שאלון.טםטםטםטם.

FartherAway

New member
שיעמום של לילה. ../images/Emo7.gif

שעת התחלה: 3:01 שם פרטי: יונתן. כינוי: יוני/ג'וני, כאלה. עיר: מכבים.
יש אחים? כמה? אחיות, 2 - גדולה בת 17 וחצי וקטנה בת 12 וחצי. מה אתם לובשים? ג'ינס וטישרט. מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם? יהודית רביץ - נעמיד פני יתומים. יש לך מסנג'ר?
. אימייל?
. מה הדבר האחרון שאכלתם? אממ. ביסלי ובמבה.
יש לכם חיות מחמד?
, כלבה בת 9, בוני. הייתם בחו''ל?
מהי מידת הנעליים שלך? 45. מאמין באהבה? מה יש להאמין בזה? במבט ראשון?
מה דעתך על הומואים/לסביות? תומך ב100%. מאמין בה'?
. איזה שפות אתה דובר? אנגלית, עברית וערבית. התחביב האהוב עליך הוא? לשמוע מוזיקה. נרדמת בשיעור?
. מה הפדיחה הכי גדולה שלך? לא יודע. מתי פעם אחרונה הסתפרת?
מי זוכר. מתי פעם אחרונה התקלחת? לפני 6 שעות. מתי פעם אחרונה התנשקת? לפני יומיים. מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? אף פעם. מתי פעם אחרונה הפלצת? הרבה.
בגדו בך?
. בגדת?
. שם אהוב לבן: יפתח ותומר. לבת: אין. לכלב: אין. מה הפחד הכי גדול שלך? דברים שאני לא בטוח בהם/לא יודע מה ייקרה איתם. מה החלום הכי גדול שלך? אין ממש. זרקו אותך?
. זרקת?
. מהי התכונה הכי בולטת בך? אממ. לא יודע, תשאלו אנשים אחרים. היית משנה בך משהו? אם כן מה?
, די הרבה במראה. רגיש לדגדוגים?
. מי האחרון שהתקשר אליך? יעל.
אל מי התקשרת? אוסי.
מי האחרון שסיננת? ינאי.
ממי קיבלת סמס? לילך. (ומצטער שלא החזרתי לך, יש לי חשבון ענקי.
יהיה טוב עם מתמטיקה!) למי שלחת סמס? עמית. האם היתה לך אהבה נכזבת?
האם שברת למישהו את הלב? לא יודע. מה אתה הכי אוהב לאכול? מלא, מה.
איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? יונתן! איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? לא יודע, נו! איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? סבא וסבתא, כי הם אנשים מדהימיםב כל אספקט שיש. (ואמא, כי היא כמוהם. הם פשוט המקור.) מי החבר הכי טוב שלך? אין הכי טוב, אבל הכי קרובה - יעל. מה אתה הכי שונא בעצמך? מראה. כמה זמן אתה מול המחשב ביום? יותר מדי, אבל בזמן האחרון פחות. מזל שאין מסנג'ר. איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? ורוד. איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? היה לא משהו, אבל מהכל לומד ומפנים. לקחתי דברים פסימיים ואני מיישם אותם לדברים אופטימיים. מה אתה הכי שונא בחברים שלך? נו, באמת. מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? שהם תמיד פה, בלי תנאים. (לא כמובנים מאליהם, כן?) מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? חברות ואמון. ואם יש את זה במשפחה, אז החיים מצויינים. את מי בא לך לחבק עכשיו? מלא אנשים. למי בא לך להביא מכות כרגע? מלא אנשים. למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? לא מחייך ולא בוכה. ממה אתה הכי אוהב לצחוק? לא יודע. מה הכי מרגיע אותך? מוזיקה. איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה? מה זו השאלה הזו? איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? מה נסגר? |: האם התנשקת?
. על מה אתה הכי אוהב לדבר? מה הבעיות של מי שכתב את השאלות המפגרות האלו? אתה אוהב שיחות נפש?
. אבל לא תמיד. אתה מאמין בפסיכולוגיה? בכלליות
, אבל בדעות ספציפיות. איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? חורף. הקור, והשוקו, והגשם, והכל. לא יודע. מה החלום הכי מפחיד שחלמת? לא ניכנס לזה, יש לי עוד טראומה. מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? אממ. אחותי. מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? יעל. (את באמת חוזרת הרבה בשאלונים שלי.
) למי עזרת בפעם האחרונה? נעה, אם אני לא טועה.
אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? הכל יחסי. אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? תלוי מה ההגדרה. אם זה עולם שיש בו רק טוב - לא. איך אפשר לקרוא ולהתייחס למשהו כטוב אם אי אפשר להשוות אותו למשהו רע ממנו? מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? 13-14, וברור שרק אם זה באמת מאהבה ואינטימיות. האם לדעתך יש גיל למיניות?
. מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? המהירות. מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? האחווה. לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? לא יכול לחשוב על משהו. איפה היית מת להיות? למה? אממ. כרגע? שאנז אליזה. לא יודע למה. מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח? לא משנה איפה, במידה וזה עם מישהו שאני מרגיש בטוח איתו. האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? לא מתבייש... אבל לא יוצא. מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? שאלתם כבר. מה דעתך על סטיגמות?
. ועדיין, כמו כל אדם, אני עושה את זה לפעמים. אתה בריב עם מישהו כרגע? לא בדיוק. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? נטע-יעל-נעה-שיר-שני-הדר. שאני אוהב אותם ולילה טוב.

FartherAway

New member
הו יה, חלק שני.

מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? מאושר בגיל 60. אתה חושב על מוות?
. מוות מפחיד אותך? מוות עצמו
, השאלה היא איך מתים. איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? כמו שזוכרים כל מי שמת - הדברים הטובים. למי אתה מתגעגע עכשיו? שאלתם, נראה לי. אתה כותב שירים? כשיוצא. מה התחביבים שלך? כל מני. מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) מישהו שלא מצליח, או לא מנסה, לראות את חצי הכוס המלאה. אפילו אם אין. מיהו בנאדם עשיר בעינך? אדם שעושה בחיים מה שהוא רוצה אוהב, בלי שיקולים חיצוניים. מה אתה הכי שונא בבני המין השני? כמות הנפח שיופי ומראה לוקחים בחיים שלהן. מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? ההבנה והבגרות. מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? אין לי קטגוריות. מאמין במסתורין? מסתורין? מה יש להאמין בזה? מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? לא יודע, אני די עובד על אוטומט. מה הזמן האהוב עליך? לילה. מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? הקדישו לי שיר. איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? יש כל מני. דברים שהכינו והשקיעו בהם מחשבה, לא משנה איזה. האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך?
. מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? שונא את פורים. האם לדעתך יש מושלמות בעולם?
, כל אחד וטעמו. אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)?
. אתה מאמין באהבה? מה יש להאמין בזה? אתה אדם נאמן? 99% מהזמן, כן. מסיבה/הופעה קרובה: אין. בקרוב: מה? התעוררתי היום בשעה: 12:30 בערך. רגע השיא שלי היום: הארוחה והשיחה עם אמא. רגע השפל: השיחה עם מהשמה. רציתי לעשות היום ולא עשיתי: לדבר עם אחותי. הכי הייתי רוצה עכשיו להיות ב...: פריז, אמרתי כבר. צפיות למחר: אין. ציטוט הרגע: "מחר נראה הכל לאור היום." הבטחה לעצמי: להשקיע. תקווה: כל מני. מצב ארנק/כמה ביזבזת היום: האמת, כלום. יש עכשיו בסביבות ה1000 שקל. הרכישה האחרונה: "ומאוד לא פשוט לחכות" של יהודית, אבל די גנבתי מאמא.
הסם שלי: אין. טלפונים נכנסים עד עכשיו: מזל, שיר, לילך, נופר, אמא, מספרכלשהו, פרטי, ניצן, נעה ויעל. הדבר האחרון שזללתי: סטייק אנטריקוט בצהריים.
ברשת: במסנ/איסיקיו: שניהם לא עובדים. מושך אותך במין השני: פעם אחרונה שצחקתי: לפני שעה-שעתיים בערך. פעם אחרונה שבכיתי: לפני יומיים. הבנאדם האהוב עלי היום: כולם. פאדיחת היום: אין. סקסי: מה? לקריאה: רודף העפיפונים. תוכנית אחרונה בטלויזיה: בנות גילמור.
מסר לעולם: יהיה טוב, באמאשלי. שעה סיום: 3:26 היה די מהיר. הודגש באמצעות מדגישומטיק

