שאלון.טםטםטםטם.

maiky17

New member
עכשיו אני:

שעת התחלה: 01:36. שם פרטי: מאיה. כינוי: מאיה. עיר: מזכרת בתיה. יש אחים? כמה? שניים. מה אתם לובשים? פיג'מה (חולצה גזורה ובוקסר של הומר סימפסון
). מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם? "זה לא אותו דבר", עברי לידר. יש לך מסנג'ר? כן. אימייל? כן. מה הדבר האחרון שאכלתם? פסטה. יש לכם חיות מחמד? כלבה וחתול. הייתם בחו''ל? כן. מהי מידת הנעליים שלך? 39. מאמין באהבה? כן. במבט ראשון? כן. מה דעתך על הומואים/לסביות? שכל אחד יחיה את החיים שלו בדרך שגורמת לו להיות מאושר. מאמין בה'? לא. איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, צרפתית, ספרדית, וקצת איטלקית וערבית. התחביב האהוב עליך הוא? לנגן. נרדמת בשיעור? כמעט. מה הפדיחה הכי גדולה שלך? יש יותר מדי כאלה. מתי פעם אחרונה הסתפרת? בכיתה ז' (נכון שזה נשמע כאילו יש לי שיער ממש ארוך, אבל לא. הוא מתכווץ, כי הוא גלי-מתולתל מגעיל כזה). מתי פעם אחרונה התקלחת? לפני 6 שעות, בערך. מתי פעם אחרונה התנשקת? לפני 20 ימים. מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? מזמן, כשאחי עצבן אותי. מתי פעם אחרונה הפלצת? ברצינות? בגדו בך? אף פעם. עדיין (אני פסימית). בגדת? אף פעם. שם אהוב לבן: יובל. לבת: שירה. לכלב: נפוליאון
מה הפחד הכי גדול שלך? טיסות. מה החלום הכי גדול שלך? יש כל כך הרבה... זרקו אותך? אף פעם. עדיין (נו, פסימית). זרקת? בכיתה ו'
מהי התכונה הכי בולטת בך? אני עקשנית. היית משנה בך משהו? אם כן מה? את העקשנות. והשיער. רגיש לדגדוגים? מ-א-ו-ד. מי האחרון שהתקשר אליך? חברה טובה (עדי). אל מי התקשרת? חברה טובה (אלינור). מי האחרון שסיננת? לא זוכרת... אני לא מסננת בד"כ. ממי קיבלת סמס? מהחבר. למי שלחת סמס? אמא. האם היתה לך אהבה נכזבת? לא כל כך. האם שברת למישהו את הלב? לא. מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה? איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? שטויות. איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? חולצה שכתוב עליה i'm up there עם חץ לכיוון למעלה (יש לי כזאת). אני מאוד מוחצנת, וכולם תמיד אומרים עליי: "אין לה אלוהים, זאתי". איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? החבר. כי אני פשוט לא מצליחה למצוא את התכונות הרעות. מי החבר הכי טוב שלך? החבר. ואז אח-תאום-גדול ואח-תאום-קטן, באותו המקום. מה אתה הכי שונא בעצמך? עקשנות, ושיער. כמה זמן אתה מול המחשב ביום? לא הרבה בכלל. איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? לא כל כך שונה מהיום, חוץ מזה שהשיער שלי יחליט מה הקטע שלו. איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? אופטימית! מה אתה הכי שונא בחברים שלך? הם כל כך רכלנים... מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? הם כל כך רכלנים... מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? משפחה. כי משפחה תמיד נשארת, וחברים באים והולכים. את מי בא לך לחבק עכשיו? את החבר. למי בא לך להביא מכות כרגע? לחבר. למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? אף אחד מהם. ממה אתה הכי אוהב לצחוק? מדגדוגים. מה הכי מרגיע אותך? נגינה. איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה? "יומניה של ג'ורג'יה ניקולסון". סתם כי זה נורא מצחיק. איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? "נשים קטנות"? האם התנשקת? כן. על מה אתה הכי אוהב לדבר? על עצמי. אתה אוהב שיחות נפש? כן. אתה מאמין בפסיכולוגיה? כן. ואני גם לומדת את זה. איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? חורף, כי אין דבר יותר כיף מלהתכרבל בתוך הפוך. מה החלום הכי מפחיד שחלמת? אין לי סיוטים. מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? ידיד. מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? החבר. למי