שאלון.טםטםטםטם.

Aline In Chains

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני אספר להם
כן, עם מישהו שאוהב בווז'ים מכוערים.

gurke

New member
חחחחחחח זה סתם

בדיחה כזאת על שפתיים
בכל מקרה, זה בא מברווזים, אני מניח שאת יודעת מה זה

B a m b o o k

New member
אוי

הוא מכוער>< כאילו.. ראיתי אלפי בנים שנראים הרבה יותר טוב ממנו...

L i O r K u S h

New member
עצלנית../images/Emo189.gif

היי אולי תחפשי משו מחר בעזריאלי... אולי ברגר קינג...

R o n 2 5 6

New member
טוב נו ../images/Emo6.gif

שעת התחלה:18:55 שם פרטי:רון כינוי:אין עיר:ת"א יש אחים? כמה?1 מה אתם לובשים?מכנסיים וחולצה מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם?כלום יש לך מסנג'ר?כן אימייל?יאפ מה הדבר האחרון שאכלתם?נראה לי שספגטי יש לכם חיות מחמד?לא הייתם בחו''ל?כן מהי מידת הנעליים שלך?44 או 45 מאמין באהבה?כן במבט ראשון?אולי מה דעתך על הומואים/לסביות?סבבה. מאמין בה'?כן איזה שפות אתה דובר?עברית,אנגלית,צרפתית עילגת התחביב האהוב עליך הוא?לשחות,לשחק כדורסל נרדמת בשיעור?אולי פעם אחת מה הפדיחה הכי גדולה שלך?אין לי מושג מתי פעם אחרונה הסתפרת?לפני כמה חודשים מתי פעם אחרונה התקלחת?אתמול מתי פעם אחרונה התנשקת?הו... מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות?אני חושב שאף פעם מתי פעם אחרונה הפלצת?משעשע
בגדו בך?לא בגדת?לא שם אהוב לבן:מה אני גיי.. לבת:לאדע לכלב:גולדי מה הפחד הכי גדול שלך?להיות עד לרצח מה החלום הכי גדול שלך?אין לי חלומות,המציאות זה הדבר היחיד שיש.. זרקו אותך?לא זרקת?לא מהי התכונה הכי בולטת בך?גובה אולי היית משנה בך משהו? אם כן מה?אין לי מושג רגיש לדגדוגים?כן מי האחרון שהתקשר אליך?אמא אל מי התקשרת?אמא מי האחרון שסיננת?לא זוכר ממי קיבלת סמס?אין לי מושג למי שלחת סמס?כנ"ל האם היתה לך אהבה נכזבת?לא האם שברת למישהו את הלב?מקווה שלא מה אתה הכי אוהב לאכול?כמעט הכל איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת?מעניינת/משעממת איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך?לא יודע S: איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה?אבא/אמא,ככה. מי החבר הכי טוב שלך?יש כמה מה אתה הכי שונא בעצמך?קנאה,ביישנות כמה זמן אתה מול המחשב ביום?לפחות שעה יותר מדיי.. איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה?אשה,ילדים.דברים כאלה.. איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית?אופטימית מה אתה הכי שונא בחברים שלך?שהם עצלנים מה אתה הכי אוהב בחברים שלך?לא יודע מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה?משפחה את מי בא לך לחבק עכשיו?אף אחד למי בא לך להביא מכות כרגע?כנ"ל למה אתה מחייך/בוכה עכשיו?אני אדיש כרגע,משמע לא זה ולא זה ממה אתה הכי אוהב לצחוק?פדיחות של אנשים מה הכי מרגיע אותך?שקט איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה?לא יודע איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי?נו מה :| האם התנשקת?כן על מה אתה הכי אוהב לדבר?ספורט אתה אוהב שיחות נפש?לא ממש אתה מאמין בפסיכולוגיה?כן איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה?קיץ.יומולדת,ים מה החלום הכי מפחיד שחלמת?לאדע מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך?לא יודע אם העליב,אבל המחנכת לא ממש עשתה את היום מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד?אף אחד :| למי עזרת בפעם האחרונה?לאח שלי אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב?כן אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)?לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל?כשמרגישים מוכנים.אולי אני סותר את עצמי כרגע,אבל לפני 15 זה נראה טעות. האם לדעתך יש גיל למיניות? :| מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית?ברבריות מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית?לא יודע לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה?כפר ערבי.אין לי מה לעשות שם איפה היית מת להיות? למה?טוב לי איפה שאני עכשיו מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח?הבית האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים?לא מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך?שאלתם את זה כבר.. מה דעתך על סטיגמות?לעיתים נכונות אתה בריב עם מישהו כרגע?לא מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב?כותב השאלון רוסי? מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה?מעניין אם נזכה לחיות את גיל 60 או 100.. אתה חושב על מוות?לפעמים מוות מפחיד אותך?קצת איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות?הזמן יגיד למי אתה מתגעגע עכשיו?סבא אתה כותב שירים?לא מה התחביבים שלך?ספורט,ספרים,מחשב,טלוויזיה,פסנתר. מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף)לא יודע מיהו בנאדם עשיר בעינך?אחד שיש לו הרבה כסף.. מה אתה הכי שונא בבני המין השני?שלחקן שמות חצי קילו איפור מה אתה הכי אוהב בבני המין השני?תחשבו לבד
מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי?בת אדם פתוחה וכנה מאמין במסתורין?אה? מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר?פותח תריסים מי הזמן האהוב עליך?התבלבלתי מה הדבר הכי יפה שעשו למענך?לא יודע איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל?לא יודע האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך?כן מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה?צב נינג'ה
האם לדעתך יש מושלמות בעולם?שאלתם כבר,עניתי לא אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)?לפעמים,בד"כ לא. אתה מאמין באהבה?חפרתם אתה אדם נאמן?כם מסיבה/הופעה קרובה: בקרוב:לא יודע התעוררתי היום בשעה:10:0 רגע השיא שלי היום:משחק פינג-פונג עם אח שלי
רגע השפל:נסיעה של שעה באוטו רציתי לעשות היום ולא עשיתי:לא יודע הכי הייתי רוצה עכשיו להיות ב...:בבית,וזה איפה שאני.אחלה. צפיות למחר:לצאת לשחק כדורסל קצת ציטוט הרגע:דיי לחפור הבטחה לעצמי:לאכול משהו אחרי שאני מסיים את השאלון תקווה:אין מצב ארנק/כמה ביזבזת היום:ההורים בזבזו,אני לא.. הרכישה האחרונה:חופשה עם המשפחה הסם שלי:אה? טלפונים נכנסים עד עכשיו:0 הדבר האחרון שזללתי:ספגטי ברשת:משחק כלשהו במסנ/איסיקיו:שיחה עם בנאדם אחד מושך אותך במין השני:דייי פעם אחרונה שצחקתי:היום פעם אחרונה שבכיתי:לא יודע הבנאדם האהוב עלי היום:המשפחה פאדיחת היום:דייייי סקסי:שבדיות בביקיני לקריאה:הרלן קובן תוכנית אחרונה בטלויזיה:פרינדס מסר לעולם:לכו לישון שעה סיום:19:14