shiratel

New member
נארף

שעת התחלה:
4:19 שם פרטי:
שירה כינוי:
shiratel עיר:
זכרון יעקב, בעע יש אחים? כמה?
כע, שתי אחיות מה אתם לובשים?
חולצה חומה מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם?
לא מתנגן יש לך מסנג'ר?
כן אימייל?
כן מה הדבר האחרון שאכלתם?
בורקס יש לכם חיות מחמד?
כן, כלבה בשם סימבה
הייתם בחו''ל?
ברוך השם כן מהי מידת הנעליים שלך?
40-42 מאמין באהבה?
נראלי במבט ראשון?
תלוי מה דעתך על הומואים/לסביות?
לגמרי בעד
מאמין בה'?
כן איזה שפות אתה דובר?
עברית אנגלית ספרדית התחביב האהוב עליך הוא?
משחק נרדמת בשיעור?
כע מה הפדיחה הכי גדולה שלך?
יש המון מתי פעם אחרונה הסתפרת?
מזמן מתי פעם אחרונה התקלחת?
היום מתי פעם אחרונה התנשקת?
=/ מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות?
אף פעם מתי פעם אחרונה הפלצת?
הא?
בגדו בך?
לא בגדת?
גם לא שם אהוב לבן:
איתמר וליאור לבת:
סיגל אסנת וליאת לכלב:
סימבה
מה הפחד הכי גדול שלך?
מוות. שלי, של קרובים, וכו'... מה החלום הכי גדול שלך?
להיות שחקנית זרקו אותך?
כן זרקת?
לא ממש מהי התכונה הכי בולטת בך?
ג'ינג'ית היית משנה בך משהו? אם כן מה?
היית רוצה לדעת לשיר בלי לזייף... רגיש לדגדוגים?
כן מי האחרון שהתקשר אליך?
אימא אל מי התקשרת?
אחותי מי האחרון שסיננת?
לא זוכרת ממי קיבלת סמס?
היום למי שלחת סמס?
למעסיקה שלי בערך האם היתה לך אהבה נכזבת?
בהחלט האם שברת למישהו את הלב?
כע מה אתה הכי אוהב לאכול?
לא יודעת... מה שטעים
איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת?
ג'ינג'ית איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך?
איזה שאלה מפגרת
איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה?
אימא שלי
באמת צריך להסביר? מי החבר הכי טוב שלך?
יש יותר מדי מה אתה הכי שונא בעצמך?
הייתי רוצה קצת יותר טאקט לפעמים כמה זמן אתה מול המחשב ביום?
די הרבה בחופש איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה?
ש=ח=ק=נ=י=ת איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית?
פסימית מה אתה הכי שונא בחברים שלך?
צריך לדחוף אלכוהול לכל מפגש... וזה מעצבן
מה אתה הכי אוהב בחברים שלך?
כיף איתם
מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה?
אמון את מי בא לך לחבק עכשיו?
את הכלבה שלי
למי בא לך להביא מכות כרגע?
לאף אחד ממש למה אתה מחייך/בוכה עכשיו?
אני מחייכת כי חזרתי מבילוי ממש מהנה
ממה אתה הכי אוהב לצחוק?
לא יודעת... ממה שמצחיק
מה הכי מרגיע אותך?
מוזיקה...
איזה ספר היית ממליץ לאנשים במצב חברתי קשה?
"פה גדול והמכוערת" איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי?
לא יודעת האם התנשקת?
=/ על מה אתה הכי אוהב לדבר?
אני לא יודעת... אתה אוהב שיחות נפש?
זה סבבה אתה מאמין בפסיכולוגיה?
לפעמים איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה?
אביב... כי זה באמצע נוטה לחמים וזה כיף
מה החלום הכי מפחיד שחלמת?
לא יודעת וטוב שכך מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך?
לא זוכרת מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד?
לא קיים הבנאדם עדיין למי עזרת בפעם האחרונה?
וואי? לא יודעת
אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב?
כע אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)?
לא ממש מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל?
שכחו מזה, כמעט איבדתי חברים בגלל הדיון הזה האם לדעתך יש גיל למיניות?
לא יודעת ולא אכפת לי מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית?
את העצבים מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית?
שאנחנו יהודים
סתם נו, לודעת לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה?
אני לא יודעת... הודו סביר להניח... כי זה לא מדבר אליי ממש איפה היית מת להיות? למה?
אנגליה... כי זה כמו בית
מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח?
אנגליה תכל'ס האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים?
תלוי מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך?
היו הרבה מה דעתך על סטיגמות?
לא אוהבת אבל לפעמים זה נכנס בלי כוונה אתה בריב עם מישהו כרגע?
לא מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טובה?
אחותי נראלי מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה?
מאושר אתה חושב על מוות?
מנסה שלא מוות מפחיד אותך?
לגמרי
איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שת