עזרת בפעם האחרונה? לחברה טובה. אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? תגדירו מישהו טוב. אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? לא. וטוב שכך. כי זה היה יכול להיות נורא משעמם. מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? כנסו לפורום "אהבה בגיל ההתבגרות" ותראו את הדיון שאני מנהלת שם בנושא הזה... האם לדעתך יש גיל למיניות? כנ"ל. מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? קולניות, ברוטליות. מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? כולם נחמדים לכולם. לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? ניו זילנד - כי הטיסה ארוכה מדי. איפה היית מת להיות? למה? פריז - למה לא? מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח? בבית. האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? לא מתביישת. פשוט משתדלת שלא. מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? בואו לא נפתח את זה... מה דעתך על סטיגמות? מיותרות. אתה בריב עם מישהו כרגע? לא. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טובה? חברה. מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? בגיל 60. אתה חושב על מוות? משתדלת שלא. מוות מפחיד אותך? כן, די. איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? "אה, ההיא". למי אתה מתגעגע עכשיו? לחבר... אתה כותב שירים? לא. מה התחביבים שלך? נגינה. מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) כזה שאין לו עם מי לחלוק רגשות וחוויות. מיהו בנאדם עשיר בעינך? כזה שיש לו. מה אתה הכי שונא בבני המין השני? למען האמת, אני מוקפת בהם. אני מסתדרת איתם הרבה יותר טוב מאשר עם בנות. מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? כנ"ל. מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? מצחיק ושנון. מאמין במסתורין? אולי... מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? חוזרת לישון. מי הזמן האהוב עליך? לילה. מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? אחי נפרד מהחברה שלו כי היא ירדה עליי. איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? כרטיסים להופעה וצמיד. האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? כן - כשסבתא שלי נפטרה, מצאו אצלה משהו שהכנתי בשבילה בגיל 6 בערך (היא נפטרה כשהייתי בת 15) ליד המיטה שלה. מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? פסל החירות
האם לדעתך יש מושלמות בעולם? לא, וטוב שכך. אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? אני לא חושבת שהכל צריך להיות מושלם, אבל אני משתדלת להגיע לכך. אתה מאמין באהבה? כן. אתה אדם נאמן? כן. מסיבה/הופעה קרובה: הופעה של עדי אשכנזי :) בקרוב: אני אוכל להתחיל ללמוד לרישיון נהיגה. אה, והחבר חוזר
התעוררתי היום בשעה: 12:00. רגע השיא שלי היום: כשהחבר התקשר מארה"ב. רגע השפל: לא כל כך. רציתי לעשות היום ולא עשיתי: ללמוד. לכל מיני. הכי הייתי רוצה עכשיו להיות ב...: ארה"ב. צפיות למחר: אין ממש. ציטוט הרגע: "רדו ממני, השעה 02:00 בלילה." הבטחה לעצמי: ללכת לישון היום מוקדם יותר מאתמול (05:00). תקווה: לקיים את ההבטחה. מצב ארנק/כמה ביזבזת היום: לא ביזבזתי היום כי לא היה לי מה לבזבז. אין לי גרוש. הרכישה האחרונה: "מלטף ומשקר" - עברי לידר. הסם שלי: החבר. טלפונים נכנסים עד עכשיו: 4. הדבר האחרון שזללתי: פסטה. ברשת: תפוז. במסנ/איסיקיו: לא כרגע. מושך אותך במין השני: חוש הומור. פעם אחרונה שצחקתי: לפני שעתיים, בערך. פעם אחרונה שבכיתי: אתמול. הבנאדם האהוב עלי היום: החבר. פאדיחת היום: לא כאן. סקסי: גם לא כאן... לקריאה: "מלאכים ושדים". תוכנית אחרונה בטלויזיה: "טלנובלה בע"מ". מסר לעולם: אל תעשנו סמים. שעה סיום: 02:03.

