עכשיו אני:
שעת התחלה: 01:36. שם פרטי: מאיה. כינוי: מאיה. עיר: מזכרת בתיה. יש אחים? כמה? שניים. מה אתם לובשים? פיג'מה (חולצה גזורה ובוקסר של הומר סימפסון
). מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם? "זה לא אותו דבר", עברי לידר. יש לך מסנג'ר? כן. אימייל? כן. מה הדבר האחרון שאכלתם? פסטה. יש לכם חיות מחמד? כלבה וחתול. הייתם בחו''ל? כן. מהי מידת הנעליים שלך? 39. מאמין באהבה? כן. במבט ראשון? כן. מה דעתך על הומואים/לסביות? שכל אחד יחיה את החיים שלו בדרך שגורמת לו להיות מאושר. מאמין בה'? לא. איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, צרפתית, ספרדית, וקצת איטלקית וערבית. התחביב האהוב עליך הוא? לנגן. נרדמת בשיעור? כמעט. מה הפדיחה הכי גדולה שלך? יש יותר מדי כאלה. מתי פעם אחרונה הסתפרת? בכיתה ז' (נכון שזה נשמע כאילו יש לי שיער ממש ארוך, אבל לא. הוא מתכווץ, כי הוא גלי-מתולתל מגעיל כזה). מתי פעם אחרונה התקלחת? לפני 6 שעות, בערך. מתי פעם אחרונה התנשקת? לפני 20 ימים. מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? מזמן, כשאחי עצבן אותי. מתי פעם אחרונה הפלצת? ברצינות? בגדו בך? אף פעם. עדיין (אני פסימית). בגדת? אף פעם. שם אהוב לבן: יובל. לבת: שירה. לכלב: נפוליאון
מה הפחד הכי גדול שלך? טיסות. מה החלום הכי גדול שלך? יש כל כך הרבה... זרקו אותך? אף פעם. עדיין (נו, פסימית). זרקת? בכיתה ו'
מהי התכונה הכי בולטת בך? אני עקשנית. היית משנה בך משהו? אם כן מה? את העקשנות. והשיער. רגיש לדגדוגים? מ-א-ו-ד. מי האחרון שהתקשר אליך? חברה טובה (עדי). אל מי התקשרת? חברה טובה (אלינור). מי האחרון שסיננת? לא זוכרת... אני לא מסננת בד"כ. ממי קיבלת סמס? מהחבר. למי שלחת סמס? אמא. האם היתה לך אהבה נכזבת? לא כל כך. האם שברת למישהו את הלב? לא. מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה? איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? שטויות. איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? חולצה שכתוב עליה i'm up there עם חץ לכיוון למעלה (יש לי כזאת). אני מאוד מוחצנת, וכולם תמיד אומרים עליי: "אין לה אלוהים, זאתי". איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? החבר. כי אני פשוט לא מצליחה למצוא את התכונות הרעות. מי החבר הכי טוב שלך? החבר. ואז אח-תאום-גדול ואח-תאום-קטן, באותו המקום. מה אתה הכי שונא בעצמך? עקשנות, ושיער. כמה זמן אתה מול המחשב ביום? לא הרבה בכלל. איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? לא כל כך שונה מהיום, חוץ מזה שהשיער שלי יחליט מה הקטע שלו. איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? אופטימית! מה אתה הכי שונא בחברים שלך? הם כל כך רכלנים... מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? הם כל כך רכלנים... מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? משפחה. כי משפחה תמיד נשארת, וחברים באים והולכים. את מי בא לך לחבק עכשיו? את החבר. למי בא לך להביא מכות כרגע? לחבר. למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? אף אחד מהם. ממה אתה הכי אוהב לצחוק? מדגדוגים. מה הכי מרגיע אותך? נגינה. איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה? "יומניה של ג'ורג'יה ניקולסון". סתם כי זה נורא מצחיק. איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? "נשים קטנות"? האם התנשקת? כן. על מה אתה הכי אוהב לדבר? על עצמי. אתה אוהב שיחות נפש? כן. אתה מאמין בפסיכולוגיה? כן. ואני גם לומדת את זה. איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? חורף, כי אין דבר יותר כיף מלהתכרבל בתוך הפוך. מה החלום הכי מפחיד שחלמת? אין לי סיוטים. מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? ידיד. מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? החבר. למי עזרת בפעם האחרונה? לחברה