hofering ../images/Emo163.gif

שעת התחלה: 8:57 שם פרטי: נועה כינוי: אוהו עיר: יש אחים? כמה? 3, 1 מאומץ מה אתם לובשים? פיג'מה מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם?Money's Not An Issue-The Vandals יש לך מסנג'ר?כן אימייל? גם מה הדבר האחרון שאכלתם? קורנפלקס עם חלב יש לכם חיות מחמד? כלבה הייתם בחו''ל? כן מהי מידת הנעליים שלך? מאמין באהבה? אולי במבט ראשון? יש מצב מה דעתך על הומואים/לסביות? סבבה מאמין בה'? לא ממש איזה שפות אתה דובר? עברית אנגלית וקצת ערבית גרמנית וספרדית התחביב האהוב עליך הוא? לישון נרדמת בשיעור? כן מה הפדיחה הכי גדולה שלך? המורה תפסה אותי ישנה (כמה פעמים) מתי פעם אחרונה הסתפרת? עשיתי לעצמי פוני, נחשב? מתי פעם אחרונה התקלחת? אתמול בצהריים מתי פעם אחרונה התנשקת? אנערף מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? אממממממממממממ אין לי מושג.. הרבה הרבה זמן מתי פעם אחרונה הפלצת?
אתמול... שאלה גאונית בגדו בך?לא בגדת?לא שם אהוב לבן: מוטי לוכים לבת: חגי גת לכלב: פונצ'ו מה הפחד הכי גדול שלך? לא חשבתי על זה מספיק, אבל בד"כ בדידות לוקח מה החלום הכי גדול שלך? להיות שחקנית תיאטרון ייפי היי זרקו אותך? אמממממ זרקת? לא ממש, רק דחיתי מהי התכונה הכי בולטת בך? אופטימיות איי גס היית משנה בך משהו? אם כן מה? מראה חיצוני בעיקר, אבל גם את האופי רגיש לדגדוגים? hell yeah מי האחרון שהתקשר אליך? אמא אל מי התקשרת? ס מי האחרון שסיננת? אבא ממי קיבלת סמס? אממממממ בוס? למי שלחת סמס? דנה האם היתה לך אהבה נכזבת? כ"כ הרבה האם שברת למישהו את הלב? לא מה אתה הכי אוהב לאכול? סושייייייייייייי צמחוני איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? סבבה איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? משהו צבעוני ממש איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? אמא שלי, כי היא משתדלת. אבל גם את סבתא שלי כי עוברים זמנים לא קלים. מי החבר הכי טוב שלך? סחוגית!! מה אתה הכי שונא בעצמך? תכונות מסויימות כמה זמן אתה מול המחשב ביום? תלוי.. אם אין לי כוח אז פחות משעה.. אם משעמם אחוש אז שעתיים שלוש איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? ורדרד איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? היו חלקים טובים, אבל יש עבר מסויים שהיה די עכור ופסימי מה אתה הכי שונא בחברים שלך? יש חלק שלא יודעים להקשיב מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? נאמנות, שאפשר לעשות צחוקים, לצאת מדי פעם, נו כאלה מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה?אמון את מי בא לך לחבק עכשיו? תום :(((((((((( למי בא לך להביא מכות כרגע? אפחד למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? לא זה ולא זה ממה אתה הכי אוהב לצחוק? מבדיחות של סאות'פארק מה הכי מרגיע אותך? מוזיקה? איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה? שתיקת הכבשים
איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? כנל האם התנשקת? אממ על מה אתה הכי אוהב לדבר? כל עוד אני מדברת זה לא משנה על מה אתה אוהב שיחות נפש? כן אתה מאמין בפסיכולוגיה? אהה כן איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? חורף כי לא חם מדי מה החלום הכי מפחיד שחלמת? :SS מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? הממממממ דודה שלי.. קיינדה.. מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד?וואו זה לא קרה כבר המון המון זמן למי עזרת בפעם האחרונה? לאמא אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? מנסה אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? מגיל 15+ לדעתי, מתי שמרגישים שרוצים ומוכנים.. האם לדעתך יש גיל למיניות? 15+ מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? שאנשים שהם הכי ישראלים ובהמיים אומרים כל הזמן שהחברה הישראלית זה דבר מסריח, במקום לעשות שינוי בתוכם ואז לנבוח על הסביבה. מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? שאפשר ללכת בכל מקום בארץ בערך ושתמיד אני אכיר מישו.. לאדעת זה לא קשור לחברה, סתם אליי לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? חיפה איפה היית מת להיות? למה? לונדון ככה מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח? בבית של סבתא האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים?כה מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? כל מיני, בעיקר זה שלכלכתי על מישי והיא הגיעה מאחוריי, או זה שרצתי פעם למישי כי חשבתי שזאת חברה שלי, וקראתי למישי הזאת, ואז חברה שלי הופיעה מאחוריי, או שרצתי פעם והתרסקתי לעיניי כולם.. לא חסר מה דעתך על סטיגמות? בלתי נמנע אתה בריב עם מישהו כרגע? נופ מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? אמא מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? בגיל 60 אתה חושב על מוות? כן מוות מפחיד אותך? לא במיוחד איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? תיאטרלית למי אתה מתגעגע עכשיו? לכיתה.. לשכבה.. בצפר.. :/ אתה כותב שירים? לא מה התחביבים שלך? תיאטרון, מוזיקה, מחשב, טלויזיה, לצאת, לעבוד
מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) בנאדם שלא יכול להגיד 'וואלה טעיתי' ולהתנצל. או כזה שמבטיח הבטחה למישהו ולא מקיים אותה. מיהו בנאדם עשיר בעינך? בנאדם שיש לו חוכמת חיים ולא מתבייש לעשות ולהגיד את מה שבא לו. מה אתה הכי שונא בבני המין השני? אממממממממ לאדעת מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? סקסיות.. אצל חלקם כמובן.. ואת זה שקל יחסית להתחבר עם בנים מאשר עם בנות מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? קשה להגדיר, זה צריך להיות מישו ציני ומצחיק כזה שמבין הומור שפל. מאמין במסתורין? אה? מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? מתמתחת מי הזמן האהוב עליך? זמר? לאדעת מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? שלחו לי סמסים ליומולדת? אין לי מושג איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? אייפוד/מצלמה דיגיטלית האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? כה מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? מלכת הכוכבים האם לדעתך יש מושלמות בעולם? לא אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? נוטה לזה, כן אתה מאמין באהבה? לא הייתה שאלה כזאת? אתה אדם נאמן? כן מסיבה/הופעה קרובה: אממממממממ.... לא זה ולא זה בקרוב: אחזור לישון התעוררתי היום בשעה: 8:17 רגע השיא שלי היום: לא היה כזה? רגע השפל: החלטתי שלא רציתי לעשות היום ולא עשיתי: לעבוד הכי הייתי רוצה עכשיו להיות ב...: לונדון צפיות למחר: להכין שיעורים [חלקיים לפחות], לסדר תארון ציטוט הרגע: "Cartman, stop saying the F word!" "?what word? JEW" הבטחה לעצמי: לא להתייאש תקווה: שיילך טוב מצב ארנק/כמה ביזבזת היום: ישלי בערך.. 37 שקל הרכישה האחרונה גלידה לבת דודה הסם שלי: מת' טלפונים נכנסים עד עכשיו: בטח הדבר האחרון שזללתי: קורנפלקס עם חלב ברשת: רק הפורום במסנ/איסיקיו: לא מחוברת מושך אותך במין השני: עיניים פעם אחרונה שצחקתי: אתמול פעם אחרונה שבכיתי: אתמול הבנאדם האהוב עלי היום: אף אחד פאדיחת היום:אין סקסי: הוא לקריאה: ספר לבוק ריפורט תוכנית אחרונה בטלויזיה: לא זוכרת מסר לעולם: תזדיינו שעה סיום: 9:16

דווקא-כדי-לא-להביא-לאחי-במחשב =]

שעת התחלה:9:47 אם השעון מכוון. שם פרטי:קרן כינוי:שאני הכי אוהבת :קרנית. יש לי מלא "שמות חיבה". עיר:ירושלים יש אחים? כמה?3 מה אתם לובשים?עכשיו ? מכנס צהוב (מעלף!) וגופיה לבנה. מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם? "סרט הודי" , וכל המיזרחי למינהם =] יש לך מסנג'ר?כן אימייל?כן מה הדבר האחרון שאכלתם?פיצה יש לכם חיות מחמד?דג, כמו כולם ! הייתם בחו''ל?בטח. מהי מידת הנעליים שלך?קטן . למרו תשהרגל רחווה. מאמין באהבה?כן במבט ראשון?לא, כי אתה בכלל לא מכיר את הבן אדם. מה דעתך על הומואים/לסביות?כל עוד הם לא מתקרבים אליי -סבבה ! מאמין בה'?ברור . איזה שפות אתה דובר? בקושי עיברית... התחביב האהוב עליך הוא? מזה תחביב? עושים מה שבא באותו רגע ! נרדמת בשיעור? לא , אפילו באוטובוס אני לא נירדמת. מה הפדיחה הכי גדולה שלך? לא יודעת ... מתי פעם אחרונה הסתפרת? לפני חודשים-שלוש , תחילת החופש. מתי פעם אחרונה התקלחת? אתמול בלילה. מתי פעם אחרונה התנשקת? מזמן........................ מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? בבאילת. מתי פעם אחרונה הפלצת? סליחה?. בגדו בך? לא שידוע לי בגדת? לא חושבת... שם אהוב לבן: יש הרבה ... משתנה עם הזמן לבת: קרן לכלב: רקסי ..חחח מה הפחד הכי גדול שלך? ה'. והעתיד. מה החלום הכי גדול שלך? שכל מה שאני יעשה ילך לי בטוב ואיך ש=א=נ=י ר=ו=צ=ה ! זרקו אותך? לא זרקת? לא . מהי התכונה הכי בולטת בך? צחוקיםםםםםםםםםםםםםםם היית משנה בך משהו? אם כן מה? יחס לאנשים. רגיש לדגדוגים? לא. מי האחרון שהתקשר אליך? אולי שונמיה. אל מי התקשרת? שיחות יוצאות : תא דואר קולי =P מי האחרון שסיננת? לא סיננתי. ממי קיבלת סמס?שונמיה למי שלחת סמס?שונמיה האם היתה לך אהבה נכזבת? כן. אולי איזה 3 האם שברת למישהו את הלב? כן. מה את הכי אוהבת לאכול? שניצלים וכאלו ... איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? מעולההההההההההההה איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? טוניקה =]]] חחחחחחחחחחח . איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? אימא, גידלה דבר כמוני ! מי החבר הכי טוב שלך? אני מה אתה הכי שונא בעצמך? לא שונאת . כמה זמן אתה מול המחשב ביום?הרבה איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה?יפה ונעים =] איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית?נימה של למה ביזבזתי ? מה אתה הכי שונא בחברים שלך? שהם נאחסים. מה אתה הכי אוהב בחברים שלך?שהכל צחוקים איתם ! מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? משפחה. את מי בא לך לחבק עכשיו? אפחד =\ למי בא לך להביא מכות כרגע? יש הרבה . למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? כי אני תמיד מחייכת. ממה אתה הכי אוהב לצחוק? הכול! מה הכי מרגיע אותך? כלום. איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה? קאמרה סוטה ?חחחח. איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? ספר שאני אכתוב ! האם התנשקת?לא על מה אתה הכי אוהב לדבר?שטיות. אתה אוהב שיחות נפש? בטח ! אתה מאמין בפסיכולוגיה?לא איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? קיץ! עושים הכללללללללללל מה החלום הכי מפחיד שחלמת? מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? למי עזרת בפעם האחרונה? אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? האם לדעתך יש גיל למיניות? מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? איפה היית מת להיות? למה? מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח? האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? מה דעתך על סטיגמות? אתה בריב עם מישהו כרגע? מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? אתה חושב על מוות? מוות מפחיד אותך? איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? למי אתה מתגעגע עכשיו? אתה כותב שירים? מה התחביבים שלך? מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) מיהו בנאדם עשיר בעינך? מה אתה הכי שונא בבני המין השני? מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? מאמין במסתורין? מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? מי הזמן האהוב עליך? מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? האם לדעתך יש מושלמות בעולם? אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? אתה מאמין באהבה? אתה אדם נאמן? מסיבה/הופעה קרובה: בקרוב: התעוררתי היום בשעה: רגע השיא שלי היום: רגע השפל: רציתי לעשות היום ולא עשיתי: הכי הייתי רוצה עכשיו להיות ב...: צפיות למחר: ציטוט הרגע: הבטחה לעצמי: תקווה: מצב ארנק/כמה ביזבזת היום: הרכישה האחרונה הסם שלי: טלפונים נכנסים עד עכשיו: הדבר האחרון שזללתי: ברשת: במסנ/איסיקיו: מושך אותך במין השני: פעם אחרונה שצחקתי: פעם אחרונה שבכיתי: הבנאדם האהוב עלי היום: פאדיחת היום: סקסי: לקריאה: תוכנית אחרונה בטלויזיה: מסר לעולם: שעה סיום: ואי! פרשתייייייייייייייייייי...