Are You In

New member
sup

שעת התחלה:06:16 שם פרטי:- כינוי:- עיר:ת"א יש אחים? כמה?3 מה אתם לובשים?חולצה ומכנסיים מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם?כלום יש לך מסנג'ר?כה אימייל?כה מה הדבר האחרון שאכלתם?לחם יש לכם חיות מחמד?כה הייתם בחו''ל?כה מהי מידת הנעליים שלך?37 וחצי מאמין באהבה?כה במבט ראשון?כה מה דעתך על הומואים/לסביות?בכיף שלהם מאמין בה'?לא איזה שפות אתה דובר?עברית ואנגלית וקצת ספרדית התחביב האהוב עליך הוא?אממ תחביב..גיטרה נרדמת בשיעור?ברור מה הפדיחה הכי גדולה שלך?לא עולה לי עכשיו מתי פעם אחרונה הסתפרת?לפני שבוע משהו כמו 5 ס"מ מתי פעם אחרונה התקלחת?לפני שיצאתי מתי פעם אחרונה התנשקת?לא זוכרת מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות?כנ"ל מתי פעם אחרונה הפלצת?בנות לא מפליצות בגדו בך?לא נראה לי בגדת?כה שם אהוב לבן:אופיר לבת:גם לכלב:כלב מה הפחד הכי גדול שלך?למות או שמישהו שאני מכירה ימות מה החלום הכי גדול שלך?אני אשאיר את זה לעצמי זרקו אותך?כה זרקת?כה מהי התכונה הכי בולטת בך?סטלנות היית משנה בך משהו? אם כן מה?פחות רגישות רגיש לדגדוגים?כה מי האחרון שהתקשר אליך?חברה אל מי התקשרת?גם מי האחרון שסיננת?לא זוכרת ממי קיבלת סמס?אין לי כוח לבדוק למי שלחת סמס?לא זוכרת האם היתה לך אהבה נכזבת?כה:( האם שברת למישהו את הלב? יכול להיות מה אתה הכי אוהב לאכול? סטייק איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת?wasted איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך?חולצה שחורה? חח לא יודעת איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה?אמא. ככה מי החבר הכי טוב שלך?מישהי מה אתה הכי שונא בעצמך?הרבה כמה זמן אתה מול המחשב ביום?לא יודעת איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה?מזהיר איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית?גם וגם מה אתה הכי שונא בחברים שלך?זלזול..תאמת שרק חברה אחת מה אתה הכי אוהב בחברים שלך?הם מצחיקים ואף פעם לא נמאס לי מהם מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה?אין קשר בין השלושה את מי בא לך לחבק עכשיו?***** למי בא לך להביא מכות כרגע?לאיזה מישהי למה אתה מחייך/בוכה עכשיו?מה אתם רוצים ממה אתה הכי אוהב לצחוק?לא יודעת..אנשים מתנשאים הורגים אותי מצחוק(כל האחים שלי) מה הכי מרגיע אותך?לישון ומוזיקה איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה?ספר טלפונים איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי?זבנג האם התנשקת?כה על מה אתה הכי אוהב לדבר?על בעיות של אנשים אתה אוהב שיחות נפש?כה אתה מאמין בפסיכולוגיה?כה איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה?חורף..הכי אפל מה החלום הכי מפחיד שחלמת?שמישהו ממש חשוב לי מת מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך?חברה מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד?ידיד למי עזרת בפעם האחרונה?ידיד בכך שהלוותי לו 20 שקל אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב?כה אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)?לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל?אין גיל מסויים..שכל אחד יעשה מה שבראש שלו האם לדעתך יש גיל למיניות?לא מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית?כולם מיינסטרים מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית?כולם אחים כזה חח לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה?מרוקו..מה יש לי לעשות שם איפה היית מת להיות? למה?במיטה מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח?בית האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים?לא מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך?כבר שאלתם מה דעתך על סטיגמות?sucks אתה בריב עם מישהו כרגע?לא מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב?לא זוכרת מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה?60 אתה חושב על מוות?כה, מלא מוות מפחיד אותך?מאוד איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות?לאדעת... למי אתה מתגעגע עכשיו?חברה אתה כותב שירים?פעם כתבתי מה התחביבים שלך?אין לי כוח עכשיו מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף)גזענים, אנשים רציניים מדי וחסרי חוש הומור מיהו בנאדם עשיר בעינך?אנשים טובים:) מה אתה הכי שונא בבני המין השני?שרובם שטחיים שזה מגיע לבנות מה אתה הכי אוהב בבני המין השני?לא יודעת..איכשהו אני הרבה יותר מתחברת אליהם מאשר לבנות מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי?מסתורי כזה חח מאמין במסתורין?חח מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר?חוזרת לישון מי הזמן האהוב עליך?