טובה. אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? תגדירו מישהו טוב. אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? לא. וטוב שכך. כי זה היה יכול להיות נורא משעמם. מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? כנסו לפורום "אהבה בגיל ההתבגרות" ותראו את הדיון שאני מנהלת שם בנושא הזה... האם לדעתך יש גיל למיניות? כנ"ל. מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? קולניות, ברוטליות. מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? כולם נחמדים לכולם. לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? ניו זילנד - כי הטיסה ארוכה מדי. איפה היית מת להיות? למה? פריז - למה לא? מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח? בבית. האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? לא מתביישת. פשוט משתדלת שלא. מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? בואו לא נפתח את זה... מה דעתך על סטיגמות? מיותרות. אתה בריב עם מישהו כרגע? לא. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טובה? חברה. מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? בגיל 60. אתה חושב על מוות? משתדלת שלא. מוות מפחיד אותך? כן, די. איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? "אה, ההיא". למי אתה מתגעגע עכשיו? לחבר... אתה כותב שירים? לא. מה התחביבים שלך? נגינה. מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) כזה שאין לו עם מי לחלוק רגשות וחוויות. מיהו בנאדם עשיר בעינך? כזה שיש לו. מה אתה הכי שונא בבני המין השני? למען האמת, אני מוקפת בהם. אני מסתדרת איתם הרבה יותר טוב מאשר עם בנות. מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? כנ"ל. מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? מצחיק ושנון. מאמין במסתורין? אולי... מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? חוזרת לישון. מי הזמן האהוב עליך? לילה. מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? אחי נפרד מהחברה שלו כי היא ירדה עליי. איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? כרטיסים להופעה וצמיד. האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? כן - כשסבתא שלי נפטרה, מצאו אצלה משהו שהכנתי בשבילה בגיל 6 בערך (היא נפטרה כשהייתי בת 15) ליד המיטה שלה. מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? פסל החירות
האם לדעתך יש מושלמות בעולם? לא, וטוב שכך. אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? אני לא חושבת שהכל צריך להיות מושלם, אבל אני משתדלת להגיע לכך. אתה מאמין באהבה? כן. אתה אדם נאמן? כן. מסיבה/הופעה קרובה: הופעה של עדי אשכנזי
בקרוב: אני אוכל להתחיל ללמוד לרישיון נהיגה. אה, והחבר חוזר
התעוררתי היום בשעה: 12:00. רגע השיא שלי היום: כשהחבר התקשר מארה"ב. רגע השפל: לא כל כך. רציתי לעשות היום ולא עשיתי: ללמוד. לכל מיני. הכי הייתי רוצה עכשיו להיות ב...: ארה"ב. צפיות למחר: אין ממש. ציטוט הרגע: "רדו ממני, השעה 02:00 בלילה." הבטחה לעצמי: ללכת לישון היום מוקדם יותר מאתמול (05:00). תקווה: לקיים את ההבטחה. מצב ארנק/כמה ביזבזת היום: לא ביזבזתי היום כי לא היה לי מה לבזבז. אין לי גרוש. הרכישה האחרונה: "מלטף ומשקר" - עברי לידר. הסם שלי: החבר. טלפונים נכנסים עד עכשיו: 4. הדבר האחרון שזללתי: פסטה. ברשת: תפוז. במסנ/איסיקיו: לא כרגע. מושך אותך במין השני: חוש הומור. פעם אחרונה שצחקתי: לפני שעתיים, בערך. פעם אחרונה שבכיתי: אתמול. הבנאדם האהוב עלי היום: החבר. פאדיחת היום: לא כאן. סקסי: גם לא כאן... לקריאה: "מלאכים ושדים". תוכנית אחרונה בטלויזיה: "טלנובלה בע"מ". מסר לעולם: אל תעשנו סמים. שעה סיום: 02:03.
שעת התחלה: 01:36. שם פרטי: מאיה. כינוי: מאיה. עיר: מזכרת בתיה. יש אחים? כמה? שניים. מה אתם לובשים? פיג'מה (חולצה גזורה ובוקסר של הומר סימפסון