נמשיך...

מה החלום הכי מפחיד שחלמת? כמו כולם, ערומים. מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? אפחד לא מצליח =] מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? שונמיה למי עזרת בפעם האחרונה? אימא אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? כן ... אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? אדם בוחר לעצמו באיזה עולם הוא יהיה . מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? שמרגישים שזה נכון. האם לדעתך יש גיל למיניות? לא . מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? שחיתות. מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? שהם פלפל, עושים ואומרים מה בראש שלהם! מקבנים בתור לסופרלנד וחושבים שזה הכי נדיר ויצאו מלכים ! לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? מנזר, מה יש לי לעשות שם !? איפה היית מת להיות? למה? הוואי , סתלסטטטטטט מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח? אפילו לא בבית, כי עברנו דירה ואני מתה מפחד ! האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? לא , חרא ! מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? לא יודעת. מה דעתך על סטיגמות? מיותר . אתה בריב עם מישהו כרגע? נורא קשה לריב איתי ! מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? אפחד . מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? תלוי איזו מחלה. אתה חושב על מוות? כן, מוות מפחיד אותך? השאלות כאן לא חוזרות על עצמן ?! איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? צחוקיםםםםםם למי אתה מתגעגע עכשיו? אפחד . אתה כותב שירים? לא מה התחביבים שלך? ראבקקקקקקקקקקקקק... מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף): אדם שאין לו תוכן בחיים. מיהו בנאדם עשיר בעינך? אדם עסוק. שנהנה מהחיים . מה אתה הכי שונא בבני המין השני? זלזלנים. מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? צחוקים. מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? התחשבות, אי-סנוביות. מאמין במסתורין? כן ... מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? הולכת לשירותים . מי הזמן האהוב עליך? בטח זמר, הראל סקעת . מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? מילאו לי את החדר בבלונים ונרות =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? בטח מש'ו שהייתי ילדה קטנה. האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? בטח . סתם שטיות . מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? פרפר , שהייתי בת 4. האם לדעתך יש מושלמות בעולם? אננננננננננננננננננננננננננננננננננננייייייייייייייייייייייייייייייי אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)?לא. אתה מאמין באהבה?כן אתה אדם נאמן? כן, יותר מידי. מסיבה/הופעה קרובה: שהיה או יהיה ? בקרוב: התעוררתי היום בשעה:מוקדם נורא ! היה לי חלום נאחססססס. רגע השיא שלי היום: עכשיו התעוררתי ! רגע השפל:רבתי עם אחי . רציתי לעשות היום ולא עשיתי: היום טרם ניגמר ! הכי הייתי רוצה עכשיו להיות ב...: ים. צפיות למחר: לישון. ציטוט הרגע: "רגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע". הבטחה לעצמי: שאני יעשה כל מה שאני אוהבת ! תקווה: כיף. מצב ארנק/כמה ביזבזת היום: יש לי בארנק יותר מ200 אחרי שאחי גנב 70\50. הרכישה האחרונה מה קניתי ........... בגדים ואוכל. הסם שלי: אחי הקטן. טלפונים נכנסים עד עכשיו: ? ... הדבר האחרון שזללתי: פיצה . ברשת: איסי ... במסנ/איסיקיו: איסי ... מושך אותך במין השני: תחת. פעם אחרונה שצחקתי: תמיד ... פעם אחרונה שבכיתי: גם , נתקעתי בארון כאב מוות! הבנאדם האהוב עלי היום: אני . פאדיחת היום: יייייייייייייייייייייייייייי סקסי:יייייייייייייייייייייי לקריאה:"מישהו לרוץ איתו" . תוכנית אחרונה בטלויזיה: "סיינפלד". מסר לעולם: אמרו חכמים לפניי : "זידיינו" ! שעה סיום:11:26

שרון710

New member
הפעם המאתיים שעונה על כזה שאלון../images/Emo3.gif

שעת התחלה:11:35 שם פרטי:שרון כינוי:sheron עיר:כרמיאל יש אחים? כמה? יש. אח ושתי אחות. מה אתם לובשים? בוקסר וגופייה
מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם? שלום חבר- אריק איינשטין ושלום חנוך. יש לך מסנג'ר?כן אימייל?כן מה הדבר האחרון שאכלתם? סלט יש לכם חיות מחמד?לא הייתם בחו''ל?יאפ מהי מידת הנעליים שלך?36.5-37 מאמין באהבה?כן במבט ראשון? מאמינה בהדלקות ממבט ראשון לא באהבה.. מה דעתך על הומואים/לסביות? כמו דעתי על סטרייטים. מאמין בה'? לא איזה שפות אתה דובר? עברית ואנגלית התחביב האהוב עליך הוא? להיות במחשב?
נרדמת בשיעור? כן מה הפדיחה הכי גדולה שלך? לא עולה לי משו לראש עכשיו.. מתי פעם אחרונה הסתפרת?שנה שעברה מתי פעם אחרונה התקלחת?אתמול מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? אפעם
מתי פעם אחרונה הפלצת?
בגדו בך?לא בגדת?לא שם אהוב לבן: תום, עומר לבת: נועם לכלב:ג'ק! מה הפחד הכי גדול שלך? ללכת במדרגות בחושך! יש לי טראומה
מה החלום הכי גדול שלך? לא יודעת זרקו אותך?לא זרקת?כן מהי התכונה הכי בולטת בך? שאני מצחיקה?
היית משנה בך משהו? אם כן מה? כמה וכמה דברים רגיש לדגדוגים?יאפ מי האחרון שהתקשר אליך? הילה אל מי התקשרת? גיל מי האחרון שסיננת? הרבה זמן לא סיננתי האמת:] ממי קיבלת סמס? אביב למי שלחת סמס? יעל גורדון האם היתה לך אהבה נכזבת? אולי
האם שברת למישהו את הלב? לא יודעת מה אתה הכי אוהב לאכול? פסטה ברוטב שמנת ופטריותתתתת
איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? טובה
איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? רעלה. חחח סתם מה זה השאלה הזאת?! איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? אופיר. כי היא פשוט.. שווה את ההערכה הזאת. מי החבר הכי טוב שלך? אופיר, הילה ויעל טרגר. מה אתה הכי שונא בעצמך? שונאת? לא שונאת כלום. יש דברים שלא מחבבת. כמה זמן אתה מול המחשב ביום? יותר מידי
איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? וורוד
איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? די, זאת שאלה חסרת הגיון. מה אתה הכי שונא בחברים שלך?
מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? ה-כ-ל! מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? שלושתם. את מי בא לך לחבק עכשיו? לא יודעת למי בא לך להביא מכות כרגע? לאפחד למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? לא מחייכת ולא בוכה. ממה אתה הכי אוהב לצחוק? אוי מהכל. אבל הכי מעמרי! מה הכי מרגיע אותך? מוזיקה טובה. איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה? לא יודעת איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? כנ"ל על מה אתה הכי אוהב לדבר? על עצמי
חחח סתם, אין לי מושג אתה אוהב שיחות נפש? לא ממש אתה מאמין בפסיכולוגיה? לא איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? חורף
כי זה.. פוך, שוקו ולישון
מה החלום הכי מפחיד שחלמת? שדרקון אוכל אותי ויורק עליי אש
זה היה שהייתי בת 6
מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך?אממ אנשים לא נוטים להעליב אותי. זה יחזור אליהם בסוף
מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? אממ הילה
למי עזרת בפעם האחרונה?לא זוכרת אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? כן.. אני חושבת אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? מתי שמוכנים. האם לדעתך יש גיל למיניות? כן מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? הבהמתיות מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? כנ"ל
לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? לא נראה לי יש כזה מקום. איפה היית מת להיות? למה?הודו, דרום אמריקה. כי זה מושלם. מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח? בבית האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים?לא מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? לא שאלתם כבר? מה דעתך על סטיגמות? הייט איט. אתה בריב עם מישהו כרגע?אממ זה משו ישן הריב הזה
מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב?אממ לא זוכרת.. למישו אתמול בטח מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? למות מאושר בגיל 60 אתה חושב על מוות?לא מוות מפחיד אותך?לא.. איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? ברור שבתור בנאדם טוב. לא יגידו עליי אחרי שאני אמות שהייתי חרא
למי אתה מתגעגע עכשיו?אופיר. אתה כותב שירים? לא מה התחביבים שלך? נו
מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) בנאדם פסימי, בלי חברים וזה מיהו בנאדם עשיר בעינך? בנאדם שאוהב ונאהב מה אתה הכי שונא בבני המין השני? לא יודעת
מה אתה הכי אוהב בבני המין השני?הרבה דברים
מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? מישו מצחיק מאמין במסתורין?אממ שיהיה מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? פיפי
מי הזמן האהוב עליך? הזמן?
מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? שנה שעברה ביומולדת. השקיעו כל כך. איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? אממ אמאבא קנו לי מצלמה
האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? כן מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? שנה שעברה! התחשפתי עם חברות לבנות משנות ה50 האם לדעתך יש מושלמות בעולם?לא אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? לפעמים אתה מאמין באהבה? נו אתם ממחזרים שאלות אתה אדם נאמן? כן מסיבה/הופעה קרובה:לא יודעת
בקרוב: התעוררתי היום בשעה:10:30
רגע השיא שלי היום: עדיין לא הגיע רגע השפל: קמתי לפני שעה עזבו אותי
רציתי לעשות היום ולא עשיתי:לקנות משו.. שאני יודעת שאני לא אקנה כבר היום הכי הייתי רוצה עכשיו להיות ב...: תאילנד!!#@@#$ צפיות למחר: אממ.. לא יודעת ציטוט הרגע:
הבטחה לעצמי: אני אראה היום שלושה פרקים של נמלטים
ואני אצא! תקווה: מצב ארנק/כמה ביזבזת היום: היום כלום. אבל המצב בארנק קשה
הרכישה האחרונה: לעצצמי? וואי, לא זוכרת הסם שלי: טלפונים נכנסים עד עכשיו: הא? הדבר האחרון שזללתי: סלט ברשת:פשורום שביעסטים ותיכונסטים
במסנ/איסיקיו:כולם ישנים מושך אותך במין השני: די פעם אחרונה שצחקתי: היום פעם אחרונה שבכיתי: אתמול הבנאדם האהוב עלי היום: היום עד עכשיו? אממ אחותי פאדיחת היום: חחחח די זה לא לכאן סקסי: מייקל סקופילדדדד!#@% לקריאה: ביתו של שומר הזיכרון תוכנית אחרונה בטלויזיה: האלופה עם אחותי מסר לעולם: אקונה מטטה, חבריי
שעה סיום:11:55