זמן מה הדבר הכי יפה שעשו למענך?היומולדת שעשו לי זה היה מרגש איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל?כל היומולדת הזאת שהייתה לי האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך?כה מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה?גוטית האם לדעתך יש מושלמות בעולם?מאיזה בחינה? אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)?לא אתה מאמין באהבה?כה, שאלתם כבר אתה אדם נאמן?כה מסיבה/הופעה קרובה: מייהם מחר!!!!!!!!!11111111 בקרוב: מה התעוררתי היום בשעה:מתישהו בצהריים רגע השיא שלי היום: המרלברו+וודקה רגע השפל:לא יודעת רציתי לעשות היום ולא עשיתי:לישון עוד הכי הייתי רוצה עכשיו להיות ב...: מיטה, גם את זה שאלתם צפיות למחר:וואו, יש הרבה ציטוט הרגע: הבטחה לעצמי: תקווה: מצב ארנק/כמה ביזבזת היום:ביזבזתי30 ומשהו שקל וזה רק מלהלוות לאנשים..עוד תכונה שצריך לעשות איתה משהו הרכישה האחרונה דיאט קולה הסם שלי: music טלפונים נכנסים עד עכשיו: הדבר האחרון שזללתי:לחם, ושוב, שאלתם כבר ברשת:מה במסנ/איסיקיו:נייט מושך אותך במין השני:רוסים, שיער ארוך, פירסינג, טעם טוב במוזיקה פעם אחרונה שצחקתי: מקודם פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכרת הבנאדם האהוב עלי היום: ידיד שלי פאדיחת היום:חח משהו מביך שעשיתי היום סקסי:אנוכי לקריאה:מה תוכנית אחרונה בטלויזיה:לא זכורת זה היה מזמן מסר לעולם:לישון זה חשוב ומועיל שעה סיום:חח איזה רוסים 06:49

תמיר1991

New member
אני../images/Emo3.gif

שעת התחלה: 17:05 שם פרטי: תמיר כינוי: קרקסון עיר: ת"א יש אחים? כמה? שניים, 10 ו14 מה אתם לובשים? סתם חולצה מהארון, מכנסיים קצרים ותחתונים מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם? Rock This Party יש לך מסנג'ר? כן, בכרטיסאישי אימייל? כן, המסן מה הדבר האחרון שאכלתם? שוקולד יש לכם חיות מחמד? לא הייתם בחו''ל? כן מהי מידת הנעליים שלך? 44 מאמין באהבה? עכשיו קצת פחות במבט ראשון? כן
מה דעתך על הומואים/לסביות? שכל אחד יעשה במיטה שלו מה שבא לו, יחיה עם מי שבא לו, ויקבל זכויות כמו כולם מאמין בה'? לא איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, ערבית התחביב האהוב עליך הוא? לקרוא נרדמת בשיעור? כן, הרבה מה הפדיחה הכי גדולה שלך? טיול שנתי בסוף ט'. יערי מנסה להיכנס לחדר עם כולם, ומתן מנסה לחסום את הדלת בצחוק. עכשיו, יש ילד שלא קשור לכלום בכיתה שלי, גולדהמר. אז אמרתי למתן - "נו, תן ליערי להיכנס, מה, הוא גולדהמר?". כעבור שניה, אני רואה את גולדהמר מאחורי יערי, מנסה להידחף לחדר
היה מביך ברמות. מתי פעם אחרונה הסתפרת? לפני תחילת בצפר מתי פעם אחרונה התקלחת? היום בבוקר מתי פעם אחרונה התנשקת? זה לא לפה מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? בפברואר מתי פעם אחרונה הפלצת? אתמול נראלי בגדו בך? תלוי איך מגדירים את זה בגדת? לעולם לא בגדתי ולא אבגוד. ואם כן, אירה בעצמי בו ביום. זה מנוגד ל"אני" הכי בסיסי שלי שם אהוב לבן: יונתן לבת: גילי לכלב: לא אוהב כלבים מה הפחד הכי גדול שלך? להיות מובטל מה החלום הכי גדול שלך? לקבל את הפרופסורה זרקו אותך? אפשר לאמר זרקת? כן מהי התכונה הכי בולטת בך? אינטלקטואל, זו תכונה. היית משנה בך משהו? אם כן מה? יותר מדי
רגיש לדגדוגים? כן מי האחרון שהתקשר אליך? רז אל מי התקשרת? אור מי האחרון שסיננת? מיסי
ממי קיבלת סמס? מבן דוד שלי למי שלחת סמס? לבן דוד שלי האם היתה לך אהבה נכזבת? כן
האם שברת למישהו את הלב? כן מה אתה הכי אוהב לאכול? קוסקוס, פלאפל, אגרול איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? "בנאדם" איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? אין לי שמץ איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? גלילאו. בגילוי אחד, הוא שינה את התפיסה של האדם בעולם מי החבר הכי טוב שלך? יערי מה אתה הכי שונא בעצמך? שאני מתנשא לפעמים בלי לשים לב כמה זמן אתה מול המחשב ביום? שלוש-ארבע שעות איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? איש אקדמיה עם אישה ושני ילדים איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? אופטימיות מהולה בפסימיות מה אתה הכי שונא בחברים שלך? עקשנות מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? מסירות מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? משפחה. תמיד את מי בא לך לחבק עכשיו? את אמא שלי למי בא לך להביא מכות כרגע? אמממ... למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? אני מחייך כי השאלון משעשע ממה אתה הכי אוהב לצחוק? מסרטים מה הכי מרגיע אותך? לקרוא איזה ספר היית ממליץ לאנשים במצב חברתי קשה? ספרים לא מוציאים אנשים ממצב גולדהמר
איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? את כל הספרים שאני אוהב...
