FartherAway
New member
שיעמום של לילה. ../images/Emo7.gif
שעת התחלה: 3:01 שם פרטי: יונתן. כינוי: יוני/ג'וני, כאלה. עיר: מכבים.
יש אחים? כמה? אחיות, 2 - גדולה בת 17 וחצי וקטנה בת 12 וחצי. מה אתם לובשים? ג'ינס וטישרט. מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם? יהודית רביץ - נעמיד פני יתומים. יש לך מסנג'ר?
. אימייל?
. מה הדבר האחרון שאכלתם? אממ. ביסלי ובמבה.
יש לכם חיות מחמד?
, כלבה בת 9, בוני. הייתם בחו''ל?
מהי מידת הנעליים שלך? 45. מאמין באהבה? מה יש להאמין בזה? במבט ראשון?
מה דעתך על הומואים/לסביות? תומך ב100%. מאמין בה'?
. איזה שפות אתה דובר? אנגלית, עברית וערבית. התחביב האהוב עליך הוא? לשמוע מוזיקה. נרדמת בשיעור?
. מה הפדיחה הכי גדולה שלך? לא יודע. מתי פעם אחרונה הסתפרת?
מי זוכר. מתי פעם אחרונה התקלחת? לפני 6 שעות. מתי פעם אחרונה התנשקת? לפני יומיים. מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? אף פעם. מתי פעם אחרונה הפלצת? הרבה.
בגדו בך?
. בגדת?
. שם אהוב לבן: יפתח ותומר. לבת: אין. לכלב: אין. מה הפחד הכי גדול שלך? דברים שאני לא בטוח בהם/לא יודע מה ייקרה איתם. מה החלום הכי גדול שלך? אין ממש. זרקו אותך?
. זרקת?
. מהי התכונה הכי בולטת בך? אממ. לא יודע, תשאלו אנשים אחרים. היית משנה בך משהו? אם כן מה?
, די הרבה במראה. רגיש לדגדוגים?
. מי האחרון שהתקשר אליך? יעל.
אל מי התקשרת? אוסי.
מי האחרון שסיננת? ינאי.
ממי קיבלת סמס? לילך. (ומצטער שלא החזרתי לך, יש לי חשבון ענקי.
יהיה טוב עם מתמטיקה!) למי שלחת סמס? עמית. האם היתה לך אהבה נכזבת?
האם שברת למישהו את הלב? לא יודע. מה אתה הכי אוהב לאכול? מלא, מה.
איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? יונתן! איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? לא יודע, נו! איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? סבא וסבתא, כי הם אנשים מדהימיםב כל אספקט שיש. (ואמא, כי היא כמוהם. הם פשוט המקור.) מי החבר הכי טוב שלך? אין הכי טוב, אבל הכי קרובה - יעל. מה אתה הכי שונא בעצמך? מראה. כמה זמן אתה מול המחשב ביום? יותר מדי, אבל בזמן האחרון פחות. מזל שאין מסנג'ר. איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? ורוד. איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? היה לא משהו, אבל מהכל לומד ומפנים. לקחתי דברים פסימיים ואני מיישם אותם לדברים אופטימיים. מה אתה הכי שונא בחברים שלך? נו, באמת. מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? שהם תמיד פה, בלי תנאים. (לא כמובנים מאליהם, כן?) מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? חברות ואמון. ואם יש את זה במשפחה, אז החיים מצויינים. את מי בא לך לחבק עכשיו? מלא אנשים. למי בא לך להביא מכות כרגע? מלא אנשים. למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? לא מחייך ולא בוכה. ממה אתה הכי אוהב לצחוק? לא יודע. מה הכי מרגיע אותך? מוזיקה. איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה? מה זו השאלה הזו? איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? מה נסגר? |: האם התנשקת?
. על מה אתה הכי אוהב לדבר? מה הבעיות של מי שכתב את השאלות המפגרות האלו? אתה אוהב שיחות נפש?
. אבל לא תמיד. אתה מאמין בפסיכולוגיה? בכלליות
, אבל בדעות ספציפיות. איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? חורף. הקור, והשוקו, והגשם, והכל. לא יודע. מה החלום הכי מפחיד שחלמת? לא ניכנס לזה, יש לי עוד טראומה. מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? אממ. אחותי. מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? יעל. (את באמת חוזרת הרבה בשאלונים שלי.
) למי עזרת בפעם האחרונה? נעה, אם אני לא טועה.
אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? הכל יחסי. אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? תלוי מה ההגדרה. אם זה עולם שיש בו רק טוב - לא. איך אפשר לקרוא ולהתייחס למשהו כטוב אם אי אפשר להשוות אותו למשהו רע ממנו? מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? 13-14, וברור שרק אם זה באמת מאהבה ואינטימיות. האם לדעתך יש גיל למיניות?
. מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? המהירות. מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? האחווה. לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? לא יכול לחשוב על משהו. איפה היית מת להיות? למה? אממ. כרגע? שאנז אליזה. לא יודע למה. מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח? לא משנה איפה, במידה וזה עם מישהו שאני מרגיש בטוח איתו. האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? לא מתבייש... אבל לא יוצא. מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? שאלתם כבר. מה דעתך על סטיגמות?
. ועדיין, כמו כל אדם, אני עושה את זה לפעמים. אתה בריב עם מישהו כרגע? לא בדיוק. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? נטע-יעל-נעה-שיר-שני-הדר. שאני אוהב אותם ולילה טוב.
שעת התחלה: 3:01 שם פרטי: יונתן. כינוי: יוני/ג'וני, כאלה. עיר: מכבים.