מכושפת15

New member
שבת שלום :)

שעת התחלה: 13:20 שם פרטי: מילנה כינוי: מילנו'ש עיר: כרמיאל יש אחים? כמה? אחות אחת מה אתם לובשים? מכנס וחזייה, חם לי
מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם? The Fray - How To Save A Life יש לך מסנג'ר? [email protected] אימייל? ^ מה הדבר האחרון שאכלתם? פסטה יש לכם חיות מחמד? למזלי לא הייתם בחו''ל? כן מהי מידת הנעליים שלך? 38 מאמין באהבה? כן במבט ראשון? לא מה דעתך על הומואים/לסביות? בדיוק כמו כולם מאמין בה'? כן איזה שפות אתה דובר? עברית וגם קצת אנגלית ורוסית התחביב האהוב עליך הוא? לרקוד נרדמת בשיעור? כמעט מה הפדיחה הכי גדולה שלך? לא זוכרת מתי פעם אחרונה הסתפרת? בפורים
מתי פעם אחרונה התקלחת? אתמול לפני שיצאתי מתי פעם אחרונה התנשקת? עוד לא מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? ביסודי
מתי פעם אחרונה הפלצת? חחחחחח בגדו בך? לא בגדת? לא שם אהוב לבן: דולב לבת: ליאל, ליאן, ליהי, לי לכלב: לאדעת מה הפחד הכי גדול שלך? נחשים מה החלום הכי גדול שלך? לשרת בגלגל"צ/ במחנה זרקו אותך?לא זרקת?לא מהי התכונה הכי בולטת בך? אממ חברותיות נראלי היית משנה בך משהו? אם כן מה? באופי? ביקורתיות במראה? הרבה דברים
רגיש לדגדוגים? מאוד מי האחרון שהתקשר אליך? אממ מיכאל אל מי התקשרת? גם מי האחרון שסיננת? לא זוכרת ממי קיבלת סמס? מהבנק למי שלחת סמס? לרוני האם היתה לך אהבה נכזבת? לא האם שברת למישהו את הלב? לא נראלי מה אתה הכי אוהב לאכול? גלידה
איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? מעניינת איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? סווצ'ר
איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? אמא כי היא סובלת את כל המשפחה המשוגעת הזאת
מי החבר הכי טוב שלך? אין ספציפי מה אתה הכי שונא בעצמך? ביקורתיותת כמה זמן אתה מול המחשב ביום? יותר מדי איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? בעלת תפקיד כלשהו בתחום התקשורת עם בית נחמד במשגב, בעל ושלושה ילדים
איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? אופטימית מה אתה הכי שונא בחברים שלך? אגואיסטיות מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? חוש הומור מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? שניהם את מי בא לך לחבק עכשיו? אממ אין מישהו למי בא לך להביא מכות כרגע? לאף אחד למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? לא זה ולא זה ממה אתה הכי אוהב לצחוק? מהועידות של כולם
מה הכי מרגיע אותך? ספרים ומוזיקה איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה? אביב גפן - ילדי יום ראשון איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? כנ"ל האם התנשקת? לא על מה אתה הכי אוהב לדבר? על אמונה ופוליטיקה
אני ישר מתחממת אתה אוהב שיחות נפש? מאוד אתה מאמין בפסיכולוגיה? קצת איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? חורףףףףףף כי גשם זה הדבר הכי כיף שיש מה החלום הכי מפחיד שחלמת? שאני מתה ואף אחד לא בוכה מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? לא זוכרת מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? לא זוכרת למי עזרת בפעם האחרונה? לאחותי נראה לי אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? כן אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? ממש לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? כשאתה מרגיש מוכן, בערך ב17 זה בסדר האם לדעתך יש גיל למיניות? כן מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? אגואיסטיותתת מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? אחדות לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? למקומות נידחים כי אני פחדנית
איפה היית מת להיות? למה? איטליה, כי זה המקום הכי יפה שיש
מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח? אממ ארה"ב האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? לא מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? לא הייתה כבר שאלה כזאת? מה דעתך על סטיגמות? זה לא דבר טוב?
אתה בריב עם מישהו כרגע? לא מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? בטח אתמול למישהו מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? מאושר בגיל 60, וזה גם נורא מסקרן אותי ככה שאני לא רוצה לחכות הרבה חח אתה חושב על מוות? לפעמים מוות מפחיד אותך? יותר מסקרן מאשר מפחיד איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? מאושרת למי אתה מתגעגע עכשיו? לבת דודה שלי אתה כותב שירים? לא מה התחביבים שלך? לרקוד, לקרוא, מוזיקה, חברים מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) אדם לא מאושר מיהו בנאדם עשיר בעינך? אדם מאושר
מה אתה הכי שונא בבני המין השני? ילדותיות מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? חוש הומור מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? אחד שאפשר לדבר איתו שעות מאמין במסתורין? ממתי מאמינים במסתורין? :S מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? אומרת "מודה אני" מי הזמן האהוב עליך? הבוקר מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? אממ הדבר האחרון שאני זוכרת זה המסיבת הפתעה איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? השרשרת מגן דוד
האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? כן, התיקון הכללי, שרשרת שקיבלתי כשנולדתי וקופסא עם מכתבים וברכות שאני אוספת מכיתה ג'
מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? דבורה האם לדעתך יש מושלמות בעולם? לא אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? מאודד אתה מאמין באהבה? כן אתה אדם נאמן? נראה לי מסיבה/הופעה קרובה: של סינרגיה במעלות, אני מקווה ללכת בקרוב: אה? התעוררתי היום בשעה: 10:00 רגע השיא שלי היום: הוא רק התחיל
רגע השפל: ^ רציתי לעשות היום ולא עשיתי: לנקות, אבל עוד יש לי זמן
הכי הייתי רוצה עכשיו להיות ב...: בית מלון באילת רחוק מכולם צפיות למחר: לעשות משהו מועיל ציטוט הרגע: "אמרו לה תראי, את חושבת אחרת, וגם כשגדלת את עדיין זוכרת, נשברת ועפה, בשמיים שלך.." (ואולי של עברי שמתנגן ברקע
) הבטחה לעצמי: לעשות כל מה שרציתי עד סוף סוכות תקווה: אה? מצב ארנק/כמה ביזבזת היום: עוד לא בזבזתי הרכישה האחרונה: דיסקים הסם שלי: מוזיקה טלפונים נכנסים עד עכשיו: ? :S הדבר האחרון שזללתי: פסטה ברשת: ? במסנ/איסיקיו: אני כלכך לא מבינה את השאלות מושך אותך במין השני: הכל ביחד
פעם אחרונה שצחקתי: היום כשדיברתי עם ילנה פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכרת הבנאדם האהוב עלי היום: ילנה
סתם כי היא חמודה פאדיחת היום: עוד לא היה סקסי: בנים
לקריאה: צילה של הרוח תוכנית אחרונה בטלויזיה: "חברים" מסר לעולם: תנצלו את החופש! שעה סיום: 13:45