NoFaRi1

New member
יום מגעיל

אני מקווה שישתפר בהמשך שעת התחלה: 2:08 שם פרטי: nofar כינוי: nofi עיר: beachwood יש אחים? כמה? 2 מה אתם לובשים? clothes מה מתנגן עכשיו בפלייליסט שלכם? nothing יש לך מסנג'ר?
אימייל?
מה הדבר האחרון שאכלתם? carrot יש לכם חיות מחמד? no הייתם בחו''ל?
מהי מידת הנעליים שלך? 39 מאמין באהבה?
במבט ראשון? no מה דעתך על הומואים/לסביות?
מאמין בה'?
איזה שפות אתה דובר? english, hebrew nd spanish התחביב האהוב עליך הוא? נרדמת בשיעור?
מה הפדיחה הכי גדולה שלך? מתי פעם אחרונה הסתפרת? two weeks ago מתי פעם אחרונה התקלחת? today מתי פעם אחרונה התנשקת? almost two months
מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות?
מתי פעם אחרונה הפלצת?
בגדו בך: no בגדת? no שם אהוב לבן: Idan לבת: may לכלב: boni מה הפחד הכי גדול שלך? death מה החלום הכי גדול שלך? זרקו אותך? yes זרקת? yes מהי התכונה הכי בולטת בך? humor maybe היית משנה בך משהו? אם כן מה? too much רגיש לדגדוגים? no מי האחרון שהתקשר אליך? ido
אל מי התקשרת? dont remember מי האחרון שסיננת? chica :( ממי קיבלת סמס? avital למי שלחת סמס? same האם היתה לך אהבה נכזבת? kind of האם שברת למישהו את הלב? ]: מה אתה הכי אוהב לאכול? pizza maybe איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? israelit :D איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? none איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? מי החבר הכי טוב שלך? there is more than one מה אתה הכי שונא בעצמך? a lot כמה זמן אתה מול המחשב ביום? too much איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? green איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? always optimistic מה אתה הכי שונא בחברים שלך? there is one that i really dont like him touching me מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? everything מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? emoon
את מי בא לך לחבק עכשיו? ido. so bad למי בא לך להביא מכות כרגע? noone למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? im not ממה אתה הכי אוהב לצחוק? everything מה הכי מרגיע אותך? sleep איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה? איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? האם התנשקת?
על מה אתה הכי אוהב לדבר? everything אתה אוהב שיחות נפש? yes אתה מאמין בפסיכולוגיה? yes איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? summer. because it's not cold מה החלום הכי מפחיד שחלמת? מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? ido למי עזרת בפעם האחרונה? :p אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? yes אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? no מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? whenever you feel ready האם לדעתך יש גיל למיניות? above 15.. but i guess there are special situations מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? over impertinence מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? the warm לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? איפה היית מת להיות? למה? Hawaii מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח? home האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? yes מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? מה דעתך על סטיגמות?
אתה בריב עם מישהו כרגע?
מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? mila tov :D. am lori maybe i dont know אחרי כמה שנות מחלה? ah? אתה חושב על מוות? sometimes מוות מפחיד אותך? yes איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? למי אתה מתגעגע עכשיו? too many people אתה כותב שירים? no מה התחביבים שלך? מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) מיהו בנאדם עשיר בעינך? מה אתה הכי שונא בבני המין השני? מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? mm a lot מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? i dont know.. there is nothing specific מאמין במסתורין? yes?:p מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? go back to sleep and i have to go now so ill continue at home מי הזמן האהוב עליך? מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? האם לדעתך יש מושלמות בעולם? אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? אתה מאמין באהבה? אתה אדם נאמן? מסיבה/הופעה קרובה: בקרוב: התעוררתי היום בשעה: רגע השיא שלי היום: רגע השפל: רציתי לעשות היום ולא עשיתי: הכי הייתי רוצה עכשיו להיות ב...: צפיות למחר: ציטוט הרגע: הבטחה לעצמי: תקווה: מצב ארנק/כמה ביזבזת היום: הרכישה האחרונה הסם שלי: טלפונים נכנסים עד עכשיו: הדבר האחרון שזללתי: ברשת: במסנ/איסיקיו: מושך אותך במין השני: פעם אחרונה שצחקתי: פעם אחרונה שבכיתי: הבנאדם האהוב עלי היום: פאדיחת היום: סקסי: לקריאה: תוכנית אחרונה בטלויזיה: מסר לעולם: שעה סיום:

למעלה