראון שמנחה את איירון שף אמריקה. 27. סנפלינג: אימא. 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? אני לא עושה דברים מטורפים, סורי. 29. הצבע השולט בארון שלך: הרבה צבעים, אבל בעיקר שקטים, אני לא אוהבת צבעים צעקניים. 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? ג'סיקה אלבה. 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? דאנקן ג'יימס. 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? הית' לדג'ר. 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? לא :$. אלא אם לשתות מתחת גיל 18 נחשב, וזו הייתה פעם אחת שלא אשחזר. 34. גנבת פעם ? לא. 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? שתיים ביום, בערך. 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? רק מים. 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? לפעמים. 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? הסנטר שלי מציק לי, נגיד. 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? השפתיים שלי חביבות. 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? חושך! 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? עצבנות. 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? צביעות. 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? בהחלט, כמה וכמה פעמים. 44. נישקת בחורה ? כן. 45. נישקת בחור ? כן. 46. אתה סטרייט/ית ? לא. 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא. 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? מחכה שיעבור ואז לוקחת כדור. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אבא. 51. שברו לך פעם את הלב ? כן. 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לא בכוונה, אבל כן. 53. בגדו בך? לא. 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן. 55. מה היו התוצאות ? כעסו עלי וכתוצאה מצאתי את הבחור שאני אוהבת. 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? הרבה, למען האמת. 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? באיזה לא?
58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 5. 59. וחזק פיזית ? 6. 60. וחזק נפשית ? 9. 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כן. 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? כן. 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?המ כן, אבל הוא גם קצת מפורסם, אבל גדלנו ביחד אז זה לא נחשב. 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? אע, ראש המועצה, כן. 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? בית פרטי.
1. שם: יעל. 2. גיל: 18. 3. זכר/נקבה: נקבה. 4. מיקום בארץ: גליל. 5. תאריך הלידה: 18.5.88 6. כינוי חיבה: ויקי