B a m b o o k

New member
התייאשתי באצמע../images/Emo6.gif

שעת התחלה: 15:01 שם פרטי: צליל כינוי: צלילית, צילי, צלילוש, צלצולהיייית, צלילה ועוד כמה.. עיר: באר שבע... יש אחים? כמה? 4 מה אתם לובשים? סרוול גופיה וחולצה מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם? איגי וקסמן-לעצום עיניים יש לך מסנג'ר?
אימייל?
מה הדבר האחרון שאכלתם? עוגה יש לכם חיות מחמד? לא
הייתם בחו''ל?
מהי מידת הנעליים שלך?38-9 מאמין באהבה? לפעמים במבט ראשון? לא מה דעתך על הומואים/לסביות? בכיף שיהיה להם
מאמין בה'?
איזה שפות אתה דובר? עברית ואנגלית התחביב האהוב עליך הוא? לשמוע מוזיקה נרדמת בשיעור?
מה הפדיחה הכי גדולה שלך? אממ לאדעת מתי פעם אחרונה הסתפרת? פייי מזמן מתי פעם אחרונה התקלחת?לפני חצי שעה מתי פעם אחרונה התנשקת?חודש בערך מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? לא זוכרת מתי פעם אחרונה הפלצת? בנות לא מפליצות
סתם נו אתמול בטח במשך היום... בגדו בך? סוג של בגדת? חלילה שם אהוב לבן: אופיר לבת:רון לכלב: מה הפחד הכי גדול שלך? להשאר לבד מה החלום הכי גדול שלך? לאדעת זרקו אותך? אממ לא בדיוק זרקת? סוג של מהי התכונה הכי בולטת בך? נחמדות יתר היית משנה בך משהו? אם כן מה? חיצונית-בטן ורגליים, פנימית-לאדעת רגיש לדגדוגים? מאוד
מי האחרון שהתקשר אליך? זוהר אל מי התקשרת? זוהר מי האחרון שסיננת? אממ לא זוכרת.. אני משתדלת שלא... ממי קיבלת סמס?מור למי שלחת סמס? גלעדי האם היתה לך אהבה נכזבת? אממ כן.. אבל ממש בקטנה האם שברת למישהו את הלב? יש מצב מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? בסדר איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך?אנערף איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? נו לאדעת מי החבר הכי טוב שלך? שני מה אתה הכי שונא בעצמך? כל מיני כמה זמן אתה מול המחשב ביום? 3-4 איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? ורוד איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? אופטימית מה אתה הכי שונא בחברים שלך? אממ שהן משתכרות ואני לא ואז אני צריכה לשמור עליהן
מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? שכיף איתן
מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? אמון את מי בא לך לחבק עכשיו? דני למי בא לך להביא מכות כרגע? לאפחד למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? אני לא עושה לא את זה ולא את זה ממה אתה הכי אוהב לצחוק? דברים מצחיקים מה הכי מרגיע אותך? מוזיקה איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה? הנסיך הקטן
איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? הנסיך הקטן
האם התנשקת?
על מה אתה הכי אוהב לדבר? על החיים אתה אוהב שיחות נפש? לפעמים אתה מאמין בפסיכולוגיה? לא כלכך... זה נשמע כמו סתם בולשיט איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? חורף
כי זה שליטה מה החלום הכי מפחיד שחלמת? לא זוכרת מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? בטח בנדוד שלי אמר משו
אבל הכל בצחוק מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? אבא למי עזרת בפעם האחרונה? לבת דוד שלי הקטנה אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? כן אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? אממ לא כלכך מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? בגיל שמרגישים מוכנים ומבינים האם לדעתך יש גיל למיניות? כן מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? אנערף מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? אנערף לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? לאדעת נווו איפה היית מת להיות? למה? בהונלולו מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח? עם חברים האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? לא מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? הייתה כבר שאלה כזאת מה דעתך על סטיגמות? רע אתה בריב עם מישהו כרגע? לא מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? אתה חושב על מוות? מוות מפחיד אותך? איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? למי אתה מתגעגע עכשיו? אתה כותב שירים? מה התחביבים שלך? מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) מיהו בנאדם עשיר בעינך? מה אתה הכי שונא בבני המין השני? מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? מאמין במסתורין? מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? מי הזמן האהוב עליך? מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? האם לדעתך יש מושלמות בעולם? אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? אתה מאמין באהבה? אתה אדם נאמן? מסיבה/הופעה קרובה: בקרוב: התעוררתי היום בשעה: רגע השיא שלי היום: רגע השפל: רציתי לעשות היום ולא עשיתי: הכי הייתי רוצה עכשיו להיות ב...: צפיות למחר: ציטוט הרגע: הבטחה לעצמי: תקווה: מצב ארנק/כמה ביזבזת היום: הרכישה האחרונה הסם שלי: טלפונים נכנסים עד עכשיו: הדבר האחרון שזללתי: ברשת: במסנ/איסיקיו: מושך אותך במין השני: פעם אחרונה שצחקתי: פעם אחרונה שבכיתי: הבנאדם האהוב עלי היום: פאדיחת היום: סקסי: לקריאה: תוכנית אחרונה בטלויזיה: מסר לעולם: שעה סיום:

אני אוהבת שאלונים../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

שעת התחלה:15:38 שם פרטי:לירון כינוי:לירונע עיר:מודיעין יש אחים? כמה?2 אחים ואחות מה אתם לובשים? פיג'מה מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם?כלום יש לך מסנג'ר?כן אימייל?כן מה הדבר האחרון שאכלתם?עוגי! יש לכם חיות מחמד?דגים? הייתם בחו''ל?לא מהי מידת הנעליים שלך?38 מאמין באהבה?כן במבט ראשון?כן מה דעתך על הומואים/לסביות?שיהנו מאמין בה'?כן איזה שפות אתה דובר?עברית התחביב האהוב עליך הוא?לרקוד, צופים נרדמת בשיעור?בטח מה הפדיחה הכי גדולה שלך?לאזוכרת מתי פעם אחרונה הסתפרת?בחופש הגדול מתי פעם אחרונה התקלחת?אתמול בערב מתי פעם אחרונה התנשקת? מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות?ממ אתמול עם נועם חח מתי פעם אחרונה הפלצת? בגדו בך? בגדת? שם אהוב לבן:עומר לבת: לכלב: מה הפחד הכי גדול שלך?מוות ועיניים מה החלום הכי גדול שלך? זרקו אותך?לא זרקת?כן מהי התכונה הכי בולטת בך?חברותית? היית משנה בך משהו? אם כן מה? רגיש לדגדוגים?כן מי האחרון שהתקשר אליך? אמא אל מי התקשרת?למונית בבוקר מי האחרון שסיננת?חברה חח ממי קיבלת סמס?אותה אחת^ למי שלחת סמס?אליה^ האם היתה לך אהבה נכזבת? לא האם שברת למישהו את הלב? לאנראלי מה אתה הכי אוהב לאכול? קוסקוס איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? מורכבת
איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך?סווצר איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? מי החבר הכי טוב שלך?3 בנות מקסימות:] מה אתה הכי שונא בעצמך? כמה זמן אתה מול המחשב ביום?האמת שעכשיו בקושי איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה?ורוד:] איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית?תלוי באיזה עבר מדובר:] מה אתה הכי שונא בחברים שלך? מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה?לאיודעת את מי בא לך לחבק עכשיו?אותו למי בא לך להביא מכות כרגע? למה אתה מחייך/בוכה עכשיו?אני לא ממה אתה הכי אוהב לצחוק?מעמית היא קורעת אותי חח מה הכי מרגיע אותך?מוזיקה ולרקוד איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה? איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? האם התנשקת?לא על מה אתה הכי אוהב לדבר?על צופים חחחחחחחח אתה אוהב שיחות נפש?כן אתה מאמין בפסיכולוגיה?כן איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה?קיץ ברור זה הכי כיף:] מה החלום הכי מפחיד שחלמת?שאני עומדת למות? מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך?בטח נועם חחחחח מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? למי עזרת בפעם האחרונה? אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב?לפעמים אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)?מנסה מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל?כשרוצים האם לדעתך יש גיל למיניות?אם תשאלו את פרויד הוא יגיד שמאז שנולדים חח מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה?ממ לאיודעת איפה היית מת להיות? למה?לא הייתי מתה.. אבל הייתי רוצה להיות באוסטרליה מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח?בחדר מתחת לשמיכה חחחחח סתם בשבט:] האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים?לא חח מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך?לא שאלנו את זה כבר? מה דעתך על סטיגמות?שזה לא צריך להיות אבל קצת קשה בעולם כמו שלנו לא להכליל לפי סטיגמות.. אתה בריב עם מישהו כרגע?לא, ואני גם חושבת שאף פעם לא הייתי בריב עם מישו. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב?לחברות בוקר טוב?חח מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? מאושר בגיל 60 אתה חושב על מוות?מנסה שלא תודה מוות מפחיד אותך?כן איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? למי אתה מתגעגע עכשיו?למישו שמת אתה כותב שירים?לא מה התחביבים שלך?לרקוד וצופים מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) מיהו בנאדם עשיר בעינך? מה אתה הכי שונא בבני המין השני?שהם מנסים תמיד להיות צודקים גם אם הם לא מה אתה הכי אוהב בבני המין השני?חחח
מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? מאמין במסתורין?מה יש להאמין בזה? מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר?חוזרת לישון מי הזמן האהוב עליך?הזמן? מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? לאזוכרת איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל?את לכ הברכות המושקעות והבלונים והעוגה:] האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך?כל דבר אצלי יקר ערך חח מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה?אוי בדיוק היום חשבתי על זה.. כשהייתי בגן התחפשתי לדוכסית!! זה היה הכי יפה בארץ!!! האם לדעתך יש מושלמות בעולם? מקווה שכן אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)?לאיודעת אתה מאמין באהבה?כן אתה אדם נאמן?כן מסיבה/הופעה קרובה:האמת שיש מסיבה לחברה בארה ולאנראלי שאני אלך.ויש גם הופעה של עידן רייכל בקרוב: ^ התעוררתי היום בשעה:3
רגע השיא שלי היום: רגע השפל:כואב הגב רציתי לעשות היום ולא עשיתי: הכי הייתי רוצה עכשיו להיות ב...: צפיות למחר:ישבצ מצחיקה? ציטוט הרגע:"למה להיות ער כשאתה יכול לישון"??? הבטחה לעצמי:שאני לא אשן! חח תקווה:לישון:\ חח סתם מצב ארנק/כמה ביזבזת היום:היום כלום, אע בעצם 40 שקל למונית:\ הרכישה האחרונה: נסיעה במונית? חח סתם ממ נראלי זה היה סנוויץ בקפיטריה:\ הסם שלי: טלפונים נכנסים עד עכשיו:הא? הדבר האחרון שזללתי:עוגי? ברשת:הא?? במסנ/איסיקיו: מושך אותך במין השני: פעם אחרונה שצחקתי: היום בלילה\בוקר פעם אחרונה שבכיתי: ממ לאזוכרת הבנאדם האהוב עלי היום: שרונה:] פאדיחת היום: סקסי:הוא ברור לקריאה:מה נסגר עם השאלות בקודים האלה?? תוכנית אחרונה בטלויזיה: מסר לעולם:אל תשאלו שאלות עם הרבה מחשבה, גם ככה לא עונים עליהם! שעה סיום:15:55 כל מה שלא עניתי זה סתם כי אין לי כוח וזה חופר..

L i O r K u S h

New member
אני בהחלט משועממת../images/Emo189.gif

שעת התחלה: 15:47 שם פרטי: ליאורה כינוי: ליאורוש, לאורה עיר: יפו ד' יש אחים? כמה? אחות אחת מה אתם לובשים? כרגע, בוקסר של בובספוג וחולצה לבנה שהביאו לי מהביצפר לפני כמה שנים(זאת הפיג'מה שלי) מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם? שירים מMP4 שלי יש לך מסנג'ר? כן אימייל? כן מה הדבר האחרון שאכלתם? עוגיות עם שוקולד שאמא שלי הכינה.. יש לכם חיות מחמד? לא הייתם בחו''ל? כה בצרפת מהי מידת הנעליים שלך? 38 מאמין באהבה? כן במבט ראשון? הידלקות ממבט ראשון..אהבה באה אחרי זה.. מה דעתך על הומואים/לסביות? ידיד הומו זה מגניב מאמין בה'? כן איזה שפות אתה דובר? עברית, רוסית, אנגלית, ספרדית(לא מצויין אבל אני יכולה לראות סדרה בספרדית בלי כתוביות ולהבין.. התחביב האהוב עליך הוא? לרקודדדדד נרדמת בשיעור? לא לגמרי.. מה הפדיחה הכי גדולה שלך?לא זוכרת..אני זוכרת קטע אחד אבל שהיינו בלובי של האכסנייה וקלטנו כמה מקסיקנים והתחלנו לדבר עליהם ומסתבר שהיה שם מישהו שהבין עברית...כמה נקרענו חחחח
מתי פעם אחרונה הסתפרת? לפני חודש נראלי.. מתי פעם אחרונה התקלחת? אתמול בלילה מתי פעם אחרונה התנשקת? בסביבות פסח
מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? אפעם מתי פעם אחרונה הפלצת? לא עוקבת... בגדו בך? לא בגדת? לא שם אהוב לבן: מייקל לבת: לא יודעת לכלב: אין שם אהוב מה הפחד הכי גדול שלך? מוות של בן משפחה מה החלום הכי גדול שלך? שתהיה לי קריירה טובה זרקו אותך? כן, אם שלושה ימים נחשבים חברות.. זרקת? לא..דחיתי.. מהי התכונה הכי בולטת בך? לא יודעת, שאחרים יגידו היית משנה בך משהו? אם כן מה? מבחינת אופי לא...יופי יש כמה דברים אבל אני לא אכנס לזה רגיש לדגדוגים? מאוד מי האחרון שהתקשר אליך? אח של ידידה שלי אל מי התקשרת? אותה ידידה אבל היא לא ענתה לי מי האחרון שסיננת? את האח של הידידה שלי ממי קיבלת סמס? דורין למי שלחת סמס? דורין האם היתה לך אהבה נכזבת? לא בדיוק אהבה..ועוד לא נכזבת האם שברת למישהו את הלב? אפשר להגיד מה אתה הכי אוהב לאכול? יש הרבה...פסטה, פיצה, מנטי(מאכל בוכרי) איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? אמ.. איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? גי'נס סקיני וחולצת הריון איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? אמא שלי..כי האישה הכי מדהימה בעולם...גידלה שתי בנות לבד...ועשתה עבודה לא רעה בכלל מי החבר הכי טוב שלך? ידיד- בן, ידידה- דורין,אנה וסימונה מה אתה הכי שונא בעצמך? שאני פשוט חייבת לחרוש לפעמים..זה לוקח זמן מחיי החברה.. כמה זמן אתה מול המחשב ביום? הרבה..אני רואה סדרות במחשב רוב הזמן או מורידה אותן...בשאר הזמן אני פה בפורום או קצת במסנ'(בקושי)... איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? אני יודעת...כמו כולם- עבודה משפחה חברים איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? אופטימית מה אתה הכי שונא בחברים שלך? שהם התרחקו אחד מהשני... מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? שתמיד אפשר לסמוך עליהם מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? אין יותר עליון..אותה מידה את מי בא לך לחבק עכשיו? אותו למי בא לך להביא מכות כרגע? אפחד למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? לא מחייכת ולא בוכה...אין לי על מה לחייך או לבכות.. ממה אתה הכי אוהב לצחוק? צחוקים עם החברים.. מה הכי מרגיע אותך? לשמוע שיר רגוע...ורוח נעימה שעושה צמרמורת... איזה ספר היית ממליץ לאנשים במצב חברתי קשה? מה לי ולספרים איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? שום ספר..שפשוט ירדו מהעץ האם התנשקת? כן.. היה צריך לשאול את זה לפני השאלה על מתי הייתה הנשיקה האחרונה שלך.. על מה אתה הכי אוהב לדבר? אין שומדבר מיוחד אתה אוהב שיחות נפש? כן אתה מאמין בפסיכולוגיה? לא יודעת איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? קיץ..חופש, ים, בריכה, לישון עד מאוחר, ללבוש גופיות. מה החלום הכי מפחיד שחלמת? לא חלמתי חלום מפחיד הרבה זמן...כשהייתי קטנה חלמתי שגלידה רודפת אחרי
מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? לא זוכרת...אני לא נעלבת בקלות..אבל חבר של חברה שלי עצבן אותי... מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? אפחד למי עזרת בפעם האחרונה? ידיד שלי..שבאתי איתו לדודים שלו.. אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? אני לא רעה אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? כשמוכנים...כל אחד יודע מתי מוקדם לו... האם לדעתך יש גיל למיניות? לא מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? לא יודעת מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? לא יודעת לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? אפריקה- מפחיד שם איפה היית מת להיות? למה? ארה"ב כי פשוט באלי לבקר שם לפחות פעם אחת.. מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח? בבית האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? יש מישהו שאין לא בעיה פשוט להתחיל לבכות מול אנשים? מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? עניתי כבר מה דעתך על סטיגמות? לא נכון אתה בריב עם מישהו כרגע? לא מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? לא יודעת מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? לא יכולה להחליט את זה...מה שיקרה יקרה.. אתה חושב על מוות? לא מוות מפחיד אותך? כן איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? מקווה למי אתה מתגעגע עכשיו? ידיד שלי אתה כותב שירים? לא מה התחביבים שלך? יוו איזה שאלות חופרות... מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) אדם בודד מיהו בנאדם עשיר בעינך? אדם לא בודד מה אתה הכי שונא בבני המין השני? הכבוד שלהם/ הגאווה שלהם מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? שהם(לא כולם) מכבדים אותנו...בקטע של אם כבד אז לעזור ולא מרביצים לבנות וכל מיני כאלה מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? אין טיפוס מסויים שכן...יש טיפוסים שלא כמו ערסים וההפך הגמור מהם.. מאמין במסתורין? כן מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? מצחצחת שיניים/הולכת לשירותים מי הזמן האהוב עליך? צהריים מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? לא יודעת איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? בגדים חח האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? כן, יש שרשרת שאמא שלי נתנה לי, יש איזה מטפחת שנתנו לי שהייתה של סבא רבא שלי.. מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? מלאך שחור האם לדעתך יש מושלמות בעולם? לא אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? לא בדיוק...יש דברים שאני חייבת שיהיו בסדר מסוים ויש כאלה שלא איכפת לי אתה מאמין באהבה? כן..די לחזור על שאלות אתה אדם נאמן? כן מסיבה/הופעה קרובה: לא יודעת בקרוב: אני אראה סמולוויל התעוררתי היום בשעה: לקראת אחד רגע השיא שלי היום: אין רגע השפל: אין רציתי לעשות היום ולא עשיתי: היום עוד לא נגמר הכי הייתי רוצה עכשיו להיות ב...: לא עשיו אבל אני רוצה לצאת הערב צפיות למחר: אין ציטוט הרגע:
Kendra: "You tink he might help us?" Buffy: "I tink we might make him" מבאפי 2X10​
הבטחה לעצמי:אין תקווה: שלא תהיה אהבה נכזבת מצב ארנק/כמה ביזבזת היום: כלום הרכישה האחרונה: מתנה הסם שלי: שוקולד טלפונים נכנסים עד עכשיו: היום אין הדבר האחרון שזללתי: עוגיות ברשת: הפורום במסנ/איסיקיו: לא זוכרת מושך אותך במין השני: יופי פעם אחרונה שצחקתי: מתישהו היום בקטע בסדרה פעם אחרונה שבכיתי: ביום שלישי כשראיתי פרק ממש עצוב בסדרה הבנאדם האהוב עלי היום: אפחד פאדיחת היום: כלום סקסי: קוביות לקריאה: אע? תוכנית אחרונה בטלויזיה: רוזוול מסר לעולם: אין שעה סיום: 16:34