XD האם התנשקת? כן על מה אתה הכי אוהב לדבר? על בנות אתה אוהב שיחות נפש? כן אתה מאמין בפסיכולוגיה? לא תמיד איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? קיץ, אבל אני לא סובל גם מהחורף. הכי אביב! מה החלום הכי מפחיד שחלמת? שאני נופל במדרגות. וזה חוזר הרבה, כבר עשר שנים מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? יובל מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? ברני למי עזרת בפעם האחרונה? למיסי אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? כן אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? ממש לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? 16-17. אבל זה אינדיבידואלי האם לדעתך יש גיל למיניות? לא מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? את המנטרה של "העולם כולו נגדנו", שזה בולשיט מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? את הסחבקיות, את זה שאני יכול לדבר בחופשיות גם עם מוכרת בAM-PM על זה שהיא לא מוכרת אלכוהול למישהו שנראה בן 17, גם עם הפרופסורים שלי וגם אמא אמא שלי. כי כולנו ישראלים לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? לתאילנד. מסוכן שם איפה היית מת להיות? למה? מול שערי אושוויץ. וזה יתגשם בקרוב מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח? החדר שלי האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? לא מה דעתך על סטיגמות? לא שולל אותן לחלוטין, אבל לא תומך אתה בריב עם מישהו כרגע? כן מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טובה? אור מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? בגיל 100 אחרי מחלה. אתה חושב על מוות? כן מוות מפחיד אותך? לא. איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? עברתי אולי רבע מהחיים, וגם זה במצב רע. מאיפה לי? למי אתה מתגעגע עכשיו? לליאת אתה כותב שירים? כן, הרבה מה התחביבים שלך? לקרוא, לכתוב, אינטרנט, טלוויזיה, ספורט, מוזיקה, שעשועוני טריוויה [
] מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) אני לא מקטלג אנשים לפי כסף מיהו בנאדם עשיר בעינך? כנ"ל מה אתה הכי שונא בבנות המין השני? שהן חושבות שהן יכולות לשלוט בך מה אתה הכי אוהב בבנות המין השני? את החיוך של חלקן מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? לא מבין את השאלה מאמין במסתורין? לא מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? רוחץ פנים 21 פעם מי הזמר האהוב עליך? מייק שינודה מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? התפטרו מהעבודה כדי לגדל אותי בצורה הכי אפקטיבית, ולא חזרו לעבודה המקורית עד היום. [אמא שלי, אם תהיתם] איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? ראו למעלה האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? כן מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? פינגי מפרפר נחמד, בגיל 4
האם לדעתך יש מושלמות בעולם? לא אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? כן
[סתירה קלה...] אם כי פרפקציוניזם זה לא בדיוק זה, אבל מילא אתה אדם נאמן? כן. תמיד מסיבה/הופעה קרובה: נייטוויש!!!!!