LadyFlame123

New member
יאללה אני עונה../images/Emo41.gif

שעת התחלה:
16.44 שם פרטי:
אנה כינוי:
אנהש, בננה עיר:
יפו יש אחים? כמה?
אחות מה אתם לובשים?
גופיית סבא לבנה ובוקסר שחור מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם?
You can leave your hat on... חח אל תשאלו למה יש לי את השיר
יש לך מסנג'ר?
בהחלט [email protected] אימייל?
אותו דבר מה הדבר האחרון שאכלתם?
יוגורט יש לכם חיות מחמד?
כה, חתולה הייתם בחו''ל?
רוסיה מהי מידת הנעליים שלך?
39
מאמין באהבה?
כע במבט ראשון?
לא מה דעתך על הומואים/לסביות?
שיהיה להם בכיף מאמין בה'?
מאמינה בכוח עליון כלשהו איזה שפות אתה דובר?
עברית, רוסית.. ולומדת אנגלית וצרפתית התחביב האהוב עליך הוא?
לרקודדדדד
נרדמת בשיעור?
לא.. אבל הייתי על סף הירדמות הרבה פעמים מה הפדיחה הכי גדולה שלך?
חחח כל הכיתה שלי יודעת על מי הייתי דלוקה שנה שעברה.. אה, כן וגם המורה לאנגלית של שנה שעברה יודעת
... מתי פעם אחרונה הסתפרת?
תחילת הקיץ מתי פעם אחרונה התקלחת?
אתמול לפני השינה מתי פעם אחרונה התנשקת?
ווואי מזמן...
... אבל אני מביאה נשיקה בלחי לחברות כל הזמן אםזה נחשב מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות?
אף פעם אני חושבת מתי פעם אחרונה הפלצת?
בגדו בך?
לא חושבת בגדת?
גם לא שם אהוב לבן:
לא יודעת.. משו רוסי כזה
לבת:
לא יודעת לכלב:
ספייק... נגיד מה הפחד הכי גדול שלך?
להיאנס מה החלום הכי גדול שלך?
יש הרבה.. לא יודעת זרקו אותך?
לא זרקת?
גם לא מהי התכונה הכי בולטת בך?
אני נורא שקטה היית משנה בך משהו? אם כן מה?
יש מצב רגיש לדגדוגים?
מאוד מי האחרון שהתקשר אליך?
אבא אל מי התקשרת?
לא זוכרת מי האחרון שסיננת?
לא מסננת בפלא, רק במסנג'ר ממי קיבלת סמס?
לא יודעת נו למי שלחת סמס?
סיים שיט האם היתה לך אהבה נכזבת?
אהבה לא... הידלקות אולי האם שברת למישהו את הלב?
חח לא מה אתה הכי אוהב לאכול?
דברים מתוקים.. כמו שוקולד... וקצפת
איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת?
אנה איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך?
סקיני אולי... גופיות... איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה?
מי החבר הכי טוב שלך?
ליאורה, דורין, סימונה מה אתה הכי שונא בעצמך?
פנימי או חיצוני? כי יש הרבה כמה זמן אתה מול המחשב ביום?
חצי שעה בינתיים איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה?
ורוד כזה
איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית?
אופטימית מה אתה הכי שונא בחברים שלך?
כלום מה אתה הכי אוהב בחברים שלך?
הכלהכל מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה?
חברות את מי בא לך לחבק עכשיו?
הרבה אנשים... אפשר גם לא רק לחבק?
למי בא לך להביא מכות כרגע?
לאפחד למה אתה מחייך/בוכה עכשיו?
כי טוב לי ממה אתה הכי אוהב לצחוק?
שטויות של חברות שלי וילדים בכיתה מה הכי מרגיע אותך?
מוזיקה שקטה איזה ספר היית ממליץ לאנשים במצב חברתי קשה?
לא אוהבת ספרים איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי?
ספר כזה שיגיד להם ללכת להזדיין
האם התנשקת?
לא היה כבר?... וכן, התנשקתי
על מה אתה הכי אוהב לדבר?
תלוי בהרבה דברים אתה אוהב שיחות נפש?
לא תמיד אתה מאמין בפסיכולוגיה?
אמממ כע איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה?
קיץ... כי הרבה יותר כיף מה החלום הכי מפחיד שחלמת?
משו על ציפורניים צהובות ארוכות מנסות לחתוך אותי
מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך?
לא זוכרת מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד?
למי עזרת בפעם האחרונה?
לאחותי בשיעורים אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב?
כה אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)?
ממש לא

למעלה