בקרוב: מפגשים עם חברים, לילה לבן [?] התעוררתי היום בשעה: 11 וחצי רגע השיא שלי היום: השחרור רגע השפל: נגיסה מאבוקדו שלא הבשיל רציתי לעשות היום ולא עשיתי: היום עוד ארוך... הכי הייתי רוצה עכשיו להיות ב...: הופעה של לינקין ציפיות למחר: שיהיה נחמד עם החברים מהנוער, שתקרה הסיטואציה בה אוכל לבוא למפגש ציטוט הרגע: "אין דבר העומד בפני הרצון" הבטחה לעצמי: "And I know, I may end up failing too" תקווה: שיהיה טוב. מצב ארנק/כמה ביזבזת היום: היום לא בזבזתי שקל. מצב הארנק סבבה, אם כי לא בא לי להתחיל לפתוח חסכונות אז צריך להוציא פחות הרכישה האחרונה: כרטיס לסרט ביס פלאנט? [סופרבאד, מומלץ!
] הסם שלי: המחשב טלפונים נכנסים עד עכשיו: היום או בכלל? הדבר האחרון שזללתי: עוגת שוקולד ברשת: מסן, מוזיקה, הפורום במסנ/איסיקיו: ברני, אדר, רון, אלין, דורון, עומר מושך אותך במין השני: חיוך
פעם אחרונה שצחקתי: בקול? אתמול בערב פעם אחרונה שבכיתי: בפברואר הבנאדם האהוב עלי היום: היום ותמיד - אמא. פאדיחת היום: לא קרתה סקסי: פורנו
לקריאה: "מלך החומוס ומלכת האמבטיה"! תוכנית אחרונה בטלויזיה: חוק וסדר, וסרט טלוויזיה - דיזנגוף 99 היום. סרט כלי מסר לעולם: "אי אפשר ללמד אדם דבר. ניתן רק לעזור לו לגלות זאת מתוך עצמו." שעה סיום: 17:28 שבוע טוב וחג שמח
תמיר.

מישהו באמת קורא את זה?

שעת התחלה:9:30 שם פרטי:אורנית כינוי:יש יותר מידי
עיר:קרית מוצקין יש אחים? כמה?4-אחד בן 19,עוד אחד בן 4,עוד אחד בן 3.5 ועוד אחת בת 2.5 משהו כזה מה אתם לובשים?מכנס וחולצה מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם?כלום יש לך מסנג'ר?כן(סתכלו בהתפקדות) אימייל?כן מה הדבר האחרון שאכלתם?קורנפלקס יש לכם חיות מחמד?לא הייתם בחו''ל?כן מהי מידת הנעליים שלך?38 מאמין באהבה?מממ לא יודעת במבט ראשון?נראלי שכן מה דעתך על הומואים/לסביות?אחלה בחלה מאמין בה'?כן איזה שפות אתה דובר?עברית,קצת אנגלית התחביב האהוב עליך הוא?צופים
נרדמת בשיעור?לא מה הפדיחה הכי גדולה שלך?ממ לא זוכרת מתי פעם אחרונה הסתפרת?לפני איזה 4 חודשים מתי פעם אחרונה התקלחת?לפני רבע שעה מתי פעם אחרונה התנשקת?ביום... חמישי שעבר נראלי
מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות?חחח מזמן לא
מתי פעם אחרונה הפלצת?חחחחחחחחחחחח בגדו בך?מממ אני מקווה שלא.. בגדת?ממ שם אהוב לבן:ליאור,אור,עמית,שחר לבת:אותו דבר..ועדי לכלב:מוקי
מה הפחד הכי גדול שלך?מוות מה החלום הכי גדול שלך?ממ זרקו אותך?חעחע בכיתה ד' זרקת?כן
מהי התכונה הכי בולטת בך?ממממממממ היית משנה בך משהו? אם כן מה?לא חושבת,אני מרוצה :) רגיש לדגדוגים?כן מי האחרון שהתקשר אליך?אמא אל מי התקשרת?אירוס מי האחרון שסיננת?חעחע אבא?
ממי קיבלת סמס?בר :( למי שלחת סמס?לבר חזרה האם היתה לך אהבה נכזבת?סוגשל האם שברת למישהו את הלב? ישמצב מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצהה איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת?איזה שאלות... איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך?חעחע איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה?וואו... שאלה קשה :S... נראלי אמא מי החבר הכי טוב שלך?אין כזה דבר חבר הכי טוב... אני הכי בקשר עם מור,ענבל וגלי מה אתה הכי שונא בעצמך?ממממממ.... כמה זמן אתה מול המחשב ביום?ביומיום יש פעמים שאין לי רגע למחשב.. בחופשים הרבה יותר איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה?ורוד?
חחחחח איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית?באמצע כזה מה אתה הכי שונא בחברים שלך?ילדותיות? מה אתה הכי אוהב בחברים שלך?ממממ תלוי במי מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? נמנ את מי בא לך לחבק עכשיו?מוקי,מור,בר ויפעת :( למי בא לך להביא מכות כרגע?חחחחח לאפחד האמת למה אתה מחייך/בוכה עכשיו?אני לא זה ולא זה ממה אתה הכי אוהב לצחוק?מהשטויות של שירה!! איזה ילדה מטומטמתתת מה הכי מרגיע אותך?מוזיקה איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה?אנערף איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? האם התנשקת?כן על מה אתה הכי אוהב לדבר?ממממ על החיים? אתה אוהב שיחות נפש?כן אתה מאמין בפסיכולוגיה?ממ נראלי איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה?משתנה מה החלום הכי מפחיד שחלמת?אנשים מתים וכאלה מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך?ממממ... לא זוכרת מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? :) [הפרטים שמורים במערכת
] למי עזרת בפעם האחרונה?קומונה?
אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב?נראלי? אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)?לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל?מתי שמרגישים מוכנים.. אין ממש גיל לזה.. ברור שבגיל 12 זה.. קצת טיפשי.. אבל נגיד מ16.5-17 זה סבבה האם לדעתך יש גיל למיניות? מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית?ממממממ....חוצפה? כאילו.. לא יודעת מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה?וואו.. קשה
איפה היית מת להיות? למה?פולין?
כי אני מתגעגעת אליהם :( מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח?הבית האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים?לא מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך?כבר היה את זה מה דעתך על סטיגמות?לפעמים הן בלתי נמנעות אתה בריב עם מישהו כרגע?ממממממ לא ממש מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב?לא זוכרת מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה?נראלי 100,60 זה צעיר :( אתה חושב על מוות?לפעמים מוות מפחיד אותך?כן איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות?מקווה למי אתה מתגעגע עכשיו?משלחת :( ,בר ויפעת אתה כותב שירים?לא מה התחביבים שלך?צופים,ציור,גרפיקה מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף)בנאדם שטחי...שלא חושב מעבר לבועה של עצמו..שאי אפשר להגיע איתו לשיחות עמוקות וכאלה.. מיהו בנאדם עשיר בעינך?ההפך? מה אתה הכי שונא בבני המין השני?את איך שהם מסתכלים על בנות! וואי זה יכול לשגע אותי.. כאילו,סגרו ת'פה!
מה אתה הכי אוהב בבני המין השני?שהם בנים?
חחח מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי?אחד שאפשר לדבר איתו..חוש הומור מאמין במסתורין?נמ מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר?מכבה את השעון מעורר מי הזמן האהוב עליך?הא? מה הדבר הכי יפה שעשו למענך?חעחע רצו להקדיש לי שיר ברדיו בי"ס
איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל?של גלי..שנה שעברה :) האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך?יאפ מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה?מממ האם לדעתך יש מושלמות בעולם?לא אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)?מממ לא לגמרי אתה מאמין באהבה?לא יודעת.. אתה אדם נאמן?כן מסיבה/הופעה קרובה: נמ בקרוב: התעוררתי היום בשעה:13:15 רגע השיא שלי היום: פחחח לא היה
רגע השפל:??? רציתי לעשות היום ולא עשיתי:ממממ לא משו מיוחד הכי הייתי רוצה עכשיו להיות ב...: פולין :( צפיות למחר:להכין ליפעת את המתנה..אולי להיפגש איתה ציטוט הרגע:הא? הבטחה לעצמי:לא יודעת נו תקווה:מה?? מצב ארנק/כמה ביזבזת היום:לא ביזבזתי הרכישה האחרונה:מממממ....מילקשייק מארס בפול :) הסם שלי: קורנפלקס
ושוקולד טלפונים נכנסים עד עכשיו:מבר ורינת הדבר האחרון שזללתי:קורנפלקס ברשת:? במסנ/איסיקיו:? מושך אותך במין השני:חוש הומור... אינטיליגנטיות[נו מה..] פעם אחרונה שצחקתי: היום..נראלי פעם אחרונה שבכיתי: יום ראשון הבנאדם האהוב עלי היום:מרינה :) חומדית פאדיחת היום:נממ סקסי:הא? לקריאה:הא? תוכנית אחרונה בטלויזיה:חדשות
מסר לעולם:היווש :) שעה סיום:9:46 ארוך ומייגע.

למעלה